Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
Ana Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:42 ned, 11. 12. 2005 Naslov: |
|
|
:) Košta, zato sam rekla prijateljici da nazove s vip-a.
Sve je riješeno! :) :) :) :) :) ....
Tražili su pinove, pukove, brojeve koje sam zvala (zadnja tri), favourite broj itd.
Uglavnom, sutra moram doći po karticu, ostaje mi lova na računu i sve opcije.
i sve to za samo 19kn :) nisu li divni? ;)
Eto, zatvaram ovu temu sretnim vijestima!
Hvala svima na svemu! ;)
Pozdrav!
Košta, zato sam rekla prijateljici da nazove s vip-a.
Sve je riješeno! ....
Tražili su pinove, pukove, brojeve koje sam zvala (zadnja tri), favourite broj itd.
Uglavnom, sutra moram doći po karticu, ostaje mi lova na računu i sve opcije.
i sve to za samo 19kn nisu li divni?
Eto, zatvaram ovu temu sretnim vijestima!
Hvala svima na svemu!
Pozdrav!
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:49 ned, 11. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Ana"]Nego, čula sam da postoji mogućnost nazvati vip i reći im za izgubljenu karticu. Navodno kod njih mogu podići novu, s istim brojem (a nisam sigurna ostaje li iznos kuna na računu isti). Je li itko čuo šta o tome?
[/quote]
Ja sam izgubio mob pred godinu dana (točnije, ukrali ga :evil: ) i nije problem ak si registriran (na pre-paidu sam) jer imaš lozinku koju im kažeš i odmah znaju da si to ti i daš neku paru za novu karticu sa istim brojem i para na računu koliko si imala prije.
E, ja nisam bio registriran :shock:
Nazvao sam službu za korisnike i morao odgovoriti na 5-6 pitanja poput:
5 zadnjih brojeva na koje ste slali poruke ili zvali, koji ti je pin, koliko para imaš na računu, kad si zadnji put obnavljala bon itd.
Ma katastrofa...
Imao sam rijetku sreću da sam znao sve informacije :D samo zato što sam poslao par identičnih poruka grupi ljudi neposredno prije pa sam zapamtio...
Enivej, good luck with that :wink:
Edit: Damn! opet sam ispao glup :oops:
To mi je kad kasno palim..
Al barem sam istinu govorio 8) [/b]
Ana (napisa): | Nego, čula sam da postoji mogućnost nazvati vip i reći im za izgubljenu karticu. Navodno kod njih mogu podići novu, s istim brojem (a nisam sigurna ostaje li iznos kuna na računu isti). Je li itko čuo šta o tome?
|
Ja sam izgubio mob pred godinu dana (točnije, ukrali ga ) i nije problem ak si registriran (na pre-paidu sam) jer imaš lozinku koju im kažeš i odmah znaju da si to ti i daš neku paru za novu karticu sa istim brojem i para na računu koliko si imala prije.
E, ja nisam bio registriran
Nazvao sam službu za korisnike i morao odgovoriti na 5-6 pitanja poput:
5 zadnjih brojeva na koje ste slali poruke ili zvali, koji ti je pin, koliko para imaš na računu, kad si zadnji put obnavljala bon itd.
Ma katastrofa...
Imao sam rijetku sreću da sam znao sve informacije samo zato što sam poslao par identičnih poruka grupi ljudi neposredno prije pa sam zapamtio...
Enivej, good luck with that
Edit: Damn! opet sam ispao glup
To mi je kad kasno palim..
Al barem sam istinu govorio [/b]
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ana Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:25 pon, 12. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Danas sam bila u vip centru i dobila zamjensku karticu :lalala:
Ne znam jesam li već rekla, ali evo...
Nova, tj. "zamjenska", kartica je koštala samo 19kn.
Sve je bilo brzo gotovo, a u roku od 24h bit će i odblokirana! 8)
Lova je tu, a imenik nije (srećom, tih nekoliko brojeva imam i na simpi :))
:valovi:
:navijacica: :ples: :navijacica:
Danas sam bila u vip centru i dobila zamjensku karticu
Ne znam jesam li već rekla, ali evo...
Nova, tj. "zamjenska", kartica je koštala samo 19kn.
Sve je bilo brzo gotovo, a u roku od 24h bit će i odblokirana!
Lova je tu, a imenik nije (srećom, tih nekoliko brojeva imam i na simpi )
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 1:56 uto, 13. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Sad bi tu stavil ovaj smajli :navijacica: , al onda ce jos netko pocet cudno mislit o meni... :rotfl: Pa stavljam ovo:
:veselje: :lalala:
...
BTW, kad se vec spomenulo, ja sam si kupil novi mob nedavno i piknul sam staru karticu u njega. Na njoj pise da je SIM, a na ovoj koju sam dobil sa novim mobom pise da je SUPER_SIM. I sad mene zanima jel bi ja trebao otic u VIP i upiknut si tu novu SUPER_SIM karticu za moj stari broj samo zato jer sam ja super junak, pa hocu da mi sve bude [i]sUpeeer![/i] :banana: ili bi ta moja akcija imale i neke druge svrhe? Pliz.
Sad bi tu stavil ovaj smajli , al onda ce jos netko pocet cudno mislit o meni... Pa stavljam ovo:
...
BTW, kad se vec spomenulo, ja sam si kupil novi mob nedavno i piknul sam staru karticu u njega. Na njoj pise da je SIM, a na ovoj koju sam dobil sa novim mobom pise da je SUPER_SIM. I sad mene zanima jel bi ja trebao otic u VIP i upiknut si tu novu SUPER_SIM karticu za moj stari broj samo zato jer sam ja super junak, pa hocu da mi sve bude sUpeeer! ili bi ta moja akcija imale i neke druge svrhe? Pliz.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 19:27 uto, 13. 12. 2005 Naslov: |
|
|
pokusat cu ne ulazit u polemike koji je od dva monopolista bolji...
recimo, uputit cu vas ovamo:
http://i-url.com/ai8
sto se tice jeftinoca... samo bih podsjetila da dok telci nisu dosli, nitko nije niti spominjao mogucnosti padanja cijena, prvi razgovori i press releasovi by tcom i vip su bili 'mi smo povoljni, nema potrebe da mi snizavami cijene, novi operater nece opstati'
novi operater ima oko 75000 korisnika.... postoje 2 mjeseca... vip je imao 100000.. u godinu dana...
vip box za prepaid je kostao 305 kuna.... tek dva tjedna nakon sto je tle ponudilo svoj box za 95 kn sa 145 kn na racunu je vip skinuo na 100 kn... znaci, otkad postoje, nekoliko godina, su tih 200 kuna razlike pobirali na dobar dan.... jer, i sad imaju zaradu, inace ne bi prodavali.... nije mi poznato jel tcom tj tmobile skinuo cijene...
dok tele nije doslo i tmobile i vip su tvrdili da je NEMOGUCE sa pretplate preci na bonove.... guess what - kad je tele ponudilo tu opciju odmah u startu i ova dovjica su promijenili pricu (barem vip)
sluzba za korisnike.... sretni ste ako ih dobijete bez veceg cekanja...
no, ajmo o supersimu.... osim vise memorije za poruke, ide 250 mjesta u imeniku i svako ima moze se sastojati od 32 znaka, a ne 16 kao do sada
inace, tele2 zasada ima jos uvijek samo simove, ne supersimove....
a sto se tice paketa i na crno - znate, mozete vi kupiti mob i bez paketa u ducanu :wink: i sve skupa nije na crno...
iako, s druge strane, osobno, mislim da su cijene puuuuno prevelike... pogotovo kada pogledate cijene preko oglasnika i skuzite da npr samsung d500 ide za 1500 u oglasniku (nov, sa garancijom), a u ducanu je 2500.... obzirom da porez nije bas 1000, pogledajte koliko zaradjuju...... d600 najnoviji model je u oglasniku oko 2500, u ducanima 3500-4000.....
otkad se tele pojavilo, relativno se intenzivno bavim proucavanjem i u toku sam.... pa ako ima pitanja, slobodno :wink:
pokusat cu ne ulazit u polemike koji je od dva monopolista bolji...
recimo, uputit cu vas ovamo:
http://i-url.com/ai8
sto se tice jeftinoca... samo bih podsjetila da dok telci nisu dosli, nitko nije niti spominjao mogucnosti padanja cijena, prvi razgovori i press releasovi by tcom i vip su bili 'mi smo povoljni, nema potrebe da mi snizavami cijene, novi operater nece opstati'
novi operater ima oko 75000 korisnika.... postoje 2 mjeseca... vip je imao 100000.. u godinu dana...
vip box za prepaid je kostao 305 kuna.... tek dva tjedna nakon sto je tle ponudilo svoj box za 95 kn sa 145 kn na racunu je vip skinuo na 100 kn... znaci, otkad postoje, nekoliko godina, su tih 200 kuna razlike pobirali na dobar dan.... jer, i sad imaju zaradu, inace ne bi prodavali.... nije mi poznato jel tcom tj tmobile skinuo cijene...
dok tele nije doslo i tmobile i vip su tvrdili da je NEMOGUCE sa pretplate preci na bonove.... guess what - kad je tele ponudilo tu opciju odmah u startu i ova dovjica su promijenili pricu (barem vip)
sluzba za korisnike.... sretni ste ako ih dobijete bez veceg cekanja...
no, ajmo o supersimu.... osim vise memorije za poruke, ide 250 mjesta u imeniku i svako ima moze se sastojati od 32 znaka, a ne 16 kao do sada
inace, tele2 zasada ima jos uvijek samo simove, ne supersimove....
a sto se tice paketa i na crno - znate, mozete vi kupiti mob i bez paketa u ducanu i sve skupa nije na crno...
iako, s druge strane, osobno, mislim da su cijene puuuuno prevelike... pogotovo kada pogledate cijene preko oglasnika i skuzite da npr samsung d500 ide za 1500 u oglasniku (nov, sa garancijom), a u ducanu je 2500.... obzirom da porez nije bas 1000, pogledajte koliko zaradjuju...... d600 najnoviji model je u oglasniku oko 2500, u ducanima 3500-4000.....
otkad se tele pojavilo, relativno se intenzivno bavim proucavanjem i u toku sam.... pa ako ima pitanja, slobodno
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:31 uto, 13. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]otkad se tele pojavilo, relativno se intenzivno bavim proucavanjem i u toku sam.... pa ako ima pitanja, slobodno :wink:[/quote]
A je li? :D
Možda ova tema je malo :OT:, ali ako ode previše, splitat će nas. :wink:
Što misliš, je li isplativije "ostat vjeran" svojoj mreži (T-Mobile/ViPnet) ili prijeći na Tele2? :-k
Nesi (napisa): | otkad se tele pojavilo, relativno se intenzivno bavim proucavanjem i u toku sam.... pa ako ima pitanja, slobodno  |
A je li?
Možda ova tema je malo , ali ako ode previše, splitat će nas.
Što misliš, je li isplativije "ostat vjeran" svojoj mreži (T-Mobile/ViPnet) ili prijeći na Tele2?
|
|
[Vrh] |
|
Ana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
wookie Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:35 sri, 14. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost..kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti), nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!!
Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost..kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti), nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!!
_________________ "There is no passion like that of a functionary for his function."
- Georges Clemenceau
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
Postano: 17:55 sri, 14. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="wookie"]Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost..kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti), nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!![/quote]
ma da sam kaj bu se i ovi povampirili nakon nekog vremena i isto digli cijene :roll:
wookie (napisa): | Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost..kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti), nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!! |
ma da sam kaj bu se i ovi povampirili nakon nekog vremena i isto digli cijene
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:39 sri, 14. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="rat in a cage"][quote="wookie"]Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost..kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti), nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!![/quote]
ma da sam kaj bu se i ovi povampirili nakon nekog vremena i isto digli cijene :roll:[/quote]
Da, ali onima koji uzmu paket do 31.12.2005. [b]garantiraju[/b] zauvijek iste cijene 8)
Jedino je bad ak se odluče ostalima spustit a ovima ne mogu jer su im zagarantirali takve cijene :wacky:
rat in a cage (napisa): | wookie (napisa): | Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost..kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti), nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!! |
ma da sam kaj bu se i ovi povampirili nakon nekog vremena i isto digli cijene  |
Da, ali onima koji uzmu paket do 31.12.2005. garantiraju zauvijek iste cijene
Jedino je bad ak se odluče ostalima spustit a ovima ne mogu jer su im zagarantirali takve cijene
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 0:57 čet, 15. 12. 2005 Naslov: |
|
|
ok, ajmo redom :wink:
[quote="buba"][quote="Nesi"]otkad se tele pojavilo, relativno se intenzivno bavim proucavanjem i u toku sam.... pa ako ima pitanja, slobodno :wink:[/quote]
A je li? :D[/quote]
o da :wink:
cijela familija mi muce vec :g:
[quote="buba"]Možda ova tema je malo :OT:, ali ako ode previše, splitat će nas. :wink:[/quote]
nedamise :wink:
[quote="buba"]Što misliš, je li isplativije "ostat vjeran" svojoj mreži (T-Mobile/ViPnet) ili prijeći na Tele2? :-k[/quote]
za to imas tablicu danu na gornjem linku
misljenja sam da svatko za sebe mora vidjeti da li mu se isplati
npr, omjeri zvanja u mreze suprotne od one u kojoj si do sad, broj smsova, dodatne usluge.. i slicno...
tablica je zgodna za usporediti sve do sada poznate pakete.. i ne zaboraviti TRAJANJE akcija kod vipa i tcoma... sto kod teleta NE postoji... zapravo :g:
[quote="Ana"]Čula sam da se na brojeve poput 6613 i sl. (lupam, ali mislim da je jasno na koje mislim), poruke ne mogu slati. Zašto :?: [/quote]
zato sto jos nisu sredili adiminstrativne stvari i toje u procesu rjesavanja... ocekuje se da ce se do nove godine moci...
[quote="Ana"]Ima li još kakvih "caka" (ako se ovo može tako nazvati :wink: )?[/quote]
ima... proradila je usluga naplate parkinga
intenzivno se radi na testiranju GPRSa... iako je najavljen za cca pocetak ljeta...
intenzivno se postavljaju stanice - od jucer je cakovec dobio svoju
smsovi znaju kasniti
i veza zna pucati, ali to je razumljivo pogotovo izvan podrucja pokrivenosti teletinom zbog poradi 'ugovora' u kojem se vipovci bas ne trude dati ono sto su potpisali - a to je mrezu kak spada.. vec iskljucuju tele2 korisnike, neovisno o tome da li ima potrebe... to su nagadjanja, ali nesto upucenijih ljudi... ja uglavnom skupljam takve informacije
isto tako, govornu postu hoce biti problem zgasiti.. ako ju gasis - provjeri jel ti uspjelo, ako nije, onda ju UPALI i UGASI ponovno... :g:
da znam, cudan bug :g:
[quote="wookie"]Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost..[/quote]
tocno
ali isto tako stoji da ukoliko u nekom fixnom vremenu (mislim cca 3 godine) ne skupe fixni broj korisnika, ugovor sa vipom im se ukida
kao sto rekoh, jako se radi na postavljanju baznih stanica...
ono sto ljudi zaboravljaju je cinjenica da je tele2 prisutan u podosta europskih drzava... u dosta njih je i monopolist... ali u mnogima s eupravo igra ovoga sto i kod nas - biti najjeftiniji i pobrati svoj dio kolaca...
vip nije niti priblizno multinacionalna kompanija u tom obliku,a tcom ima ogromne gubitke na odredjenim podrucjima
[quote="wookie"]kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti),[/quote]
isto tako, bas tim nacinom trenutacno rjesavaju nacin roaminga... je rukucas 1pin a ne samo pin
u svkaom slucaju, prica je da te kerefeke sa pinom idu dok su u nacionalnom roamingu
apropo obicnog roaminga, zasada steka u nekim segmentima jer tele2 hrvatska jos nije potpisalo ugovore sa drzavama i operaterima sa kojima tele2 neka-druga-drzava vec je, pa je tu opet administrativna poteskoca... ali cinjenica je da je jeftinije zvati bosnu sa tele2 mobitela nego sa fixnog telefona... pa vi racunajte :g:
[quote="wookie"]nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!![/quote]
to se lijepo vidi u cijenama start paketa :g:
[quote="vili"]Da, ali onima koji uzmu paket do 31.12.2005. [b]garantiraju[/b] zauvijek iste cijene 8) [/quote]
tocno
[quote="vili"]Jedino je bad ak se odluče ostalima spustit a ovima ne mogu jer su im zagarantirali takve cijene :wacky:[/quote]
onda ces kupiti novi start paket... ili ces uzeti novu pretplatu
podsjecam da od cca veljace iduce godine bi SVI operateri trebali omoguciti POTPUNU portabilnost brojeva... znaci, da vi svoj 098 broj zadrzite i budete tele2 korisnik i shodno tome placate svoje cijene razgovora.... a kad vas netko zove, bit ce obavijesten by automat da ne zove simpa korisnika vec tele (ili nekako slicno)
any more questions? :wink:
ok, ajmo redom
buba (napisa): | Nesi (napisa): | otkad se tele pojavilo, relativno se intenzivno bavim proucavanjem i u toku sam.... pa ako ima pitanja, slobodno  |
A je li?  |
o da
cijela familija mi muce vec
buba (napisa): | Možda ova tema je malo , ali ako ode previše, splitat će nas.  |
nedamise
buba (napisa): | Što misliš, je li isplativije "ostat vjeran" svojoj mreži (T-Mobile/ViPnet) ili prijeći na Tele2?  |
za to imas tablicu danu na gornjem linku
misljenja sam da svatko za sebe mora vidjeti da li mu se isplati
npr, omjeri zvanja u mreze suprotne od one u kojoj si do sad, broj smsova, dodatne usluge.. i slicno...
tablica je zgodna za usporediti sve do sada poznate pakete.. i ne zaboraviti TRAJANJE akcija kod vipa i tcoma... sto kod teleta NE postoji... zapravo
Ana (napisa): | Čula sam da se na brojeve poput 6613 i sl. (lupam, ali mislim da je jasno na koje mislim), poruke ne mogu slati. Zašto |
zato sto jos nisu sredili adiminstrativne stvari i toje u procesu rjesavanja... ocekuje se da ce se do nove godine moci...
Ana (napisa): | Ima li još kakvih "caka" (ako se ovo može tako nazvati )? |
ima... proradila je usluga naplate parkinga
intenzivno se radi na testiranju GPRSa... iako je najavljen za cca pocetak ljeta...
intenzivno se postavljaju stanice - od jucer je cakovec dobio svoju
smsovi znaju kasniti
i veza zna pucati, ali to je razumljivo pogotovo izvan podrucja pokrivenosti teletinom zbog poradi 'ugovora' u kojem se vipovci bas ne trude dati ono sto su potpisali - a to je mrezu kak spada.. vec iskljucuju tele2 korisnike, neovisno o tome da li ima potrebe... to su nagadjanja, ali nesto upucenijih ljudi... ja uglavnom skupljam takve informacije
isto tako, govornu postu hoce biti problem zgasiti.. ako ju gasis - provjeri jel ti uspjelo, ako nije, onda ju UPALI i UGASI ponovno...
da znam, cudan bug
wookie (napisa): | Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost.. |
tocno
ali isto tako stoji da ukoliko u nekom fixnom vremenu (mislim cca 3 godine) ne skupe fixni broj korisnika, ugovor sa vipom im se ukida
kao sto rekoh, jako se radi na postavljanju baznih stanica...
ono sto ljudi zaboravljaju je cinjenica da je tele2 prisutan u podosta europskih drzava... u dosta njih je i monopolist... ali u mnogima s eupravo igra ovoga sto i kod nas - biti najjeftiniji i pobrati svoj dio kolaca...
vip nije niti priblizno multinacionalna kompanija u tom obliku,a tcom ima ogromne gubitke na odredjenim podrucjima
wookie (napisa): | kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti), |
isto tako, bas tim nacinom trenutacno rjesavaju nacin roaminga... je rukucas 1pin a ne samo pin
u svkaom slucaju, prica je da te kerefeke sa pinom idu dok su u nacionalnom roamingu
apropo obicnog roaminga, zasada steka u nekim segmentima jer tele2 hrvatska jos nije potpisalo ugovore sa drzavama i operaterima sa kojima tele2 neka-druga-drzava vec je, pa je tu opet administrativna poteskoca... ali cinjenica je da je jeftinije zvati bosnu sa tele2 mobitela nego sa fixnog telefona... pa vi racunajte
wookie (napisa): | nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!! |
to se lijepo vidi u cijenama start paketa
vili (napisa): | Da, ali onima koji uzmu paket do 31.12.2005. garantiraju zauvijek iste cijene |
tocno
vili (napisa): | Jedino je bad ak se odluče ostalima spustit a ovima ne mogu jer su im zagarantirali takve cijene  |
onda ces kupiti novi start paket... ili ces uzeti novu pretplatu
podsjecam da od cca veljace iduce godine bi SVI operateri trebali omoguciti POTPUNU portabilnost brojeva... znaci, da vi svoj 098 broj zadrzite i budete tele2 korisnik i shodno tome placate svoje cijene razgovora.... a kad vas netko zove, bit ce obavijesten by automat da ne zove simpa korisnika vec tele (ili nekako slicno)
any more questions?
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
|