Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Zadace EM1 2005/2006
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 75 - 69

PostPostano: 11:13 sub, 24. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da, ima nesto u tome... :lol:
samo, ne virujen da itko od studenata to stvarno smatra krađon... :lol: ... inace nebi bilo toliko prepisivanja, pomalo, naucit cemo mi mali studenti... :lol:
da, ima nesto u tome... Laughing
samo, ne virujen da itko od studenata to stvarno smatra krađon... Laughing ... inace nebi bilo toliko prepisivanja, pomalo, naucit cemo mi mali studenti... Laughing

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
15 = 28 - 13

PostPostano: 10:24 sri, 28. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

prepisivat ili ne.. uvijek ce biti spretnih krivotvoritelja.. boze moj, neki su u skoli samo to i naucili..
al mene fasciniraju oni ljudi koji su uspjeli past uur zbog NE pradaje zadace... a pod zadacu se priznavalo stvarno svasta...

kako Sorrow kaze, naucit cemo... na svojim ili tudjim greskama... :twisted:
prepisivat ili ne.. uvijek ce biti spretnih krivotvoritelja.. boze moj, neki su u skoli samo to i naucili..
al mene fasciniraju oni ljudi koji su uspjeli past uur zbog NE pradaje zadace... a pod zadacu se priznavalo stvarno svasta...

kako Sorrow kaze, naucit cemo... na svojim ili tudjim greskama... Twisted Evil

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 22:36 sri, 28. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]da, ima nesto u tome... :lol:
samo, ne virujen da itko od studenata to stvarno smatra krađon... :lol: ... inace nebi bilo toliko prepisivanja, pomalo, naucit cemo mi mali studenti... :lol:[/quote]

valjda ce shvatit kad padnu godinu zbog toga... a ako niti tada ne shvate.... :roll:

nije bitno sta onaj koji krade smatra kradjom, bitno je sto okradeni misle... a okradeni su u ovom slucaju oni koji trose svoje vrijeme na to da bi nasli kradljivca, kaznili ga i mozda time poducili, umjesto npr da naprave dodatni sat ponavljanja koji bi svima koristio...
sorrow (napisa):
da, ima nesto u tome... Laughing
samo, ne virujen da itko od studenata to stvarno smatra krađon... Laughing ... inace nebi bilo toliko prepisivanja, pomalo, naucit cemo mi mali studenti... Laughing

valjda ce shvatit kad padnu godinu zbog toga... a ako niti tada ne shvate.... Rolling Eyes

nije bitno sta onaj koji krade smatra kradjom, bitno je sto okradeni misle... a okradeni su u ovom slucaju oni koji trose svoje vrijeme na to da bi nasli kradljivca, kaznili ga i mozda time poducili, umjesto npr da naprave dodatni sat ponavljanja koji bi svima koristio...

fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 23:26 sri, 28. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja mislim da je ova zadnja zadaća zadana u malo krivom terminu, mislim da je trebalo malo pazit da su u tom terminu bila 2 popravna kolokvija...
zato ih je dosta i prepisalo ali ima onih koji su prepisali jer nisu htjeli raditi sami
ja mislim da je ova zadnja zadaća zadana u malo krivom terminu, mislim da je trebalo malo pazit da su u tom terminu bila 2 popravna kolokvija...
zato ih je dosta i prepisalo ali ima onih koji su prepisali jer nisu htjeli raditi sami

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:15 čet, 29. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]nije bitno sta onaj koji krade smatra kradjom, bitno je sto okradeni misle... a okradeni su u ovom slucaju oni koji trose svoje vrijeme na to da bi nasli kradljivca, kaznili ga i mozda time poducili, umjesto npr da naprave dodatni sat ponavljanja koji bi svima koristio...[/quote]

Nes, nisi u pravu. Znatno je bolje uloziti vrijeme u sprjecavanje prepisivanja nego u dodatni sat vjezbi. Pokusat cu ti objasniti zasto.

[b]Zasto je sprjecavanje prepisivanja vazno[/b]

Cilj domacih zadaca je potaknuti studente na samostalno rjesavanje zadataka tokom semestra. Za uspjeh na kolokviju nije dovoljno gledati asistenta kako rjesava zadatke i prepisivati rjesenja u biljeznicu, nego treba i sam "zaprljati ruke". Ako se prepisuje, zadace ne ispunjavaju svoju svrhu i rad ulozen u njihovo sastavljanje i ispravljanje pada u vodu. Vazno je da zadace ozbiljno shvate ne samo studenti, nego i nastavnici. Ako su pravila takva da indirektno poticu prepisivanje (npr. zato sto se zadace uopce ne ispravljaju ili se ignorira prepisivanje), beskorisno je lamentirati na forumu kako su studenti grozni i stete sami sebi. Jedini nacin da se prepisivanje sprijeci je kazniti prepisivace.

Nitko od EM-ekipe ne osjeca se okradenim zato sto studenti prepisuju zadace. Najlakse bi nam bilo uopce ne ispravljati zadace i svima dati bodove (nista nas ne kosta). Prepisivaci stvarno okradaju sami sebe za informaciju o vlastitom shvacanju ili neshvacanju gradiva. Mi smo im to duzni reci na nacin koji ce razumjeti, i to prije nego sto pristupe kolokviju.

Na prvoj zadaci nismo obracali paznju na prepisivanje. Davali smo pune bodove i za djelomicno rijesene zadatke, misleci da cemo tako demotivirati prepisivanje (boduje se trud, ne samo rezultat). Na drugoj zadaci primijetili smo da dio studenata prepisuje i apelirali da se to ne radi. Na trecoj zadaci prepisivacima smo skidali bodove za svaku gresku, a ostalima bodovali tolerantno. Nije ni to upalili, pa smo na cetvrtoj zadaci prepisivacima dali 0 bodova (ali ipak priznajemo zadacu kao predanu). Onima koji prepisu petu i sestu zadacu necemo ih priznati. Po nasim pravilima to ce znaciti da ce za zadace dobiti ocjenu nedovoljan i nece moci poloziti EM1.

[b]Zasto dodatni sati iz EM nisu potrebni[/b]

Ovo je valjda prva generacija u kojoj su profesori i asistenti drzali nastavu preko norme koju su duzni odraditi. Razlozi za to su Bolonjska pravila studiranja. Uspjeh na prvom kolokviju iz MA i LA nije bio zadovoljavajuci (ne zelim ulaziti u razloge, je li kolokvij bio pretezak ili se studenti nisu dovoljno spremali). Nastavnici su to shvatili ozbiljno i odrzali su dodatne pripreme za popravni kolokvij. To je vrlo pohvalno: lakse bi im bilo spustiti kriterije na popravku, ali nisu se odlucili za liniju manjeg otpora. Medjutim, bilo bi jos bolje da je uspjeh na prvom kolokviju bio zadovoljavajuci, kao na EM (prolaznost 85%).

Kolokvij iz EM je bio lagan i razlog pada je za veliku vecinu od onih 15% bio nedovoljno poznavanje srednjoskolske matematike. To se nazalost ne moze nadoknaditi u jednom dodatnom terminu vjezbi ili predavanja. Mi takodjer nismo spustali kriterij na popravnom kolokviju, jer smo procijenili da bismo time dali krivu informaciju o onom sto se od studenata ocekuje u nastavku studija.

Sego takodjer namjerava odrzati dodatne vjezbe iz UUR-a, ali iz drugih razloga. Dio gradiva je u novom programu otpao, Sego ga smatra vaznim (ja se slazem) i ne stigne ga napraviti u satnici 2+2. Na EM je potpuno druga situacija. Mi smo dobili dodatni sat vjezbi (3+3), gradivno nije znatno povecano, niti je izostavljeno ista bitnog. Komotno stignemo rijesiti dovoljan broj zadataka, a dio vremena cak trosimo na izvlacenje studenata pred plocu (za sto ih ponekad treba podmititi cokoladom :) ). Stvarno bi bilo nepotrebno da studenti jos jedan sat gledaju mene kako rjesavam zadatke, umjesto da sami pokusaju rijesiti zadatke koje zadajemo za zadacu.

[quote="fireball"]ja mislim da je ova zadnja zadaća zadana u malo krivom terminu, mislim da je trebalo malo pazit da su u tom terminu bila 2 popravna kolokvija...[/quote]

Kolokviji i popravci protegnuli su se skoro mjesec dana. Ako u tom razdoblju uvedemo moratorij na zadace, necemo stici napraviti 6 komada koliko pise u planu kolegija. Osim toga, za rijesiti cijelu zadacu trebalo je mozda sat vremena. Ako je stvarno gusto, za 5-10 minuta moglo se napisati onih nekoliko definicija i iskaza teorema koje smo trazili i tako osvojiti pola bodova (umjesto 0 koliko smo davali za prepisivanje).

[quote="fireball"]zato ih je dosta i prepisalo ali ima onih koji su prepisali jer nisu htjeli raditi sami[/quote]

Zanimljiva teorija. Studenti prepisuju zato sto se osjecaju usamljenima :roll: Moj prijedlog za takve: otrpite sat vremena samoce i samostalno rijesite zadacu, a poslije se dodjite druziti u 102, recimo uz [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5689&start=20]pjevanje[/url].
Nesi (napisa):

Nes, nisi u pravu. Znatno je bolje uloziti vrijeme u sprjecavanje prepisivanja nego u dodatni sat vjezbi. Pokusat cu ti objasniti zasto.

Zasto je sprjecavanje prepisivanja vazno

Cilj domacih zadaca je potaknuti studente na samostalno rjesavanje zadataka tokom semestra. Za uspjeh na kolokviju nije dovoljno gledati asistenta kako rjesava zadatke i prepisivati rjesenja u biljeznicu, nego treba i sam "zaprljati ruke". Ako se prepisuje, zadace ne ispunjavaju svoju svrhu i rad ulozen u njihovo sastavljanje i ispravljanje pada u vodu. Vazno je da zadace ozbiljno shvate ne samo studenti, nego i nastavnici. Ako su pravila takva da indirektno poticu prepisivanje (npr. zato sto se zadace uopce ne ispravljaju ili se ignorira prepisivanje), beskorisno je lamentirati na forumu kako su studenti grozni i stete sami sebi. Jedini nacin da se prepisivanje sprijeci je kazniti prepisivace.

Nitko od EM-ekipe ne osjeca se okradenim zato sto studenti prepisuju zadace. Najlakse bi nam bilo uopce ne ispravljati zadace i svima dati bodove (nista nas ne kosta). Prepisivaci stvarno okradaju sami sebe za informaciju o vlastitom shvacanju ili neshvacanju gradiva. Mi smo im to duzni reci na nacin koji ce razumjeti, i to prije nego sto pristupe kolokviju.

Na prvoj zadaci nismo obracali paznju na prepisivanje. Davali smo pune bodove i za djelomicno rijesene zadatke, misleci da cemo tako demotivirati prepisivanje (boduje se trud, ne samo rezultat). Na drugoj zadaci primijetili smo da dio studenata prepisuje i apelirali da se to ne radi. Na trecoj zadaci prepisivacima smo skidali bodove za svaku gresku, a ostalima bodovali tolerantno. Nije ni to upalili, pa smo na cetvrtoj zadaci prepisivacima dali 0 bodova (ali ipak priznajemo zadacu kao predanu). Onima koji prepisu petu i sestu zadacu necemo ih priznati. Po nasim pravilima to ce znaciti da ce za zadace dobiti ocjenu nedovoljan i nece moci poloziti EM1.

Zasto dodatni sati iz EM nisu potrebni

Ovo je valjda prva generacija u kojoj su profesori i asistenti drzali nastavu preko norme koju su duzni odraditi. Razlozi za to su Bolonjska pravila studiranja. Uspjeh na prvom kolokviju iz MA i LA nije bio zadovoljavajuci (ne zelim ulaziti u razloge, je li kolokvij bio pretezak ili se studenti nisu dovoljno spremali). Nastavnici su to shvatili ozbiljno i odrzali su dodatne pripreme za popravni kolokvij. To je vrlo pohvalno: lakse bi im bilo spustiti kriterije na popravku, ali nisu se odlucili za liniju manjeg otpora. Medjutim, bilo bi jos bolje da je uspjeh na prvom kolokviju bio zadovoljavajuci, kao na EM (prolaznost 85%).

Kolokvij iz EM je bio lagan i razlog pada je za veliku vecinu od onih 15% bio nedovoljno poznavanje srednjoskolske matematike. To se nazalost ne moze nadoknaditi u jednom dodatnom terminu vjezbi ili predavanja. Mi takodjer nismo spustali kriterij na popravnom kolokviju, jer smo procijenili da bismo time dali krivu informaciju o onom sto se od studenata ocekuje u nastavku studija.

Sego takodjer namjerava odrzati dodatne vjezbe iz UUR-a, ali iz drugih razloga. Dio gradiva je u novom programu otpao, Sego ga smatra vaznim (ja se slazem) i ne stigne ga napraviti u satnici 2+2. Na EM je potpuno druga situacija. Mi smo dobili dodatni sat vjezbi (3+3), gradivno nije znatno povecano, niti je izostavljeno ista bitnog. Komotno stignemo rijesiti dovoljan broj zadataka, a dio vremena cak trosimo na izvlacenje studenata pred plocu (za sto ih ponekad treba podmititi cokoladom Smile ). Stvarno bi bilo nepotrebno da studenti jos jedan sat gledaju mene kako rjesavam zadatke, umjesto da sami pokusaju rijesiti zadatke koje zadajemo za zadacu.

fireball (napisa):

Kolokviji i popravci protegnuli su se skoro mjesec dana. Ako u tom razdoblju uvedemo moratorij na zadace, necemo stici napraviti 6 komada koliko pise u planu kolegija. Osim toga, za rijesiti cijelu zadacu trebalo je mozda sat vremena. Ako je stvarno gusto, za 5-10 minuta moglo se napisati onih nekoliko definicija i iskaza teorema koje smo trazili i tako osvojiti pola bodova (umjesto 0 koliko smo davali za prepisivanje).

fireball (napisa):

Zanimljiva teorija. Studenti prepisuju zato sto se osjecaju usamljenima Rolling Eyes Moj prijedlog za takve: otrpite sat vremena samoce i samostalno rijesite zadacu, a poslije se dodjite druziti u 102, recimo uz pjevanje.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 14:43 čet, 29. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Na EM je potpuno druga situacija. Mi smo dobili dodatni sat vjezbi (3+3), gradivno nije znatno povecano, niti je izostavljeno ista bitnog. Komotno stignemo rijesiti dovoljan broj zadataka, a dio vremena cak trosimo na izvlacenje studenata pred plocu (za sto ih ponekad treba podmititi cokoladom Smile )[/quote]

šego nudi čevape pa to više mami nas studente :D ja neznam baš za tu prolaznost na EM, čuo sam (NE TVRDIM i ne stojim iza toga) da je prošlo samo desetak od 50 ljudi na popravnom kolkviju (onih koji su izašli na popravni), neznam koliko je to točno, ali i nije baš neka prolaznost na POPRAVNOM:!: kolokviju
krcko (napisa):
Na EM je potpuno druga situacija. Mi smo dobili dodatni sat vjezbi (3+3), gradivno nije znatno povecano, niti je izostavljeno ista bitnog. Komotno stignemo rijesiti dovoljan broj zadataka, a dio vremena cak trosimo na izvlacenje studenata pred plocu (za sto ih ponekad treba podmititi cokoladom Smile )

šego nudi čevape pa to više mami nas studente Very Happy ja neznam baš za tu prolaznost na EM, čuo sam (NE TVRDIM i ne stojim iza toga) da je prošlo samo desetak od 50 ljudi na popravnom kolkviju (onih koji su izašli na popravni), neznam koliko je to točno, ali i nije baš neka prolaznost na POPRAVNOM:!: kolokviju

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 14:52 čet, 29. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja mislim pak da je to čist pristojna brojka. izgleda mala ako pogledaš samo ove kaj su izašli na popravni ali kad im pribrojiš i one što su prošli na prvom kolokviju prolaznost na em je stvarno dobra.
meni je sam bezveze što bolesni nisu mogli dobiti veću ocjenu, al takva su pravila
ja mislim pak da je to čist pristojna brojka. izgleda mala ako pogledaš samo ove kaj su izašli na popravni ali kad im pribrojiš i one što su prošli na prvom kolokviju prolaznost na em je stvarno dobra.
meni je sam bezveze što bolesni nisu mogli dobiti veću ocjenu, al takva su pravila

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 15:24 čet, 29. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"][quote="krcko"]Komotno stignemo rijesiti dovoljan broj zadataka, a dio vremena cak trosimo na izvlacenje studenata pred plocu (za sto ih ponekad treba podmititi cokoladom Smile )[/quote]

šego nudi čevape pa to više mami nas studente [/quote]
Ja bih ipak ovu čokoladu Smile, jel to od Kraša? :lol:
fireball (napisa):
krcko (napisa):
Komotno stignemo rijesiti dovoljan broj zadataka, a dio vremena cak trosimo na izvlacenje studenata pred plocu (za sto ih ponekad treba podmititi cokoladom Smile )

šego nudi čevape pa to više mami nas studente

Ja bih ipak ovu čokoladu Smile, jel to od Kraša? Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 15:57 čet, 29. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da su sve 3 bile milkine
mislim da su sve 3 bile milkine

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 16:38 čet, 29. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"]čuo sam (NE TVRDIM i ne stojim iza toga) da je prošlo samo desetak od 50 ljudi na popravnom kolkviju (onih koji su izašli na popravni), neznam koliko je to točno, ali i nije baš neka prolaznost na POPRAVNOM:!: kolokviju[/quote]

Ne moras se ograniciti na informacije koje si negdje cuo. Ako te zanima, imas cak dva topica o popravnom kolokviju u forumu EM. U [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5652&start=47]ovom[/url] postu dana je detaljna analiza prolaznosti i razloga za takvu prolaznost. Cuditi se slaboj prolaznosti na popravnom kolokviju slicno je kao cuditi se sto u zatvoru ima jako velik postotak kriminalaca [size=9](unaprijed se ispricavam ako sam nekog uvrijedio ovom metaforom).[/size]

Sto se tice cokolada, bile su tri milke (dvije bozicne i jedna bijela) 8)
fireball (napisa):
čuo sam (NE TVRDIM i ne stojim iza toga) da je prošlo samo desetak od 50 ljudi na popravnom kolkviju (onih koji su izašli na popravni), neznam koliko je to točno, ali i nije baš neka prolaznost na POPRAVNOM:!: kolokviju

Ne moras se ograniciti na informacije koje si negdje cuo. Ako te zanima, imas cak dva topica o popravnom kolokviju u forumu EM. U ovom postu dana je detaljna analiza prolaznosti i razloga za takvu prolaznost. Cuditi se slaboj prolaznosti na popravnom kolokviju slicno je kao cuditi se sto u zatvoru ima jako velik postotak kriminalaca (unaprijed se ispricavam ako sam nekog uvrijedio ovom metaforom).

Sto se tice cokolada, bile su tri milke (dvije bozicne i jedna bijela) Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Sasuke
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 11 - 16

PostPostano: 14:52 sub, 31. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

smatram da su vam kriteriji za zadacu bili prestrogi. molim vas, kako vi sa sigurnošću znate tko je prepisivao, a tko nije :? ja, sam osobno sama napisala zadaću i slučajno sam pogledala da li su izašli rezultati, kad ono... 0 BODOVA??????????????? I molim vas lijepo kome da ja dokažem da je to djelo mojih ruku??????????
elementarnu smatram najlakšim predmetom na prvoj godini, položila sam kolokvij s 5, a imam = bodova iz zadaće. stvarno nije fer.
smatram da su vam kriteriji za zadacu bili prestrogi. molim vas, kako vi sa sigurnošću znate tko je prepisivao, a tko nije Confused ja, sam osobno sama napisala zadaću i slučajno sam pogledala da li su izašli rezultati, kad ono... 0 BODOVA??????????????? I molim vas lijepo kome da ja dokažem da je to djelo mojih ruku??????????
elementarnu smatram najlakšim predmetom na prvoj godini, položila sam kolokvij s 5, a imam = bodova iz zadaće. stvarno nije fer.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 14:58 sub, 31. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sasuke"]I molim vas lijepo kome da ja dokažem da je to djelo mojih ruku??????????[/quote]

Javi se svojem asistentu. Ako sam to ja dodji u terminu konzultacija.

Nula bodova moglo se dobiti na nekoliko nacina. Jedan je da zadaca nije djelo tvojih ruku (tocnije mozga), a drugi je da ima vise zadaca koje su djelo tvojih ruku.
Sasuke (napisa):
I molim vas lijepo kome da ja dokažem da je to djelo mojih ruku??????????

Javi se svojem asistentu. Ako sam to ja dodji u terminu konzultacija.

Nula bodova moglo se dobiti na nekoliko nacina. Jedan je da zadaca nije djelo tvojih ruku (tocnije mozga), a drugi je da ima vise zadaca koje su djelo tvojih ruku.

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:35 pon, 9. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hoće li se uskoro dobivati možda zadaće? :?:
Hoće li se uskoro dobivati možda zadaće? Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:08 pon, 9. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dobivat ce se. Uskoro. Mozda.
Dobivat ce se. Uskoro. Mozda.

[Vrh]
zularic
Forumaš s poteškoćama u pisanju
Forumaš s poteškoćama u pisanju

-2 = 0 - 2

PostPostano: 22:25 pon, 9. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]Hoće li se uskoro dobivati možda zadaće? :?:[/quote]
Zadaće hoće. Možda seli uskoro. Dobi V, a ti?

Hoće li se opet tako strogo kažnjavati prepisivanje?
andreao (napisa):
Hoće li se uskoro dobivati možda zadaće? Question

Zadaće hoće. Možda seli uskoro. Dobi V, a ti?

Cvijet duginih boja život, sreća, pravda, ljubav, zdravlje, ponos, mir, jednakost, snovi, osjećaji, poriv, kazna, okovi, utjeha, smrtnost, duša, srce, pepeo, katran, drvo, ugljen, bol, domovina, more, kamen, gruda, noć, eter, mašta, seks, sloboda, izbor, sjećanje, zaborav, spas, grom, strah, svemir ...
[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:29 pon, 9. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="zularic"]Hoće li se opet tako strogo kažnjavati prepisivanje?[/quote]

Nece. Kaznjavat ce se jos stroze (vise [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5404&start=57]ovdje[/url]).
zularic (napisa):

Nece. Kaznjavat ce se jos stroze (vise ovdje).

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 22:46 uto, 10. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="zularic"]Hoće li se opet tako strogo kažnjavati prepisivanje?[/quote]

Nece. Kaznjavat ce se jos stroze [/quote]

nema potribe za takvim mjerama i nacinima, ono je bia cudan tjedan za sve i svi su pomalo prepisivali, nitko ne govori da ce se to ponovit...
krcko (napisa):
zularic (napisa):

Nece. Kaznjavat ce se jos stroze

nema potribe za takvim mjerama i nacinima, ono je bia cudan tjedan za sve i svi su pomalo prepisivali, nitko ne govori da ce se to ponovit...

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 9:48 sri, 11. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gle, nece se kaznjavati 10 slucajno odabranih studenata nego oni koje ulovimo u prepisivanju. Ako ovaj vikend ne bude cudan nema straha.
Gle, nece se kaznjavati 10 slucajno odabranih studenata nego oni koje ulovimo u prepisivanju. Ako ovaj vikend ne bude cudan nema straha.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 1:18 pon, 16. 1. 2006    Naslov: zadaca Citirajte i odgovorite

Jel bila peta zadaca?

Hvala
Jel bila peta zadaca?

Hvala

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 1:44 pon, 16. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bila je.
Bila je.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 4 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum