Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pitanje oko naknadnog popravnog
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Klos
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-1 = 2 - 3

PostPostano: 17:21 pet, 3. 2. 2006    Naslov: pitanje oko naknadnog popravnog Citirajte i odgovorite

Dakle da skratim

prica se po faksu medu studentima da ce u tjednu kada su kolokviji iz lin elem i anal biti i jos jedan porapvni rok za one koji su pali racunarstvo?

jel to istina i ako je kada?

hvala
Dakle da skratim

prica se po faksu medu studentima da ce u tjednu kada su kolokviji iz lin elem i anal biti i jos jedan porapvni rok za one koji su pali racunarstvo?

jel to istina i ako je kada?

hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:50 pet, 3. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne razumijem pitanje, ali termini su poznati i objavljeni na oglasnoj ploci. 8) UuR je 13.2. "pravi" i 20.2. "popravni" kolokvij (pisem po sjecanju, ali [b]mislim[/b] da je dobro). :)
Ne razumijem pitanje, ali termini su poznati i objavljeni na oglasnoj ploci. Cool UuR je 13.2. "pravi" i 20.2. "popravni" kolokvij (pisem po sjecanju, ali mislim da je dobro). Smile

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 100 - 74

PostPostano: 17:58 pet, 3. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

kolega/ica pita da li će bit još jedan popravni (za one koji su pali 1. kolokvij i njegov popravni) u tjednu 6.-10.2
kolega/ica pita da li će bit još jedan popravni (za one koji su pali 1. kolokvij i njegov popravni) u tjednu 6.-10.2

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 18:13 pet, 3. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

imaš na web stranici od asistentice maje karage za uur obavjest da neće biti popravka 1 kolokvija.
tako da mislim da ti je odgovor: ne
imaš na web stranici od asistentice maje karage za uur obavjest da neće biti popravka 1 kolokvija.
tako da mislim da ti je odgovor: ne

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Klos
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 18:26 pet, 3. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

kolega iz grupe je pitao asistenta jelasku isto pitanje i on mu je odgovorio da ce bti organiziran popravak u tjednu kada su svi drugi kolokviji tak da smo sada malo zbunjeni :o
kolega iz grupe je pitao asistenta jelasku isto pitanje i on mu je odgovorio da ce bti organiziran popravak u tjednu kada su svi drugi kolokviji tak da smo sada malo zbunjeni Surprised

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:08 pet, 3. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sto niste [b]osobno[/b] culi od asistenta/profesora, uzimajte s rezervom. :prodike:

Ne, nikakvih "dodatnih" popravnih nece biti u navedenom terminu. :roll: Kolokviji idu kako sam gore napisao. 8)
Sto niste osobno culi od asistenta/profesora, uzimajte s rezervom. Drzim prodike

Ne, nikakvih "dodatnih" popravnih nece biti u navedenom terminu. Rolling Eyes Kolokviji idu kako sam gore napisao. Cool

[Vrh]
Klos
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 1:16 sub, 4. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Sto niste [b]osobno[/b] culi od asistenta/profesora, uzimajte s rezervom. :prodike:

Ne, nikakvih "dodatnih" popravnih nece biti u navedenom terminu. :roll: Kolokviji idu kako sam gore napisao. 8)[/quote]

stajao sam pokraj njega

ak je to rezerva onda ok :P
vsego (napisa):
Sto niste osobno culi od asistenta/profesora, uzimajte s rezervom. Drzim prodike

Ne, nikakvih "dodatnih" popravnih nece biti u navedenom terminu. Rolling Eyes Kolokviji idu kako sam gore napisao. Cool

stajao sam pokraj njega

ak je to rezerva onda ok Razz

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 1:45 sub, 4. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

sto si TOCNO cuo i od koga?

recimo, do mene je dosla verzija govora prof Singera u ovom obliku:
[quote]receno je da ce prof one koji su pali prvi kolokvij, a prosli drugi, to pitati na usmenom za visu ocjenu[/quote]
(necemo o tome da nemas pravo pristupiti drugom ako nisi prosao prvi :roll:)

a ISTINA je sljedece:
[quote]ljudi koji su izasli na prvi original kolokvij i pali, te PROSLI na popravnom, i PROSLI drugi kolokvij, bi MOGLI imati usmeni gdje bi profesor pogledao u kakvom je stanju algoritamski dio prvog, original, kolokvija, pa eventualno uzeo u obzir, da covjeku koji je pao zbog tipfelera ili zbunjenosti, a dobro je napisao algoritme ne rusi ocjenu.[/quote]

zanimljivo, sta ne...
a prvu pricu je rekla osoba koja je to cula od osobe koja je slusala profesora.... :shock:
drugu sam slusala od profesora himself, nakon sto se slatko nasmijao na prvu interpretaciju :lol:

so, reci sto si TOCNO i od koga cuo, pa ja odem provjeriti, nije bed.... ionako se u zadnje vrijeme bavim provjerama glasina i demantima istih... :xg:
sto si TOCNO cuo i od koga?

recimo, do mene je dosla verzija govora prof Singera u ovom obliku:
Citat:
receno je da ce prof one koji su pali prvi kolokvij, a prosli drugi, to pitati na usmenom za visu ocjenu

(necemo o tome da nemas pravo pristupiti drugom ako nisi prosao prvi Rolling Eyes)

a ISTINA je sljedece:
Citat:
ljudi koji su izasli na prvi original kolokvij i pali, te PROSLI na popravnom, i PROSLI drugi kolokvij, bi MOGLI imati usmeni gdje bi profesor pogledao u kakvom je stanju algoritamski dio prvog, original, kolokvija, pa eventualno uzeo u obzir, da covjeku koji je pao zbog tipfelera ili zbunjenosti, a dobro je napisao algoritme ne rusi ocjenu.

zanimljivo, sta ne...
a prvu pricu je rekla osoba koja je to cula od osobe koja je slusala profesora.... Shocked
drugu sam slusala od profesora himself, nakon sto se slatko nasmijao na prvu interpretaciju Laughing

so, reci sto si TOCNO i od koga cuo, pa ja odem provjeriti, nije bed.... ionako se u zadnje vrijeme bavim provjerama glasina i demantima istih... Xmas Mr.Green

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:56 sub, 4. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]so, reci sto si TOCNO i od koga cuo, pa ja odem provjeriti, nije bed....[/quote]

Mislim da to (vise) nije potrebno... :-s Kolega je [b]nesto[/b] cuo, pa je ovdje dosao provjeriti "informaciju". :) Kao asistent koji ovaj semestar TeXira [b]sve[/b] kolokvije iz UuRa, ja bih trebao znati za takve dogovore i zato sam napisao da je "informacija" pogresna (dapace, o tome se nije ni raspravljalo). 8)

Daljnje seciranje kolege i/ili (dez)informacije, IMO, nije potrebno. :) Naravno, ako kolega zeli dalje istrazivati, ja mu necu braniti. 8)
Nesi (napisa):
so, reci sto si TOCNO i od koga cuo, pa ja odem provjeriti, nije bed....

Mislim da to (vise) nije potrebno... Eh? Kolega je nesto cuo, pa je ovdje dosao provjeriti "informaciju". Smile Kao asistent koji ovaj semestar TeXira sve kolokvije iz UuRa, ja bih trebao znati za takve dogovore i zato sam napisao da je "informacija" pogresna (dapace, o tome se nije ni raspravljalo). Cool

Daljnje seciranje kolege i/ili (dez)informacije, IMO, nije potrebno. Smile Naravno, ako kolega zeli dalje istrazivati, ja mu necu braniti. Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum