Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

izgubljena vip-ova kartica (tj. SIM)
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
steelworker
Site Admin
Site Admin

Sarma = la pohva - posuda
44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 22:35 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ana"]I mene je steelworker nasmijao, iako sam bila malo :cry: ... Hvala! ;)[/quote]

I drugi put! :ok:
Ana (napisa):
I mene je steelworker nasmijao, iako sam bila malo Crying or Very sad ... Hvala! Wink

I drugi put! O-kay!

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Ana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 9 - 0

PostPostano: 22:42 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:) Košta, zato sam rekla prijateljici da nazove s vip-a.

Sve je riješeno! :) :) :) :) :) ....

Tražili su pinove, pukove, brojeve koje sam zvala (zadnja tri), favourite broj itd.

Uglavnom, sutra moram doći po karticu, ostaje mi lova na računu i sve opcije.
i sve to za samo 19kn :) nisu li divni? ;)

Eto, zatvaram ovu temu sretnim vijestima!

Hvala svima na svemu! ;)

Pozdrav!
Smile Košta, zato sam rekla prijateljici da nazove s vip-a.

Sve je riješeno! Smile Smile Smile Smile Smile ....

Tražili su pinove, pukove, brojeve koje sam zvala (zadnja tri), favourite broj itd.

Uglavnom, sutra moram doći po karticu, ostaje mi lova na računu i sve opcije.
i sve to za samo 19kn Smile nisu li divni? Wink

Eto, zatvaram ovu temu sretnim vijestima!

Hvala svima na svemu! Wink

Pozdrav!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 55 - 24

PostPostano: 22:49 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ana"]Nego, čula sam da postoji mogućnost nazvati vip i reći im za izgubljenu karticu. Navodno kod njih mogu podići novu, s istim brojem (a nisam sigurna ostaje li iznos kuna na računu isti). Je li itko čuo šta o tome?
[/quote]

Ja sam izgubio mob pred godinu dana (točnije, ukrali ga :evil: ) i nije problem ak si registriran (na pre-paidu sam) jer imaš lozinku koju im kažeš i odmah znaju da si to ti i daš neku paru za novu karticu sa istim brojem i para na računu koliko si imala prije.

E, ja nisam bio registriran :shock:

Nazvao sam službu za korisnike i morao odgovoriti na 5-6 pitanja poput:
5 zadnjih brojeva na koje ste slali poruke ili zvali, koji ti je pin, koliko para imaš na računu, kad si zadnji put obnavljala bon itd.
Ma katastrofa...

Imao sam rijetku sreću da sam znao sve informacije :D samo zato što sam poslao par identičnih poruka grupi ljudi neposredno prije pa sam zapamtio...

Enivej, good luck with that :wink:

Edit: Damn! opet sam ispao glup :oops:
To mi je kad kasno palim..
Al barem sam istinu govorio 8) [/b]
Ana (napisa):
Nego, čula sam da postoji mogućnost nazvati vip i reći im za izgubljenu karticu. Navodno kod njih mogu podići novu, s istim brojem (a nisam sigurna ostaje li iznos kuna na računu isti). Je li itko čuo šta o tome?

Ja sam izgubio mob pred godinu dana (točnije, ukrali ga Evil or Very Mad ) i nije problem ak si registriran (na pre-paidu sam) jer imaš lozinku koju im kažeš i odmah znaju da si to ti i daš neku paru za novu karticu sa istim brojem i para na računu koliko si imala prije.

E, ja nisam bio registriran Shocked

Nazvao sam službu za korisnike i morao odgovoriti na 5-6 pitanja poput:
5 zadnjih brojeva na koje ste slali poruke ili zvali, koji ti je pin, koliko para imaš na računu, kad si zadnji put obnavljala bon itd.
Ma katastrofa...

Imao sam rijetku sreću da sam znao sve informacije Very Happy samo zato što sam poslao par identičnih poruka grupi ljudi neposredno prije pa sam zapamtio...

Enivej, good luck with that Wink

Edit: Damn! opet sam ispao glup Embarassed
To mi je kad kasno palim..
Al barem sam istinu govorio Cool [/b]

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 20:49 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Eto baš sam te htjela pitat (pošto je ponedjeljak 8)), jesi li potražila i imala kakvu sreću sa SIM karticom. :)

Aj baš mi je drago da si riješila stvar! :thumbup:
Eto baš sam te htjela pitat (pošto je ponedjeljak Cool), jesi li potražila i imala kakvu sreću sa SIM karticom. Smile

Aj baš mi je drago da si riješila stvar! Thumb up!

[Vrh]
Ana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 0

PostPostano: 22:25 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Danas sam bila u vip centru i dobila zamjensku karticu :lalala:

Ne znam jesam li već rekla, ali evo...
Nova, tj. "zamjenska", kartica je koštala samo 19kn.

Sve je bilo brzo gotovo, a u roku od 24h bit će i odblokirana! 8)
Lova je tu, a imenik nije (srećom, tih nekoliko brojeva imam i na simpi :))

:valovi:

:navijacica: :ples: :navijacica:
Danas sam bila u vip centru i dobila zamjensku karticu La, la, la,...

Ne znam jesam li već rekla, ali evo...
Nova, tj. "zamjenska", kartica je koštala samo 19kn.

Sve je bilo brzo gotovo, a u roku od 24h bit će i odblokirana! Cool
Lova je tu, a imenik nije (srećom, tih nekoliko brojeva imam i na simpi Smile)

Mi smo sareni i veseli!

Go go go!!! Mi plesemo... Go go go!!!

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 1:56 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sad bi tu stavil ovaj smajli :navijacica: , al onda ce jos netko pocet cudno mislit o meni... :rotfl: Pa stavljam ovo:

:veselje: :lalala:

...

BTW, kad se vec spomenulo, ja sam si kupil novi mob nedavno i piknul sam staru karticu u njega. Na njoj pise da je SIM, a na ovoj koju sam dobil sa novim mobom pise da je SUPER_SIM. I sad mene zanima jel bi ja trebao otic u VIP i upiknut si tu novu SUPER_SIM karticu za moj stari broj samo zato jer sam ja super junak, pa hocu da mi sve bude [i]sUpeeer![/i] :banana: ili bi ta moja akcija imale i neke druge svrhe? Pliz.
Sad bi tu stavil ovaj smajli Go go go!!! , al onda ce jos netko pocet cudno mislit o meni... Valjam se po podu od smijeha Pa stavljam ovo:

Veseljeeeee! La, la, la,...

...

BTW, kad se vec spomenulo, ja sam si kupil novi mob nedavno i piknul sam staru karticu u njega. Na njoj pise da je SIM, a na ovoj koju sam dobil sa novim mobom pise da je SUPER_SIM. I sad mene zanima jel bi ja trebao otic u VIP i upiknut si tu novu SUPER_SIM karticu za moj stari broj samo zato jer sam ja super junak, pa hocu da mi sve bude sUpeeer! Dancing banana ili bi ta moja akcija imale i neke druge svrhe? Pliz.

[Vrh]
vili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 55 - 24

PostPostano: 9:04 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Osim sto je fancy-šmancy, ima veću memoriju (za imenik ne znam kolko veću, za poruke +35 poruka na njoj) i whole bunch superturbocool fičrsa :mrgreen:

Zapravo nisam siguran kaj točno osim memorije, al buš SUPER kad si ju uzmeš, ne? tak piše na njoj.

Nazovi službu za korisnike i siguran sam da će te rado uputiti i u ostale mogućnosti :wink:
Osim sto je fancy-šmancy, ima veću memoriju (za imenik ne znam kolko veću, za poruke +35 poruka na njoj) i whole bunch superturbocool fičrsa Mr. Green

Zapravo nisam siguran kaj točno osim memorije, al buš SUPER kad si ju uzmeš, ne? tak piše na njoj.

Nazovi službu za korisnike i siguran sam da će te rado uputiti i u ostale mogućnosti Wink

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 10:51 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]...ili bi ta moja akcija imale i neke druge svrhe? Pliz.[/quote]
Ako ti je mob sasvim nov (znači kupljen u paketu a ne na crno :twisted:), onda ti niti neki noviji izbornici ne bi trebali raditi sa "starom" SIM karticom.

Cronet, tj. T-mobile, svake godine ili dvije redizajniraju SIM kartice sa novim superturbocool fičrsima. 8)

Ali ti si ViP pa ne znam kak to funkcioniše tamo. :roll:
steelworker (napisa):
...ili bi ta moja akcija imale i neke druge svrhe? Pliz.

Ako ti je mob sasvim nov (znači kupljen u paketu a ne na crno Twisted Evil), onda ti niti neki noviji izbornici ne bi trebali raditi sa "starom" SIM karticom.

Cronet, tj. T-mobile, svake godine ili dvije redizajniraju SIM kartice sa novim superturbocool fičrsima. Cool

Ali ti si ViP pa ne znam kak to funkcioniše tamo. Rolling Eyes

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 11:41 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Fala! :D

Naravno da sam VIPek. Pa necu valjda bit [i]T-koma[/i]. :PPPP ;) I legalni mi je mob. 8)

Jel ce mi htjet sam tak dat novu karticu, ili bi trebao "izgubiti" staru? :-k
Fala! Very Happy

Naravno da sam VIPek. Pa necu valjda bit T-koma. Blaeh! Wink I legalni mi je mob. Cool

Jel ce mi htjet sam tak dat novu karticu, ili bi trebao "izgubiti" staru? Think

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 11:58 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa ako oces karticu sa svojim brojem onda moras kupiti novu karticu....a kolko sam ja skuzila anu to ti dode 19 kuna ...naravno staru ce ponistiti.... ali samo karticu ne cijeli account.

a ta super kartica ( govorim za vipeka) osim memorije ima jos taj VIP meni ili vip izbornik

mozda ima jos nesto ali nisam ja to skuzila :roll:
pa ako oces karticu sa svojim brojem onda moras kupiti novu karticu....a kolko sam ja skuzila anu to ti dode 19 kuna ...naravno staru ce ponistiti.... ali samo karticu ne cijeli account.

a ta super kartica ( govorim za vipeka) osim memorije ima jos taj VIP meni ili vip izbornik

mozda ima jos nesto ali nisam ja to skuzila Rolling Eyes

Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 19:27 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pokusat cu ne ulazit u polemike koji je od dva monopolista bolji...
recimo, uputit cu vas ovamo:
http://i-url.com/ai8

sto se tice jeftinoca... samo bih podsjetila da dok telci nisu dosli, nitko nije niti spominjao mogucnosti padanja cijena, prvi razgovori i press releasovi by tcom i vip su bili 'mi smo povoljni, nema potrebe da mi snizavami cijene, novi operater nece opstati'
novi operater ima oko 75000 korisnika.... postoje 2 mjeseca... vip je imao 100000.. u godinu dana...
vip box za prepaid je kostao 305 kuna.... tek dva tjedna nakon sto je tle ponudilo svoj box za 95 kn sa 145 kn na racunu je vip skinuo na 100 kn... znaci, otkad postoje, nekoliko godina, su tih 200 kuna razlike pobirali na dobar dan.... jer, i sad imaju zaradu, inace ne bi prodavali.... nije mi poznato jel tcom tj tmobile skinuo cijene...

dok tele nije doslo i tmobile i vip su tvrdili da je NEMOGUCE sa pretplate preci na bonove.... guess what - kad je tele ponudilo tu opciju odmah u startu i ova dovjica su promijenili pricu (barem vip)

sluzba za korisnike.... sretni ste ako ih dobijete bez veceg cekanja...

no, ajmo o supersimu.... osim vise memorije za poruke, ide 250 mjesta u imeniku i svako ima moze se sastojati od 32 znaka, a ne 16 kao do sada

inace, tele2 zasada ima jos uvijek samo simove, ne supersimove....

a sto se tice paketa i na crno - znate, mozete vi kupiti mob i bez paketa u ducanu :wink: i sve skupa nije na crno...
iako, s druge strane, osobno, mislim da su cijene puuuuno prevelike... pogotovo kada pogledate cijene preko oglasnika i skuzite da npr samsung d500 ide za 1500 u oglasniku (nov, sa garancijom), a u ducanu je 2500.... obzirom da porez nije bas 1000, pogledajte koliko zaradjuju...... d600 najnoviji model je u oglasniku oko 2500, u ducanima 3500-4000.....

otkad se tele pojavilo, relativno se intenzivno bavim proucavanjem i u toku sam.... pa ako ima pitanja, slobodno :wink:
pokusat cu ne ulazit u polemike koji je od dva monopolista bolji...
recimo, uputit cu vas ovamo:
http://i-url.com/ai8

sto se tice jeftinoca... samo bih podsjetila da dok telci nisu dosli, nitko nije niti spominjao mogucnosti padanja cijena, prvi razgovori i press releasovi by tcom i vip su bili 'mi smo povoljni, nema potrebe da mi snizavami cijene, novi operater nece opstati'
novi operater ima oko 75000 korisnika.... postoje 2 mjeseca... vip je imao 100000.. u godinu dana...
vip box za prepaid je kostao 305 kuna.... tek dva tjedna nakon sto je tle ponudilo svoj box za 95 kn sa 145 kn na racunu je vip skinuo na 100 kn... znaci, otkad postoje, nekoliko godina, su tih 200 kuna razlike pobirali na dobar dan.... jer, i sad imaju zaradu, inace ne bi prodavali.... nije mi poznato jel tcom tj tmobile skinuo cijene...

dok tele nije doslo i tmobile i vip su tvrdili da je NEMOGUCE sa pretplate preci na bonove.... guess what - kad je tele ponudilo tu opciju odmah u startu i ova dovjica su promijenili pricu (barem vip)

sluzba za korisnike.... sretni ste ako ih dobijete bez veceg cekanja...

no, ajmo o supersimu.... osim vise memorije za poruke, ide 250 mjesta u imeniku i svako ima moze se sastojati od 32 znaka, a ne 16 kao do sada

inace, tele2 zasada ima jos uvijek samo simove, ne supersimove....

a sto se tice paketa i na crno - znate, mozete vi kupiti mob i bez paketa u ducanu Wink i sve skupa nije na crno...
iako, s druge strane, osobno, mislim da su cijene puuuuno prevelike... pogotovo kada pogledate cijene preko oglasnika i skuzite da npr samsung d500 ide za 1500 u oglasniku (nov, sa garancijom), a u ducanu je 2500.... obzirom da porez nije bas 1000, pogledajte koliko zaradjuju...... d600 najnoviji model je u oglasniku oko 2500, u ducanima 3500-4000.....

otkad se tele pojavilo, relativno se intenzivno bavim proucavanjem i u toku sam.... pa ako ima pitanja, slobodno Wink

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 22:31 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]otkad se tele pojavilo, relativno se intenzivno bavim proucavanjem i u toku sam.... pa ako ima pitanja, slobodno :wink:[/quote]
A je li? :D

Možda ova tema je malo :OT:, ali ako ode previše, splitat će nas. :wink:

Što misliš, je li isplativije "ostat vjeran" svojoj mreži (T-Mobile/ViPnet) ili prijeći na Tele2? :-k
Nesi (napisa):
otkad se tele pojavilo, relativno se intenzivno bavim proucavanjem i u toku sam.... pa ako ima pitanja, slobodno Wink

A je li? Very Happy

Možda ova tema je malo Off-topic, ali ako ode previše, splitat će nas. Wink

Što misliš, je li isplativije "ostat vjeran" svojoj mreži (T-Mobile/ViPnet) ili prijeći na Tele2? Think

[Vrh]
Ana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 0

PostPostano: 22:42 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:) Lijepo je vidjeti da se netko veseli sa mnom! :)

Imam i ja pitanjce u vezi Tele2...

Čula sam da se na brojeve poput 6613 i sl. (lupam, ali mislim da je jasno na koje mislim), poruke ne mogu slati. Zašto :?:

Ima li još kakvih "caka" (ako se ovo može tako nazvati :wink: )?
Smile Lijepo je vidjeti da se netko veseli sa mnom! Smile

Imam i ja pitanjce u vezi Tele2...

Čula sam da se na brojeve poput 6613 i sl. (lupam, ali mislim da je jasno na koje mislim), poruke ne mogu slati. Zašto Question

Ima li još kakvih "caka" (ako se ovo može tako nazvati Wink )?

[Vrh]
wookie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 3

PostPostano: 8:35 sri, 14. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost..kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti), nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!!
Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost..kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti), nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!!

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 17:55 sri, 14. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="wookie"]Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost..kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti), nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!![/quote]
ma da sam kaj bu se i ovi povampirili nakon nekog vremena i isto digli cijene :roll:
wookie (napisa):

ma da sam kaj bu se i ovi povampirili nakon nekog vremena i isto digli cijene Rolling Eyes

[Vrh]
vili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 55 - 24

PostPostano: 21:39 sri, 14. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rat in a cage"][quote="wookie"]Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost..kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti), nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!![/quote]
ma da sam kaj bu se i ovi povampirili nakon nekog vremena i isto digli cijene :roll:[/quote]

Da, ali onima koji uzmu paket do 31.12.2005. [b]garantiraju[/b] zauvijek iste cijene 8)

Jedino je bad ak se odluče ostalima spustit a ovima ne mogu jer su im zagarantirali takve cijene :wacky:
rat in a cage (napisa):
wookie (napisa):

ma da sam kaj bu se i ovi povampirili nakon nekog vremena i isto digli cijene Rolling Eyes

Da, ali onima koji uzmu paket do 31.12.2005. garantiraju zauvijek iste cijene Cool

Jedino je bad ak se odluče ostalima spustit a ovima ne mogu jer su im zagarantirali takve cijene Tup, tup, tup,...

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 0:57 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok, ajmo redom :wink:

[quote="buba"][quote="Nesi"]otkad se tele pojavilo, relativno se intenzivno bavim proucavanjem i u toku sam.... pa ako ima pitanja, slobodno :wink:[/quote]
A je li? :D[/quote]

o da :wink:
cijela familija mi muce vec :g:

[quote="buba"]Možda ova tema je malo :OT:, ali ako ode previše, splitat će nas. :wink:[/quote]

nedamise :wink:

[quote="buba"]Što misliš, je li isplativije "ostat vjeran" svojoj mreži (T-Mobile/ViPnet) ili prijeći na Tele2? :-k[/quote]

za to imas tablicu danu na gornjem linku
misljenja sam da svatko za sebe mora vidjeti da li mu se isplati
npr, omjeri zvanja u mreze suprotne od one u kojoj si do sad, broj smsova, dodatne usluge.. i slicno...
tablica je zgodna za usporediti sve do sada poznate pakete.. i ne zaboraviti TRAJANJE akcija kod vipa i tcoma... sto kod teleta NE postoji... zapravo :g:

[quote="Ana"]Čula sam da se na brojeve poput 6613 i sl. (lupam, ali mislim da je jasno na koje mislim), poruke ne mogu slati. Zašto :?: [/quote]

zato sto jos nisu sredili adiminstrativne stvari i toje u procesu rjesavanja... ocekuje se da ce se do nove godine moci...

[quote="Ana"]Ima li još kakvih "caka" (ako se ovo može tako nazvati :wink: )?[/quote]

ima... proradila je usluga naplate parkinga
intenzivno se radi na testiranju GPRSa... iako je najavljen za cca pocetak ljeta...
intenzivno se postavljaju stanice - od jucer je cakovec dobio svoju

smsovi znaju kasniti
i veza zna pucati, ali to je razumljivo pogotovo izvan podrucja pokrivenosti teletinom zbog poradi 'ugovora' u kojem se vipovci bas ne trude dati ono sto su potpisali - a to je mrezu kak spada.. vec iskljucuju tele2 korisnike, neovisno o tome da li ima potrebe... to su nagadjanja, ali nesto upucenijih ljudi... ja uglavnom skupljam takve informacije

isto tako, govornu postu hoce biti problem zgasiti.. ako ju gasis - provjeri jel ti uspjelo, ako nije, onda ju UPALI i UGASI ponovno... :g:

da znam, cudan bug :g:

[quote="wookie"]Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost..[/quote]

tocno
ali isto tako stoji da ukoliko u nekom fixnom vremenu (mislim cca 3 godine) ne skupe fixni broj korisnika, ugovor sa vipom im se ukida
kao sto rekoh, jako se radi na postavljanju baznih stanica...
ono sto ljudi zaboravljaju je cinjenica da je tele2 prisutan u podosta europskih drzava... u dosta njih je i monopolist... ali u mnogima s eupravo igra ovoga sto i kod nas - biti najjeftiniji i pobrati svoj dio kolaca...
vip nije niti priblizno multinacionalna kompanija u tom obliku,a tcom ima ogromne gubitke na odredjenim podrucjima

[quote="wookie"]kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti),[/quote]

isto tako, bas tim nacinom trenutacno rjesavaju nacin roaminga... je rukucas 1pin a ne samo pin
u svkaom slucaju, prica je da te kerefeke sa pinom idu dok su u nacionalnom roamingu
apropo obicnog roaminga, zasada steka u nekim segmentima jer tele2 hrvatska jos nije potpisalo ugovore sa drzavama i operaterima sa kojima tele2 neka-druga-drzava vec je, pa je tu opet administrativna poteskoca... ali cinjenica je da je jeftinije zvati bosnu sa tele2 mobitela nego sa fixnog telefona... pa vi racunajte :g:

[quote="wookie"]nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!![/quote]

to se lijepo vidi u cijenama start paketa :g:

[quote="vili"]Da, ali onima koji uzmu paket do 31.12.2005. [b]garantiraju[/b] zauvijek iste cijene 8) [/quote]

tocno

[quote="vili"]Jedino je bad ak se odluče ostalima spustit a ovima ne mogu jer su im zagarantirali takve cijene :wacky:[/quote]

onda ces kupiti novi start paket... ili ces uzeti novu pretplatu

podsjecam da od cca veljace iduce godine bi SVI operateri trebali omoguciti POTPUNU portabilnost brojeva... znaci, da vi svoj 098 broj zadrzite i budete tele2 korisnik i shodno tome placate svoje cijene razgovora.... a kad vas netko zove, bit ce obavijesten by automat da ne zove simpa korisnika vec tele (ili nekako slicno)

any more questions? :wink:
ok, ajmo redom Wink

buba (napisa):
Nesi (napisa):

A je li? Very Happy

o da Wink
cijela familija mi muce vec Mr. Green

buba (napisa):
Možda ova tema je malo Off-topic, ali ako ode previše, splitat će nas. Wink

nedamise Wink

buba (napisa):
Što misliš, je li isplativije "ostat vjeran" svojoj mreži (T-Mobile/ViPnet) ili prijeći na Tele2? Think

za to imas tablicu danu na gornjem linku
misljenja sam da svatko za sebe mora vidjeti da li mu se isplati
npr, omjeri zvanja u mreze suprotne od one u kojoj si do sad, broj smsova, dodatne usluge.. i slicno...
tablica je zgodna za usporediti sve do sada poznate pakete.. i ne zaboraviti TRAJANJE akcija kod vipa i tcoma... sto kod teleta NE postoji... zapravo Mr. Green

Ana (napisa):
Čula sam da se na brojeve poput 6613 i sl. (lupam, ali mislim da je jasno na koje mislim), poruke ne mogu slati. Zašto Question

zato sto jos nisu sredili adiminstrativne stvari i toje u procesu rjesavanja... ocekuje se da ce se do nove godine moci...

Ana (napisa):
Ima li još kakvih "caka" (ako se ovo može tako nazvati Wink )?

ima... proradila je usluga naplate parkinga
intenzivno se radi na testiranju GPRSa... iako je najavljen za cca pocetak ljeta...
intenzivno se postavljaju stanice - od jucer je cakovec dobio svoju

smsovi znaju kasniti
i veza zna pucati, ali to je razumljivo pogotovo izvan podrucja pokrivenosti teletinom zbog poradi 'ugovora' u kojem se vipovci bas ne trude dati ono sto su potpisali - a to je mrezu kak spada.. vec iskljucuju tele2 korisnike, neovisno o tome da li ima potrebe... to su nagadjanja, ali nesto upucenijih ljudi... ja uglavnom skupljam takve informacije

isto tako, govornu postu hoce biti problem zgasiti.. ako ju gasis - provjeri jel ti uspjelo, ako nije, onda ju UPALI i UGASI ponovno... Mr. Green

da znam, cudan bug Mr. Green

wookie (napisa):
Tele2 ima manu, a to je da još nisu sredili svoju pokrivenost..

tocno
ali isto tako stoji da ukoliko u nekom fixnom vremenu (mislim cca 3 godine) ne skupe fixni broj korisnika, ugovor sa vipom im se ukida
kao sto rekoh, jako se radi na postavljanju baznih stanica...
ono sto ljudi zaboravljaju je cinjenica da je tele2 prisutan u podosta europskih drzava... u dosta njih je i monopolist... ali u mnogima s eupravo igra ovoga sto i kod nas - biti najjeftiniji i pobrati svoj dio kolaca...
vip nije niti priblizno multinacionalna kompanija u tom obliku,a tcom ima ogromne gubitke na odredjenim podrucjima

wookie (napisa):
kartice im nisu super sim, moras upisivati pin svaki put kad ti se zgasi mobitel(ne mozes to iskljuciti),

isto tako, bas tim nacinom trenutacno rjesavaju nacin roaminga... je rukucas 1pin a ne samo pin
u svkaom slucaju, prica je da te kerefeke sa pinom idu dok su u nacionalnom roamingu
apropo obicnog roaminga, zasada steka u nekim segmentima jer tele2 hrvatska jos nije potpisalo ugovore sa drzavama i operaterima sa kojima tele2 neka-druga-drzava vec je, pa je tu opet administrativna poteskoca... ali cinjenica je da je jeftinije zvati bosnu sa tele2 mobitela nego sa fixnog telefona... pa vi racunajte Mr. Green

wookie (napisa):
nemaju još MMS - ali sredit će oni to, i baš zato ću se prebaciti na njih, ovi nas samo pljačkaju..Nema teorije da više ostanem na vipu, imali su oni prostora za spustiti cijene bar duplo, samo su se lijepo dogovorili s t-comom. Hvala ti Tele2!!

to se lijepo vidi u cijenama start paketa Mr. Green

vili (napisa):
Da, ali onima koji uzmu paket do 31.12.2005. garantiraju zauvijek iste cijene Cool

tocno

vili (napisa):
Jedino je bad ak se odluče ostalima spustit a ovima ne mogu jer su im zagarantirali takve cijene Tup, tup, tup,...

onda ces kupiti novi start paket... ili ces uzeti novu pretplatu

podsjecam da od cca veljace iduce godine bi SVI operateri trebali omoguciti POTPUNU portabilnost brojeva... znaci, da vi svoj 098 broj zadrzite i budete tele2 korisnik i shodno tome placate svoje cijene razgovora.... a kad vas netko zove, bit ce obavijesten by automat da ne zove simpa korisnika vec tele (ili nekako slicno)

any more questions? Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum