Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

umirem od smjeha na kvadrat
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 74 - 66

PostPostano: 18:03 ned, 16. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"][quote="bily"]ne doje se svi sisavci he he [/quote]
Moze primjer? :? [/quote]

vec sam se ispravila sto sam htjela reci s ovom recenicom....gore procitaj nadam se da je sad jasnije

[quote="bnikola"]
Zamisli situaciju da pocne svirati u nezgodnom tenutku i nemozes ugasiti! :twisted:[/quote]

vec zamisljam he he he he :rotfl: :rotfl: :rotfl:
bnikola (napisa):
bily (napisa):
ne doje se svi sisavci he he

Moze primjer? Confused

vec sam se ispravila sto sam htjela reci s ovom recenicom....gore procitaj nadam se da je sad jasnije

bnikola (napisa):

Zamisli situaciju da pocne svirati u nezgodnom tenutku i nemozes ugasiti! Twisted Evil

vec zamisljam he he he he Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 18:55 ned, 16. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"][quote="bnikola"][quote="bily"]ne doje se svi sisavci he he [/quote]
Moze primjer? :? [/quote]
vec sam se ispravila sto sam htjela reci s ovom recenicom....gore procitaj nadam se da je sad jasnije [/quote]
Je, sad kuzim zasto je "he he!" :-)
[quote="bily"][quote="bnikola"]
Zamisli situaciju da pocne svirati u nezgodnom tenutku i nemozes ugasiti! :twisted:[/quote]
vec zamisljam he he he he :rotfl: :rotfl: :rotfl:[/quote]
Ok, a kako se to puni? Kako se mijenjaju baterije? Hmmmm! Jos ako radi na windowsima... :roll: 8) :twisted:
bily (napisa):
bnikola (napisa):
bily (napisa):
ne doje se svi sisavci he he

Moze primjer? Confused

Je, sad kuzim zasto je "he he!" Smile
bily (napisa):
bnikola (napisa):

Zamisli situaciju da pocne svirati u nezgodnom tenutku i nemozes ugasiti! Twisted Evil

vec zamisljam he he he he Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha

Ok, a kako se to puni? Kako se mijenjaju baterije? Hmmmm! Jos ako radi na windowsima... Rolling Eyes Cool Twisted Evil

angel of hell
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 1 - 0

PostPostano: 7:50 pon, 17. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"][quote="angel of hell"]glupost

jedina evolucijska namjena dojki je DOJENJE

pogledajte npr ovdje

www.roda.hr[/quote]

:blju:
hm, muzika bolje zvuci :party: :cg:[/quote]

tebi je dojenje bljak???????????

:roll:

ili stranica ili moj komentar ?

ne kužim....
Ignavia (napisa):
angel of hell (napisa):
glupost

jedina evolucijska namjena dojki je DOJENJE

pogledajte npr ovdje

www.roda.hr

Krcko kaze 'blju' - sto vise reci?
hm, muzika bolje zvuci Tuluuuuum!!! Clapping Mr.Green

Rolling Eyes

ili stranica ili moj komentar ?

ne kužim....

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 11:11 pon, 17. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"][quote="bily"][quote="Ignavia"]hm, muzika bolje zvuci :party: :cg:[/quote]
kako jedna zenska osoba to moze reci???? :roll:[/quote]
Pa vidiš da ima brkove! :mrgreen:[/quote]

upravo to... :D

@bily: kakve veze ima sto sam zensko, mislim (ili se barem nadam) da bi um trebao biti neovisan o tijelu...
@angel of hell: pa.... da, dosta mi je bljak, ali zato evo prigode da kazem nesto sto sam uvijek htjela rec... ko voli nek izvoli :bdaygreen:
vjekovac (napisa):
bily (napisa):
Ignavia (napisa):
hm, muzika bolje zvuci Tuluuuuum!!! Clapping Mr.Green

kako jedna zenska osoba to moze reci???? Rolling Eyes

Pa vidiš da ima brkove! Mr. Green

upravo to... Very Happy

@bily: kakve veze ima sto sam zensko, mislim (ili se barem nadam) da bi um trebao biti neovisan o tijelu...
@angel of hell: pa.... da, dosta mi je bljak, ali zato evo prigode da kazem nesto sto sam uvijek htjela rec... ko voli nek izvoli Mr. Green Birthday

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 19:05 pon, 17. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"][quote="angel of hell"]tebi je dojenje bljak???????????[/quote]
pa.... da, dosta mi je bljak, ali zato evo prigode da kazem nesto sto sam uvijek htjela rec... ko voli nek izvoli :bdaygreen:[/quote]
Morat ću ponoviti pitanje angel of hell: tebi je dojenje bljak??????????? :shock:
Ignavia (napisa):
angel of hell (napisa):

pa.... da, dosta mi je bljak, ali zato evo prigode da kazem nesto sto sam uvijek htjela rec... ko voli nek izvoli Mr. Green Birthday

Morat ću ponoviti pitanje angel of hell: tebi je dojenje bljak??????????? Shocked

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:52 pon, 17. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Morat ću ponoviti pitanje angel of hell: tebi je dojenje bljak??????????? :shock:[/quote]

Zasto je to tako tesko za shvatiti? :-k Curin subjektivni stav je da joj je to bljak. :-s Pa nije dojenje svetinja, pa da svaka zena mora uzivati u tome... :roll:
buba (napisa):
Morat ću ponoviti pitanje angel of hell: tebi je dojenje bljak??????????? Shocked

Zasto je to tako tesko za shvatiti? Think Curin subjektivni stav je da joj je to bljak. Eh? Pa nije dojenje svetinja, pa da svaka zena mora uzivati u tome... Rolling Eyes

[Vrh]
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 20:09 pon, 17. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

I meni je bljak, kao i mnoge druge stvari vezane uz trudnoću i dizanje potomstva. Mislim jasno mi je da je glavna zadaća svake jedinke produženje vrste, ali dozvolit ću si luksuz i zaključit da ne moramo baš svi doprinositi čovječanstvu na taj način.
Nemojte me krivo shvatit, meni je sam proces razmnožavanje super stvar, ali volim da taj proces ne završi uspješno :wink:
I meni je bljak, kao i mnoge druge stvari vezane uz trudnoću i dizanje potomstva. Mislim jasno mi je da je glavna zadaća svake jedinke produženje vrste, ali dozvolit ću si luksuz i zaključit da ne moramo baš svi doprinositi čovječanstvu na taj način.
Nemojte me krivo shvatit, meni je sam proces razmnožavanje super stvar, ali volim da taj proces ne završi uspješno Wink

PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 20:48 pon, 17. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]I meni je bljak, kao i mnoge druge stvari vezane uz trudnoću i dizanje potomstva. Mislim jasno mi je da je glavna zadaća svake jedinke produženje vrste, ali dozvolit ću si luksuz i zaključit da ne moramo baš svi doprinositi čovječanstvu na taj način.
Nemojte me krivo shvatit, meni je sam proces razmnožavanje super stvar, ali volim da taj proces ne završi uspješno :wink:[/quote]

Naravno da svatko voli da se taj neuspjeli proces ponavljati sto vise moguce :wink: dok si mlad, ali onda dode vrijeme kada treba poceti razmisljati o potomstvu...:beba:
Gordan (napisa):
Nemojte me krivo shvatit, meni je sam proces razmnožavanje super stvar, ali volim da taj proces ne završi uspješno Wink

Naravno da svatko voli da se taj neuspjeli proces ponavljati sto vise moguce Wink dok si mlad, ali onda dode vrijeme kada treba poceti razmisljati o potomstvu...Beba

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:51 pon, 17. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Hmmmm! Jos ako radi na windowsima... :roll: 8) :twisted:[/quote]

OK znam gdje su Ctrl i Delete, ali gdje da nadjem Alt??? :lol:

[quote="Ignavia"]mislim (ili se barem nadam) da bi um trebao biti neovisan o tijelu...[/quote]

[url=http://www.theabsolute.net/misogyny/brainsx.html]Nadaj se[/url]. It's the moustache on the inside that counts :wink:

[quote="Gordan"]dozvolit ću si luksuz i zaključit da ne moramo baš svi doprinositi čovječanstvu na taj način[/quote]

Covjece, ti si mutacija. Do takvog stava evolucija nikako ne moze dovesti :D
bnikola (napisa):
Hmmmm! Jos ako radi na windowsima... Rolling Eyes Cool Twisted Evil

OK znam gdje su Ctrl i Delete, ali gdje da nadjem Alt??? Laughing

Ignavia (napisa):
mislim (ili se barem nadam) da bi um trebao biti neovisan o tijelu...

Nadaj se. It's the moustache on the inside that counts Wink

Gordan (napisa):
dozvolit ću si luksuz i zaključit da ne moramo baš svi doprinositi čovječanstvu na taj način

Covjece, ti si mutacija. Do takvog stava evolucija nikako ne moze dovesti Very Happy

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 23:20 pon, 17. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]ali onda dode vrijeme kada treba poceti razmisljati o potomstvu...[/quote]
http://degiorgi.math.hr/~vsego/phun/durex.mpg
PIPboy (napisa):
ali onda dode vrijeme kada treba poceti razmisljati o potomstvu...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 23:32 pon, 17. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"][quote="PIPboy"]ali onda dode vrijeme kada treba poceti razmisljati o potomstvu...[/quote]
http://degiorgi.math.hr/~vsego/phun/durex.mpg[/quote]

Well, you may have a point... :lol: :lol: :lol:

NIKADAAAAAAAAAAAA......
vjekovac (napisa):
PIPboy (napisa):
ali onda dode vrijeme kada treba poceti razmisljati o potomstvu...

Well, you may have a point... Laughing Laughing Laughing

NIKADAAAAAAAAAAAA......

Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 9:12 uto, 18. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]I meni je bljak, kao i mnoge druge stvari vezane uz trudnoću i dizanje potomstva. Mislim jasno mi je da je glavna zadaća svake jedinke produženje vrste, ali dozvolit ću si luksuz i zaključit da ne moramo baš svi doprinositi čovječanstvu na taj način.
Nemojte me krivo shvatit, meni je sam proces razmnožavanje super stvar, ali volim da taj proces ne završi uspješno :wink:[/quote]

:2pivce: :ok:

@krcko: necu tak, onda cu se druzit samo sa iznimkama (koje potvrdjuju to glupo i jadno pravilo) i svima super :coolgreen:
Gordan (napisa):

Neka zvone case! O-kay!

@krcko: necu tak, onda cu se druzit samo sa iznimkama (koje potvrdjuju to glupo i jadno pravilo) i svima super Cool Mr.Green (blue one)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 16:02 uto, 18. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]Naravno da svatko voli da se taj neuspjeli proces ponavljati sto vise moguce :wink: dok si mlad, ali onda dode vrijeme kada treba poceti razmisljati o potomstvu...:beba:[/quote]

ne vidim zasto bi trebalo.....
1. dijete je skupo, jako skupo
2. pas je jeftiniji (ako bas moras imati nesto da ti se petlja medju noge dok nesto pokusavas napraviti i ne decko/cura nije opcija o kojoj pricam :wink:)
3. na svijetu ima vajlda vec 6 milijardi ljudi..... cemu gurati jos vise toga, ako nemas afiniteta
4. bolje ne imati dijete nego ga ne voljeti/zeljeti/ne moci mu pruziti sve sto treba i novcano, i psiholoski i roditeljski.....
5. trebalo bi uvesti dozvolu za djecu

ukratko, ako je netko stava da mu je pomisao imati vlastito dijete - fuj, to je njegov crtic koji mu se (at least) trenutno iz nekog razloga svidja....
i ja sam u tom crticu....
i do sada sam jedva nailazila na tu i tam kojeg klinca koji mi je ok, pa generalno sirim misljenje da ne podnosim djecu (sigurnije verzija ako NE zelite da vam utrpaju neko drecavo na cuvanje or smth :g:)

point - postoje razlozi ZA i razlozi PROTIV
svako ima svoje i svatko nek si ih vaze kak mu pase...

jedino sto smatram korektnim prema buducem djetetu, da ako se netko vec odluci na dijete, da se toga bas ne sjeti sa 50-60-70 godina...... jer organizam, barem zasada, ipak nije napravljen da se tada reproducira..... isto tako smatram korektnim da treba procijeniti da li dijete ima uvjete za zivot.... za zivot kak spada a ne da bolja opcija od zivota s roditeljima bude da je na cesti :roll:

no, da ne blebecem bezveze - svatko ima pravo reci sto misli i imati svoje stavove i ne vidim razloga da se neki nadju tome toliko cuditi..... pa to je uvrijezeno pravilo na ovom Forumu :wink:
PIPboy (napisa):
Naravno da svatko voli da se taj neuspjeli proces ponavljati sto vise moguce Wink dok si mlad, ali onda dode vrijeme kada treba poceti razmisljati o potomstvu...Beba

1. dijete je skupo, jako skupo
2. pas je jeftiniji (ako bas moras imati nesto da ti se petlja medju noge dok nesto pokusavas napraviti i ne decko/cura nije opcija o kojoj pricam Wink)
3. na svijetu ima vajlda vec 6 milijardi ljudi..... cemu gurati jos vise toga, ako nemas afiniteta
4. bolje ne imati dijete nego ga ne voljeti/zeljeti/ne moci mu pruziti sve sto treba i novcano, i psiholoski i roditeljski.....
5. trebalo bi uvesti dozvolu za djecu

ukratko, ako je netko stava da mu je pomisao imati vlastito dijete - fuj, to je njegov crtic koji mu se (at least) trenutno iz nekog razloga svidja....
i ja sam u tom crticu....
i do sada sam jedva nailazila na tu i tam kojeg klinca koji mi je ok, pa generalno sirim misljenje da ne podnosim djecu (sigurnije verzija ako NE zelite da vam utrpaju neko drecavo na cuvanje or smth Mr. Green)

point - postoje razlozi ZA i razlozi PROTIV
svako ima svoje i svatko nek si ih vaze kak mu pase...

jedino sto smatram korektnim prema buducem djetetu, da ako se netko vec odluci na dijete, da se toga bas ne sjeti sa 50-60-70 godina...... jer organizam, barem zasada, ipak nije napravljen da se tada reproducira..... isto tako smatram korektnim da treba procijeniti da li dijete ima uvjete za zivot.... za zivot kak spada a ne da bolja opcija od zivota s roditeljima bude da je na cesti Rolling Eyes

no, da ne blebecem bezveze - svatko ima pravo reci sto misli i imati svoje stavove i ne vidim razloga da se neki nadju tome toliko cuditi..... pa to je uvrijezeno pravilo na ovom Forumu Wink

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:34 uto, 18. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]ne vidim zasto bi trebalo..... [/quote]

Zato sto je to smisao zivota. Mi smo tu da sluzimo svojim genima, a ne obrnuto :wink:

Back on topic: "General breastfeeding failure! What do you want to do (Abort, Retry, Fail)?" :lol:
Nesi (napisa):

Zato sto je to smisao zivota. Mi smo tu da sluzimo svojim genima, a ne obrnuto Wink

Back on topic: "General breastfeeding failure! What do you want to do (Abort, Retry, Fail)?" Laughing

[Vrh]
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 22:01 uto, 18. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

@Nesi: Ajde zamisli da su nasi roditelj tako razmisljali :?

" Dijete je previse posla, pa cemo kupiti zlatnu ribicu " 8)
@Nesi: Ajde zamisli da su nasi roditelj tako razmisljali Confused

" Dijete je previse posla, pa cemo kupiti zlatnu ribicu " Cool

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 22:16 uto, 18. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]@Nesi: Ajde zamisli da su nasi roditelj tako razmisljali :?

" Dijete je previse posla, pa cemo kupiti zlatnu ribicu " 8)[/quote]

apsolutno mi je zamislivo, i nazalost poznam puno 'roditelja' za koje bi bilo bolje da su kupili zlatnu ribicu :roll:
PIPboy (napisa):
@Nesi: Ajde zamisli da su nasi roditelj tako razmisljali Confused

" Dijete je previse posla, pa cemo kupiti zlatnu ribicu " Cool

apsolutno mi je zamislivo, i nazalost poznam puno 'roditelja' za koje bi bilo bolje da su kupili zlatnu ribicu Rolling Eyes

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:38 uto, 18. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Back on topic: "General breastfeeding failure! What do you want to do (Abort, Retry, Fail)?" :lol:[/quote]

Linux verzija ce reci: "Segmentation fault. Baby dumped." :gg:
krcko (napisa):
Back on topic: "General breastfeeding failure! What do you want to do (Abort, Retry, Fail)?" Laughing

Linux verzija ce reci: "Segmentation fault. Baby dumped." Mr Green being very Greeen indeed

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:25 sri, 19. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A kad promijenis neku postavku u windows varijanti kaze "You have to restart your boobs for the changes to take effect".
A kad promijenis neku postavku u windows varijanti kaze "You have to restart your boobs for the changes to take effect".

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:54 sri, 19. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]A kad promijenis neku postavku u windows varijanti kaze "You have to restart your boobs for the changes to take effect".[/quote]

Ocito sam se u zivotu premalo bavio sisama... :oops: Kakve se to postavke na njima mogu mijenjati? :grebgreb:

:idea: Ili pricamo o ovim cyber-cudima s ugradjenom grijalicom za mlijeko i dodatnom slavinom za pivu? :D
krcko (napisa):

Ocito sam se u zivotu premalo bavio sisama... Embarassed Kakve se to postavke na njima mogu mijenjati? Kotacici rade 100 na sat

Idea Ili pricamo o ovim cyber-cudima s ugradjenom grijalicom za mlijeko i dodatnom slavinom za pivu? Very Happy

[Vrh]
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 22:43 sri, 19. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako postoji koja djevojka iz čijih sisa curi propisno rashlađen Pepsi Twis ili u skorijoj budućnosti kani modificirati sise tako da to mogu raditi molim da mi se obavezno javi! Hvala!
:bottle: (neznam zašto nemamo i bocu Twista :-()
Ako postoji koja djevojka iz čijih sisa curi propisno rashlađen Pepsi Twis ili u skorijoj budućnosti kani modificirati sise tako da to mogu raditi molim da mi se obavezno javi! Hvala!
Flasa Ljekovite Vodice (neznam zašto nemamo i bocu Twista Sad)

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum