Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Najveći gitarist svih vremena je |
Jimi Hendrix |
|
36% |
[ 23 ] |
Eric Clapton |
|
14% |
[ 9 ] |
Jimmy Page |
|
4% |
[ 3 ] |
Peter Green |
|
1% |
[ 1 ] |
Jeff Beck |
|
0% |
[ 0 ] |
Robert Johnson |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark Knopfler |
|
14% |
[ 9 ] |
Slash |
|
12% |
[ 8 ] |
Brian May |
|
6% |
[ 4 ] |
Carlos Santana |
|
9% |
[ 6 ] |
|
Ukupno glasova : 63 |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:34 sub, 17. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Ignavia"]
a bas taj postotak... ali uostalom nije ni bitno, nekak mi se cini primarno kak nesto zvuci... a i glas mu je jednako ugodan ko i gitara... ma super :D[/quote]
Ma dobro, pretjerao sam definitivno, ali kad bi me netko probudio i rekao mi nabroji sve stvari od Hendrixa koje znaš, ja bi vjerojatno rekao:
Hey Joe, little wing, all along the watchtower, wild thing...
od tih svih, samo je little wing njegova - a i ta je rađena pod jako velikim utjecajem Dylana.
To za glas vrijedi :) Tu i tamo ga uhvatim kako ispadne iz tonaliteta, ali u odnosu npr. na Satriania (čak i Brian Maya) je mila majka :lol:
[quote="sorrow"]jeste gledali ono kad je spalia gitaru??? koga tu nisu prosli zarci??? ma najbolji je... i bia je hippie[/quote]
Inače sam protiv uništavanja instrumenata, ali dok je to Jimi radio, to je bilo nekako mistično, već se tamo nazirala njegova samodestruktivnost.
A ne npr. Pete Townsend ili Richie Blackmore koji su radi zabave i boljeg publiciteta uništavali sve šta se nalazilo na stage-u. Slupaš instrument i narod te proglasi umjetnikom. I šta je najgore, onda se taj slupani instrument proda za $500000 i završi u nekoj vitrini.
Baš me zanima jel Michelangelo gađao ljude kamenjem dok je klesao Davida :lol:
Ignavia (napisa): |
a bas taj postotak... ali uostalom nije ni bitno, nekak mi se cini primarno kak nesto zvuci... a i glas mu je jednako ugodan ko i gitara... ma super  |
Ma dobro, pretjerao sam definitivno, ali kad bi me netko probudio i rekao mi nabroji sve stvari od Hendrixa koje znaš, ja bi vjerojatno rekao:
Hey Joe, little wing, all along the watchtower, wild thing...
od tih svih, samo je little wing njegova - a i ta je rađena pod jako velikim utjecajem Dylana.
To za glas vrijedi Tu i tamo ga uhvatim kako ispadne iz tonaliteta, ali u odnosu npr. na Satriania (čak i Brian Maya) je mila majka
sorrow (napisa): | jeste gledali ono kad je spalia gitaru??? koga tu nisu prosli zarci??? ma najbolji je... i bia je hippie |
Inače sam protiv uništavanja instrumenata, ali dok je to Jimi radio, to je bilo nekako mistično, već se tamo nazirala njegova samodestruktivnost.
A ne npr. Pete Townsend ili Richie Blackmore koji su radi zabave i boljeg publiciteta uništavali sve šta se nalazilo na stage-u. Slupaš instrument i narod te proglasi umjetnikom. I šta je najgore, onda se taj slupani instrument proda za $500000 i završi u nekoj vitrini.
Baš me zanima jel Michelangelo gađao ljude kamenjem dok je klesao Davida
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:42 sub, 17. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Lord Sirius"]Tu i tamo ga uhvatim kako ispadne iz tonaliteta, ali u odnosu npr. na Satriania (čak i [color=red]Brian Maya[/color]) je mila majka :lol:[/quote]
Znao si da cu se ja javiti... ;) Pricamo li o uratcima prije 1996. ili nakon? :-k Naime, negdje u to vrijeme se zaozbiljno uhvatio tecajeva pjevanja i napredak se izuzetno osjeca (usporedi albume "Back to the Light" iz 1992 i "Another World iz 1998"). 8)
Inace, dobro se drzi za svoje godine... 8) Ovo proljece u Budimpesti je svirao kao u najboljim danima; pjevao je, naravno, bolje. :D Steta sto se, cini se, nece ostvariti tracevi o dolasku u Sarajevo... :cry:
Lord Sirius (napisa): | Tu i tamo ga uhvatim kako ispadne iz tonaliteta, ali u odnosu npr. na Satriania (čak i Brian Maya) je mila majka  |
Znao si da cu se ja javiti... Pricamo li o uratcima prije 1996. ili nakon? Naime, negdje u to vrijeme se zaozbiljno uhvatio tecajeva pjevanja i napredak se izuzetno osjeca (usporedi albume "Back to the Light" iz 1992 i "Another World iz 1998").
Inace, dobro se drzi za svoje godine... Ovo proljece u Budimpesti je svirao kao u najboljim danima; pjevao je, naravno, bolje. Steta sto se, cini se, nece ostvariti tracevi o dolasku u Sarajevo...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 2:16 sub, 17. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Lord Sirius"]
To za glas vrijedi :) Tu i tamo ga uhvatim kako ispadne iz tonaliteta, ali u odnosu npr. na Satriania (čak i Brian Maya) je mila majka :lol:
[/quote]
dobro pjevanje puno vise dolazi iz glave nego iz grla, i lagani off key moze bolje zvucat nego savrseno pogodjeni tonovi, ako netko ima osjecaja... a hendrixu toga ne manjka...
ma ajde da i ja jednom spomenem dylana, uostalom... on ne da je dobar primjer, nego bi ga trebalo ukljucit i u definiciju :D
Lord Sirius (napisa): |
To za glas vrijedi Tu i tamo ga uhvatim kako ispadne iz tonaliteta, ali u odnosu npr. na Satriania (čak i Brian Maya) je mila majka
|
dobro pjevanje puno vise dolazi iz glave nego iz grla, i lagani off key moze bolje zvucat nego savrseno pogodjeni tonovi, ako netko ima osjecaja... a hendrixu toga ne manjka...
ma ajde da i ja jednom spomenem dylana, uostalom... on ne da je dobar primjer, nego bi ga trebalo ukljucit i u definiciju
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 3:27 sub, 17. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="Lord Sirius"]Tu i tamo ga uhvatim kako ispadne iz tonaliteta, ali u odnosu npr. na Satriania (čak i [color=red]Brian Maya[/color]) je mila majka :lol:[/quote]
Znao si da cu se ja javiti... ;) Pricamo li o uratcima prije 1996. ili nakon? :-k Naime, negdje u to vrijeme se zaozbiljno uhvatio tecajeva pjevanja i napredak se izuzetno osjeca (usporedi albume "Back to the Light" iz 1992 i "Another World iz 1998"). 8)
Inace, dobro se drzi za svoje godine... 8) Ovo proljece u Budimpesti je svirao kao u najboljim danima; pjevao je, naravno, bolje. :D Steta sto se, cini se, nece ostvariti tracevi o dolasku u Sarajevo... :cry:[/quote]
Uratcima prije :) Nisam niti slusao njegove solo uratke (sad znam na šta da potrošim viška megabajta šta ostane na kraju mjeseca). Konkretno mogu pričati o onom Guitar Expo-u iz 1992. Tamo je fakat sve smiješno - od pjevanja Brian Maya (i ako ne toliko strašno), Satrianieve frizure, Vaieve obleke do istovremenog ispadanja petorice ili šestorice gitarista na istom dijelu jedne pjesme.
Za slijedeci put kada je May u blizini, odmah rezerviram jedno mjesto u tvom autu 8) :D
Nisam niš ove godine vidio, ni Maya ni Petruccia, a obojica u susjedstvu bili... :cry:
[quote="Ignavia"]dobro pjevanje puno vise dolazi iz glave nego iz grla, i lagani off key moze bolje zvucat nego savrseno pogodjeni tonovi, ako netko ima osjecaja... a hendrixu toga ne manjka...[/quote]
Dobro pjevanje dolazi iz cijeloga tijela i to samo kada se vokali u potpunosti opuste.
Hendrix je za svoje potrebe dovoljno dobro pjevao (iako se sramio svoga pjevanja), tako da on valjda nije niti vidio potrebu za ispravljanjem grešaka (iako su tvrdili da je bio perfekcionist, a nije - što se vidi i po tom pjevanju i po sviranju). Ali da je meni on neki ekstra vokal, nije. Često mi je njegovo pjevanje bilo toliko monotono da je gušilo gitaru. Pa još kad krene svirati van ritma...Ufff...
Mislim, ne želim ja tebe uvjeravati u ništa, niti mogu, to su samo moje male profesionalne deformacije :lol:
[quote]ma ajde da i ja jednom spomenem dylana, uostalom... on ne da je dobar primjer, nego bi ga trebalo ukljucit i u definiciju[/quote]
Ja obično kažem da je Dylan dobar pjevač koliko je i dobar gitarist. A nije baš neki gitarist. Ima razlike između skladanja (u njegovom slučaju nizanja 3 akorda) i pisanja tekstova, te izvođenja istih :)
Ne znam, meni samo osjećaj ne opravdava to da nekoga mogu zvati vokalom...Mora biti tu i nekog znanja, npr. vokalne harmonije (čisto praktičnog, ne teoretskog) i sličnoga.
A sve mi je pokvario Freddie Mercury - on mi je mjerilo po kojem uspoređujem vokale, a zasad se još nitko nije približio.
Imao je sve, od raspona do osjećajnosti. Valjda jedina osoba u galaksiji koja je natjerala 100 000 švaba da pjevaju englesku himnu. [size=7](ne, nije im prijetio nikakvim oružjem) 8)[/size]
Sad će vsego reci da se ulizujem adminu 8) :lol: :lol:
[size=7]to je zapravo samo distrakcija da ne pročita ovdje da je još uvijek njegov queen dvd kod mene :guitarbanana: :metalbanana: [/size]
vsego (napisa): | Lord Sirius (napisa): | Tu i tamo ga uhvatim kako ispadne iz tonaliteta, ali u odnosu npr. na Satriania (čak i Brian Maya) je mila majka  |
Znao si da cu se ja javiti... Pricamo li o uratcima prije 1996. ili nakon? Naime, negdje u to vrijeme se zaozbiljno uhvatio tecajeva pjevanja i napredak se izuzetno osjeca (usporedi albume "Back to the Light" iz 1992 i "Another World iz 1998").
Inace, dobro se drzi za svoje godine... Ovo proljece u Budimpesti je svirao kao u najboljim danima; pjevao je, naravno, bolje. Steta sto se, cini se, nece ostvariti tracevi o dolasku u Sarajevo...  |
Uratcima prije Nisam niti slusao njegove solo uratke (sad znam na šta da potrošim viška megabajta šta ostane na kraju mjeseca). Konkretno mogu pričati o onom Guitar Expo-u iz 1992. Tamo je fakat sve smiješno - od pjevanja Brian Maya (i ako ne toliko strašno), Satrianieve frizure, Vaieve obleke do istovremenog ispadanja petorice ili šestorice gitarista na istom dijelu jedne pjesme.
Za slijedeci put kada je May u blizini, odmah rezerviram jedno mjesto u tvom autu
Nisam niš ove godine vidio, ni Maya ni Petruccia, a obojica u susjedstvu bili...
Ignavia (napisa): | dobro pjevanje puno vise dolazi iz glave nego iz grla, i lagani off key moze bolje zvucat nego savrseno pogodjeni tonovi, ako netko ima osjecaja... a hendrixu toga ne manjka... |
Dobro pjevanje dolazi iz cijeloga tijela i to samo kada se vokali u potpunosti opuste.
Hendrix je za svoje potrebe dovoljno dobro pjevao (iako se sramio svoga pjevanja), tako da on valjda nije niti vidio potrebu za ispravljanjem grešaka (iako su tvrdili da je bio perfekcionist, a nije - što se vidi i po tom pjevanju i po sviranju). Ali da je meni on neki ekstra vokal, nije. Često mi je njegovo pjevanje bilo toliko monotono da je gušilo gitaru. Pa još kad krene svirati van ritma...Ufff...
Mislim, ne želim ja tebe uvjeravati u ništa, niti mogu, to su samo moje male profesionalne deformacije
Citat: | ma ajde da i ja jednom spomenem dylana, uostalom... on ne da je dobar primjer, nego bi ga trebalo ukljucit i u definiciju |
Ja obično kažem da je Dylan dobar pjevač koliko je i dobar gitarist. A nije baš neki gitarist. Ima razlike između skladanja (u njegovom slučaju nizanja 3 akorda) i pisanja tekstova, te izvođenja istih
Ne znam, meni samo osjećaj ne opravdava to da nekoga mogu zvati vokalom...Mora biti tu i nekog znanja, npr. vokalne harmonije (čisto praktičnog, ne teoretskog) i sličnoga.
A sve mi je pokvario Freddie Mercury - on mi je mjerilo po kojem uspoređujem vokale, a zasad se još nitko nije približio.
Imao je sve, od raspona do osjećajnosti. Valjda jedina osoba u galaksiji koja je natjerala 100 000 švaba da pjevaju englesku himnu. (ne, nije im prijetio nikakvim oružjem)
Sad će vsego reci da se ulizujem adminu
to je zapravo samo distrakcija da ne pročita ovdje da je još uvijek njegov queen dvd kod mene
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:57 sub, 17. 12. 2005 Naslov: |
|
|
sta se tice hendrixa, on je bia samo gitarista, nije bia neki tekstopisac i njemu je Dylan bia nesto poput Boga, obozava je njegove riječi, njegov stil, zato ne cudi da je volia svirat njegove pisme... a vokal kao vokal, valjda nije tia uzimat sebi vokala zato jer se cjela njegova umjetnost bazirala na gitari, znate i sami da je on praktički i svira i pjeva sa gitarom i ljubia tu istu gitaru na koncertu...
Spominjanje najboljeg vokala svih vremena me podsjetilo, nema do njega, ako je itko ikad cijelu svoju dusu stavia u glazbu koju izvodi to je bia Freddy, kad ga gledan na pozornici, iman osjećaj da je on rođen samo da bi pjeva i bia najbolji čovik za pozornicu... zamislite samo stvorit ideju, a kamoli izvest nešto kao Bohemian Rhapsody... ( freddy sa glasom i jimi sa gitaron i beethoven sa skladanjem, umjetnost koja zasjenjuje sve drugo)
Henrix, iako mi je najbolji, nekako mi nije najdrazi, obozavam zvuk gitare Knoplera, i svaki solo koji je Slash izvea... a i Slash je ima najbolji stil, sa onon frizuron i cilindron na glavi i cigareton u ustima i koznjacima i jeans odjeci, bia je [color=darkred]a true rock star[/color]...
ali kombinacija glas-gitara najsavrseniju je ima[color=blue] Dave Gilmore[/color]... ugodan, savrsen glas i presavrsen zvuk gitare... ljudi, tko nije poslusa Floyde, obavezno štivo vam je to, taj bend je najbolji ikad nastao... znam,svi vole drugi bend na drugačiji način, ali ovi su imali sve, vjerojatno najkvalitetniji bend ikad... :wink:
uz sve ove opasne gitariste i vokale, Elvis is still the king... the king is alive... 8)
sta se tice hendrixa, on je bia samo gitarista, nije bia neki tekstopisac i njemu je Dylan bia nesto poput Boga, obozava je njegove riječi, njegov stil, zato ne cudi da je volia svirat njegove pisme... a vokal kao vokal, valjda nije tia uzimat sebi vokala zato jer se cjela njegova umjetnost bazirala na gitari, znate i sami da je on praktički i svira i pjeva sa gitarom i ljubia tu istu gitaru na koncertu...
Spominjanje najboljeg vokala svih vremena me podsjetilo, nema do njega, ako je itko ikad cijelu svoju dusu stavia u glazbu koju izvodi to je bia Freddy, kad ga gledan na pozornici, iman osjećaj da je on rođen samo da bi pjeva i bia najbolji čovik za pozornicu... zamislite samo stvorit ideju, a kamoli izvest nešto kao Bohemian Rhapsody... ( freddy sa glasom i jimi sa gitaron i beethoven sa skladanjem, umjetnost koja zasjenjuje sve drugo)
Henrix, iako mi je najbolji, nekako mi nije najdrazi, obozavam zvuk gitare Knoplera, i svaki solo koji je Slash izvea... a i Slash je ima najbolji stil, sa onon frizuron i cilindron na glavi i cigareton u ustima i koznjacima i jeans odjeci, bia je a true rock star...
ali kombinacija glas-gitara najsavrseniju je ima Dave Gilmore... ugodan, savrsen glas i presavrsen zvuk gitare... ljudi, tko nije poslusa Floyde, obavezno štivo vam je to, taj bend je najbolji ikad nastao... znam,svi vole drugi bend na drugačiji način, ali ovi su imali sve, vjerojatno najkvalitetniji bend ikad...
uz sve ove opasne gitariste i vokale, Elvis is still the king... the king is alive...
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:33 sub, 17. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Lord Sirius"][Dobro pjevanje dolazi iz cijeloga tijela i to samo kada se vokali u potpunosti opuste.
Mislim, ne želim ja tebe uvjeravati u ništa, niti mogu, to su samo moje male profesionalne deformacije :lol:
[quote]ma ajde da i ja jednom spomenem dylana, uostalom... on ne da je dobar primjer, nego bi ga trebalo ukljucit i u definiciju[/quote]
Ja obično kažem da je Dylan dobar pjevač koliko je i dobar gitarist. A nije baš neki gitarist. Ima razlike između skladanja (u njegovom slučaju nizanja 3 akorda) i pisanja tekstova, te izvođenja istih :)
[/quote]
ma kak sam se samo tak naivno dala uvuc... :btgreen:
eto, ni ja tebe ne mogu uvjeravat, barem ne uspjesno :D , al ak malo se pozabavis sa sansonama, otvorit ce ti se cijeeeli novi svijet :okgreen:
Lord Sirius (napisa): | [Dobro pjevanje dolazi iz cijeloga tijela i to samo kada se vokali u potpunosti opuste.
Mislim, ne želim ja tebe uvjeravati u ništa, niti mogu, to su samo moje male profesionalne deformacije
Citat: | ma ajde da i ja jednom spomenem dylana, uostalom... on ne da je dobar primjer, nego bi ga trebalo ukljucit i u definiciju |
Ja obično kažem da je Dylan dobar pjevač koliko je i dobar gitarist. A nije baš neki gitarist. Ima razlike između skladanja (u njegovom slučaju nizanja 3 akorda) i pisanja tekstova, te izvođenja istih
|
ma kak sam se samo tak naivno dala uvuc...
eto, ni ja tebe ne mogu uvjeravat, barem ne uspjesno , al ak malo se pozabavis sa sansonama, otvorit ce ti se cijeeeli novi svijet
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:34 sub, 24. 12. 2005 Naslov: |
|
|
U zadnje vrijeme me nekaj nije bilo na forumu, odnosno mojih postova. Ali sad stvarno moram reagirati...
1) Moja baka bi znala nabrojati više autorskih pjesama Jimija Hendrixa, a to implicira da Lord Sirius o Hendrixu jedino zna da je kuril' gitare.
2) Pitanje za Lorda: Tko napisal i skladal' [i]Purple Haze[/i], [i]Voodoo Chile[/i], [i]Red House[/i], [i]Crosstown Traffic[/i], [i]Fire[/i], [i]Stone Free[/i], [i]Izabela[/i], [i]Spanish Castle Magic[/i]...? Nikad čuo Lorde, ha?
3) Čovjek uči dok je živ, pa tako i Lord Sirius. Prema tome, Jimi Hendrix [u]nije[/u] radil' psihodeliju u zadnjoj fazi, nego sviral' soul u grupi Band of Gypsys. To je bila čista crnačka grupa koju je osnoval' jer su mu "braća" prigovarala da mu je glazba previše bjelačka. Sve ovo prije Band of Gypsys je bila psihodelija.
DZ za Lorda: Naučiti što je psihodelija i kako zvuči.
[color=darkred]Bas nam je falilo sto te nema; moderatori su se poceli osjecati k'o tehnoloski visak. Ajd' jos jednom pokusaj uvrijediti Lorda Siriusa (ili bilo kog drugog), pa te opet nece biti na dulje vrijeme. :evil:
vsego[/color]
U zadnje vrijeme me nekaj nije bilo na forumu, odnosno mojih postova. Ali sad stvarno moram reagirati...
1) Moja baka bi znala nabrojati više autorskih pjesama Jimija Hendrixa, a to implicira da Lord Sirius o Hendrixu jedino zna da je kuril' gitare.
2) Pitanje za Lorda: Tko napisal i skladal' Purple Haze, Voodoo Chile, Red House, Crosstown Traffic, Fire, Stone Free, Izabela, Spanish Castle Magic...? Nikad čuo Lorde, ha?
3) Čovjek uči dok je živ, pa tako i Lord Sirius. Prema tome, Jimi Hendrix nije radil' psihodeliju u zadnjoj fazi, nego sviral' soul u grupi Band of Gypsys. To je bila čista crnačka grupa koju je osnoval' jer su mu "braća" prigovarala da mu je glazba previše bjelačka. Sve ovo prije Band of Gypsys je bila psihodelija.
DZ za Lorda: Naučiti što je psihodelija i kako zvuči.
Bas nam je falilo sto te nema; moderatori su se poceli osjecati k'o tehnoloski visak. Ajd' jos jednom pokusaj uvrijediti Lorda Siriusa (ili bilo kog drugog), pa te opet nece biti na dulje vrijeme.
vsego
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sleeper Forumaš(ica)

|
Postano: 13:49 ned, 25. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Ovo pišem isključivo u svrhu podrške za Ignaviju Da, Dylan je - i po mom mišljenju - fantastičan "pjevač" ili, bolje, "vokalni interpretator" i to u smislu izražajnosti, premda je u tehničkom smislu često grozan i nepodnošljiv (naročito u kasnijoj fazi, posljednjih 10-15 godina, kada zvuči kao karikatura). No, tamo gdje je stvarno uživljen, a primjera ima mnoštvo, nikakvom tehničkom kvalitetom pjevanja ne bi se mogao postići takav učinak ("iz glave", kao što kaže Ignavia). Inače, jedan od relativno rijetkih primjera usklađenosti emotivne izražajnosti i vokalne tehnike u povijestti rocka meni je Tim Buckley.
Ovo pišem isključivo u svrhu podrške za Ignaviju: Da, Dylan je - i po mom mišljenju - fantastičan "pjevač" ili, bolje, "vokalni interpretator" i to u smislu izražajnosti, premda je u tehničkom smislu često grozan i nepodnošljiv (naročito u kasnijoj fazi, posljednjih 10-15 godina, kada zvuči kao karikatura). No, tamo gdje je stvarno uživljen, a primjera ima mnoštvo, nikakvom tehničkom kvalitetom pjevanja ne bi se mogao postići takav učinak ("iz glave", kao što kaže Ignavia). Inače, jedan od relativno rijetkih primjera usklađenosti emotivne izražajnosti i vokalne tehnike u povijestti rocka meni je Tim Buckley.
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 2:05 pet, 6. 1. 2006 Naslov: |
|
|
ne znam di da pitam ovo... ljetos, barem mi se tako čini, dok sam još sumnjala u odabir faxa, čitala sam malo tu forum i vidla da se spominje osnivanje nekog benda... jel se šta dogodilo na tom planu ili...? jer me tada, kad sam to pročitala, takvo nešto baš bilo obradovalo...
radi toga bi i dolazila na fax...
anyone...?
ne znam di da pitam ovo... ljetos, barem mi se tako čini, dok sam još sumnjala u odabir faxa, čitala sam malo tu forum i vidla da se spominje osnivanje nekog benda... jel se šta dogodilo na tom planu ili...? jer me tada, kad sam to pročitala, takvo nešto baš bilo obradovalo...
anyone...?
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 3:32 pon, 9. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="kljuki"]ne znam di da pitam ovo... ljetos, barem mi se tako čini, dok sam još sumnjala u odabir faxa, čitala sam malo tu forum i vidla da se spominje osnivanje nekog benda... jel se šta dogodilo na tom planu ili...? jer me tada, kad sam to pročitala, takvo nešto baš bilo obradovalo...
anyone...?[/quote]
To je bila želja Lorda Siriusa, koji vjerojatno nikad nije imal' bend. :lol:
kljuki (napisa): | ne znam di da pitam ovo... ljetos, barem mi se tako čini, dok sam još sumnjala u odabir faxa, čitala sam malo tu forum i vidla da se spominje osnivanje nekog benda... jel se šta dogodilo na tom planu ili...? jer me tada, kad sam to pročitala, takvo nešto baš bilo obradovalo...
anyone...? |
To je bila želja Lorda Siriusa, koji vjerojatno nikad nije imal' bend.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)

Spol: