Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prvi kolokvij 2005/06 - objavljeni rezultati
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
12 = 42 - 30

PostPostano: 17:44 sub, 10. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]ja osobno smatram kako je indirektno tjeranje studenata na javljanje asistentu za vrijeme zalbi zapravo vrlo korisna stvar. prvo, omogucava se komunikacija izmedju studenta i asistenta i samim time vec se sve dize na novu razinu. drugo, studentu se priblizavaju zalbe (jer je cilj studenta naucit nesto novo), ali i konzultacije. meni se cini da dosta studenata ima strah od asistenata i profesora koji je potpuno neopravdan. mozda ce se ovakvim nacinom studente ipak osloboditi tog straha :-)[/quote]

Mislim da si u pravu, ali mislm da bi vrijeme zalbi trebalo biti malo prilagodjenije studentima. :)
Mislm na zalbe koje su u ponedjeljak u 19.30 :shock:, a nitko na prvoj godini nema predavanja nakon 16.00.
Mislim da su tri i pol sata cekanja previse. Sa brojem ljudi koji bi se mogao pojaviti na tim zalbama to bi moglo potrajati. :roll:
Ja moram cekati 3 i pol sata da vidim gdje sam izgubio 5 bodova u neobaveznom djelu kolokvija...
HijenA (napisa):
ja osobno smatram kako je indirektno tjeranje studenata na javljanje asistentu za vrijeme zalbi zapravo vrlo korisna stvar. prvo, omogucava se komunikacija izmedju studenta i asistenta i samim time vec se sve dize na novu razinu. drugo, studentu se priblizavaju zalbe (jer je cilj studenta naucit nesto novo), ali i konzultacije. meni se cini da dosta studenata ima strah od asistenata i profesora koji je potpuno neopravdan. mozda ce se ovakvim nacinom studente ipak osloboditi tog straha Smile

Mislim da si u pravu, ali mislm da bi vrijeme zalbi trebalo biti malo prilagodjenije studentima. Smile
Mislm na zalbe koje su u ponedjeljak u 19.30 Shocked, a nitko na prvoj godini nema predavanja nakon 16.00.
Mislim da su tri i pol sata cekanja previse. Sa brojem ljudi koji bi se mogao pojaviti na tim zalbama to bi moglo potrajati. Rolling Eyes
Ja moram cekati 3 i pol sata da vidim gdje sam izgubio 5 bodova u neobaveznom djelu kolokvija...

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 19:57 sub, 10. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

to stoji, moras shvatit da su i asistenti ljudi i da osim nas imaju i svoja predavanja (barem ovi postdiplomci) i svoje ispite i da ima situacija kad prije ne mogu imati konzultacije jer jednostavno nemaju vremena :-)
to stoji, moras shvatit da su i asistenti ljudi i da osim nas imaju i svoja predavanja (barem ovi postdiplomci) i svoje ispite i da ima situacija kad prije ne mogu imati konzultacije jer jednostavno nemaju vremena Smile

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:30 sub, 10. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="MKova"]evo baš sam krenuo, ali nigdje ne mogu naći zadatke... stvarno bi bilo vrijeme da se uzme pola sata i popravi spajanje na bazu (čemu to uopće??) za UUR stranicu. Zadaci?[/quote]

[url]http://degiorgi.math.hr/uur/[/url]

Ne znam zasto je [b]opet[/b] krepao MySQL, no nije na meni da to krpam, nego na RCu. :roll: Materijali koje ja stavim na Mrezu, dostupni su s Foruma... 8)

P.S. Brojevne sustave mozete vjezbati [url=http://degiorgi.math.hr/uur/brsust.php]ovdje[/url]. :) Skripta nije savrsena (ne racuna s negativnim brojevima i ne sljaka ako su rezultati preveliki), ali za potrebe ucenja je sasvim dobra... 8)
MKova (napisa):
evo baš sam krenuo, ali nigdje ne mogu naći zadatke... stvarno bi bilo vrijeme da se uzme pola sata i popravi spajanje na bazu (čemu to uopće??) za UUR stranicu. Zadaci?

http://degiorgi.math.hr/uur/

Ne znam zasto je opet krepao MySQL, no nije na meni da to krpam, nego na RCu. Rolling Eyes Materijali koje ja stavim na Mrezu, dostupni su s Foruma... Cool

P.S. Brojevne sustave mozete vjezbati ovdje. Smile Skripta nije savrsena (ne racuna s negativnim brojevima i ne sljaka ako su rezultati preveliki), ali za potrebe ucenja je sasvim dobra... Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 13:23 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]to stoji, moras shvatit da su i asistenti ljudi i da osim nas imaju i svoja predavanja (barem ovi postdiplomci) i svoje ispite i da ima situacija kad prije ne mogu imati konzultacije jer jednostavno nemaju vremena :-)[/quote]

To stoji. :D

Ali ovako vrijeme gubi recimo pedeset (50) ljudi, a njemu pase. Uz manje prilagodbe, vrijeme bi izgubila jedna (1) osoba, a barem 90% odo onih 50 bilo bi zadovoljno.
HijenA (napisa):
to stoji, moras shvatit da su i asistenti ljudi i da osim nas imaju i svoja predavanja (barem ovi postdiplomci) i svoje ispite i da ima situacija kad prije ne mogu imati konzultacije jer jednostavno nemaju vremena Smile

To stoji. Very Happy

Ali ovako vrijeme gubi recimo pedeset (50) ljudi, a njemu pase. Uz manje prilagodbe, vrijeme bi izgubila jedna (1) osoba, a barem 90% odo onih 50 bilo bi zadovoljno.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:22 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Ali ovako vrijeme gubi recimo pedeset (50) ljudi, a njemu pase...[/quote]

:D Vidis, ideja... :D

PPL, moje zalbe se premjestaju na srijedu, 3 ujutro. :twisted: Oko ulaska u zgradu faxa se sami morate pobrinuti. :PP

[color=#f8f8f8]Disklejmer: po-šalica; samo to, ništa više[/color]
SickJedi (napisa):
Ali ovako vrijeme gubi recimo pedeset (50) ljudi, a njemu pase...

Very Happy Vidis, ideja... Very Happy

PPL, moje zalbe se premjestaju na srijedu, 3 ujutro. Twisted Evil Oko ulaska u zgradu faxa se sami morate pobrinuti. Weeee-heeee!!!

Disklejmer: po-šalica; samo to, ništa više

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 17:11 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gdje ce biti zalbe kod asistenta Jelaske?

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:45 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Gdje ce biti zalbe kod asistenta Jelaske?[/quote]

Ako ne bude objavljeno (npr. na oglasnoj ploci), posjetite ga u kabinetu. 8) To je kabinet na drugom katu, u kutu iznad praktikuma... :)
SickJedi (napisa):

Ako ne bude objavljeno (npr. na oglasnoj ploci), posjetite ga u kabinetu. Cool To je kabinet na drugom katu, u kutu iznad praktikuma... Smile

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 17:57 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

tnx
tnx

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:00 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url=http://degiorgi.math.hr/uur/uur-kolokvij-0506-1-z1-3.html]Rjesenja s objasnjenjima za zadatke 1-3[/url] by :bow: [url=http://degiorgi.math.hr/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=992]MKova[/url]. :bow:

Karmu mu mozete povecati klikom na [url=http://degiorgi.math.hr/forum/karma.php?x=applaud&u=992&t=5628]ovaj link[/url]. O:)
Rjesenja s objasnjenjima za zadatke 1-3 by I bow before you MKova. I bow before you

Karmu mu mozete povecati klikom na ovaj link. Angel

[Vrh]
optimus
Gost

PostPostano: 1:17 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

To ste sad nesto mijenjali rezultate, jer sam u petak pogledao odmah cim su objavljeni na netu i pisalo mi je 0 bodova (ali nije pisalo da sam PAO)... pa uopce dalje nisam niti gledao..

danas sam slucajno pogledao dal je mozda objavljen na netu raspored po predavaonicama za popravak i gle cuda... sad mi pise da imam 29+30 bodova...

koliko sam ja uspio zakljucit, vjerojatno se moj kolokvij zagubio pa je pisalo 0 bodova jer su mislili da uopce nisam pristupio kolkoviju, a kasnije su ga ipak ispravili i unesli promjene..

a mislim da ja nisam bio jedini takav primjer... mislim da je vise ljudi tako proslo..

ili se varam..

pozdrav i sretno svima na popravku...
To ste sad nesto mijenjali rezultate, jer sam u petak pogledao odmah cim su objavljeni na netu i pisalo mi je 0 bodova (ali nije pisalo da sam PAO)... pa uopce dalje nisam niti gledao..

danas sam slucajno pogledao dal je mozda objavljen na netu raspored po predavaonicama za popravak i gle cuda... sad mi pise da imam 29+30 bodova...

koliko sam ja uspio zakljucit, vjerojatno se moj kolokvij zagubio pa je pisalo 0 bodova jer su mislili da uopce nisam pristupio kolkoviju, a kasnije su ga ipak ispravili i unesli promjene..

a mislim da ja nisam bio jedini takav primjer... mislim da je vise ljudi tako proslo..

ili se varam..

pozdrav i sretno svima na popravku...

[Vrh]
optimus
Gost

PostPostano: 1:24 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="optimus"]... sad mi pise da imam 29+30 bodova... [/quote]

Isprika, krivo napisano; moralo je pisati 19+30 bodova umjesto 29+30.. :)
optimus (napisa):
... sad mi pise da imam 29+30 bodova...

Isprika, krivo napisano; moralo je pisati 19+30 bodova umjesto 29+30.. Smile

[Vrh]
Sherpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 0 - 7

PostPostano: 2:30 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim koliko je to zapravo smjesno kad na ovoj stranici ne radi samo "stranica" uvoda u racunalstvo od svih predmeta koje imam na prvoj godini. Ha dobro kad uzmemo u obzir da neki faxevi nemaju ni svoje stranice onda smo mi u samom vrhu :lol: (neznam zakaj ovi smajlici imaju klupe kapice jer tako izgledaju josh debilnije :wink: )

No dobro da se vratim na pravu temu da mi poruku neko od admina / modova odmah ne izbrise...

Mislim ovo je uzasna uzasna uzasna glupost. Mislim na obavezan dio na kolokviju. Pa cekaj malo to iskljucuje mogucnost pogreske. To ne znaci da netko nesto nezna nego moze biti da se je samo zabunio....

Sam rezultat na kraju nema veze s vezom, netko moze pasti radi gluposti, jer se je zeznuo na prvom zadatku (kao npr ja jer se nisam mogao sjetiti jel nula il jedan predznak minus). Ka kraju sam imao 50 bodova (iako neznam kaj znaci 20 a kaj 30 ni na koji nacin se je doslo do te brojke)

No dobro, ima josh mnogo zamjerki i josh mnogo mnogo vremena da ih iznesem

Nije sve tako crno, uvjek moze gore.... :twisted:
Mislim koliko je to zapravo smjesno kad na ovoj stranici ne radi samo "stranica" uvoda u racunalstvo od svih predmeta koje imam na prvoj godini. Ha dobro kad uzmemo u obzir da neki faxevi nemaju ni svoje stranice onda smo mi u samom vrhu Laughing (neznam zakaj ovi smajlici imaju klupe kapice jer tako izgledaju josh debilnije Wink )

No dobro da se vratim na pravu temu da mi poruku neko od admina / modova odmah ne izbrise...

Mislim ovo je uzasna uzasna uzasna glupost. Mislim na obavezan dio na kolokviju. Pa cekaj malo to iskljucuje mogucnost pogreske. To ne znaci da netko nesto nezna nego moze biti da se je samo zabunio....

Sam rezultat na kraju nema veze s vezom, netko moze pasti radi gluposti, jer se je zeznuo na prvom zadatku (kao npr ja jer se nisam mogao sjetiti jel nula il jedan predznak minus). Ka kraju sam imao 50 bodova (iako neznam kaj znaci 20 a kaj 30 ni na koji nacin se je doslo do te brojke)

No dobro, ima josh mnogo zamjerki i josh mnogo mnogo vremena da ih iznesem

Nije sve tako crno, uvjek moze gore.... Twisted Evil

Najbolji Balkan Hip-hop sajt

Zadnja promjena: Sherpa; 18:52 uto, 13. 12. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 6:01 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sherpa"]Mislim koliko je to zapravo smjesno kad na ovoj stranici ne radi samo "stranica" uvoda u racunalstvo od svih predmeta koje imam na prvoj godini.[/quote]

Cista neistina! :evil: Ne radi ni stranica C-a. :PP A ti si ili zlonamjeran ili ulijeces naglavce, jer sam vec par puta rekao da taj problem nije niti do asistenata niti do webmastera UuRa, nego do sistemaca u RCu. :evil:

S druge strane, nisi se sjetio navesti [url=http://degiorgi.math.hr/uur/]skripte za vjezbanje[/url] svih tipova zadataka koji su cinili obavezni dio prvog kolokvija. :evil: Svaka cast - lijepo je pljuvati po ljudima koji rade; puno lakse nego i sam nesto raditi, je l' da? :evil:

[quote="Sherpa"](neznam zakaj ovi smajlici imaju [color=red]klupe[/color] kapice jer tako izgledaju josh debilnije :wink: )[/quote]

I neki postovi na Forumu izgledaju upitno... :roll:

[quote="Sherpa"]To ne znaci da netko nesto nezna nego moze biti da se je samo zabunio....[/quote]

I tako dva puta (redovni i popravni kolokvij) na zadacima koji ne prelaze mnozenje i zbrajanje dvoznamenkastih brojeva... :rotfl3:

Velika vecina studenata je izasla nakon sat vremena; oni koji su ostali, veci dio vremena su razmisljali... :-s Dakle, vremena je bilo puno previse; dovoljno da [b]nekoliko puta[/b] provjeris sto si napisao ili da 2-3 puta rijesis cijeli kolokvij i usporedis si rjesenja. :roll: Ako se vama negdje zurilo, to nisu asistenti krivi. :evil:

[quote="Sherpa"]...npr ja jer se nisam mogao sjetiti jel nula il jedan predznak minus[/quote]

Na usmenom, da to ne znas, pao bi. :roll: U cemu se ovo onda razlikuje? :-k

[quote="Sherpa"]Ka kraju sam imao 50 bodova (iako neznam kaj znaci 20 a kaj 30 ni na koji nacin se je doslo do te brojke)[/quote]

Ovo cu prepustiti tvojoj sposobnosti zakljucivanja... :roll:
Sherpa (napisa):
Mislim koliko je to zapravo smjesno kad na ovoj stranici ne radi samo "stranica" uvoda u racunalstvo od svih predmeta koje imam na prvoj godini.

Cista neistina! Evil or Very Mad Ne radi ni stranica C-a. Weeee-heeee!!! A ti si ili zlonamjeran ili ulijeces naglavce, jer sam vec par puta rekao da taj problem nije niti do asistenata niti do webmastera UuRa, nego do sistemaca u RCu. Evil or Very Mad

S druge strane, nisi se sjetio navesti skripte za vjezbanje svih tipova zadataka koji su cinili obavezni dio prvog kolokvija. Evil or Very Mad Svaka cast - lijepo je pljuvati po ljudima koji rade; puno lakse nego i sam nesto raditi, je l' da? Evil or Very Mad

Sherpa (napisa):
(neznam zakaj ovi smajlici imaju klupe kapice jer tako izgledaju josh debilnije Wink )

I neki postovi na Forumu izgledaju upitno... Rolling Eyes

Sherpa (napisa):
To ne znaci da netko nesto nezna nego moze biti da se je samo zabunio....

I tako dva puta (redovni i popravni kolokvij) na zadacima koji ne prelaze mnozenje i zbrajanje dvoznamenkastih brojeva... Rolling on the Floor, Laughing

Velika vecina studenata je izasla nakon sat vremena; oni koji su ostali, veci dio vremena su razmisljali... Eh? Dakle, vremena je bilo puno previse; dovoljno da nekoliko puta provjeris sto si napisao ili da 2-3 puta rijesis cijeli kolokvij i usporedis si rjesenja. Rolling Eyes Ako se vama negdje zurilo, to nisu asistenti krivi. Evil or Very Mad

Sherpa (napisa):
...npr ja jer se nisam mogao sjetiti jel nula il jedan predznak minus

Na usmenom, da to ne znas, pao bi. Rolling Eyes U cemu se ovo onda razlikuje? Think

Sherpa (napisa):
Ka kraju sam imao 50 bodova (iako neznam kaj znaci 20 a kaj 30 ni na koji nacin se je doslo do te brojke)

Ovo cu prepustiti tvojoj sposobnosti zakljucivanja... Rolling Eyes

[Vrh]
Sherpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 0 - 7

PostPostano: 12:04 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cemu uopce pokusavati ista kritizirati kad ce se naci admin koji ce sve te kritike lijepo pobit.

Samo da kazem, kad bih dosao na usmeni jednostavno bi nabubao napamet sve te glupe definicije (i drugi dan ih zaboravio), to sto ja njih znam primjeniti vecini nije vazno...
Cemu uopce pokusavati ista kritizirati kad ce se naci admin koji ce sve te kritike lijepo pobit.

Samo da kazem, kad bih dosao na usmeni jednostavno bi nabubao napamet sve te glupe definicije (i drugi dan ih zaboravio), to sto ja njih znam primjeniti vecini nije vazno...

[Vrh]
ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 15:34 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

u MKovinim rjesenjima je tipfeler, pise "rezulzat" umjesto "rezultat" :). samo htjedoh javiti ;). inace, vrlo lijepo napisano ;)
u MKovinim rjesenjima je tipfeler, pise "rezulzat" umjesto "rezultat" :). samo htjedoh javiti ;). inace, vrlo lijepo napisano ;)

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 15:54 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sherpa"]
Samo da kazem, kad bih dosao na usmeni jednostavno bi nabubao napamet sve te glupe definicije (i drugi dan ih zaboravio)
[/quote]
Vjeruj, to se na usmenom vrlo lako utvrdi i zavrsi (uglavnom) sa "kolega vidimo se drugi put".
[quote="Sherpa"]
to sto ja njih znam primjeniti vecini nije vazno...[/quote]
Da se vratimo na primjer sa predznakom.
Ukoliko se radi o prikazu integera (AKA cijelih brojeva), onda se predznak ne biljezi posebno, nego se negativni brojevi biljeze preko dvojnog komplementa. [i]Onome tko zna primjeniti nauceno[/i] ocita posljedica toga je da je negativnim brojevima vodeci bit racunalnog prikaza 1.

Ako se, pak radi o predznaku broja u floating point aritmetici (AKA aritmetika s pomicnom tockom), poznato je da racunalni zapis [latex]pe_0e_1\ldots e_7m_0m_1\ldots m_{22}[/latex] (uz pretpostavku da se radi o normaliziranim brojevima) predstavlja broj [latex] (-1)^p M 2^{exp}[/latex], gdje je [latex] M=(1.m_0m_1\ldots m_{22})_2[/latex] i [latex] exp=(e_0e_1\ldots e_7)_2 - (127)_{10}[/latex]. Iz cega je ponovo [i]onome tko zna primjeniti nauceno[/i] jasno da ukoliko je broj negativan bit predznaka [latex]p[/latex] mora biti 1.

Prema tome, nije moguce da netko s razumijevanjem nauci kako se brojevi prikazuju u racunalu i da se nakon toga ne moze sjetiti da li negativan predznak oznacava 0 ili 1, jer se to niti ne treba pamtiti.

Toliko o ucenju s razumijevanjem i bubanju napamet. :evil:
Sherpa (napisa):

Samo da kazem, kad bih dosao na usmeni jednostavno bi nabubao napamet sve te glupe definicije (i drugi dan ih zaboravio)

Vjeruj, to se na usmenom vrlo lako utvrdi i zavrsi (uglavnom) sa "kolega vidimo se drugi put".
Sherpa (napisa):

to sto ja njih znam primjeniti vecini nije vazno...

Da se vratimo na primjer sa predznakom.
Ukoliko se radi o prikazu integera (AKA cijelih brojeva), onda se predznak ne biljezi posebno, nego se negativni brojevi biljeze preko dvojnog komplementa. Onome tko zna primjeniti nauceno ocita posljedica toga je da je negativnim brojevima vodeci bit racunalnog prikaza 1.

Ako se, pak radi o predznaku broja u floating point aritmetici (AKA aritmetika s pomicnom tockom), poznato je da racunalni zapis (uz pretpostavku da se radi o normaliziranim brojevima) predstavlja broj , gdje je i . Iz cega je ponovo onome tko zna primjeniti nauceno jasno da ukoliko je broj negativan bit predznaka mora biti 1.

Prema tome, nije moguce da netko s razumijevanjem nauci kako se brojevi prikazuju u racunalu i da se nakon toga ne moze sjetiti da li negativan predznak oznacava 0 ili 1, jer se to niti ne treba pamtiti.

Toliko o ucenju s razumijevanjem i bubanju napamet. Evil or Very Mad

Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 17:14 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sherpa"]Cemu uopce pokusavati ista kritizirati kad ce se naci admin koji ce sve te kritike lijepo pobit.
[/quote]
Pa ako je kritika konstruktivna i dobronamjerna vjerujem da će je čak i zločesti admin uzeti u obzir. :twisted:
Nećemo valjda na ovakvom jednom krasnom mjestu kao što je naš forum (a vjerujem da se ovdje mnogima pomoglo) ispoljavati svoje frustracije... :roll:
Sherpa (napisa):

Pa ako je kritika konstruktivna i dobronamjerna vjerujem da će je čak i zločesti admin uzeti u obzir. Twisted Evil
Nećemo valjda na ovakvom jednom krasnom mjestu kao što je naš forum (a vjerujem da se ovdje mnogima pomoglo) ispoljavati svoje frustracije... Rolling Eyes

[Vrh]
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 17:50 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"]Nećemo valjda na ovakvom jednom krasnom mjestu kao što je naš forum (a vjerujem da se ovdje mnogima pomoglo) ispoljavati svoje frustracije... :roll:[/quote]

Sherpa očigledno hoće :roll: :roll: :roll:
Anđelčić (napisa):
Nećemo valjda na ovakvom jednom krasnom mjestu kao što je naš forum (a vjerujem da se ovdje mnogima pomoglo) ispoljavati svoje frustracije... Rolling Eyes

Sherpa očigledno hoće Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Sherpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 0 - 7

PostPostano: 18:01 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"][quote="Anđelčić"]Nećemo valjda na ovakvom jednom krasnom mjestu kao što je naš forum (a vjerujem da se ovdje mnogima pomoglo) ispoljavati svoje frustracije... :roll:[/quote]

Sherpa očigledno hoće :roll: :roll: :roll:[/quote]
Ne ipak mislim da Sherpa nece ispucavat ovdje svoje frustracije nego ce samo reci ono sto se njemu ne svida. Nista nije savrseno tako da... :wink:
Gordan (napisa):
Anđelčić (napisa):

Sherpa očigledno hoće Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ne ipak mislim da Sherpa nece ispucavat ovdje svoje frustracije nego ce samo reci ono sto se njemu ne svida. Nista nije savrseno tako da... Wink

[Vrh]
kus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 4

PostPostano: 18:28 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ni ja se ne slažem sa tim obaveznim dijelom. Recimo ja sam pao a imao sam veći broj bodova (napisano na samom papiru) od nekih ljudi koji su prošli. Fulao sam 4-ti i to samo jednu sitnicu na kraju. Svodi se na to da nisam potpisao ispis ispod postupka. Vjerojatno bi mi trebalo biti krivo, i je ali takva su pravila, glupa ili dobra nije bitno. Mislim da je ljudima koji još uvjek protestiraju protiv ovakvog kolokvija bilo puno jednostavnije da su za kojih 10 minuta naučili sve te definicije i postupke.

Ipak, jel bi se ikako moglo da slijedeći kolokvij bude bez toga obaveznog. Barem da bude ako ne riješiš "obavezni" a imaš bodova za veću ocjenu da dobiješ najviše dva ili tako nešto.
Ni ja se ne slažem sa tim obaveznim dijelom. Recimo ja sam pao a imao sam veći broj bodova (napisano na samom papiru) od nekih ljudi koji su prošli. Fulao sam 4-ti i to samo jednu sitnicu na kraju. Svodi se na to da nisam potpisao ispis ispod postupka. Vjerojatno bi mi trebalo biti krivo, i je ali takva su pravila, glupa ili dobra nije bitno. Mislim da je ljudima koji još uvjek protestiraju protiv ovakvog kolokvija bilo puno jednostavnije da su za kojih 10 minuta naučili sve te definicije i postupke.

Ipak, jel bi se ikako moglo da slijedeći kolokvij bude bez toga obaveznog. Barem da bude ako ne riješiš "obavezni" a imaš bodova za veću ocjenu da dobiješ najviše dva ili tako nešto.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 3 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum