Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sanja86 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vanish Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:11 čet, 8. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="iaugust"]jer na kolokviju je pisalo da je na stranici asistentice karage, a naš asistent je nest spominjo stranicu asistenta sege[/quote]
:crazyeyes: Vjerojatno je kolega pomijesao asistente UuRa... :lol: Rezultati ce biti tamo gdje je pisalo na kolokviju (dakle gdje i zadace objavljujemo), a bit ce i obavijest na Forumu. 8)
P.S. Danas navecer (cit. [i]vjerojatno oko ponoci[/i]) bi trebala stici i cetvrta zadaca... 8) Da, bit ce obavijest na Forumu; samo se [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1371]"pretplatite" na ovaj podforum[/url] i doci ce vam obavijest mailom ([url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5310]osim ako mail imate na studentu[/url]). :D
iaugust (napisa): | jer na kolokviju je pisalo da je na stranici asistentice karage, a naš asistent je nest spominjo stranicu asistenta sege |
Vjerojatno je kolega pomijesao asistente UuRa... Rezultati ce biti tamo gdje je pisalo na kolokviju (dakle gdje i zadace objavljujemo), a bit ce i obavijest na Forumu.
P.S. Danas navecer (cit. vjerojatno oko ponoci) bi trebala stici i cetvrta zadaca... Da, bit ce obavijest na Forumu; samo se "pretplatite" na ovaj podforum i doci ce vam obavijest mailom (osim ako mail imate na studentu).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:59 sri, 8. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="mladac"]ima obaveznog dijela: da bar u jednom zadatku od 3 ostvariš minimalno 15 bodova.[/quote]
Volim kad ljudi prate na vjezbama (iako, ovakve detalje nekako uvijek prate ;)). :D [tt]karma++[/tt] ;)
[quote="mladac"]no mene zanima što je sa teorijuo u kolokviju budući da se na zadnjim vježbama još nije znalo hoće li profesor ubaciti 4 teorijski zadatak. da li je još ostalo po starom tj samo 3 zadatka?[/quote]
Za sada, sve kako je receno, bez teorije. :gg: Budite tiho [ :-# ] da se ne sjete. :mig:
mladac (napisa): | ima obaveznog dijela: da bar u jednom zadatku od 3 ostvariš minimalno 15 bodova. |
Volim kad ljudi prate na vjezbama (iako, ovakve detalje nekako uvijek prate ). karma++
mladac (napisa): | no mene zanima što je sa teorijuo u kolokviju budući da se na zadnjim vježbama još nije znalo hoće li profesor ubaciti 4 teorijski zadatak. da li je još ostalo po starom tj samo 3 zadatka? |
Za sada, sve kako je receno, bez teorije. Budite tiho [ ] da se ne sjete.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|