Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 2:20 uto, 22. 11. 2005 Naslov: |
|
|
Ovako napamet je tesko reci. :( Trazeci po [url=http://www.google.com/search?q=netbeans+%22A+suitable+JVM+could+not+be+found.+Please+run+the+program+again+using+the+option+-is%3Ajavahome%22&sourceid=mozilla&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8]:google:[/url] sam nasao da bi trebalo raditi ako pokrenes instalaciju NetBeansa iz Command prompta s parametrom
[tt]-is:javahome <JAVA HOME DIRECTORY>[/tt]
Pri tome treba [tt]<JAVA HOME DIRECTORY>[/tt] zamijeniti s putom do direktorija gdje je Java. :) Pada mi na pamet da mozda treba pisati skraceno ([tt]progra~1[/tt] umjesto [tt]Program Files[/tt]) ili zapakirati taj put u navodnike, dakle:
[tt]-is:javahome "C:\Program Files\Sun\Java\..."[/tt]
ili kako to vec ide (ja sam na Linuxu, pa nemam blage gdje se Java ugnijezdi na Win ;)).
Za vise od toga, treba ti netko tko je iskusio istu gresku (sto tesko da postoji ovdje) ili moras detaljnije napisati sto ti se instalacija buni (valjda napise neku gresku osim ove gore). :)
Apart from that, [url=http://www.netbeans.org/servlets/ReadMsg?list=nbusers&msgNo=38167]ovdje[/url] savjetuju da [b]samo za potrebe instalacije NetBeansa[/b] koristis noviju Javu. :)
Ovako napamet je tesko reci. Trazeci po sam nasao da bi trebalo raditi ako pokrenes instalaciju NetBeansa iz Command prompta s parametrom
-is:javahome <JAVA HOME DIRECTORY>
Pri tome treba <JAVA HOME DIRECTORY> zamijeniti s putom do direktorija gdje je Java. Pada mi na pamet da mozda treba pisati skraceno (progra~1 umjesto Program Files) ili zapakirati taj put u navodnike, dakle:
-is:javahome "C:\Program Files\Sun\Java\..."
ili kako to vec ide (ja sam na Linuxu, pa nemam blage gdje se Java ugnijezdi na Win ).
Za vise od toga, treba ti netko tko je iskusio istu gresku (sto tesko da postoji ovdje) ili moras detaljnije napisati sto ti se instalacija buni (valjda napise neku gresku osim ove gore).
Apart from that, ovdje savjetuju da samo za potrebe instalacije NetBeansa koristis noviju Javu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Casper Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|