Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Klos Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Klos Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Klos Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 1:45 sub, 4. 2. 2006 Naslov: |
|
|
sto si TOCNO cuo i od koga?
recimo, do mene je dosla verzija govora prof Singera u ovom obliku:
[quote]receno je da ce prof one koji su pali prvi kolokvij, a prosli drugi, to pitati na usmenom za visu ocjenu[/quote]
(necemo o tome da nemas pravo pristupiti drugom ako nisi prosao prvi :roll:)
a ISTINA je sljedece:
[quote]ljudi koji su izasli na prvi original kolokvij i pali, te PROSLI na popravnom, i PROSLI drugi kolokvij, bi MOGLI imati usmeni gdje bi profesor pogledao u kakvom je stanju algoritamski dio prvog, original, kolokvija, pa eventualno uzeo u obzir, da covjeku koji je pao zbog tipfelera ili zbunjenosti, a dobro je napisao algoritme ne rusi ocjenu.[/quote]
zanimljivo, sta ne...
a prvu pricu je rekla osoba koja je to cula od osobe koja je slusala profesora.... :shock:
drugu sam slusala od profesora himself, nakon sto se slatko nasmijao na prvu interpretaciju :lol:
so, reci sto si TOCNO i od koga cuo, pa ja odem provjeriti, nije bed.... ionako se u zadnje vrijeme bavim provjerama glasina i demantima istih... :xg:
sto si TOCNO cuo i od koga?
recimo, do mene je dosla verzija govora prof Singera u ovom obliku:
Citat: | receno je da ce prof one koji su pali prvi kolokvij, a prosli drugi, to pitati na usmenom za visu ocjenu |
(necemo o tome da nemas pravo pristupiti drugom ako nisi prosao prvi )
a ISTINA je sljedece:
Citat: | ljudi koji su izasli na prvi original kolokvij i pali, te PROSLI na popravnom, i PROSLI drugi kolokvij, bi MOGLI imati usmeni gdje bi profesor pogledao u kakvom je stanju algoritamski dio prvog, original, kolokvija, pa eventualno uzeo u obzir, da covjeku koji je pao zbog tipfelera ili zbunjenosti, a dobro je napisao algoritme ne rusi ocjenu. |
zanimljivo, sta ne...
a prvu pricu je rekla osoba koja je to cula od osobe koja je slusala profesora....
drugu sam slusala od profesora himself, nakon sto se slatko nasmijao na prvu interpretaciju
so, reci sto si TOCNO i od koga cuo, pa ja odem provjeriti, nije bed.... ionako se u zadnje vrijeme bavim provjerama glasina i demantima istih...
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:56 sub, 4. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]so, reci sto si TOCNO i od koga cuo, pa ja odem provjeriti, nije bed....[/quote]
Mislim da to (vise) nije potrebno... :-s Kolega je [b]nesto[/b] cuo, pa je ovdje dosao provjeriti "informaciju". :) Kao asistent koji ovaj semestar TeXira [b]sve[/b] kolokvije iz UuRa, ja bih trebao znati za takve dogovore i zato sam napisao da je "informacija" pogresna (dapace, o tome se nije ni raspravljalo). 8)
Daljnje seciranje kolege i/ili (dez)informacije, IMO, nije potrebno. :) Naravno, ako kolega zeli dalje istrazivati, ja mu necu braniti. 8)
Nesi (napisa): | so, reci sto si TOCNO i od koga cuo, pa ja odem provjeriti, nije bed.... |
Mislim da to (vise) nije potrebno... Kolega je nesto cuo, pa je ovdje dosao provjeriti "informaciju". Kao asistent koji ovaj semestar TeXira sve kolokvije iz UuRa, ja bih trebao znati za takve dogovore i zato sam napisao da je "informacija" pogresna (dapace, o tome se nije ni raspravljalo).
Daljnje seciranje kolege i/ili (dez)informacije, IMO, nije potrebno. Naravno, ako kolega zeli dalje istrazivati, ja mu necu braniti.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|