| Prethodna tema :: Sljedeća tema   | 

| Autor/ica | 
		Poruka | 

Gost

| 

Postano: 20:34 sub, 25. 2. 2006    Naslov: Usmeni kod prof. Cerina | 
				            | 

| 

| 
                                         Profesor nije ispredavao cijelu skriptu, ali sam cuo da svejedno sve pita. Je li to istina?
 I kako izgleda taj usmeni? Odgovaramo jedno po jedno, ili svi zajedno, u ucionici, u kabinetu, kako?
 Hvala u ime svih nas koji moramo vizualizirati usmeni da bi umanjili strah. :) 

Profesor nije ispredavao cijelu skriptu, ali sam cuo da svejedno sve pita. Je li to istina?

I kako izgleda taj usmeni? Odgovaramo jedno po jedno, ili svi zajedno, u ucionici, u kabinetu, kako?

Hvala u ime svih nas koji moramo vizualizirati usmeni da bi umanjili strah.  

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

vsego Site Admin

Spol:   
		 | 

Postano: 20:43 sub, 25. 2. 2006    Naslov:  | 
				            | 

| 

| 
                                         Ja sam bio jedini na usmenom, pa smo svejedno bili u ucionici (cini mi se 201) :arrow: zakljucujem da i inace pita u ucionici. 8)

Inace, profesor je ugodan ispitivac. :D Inzistira da znas kako spada, ali ti nece "skociti za vrat" ako negdje fulas. 8) Upozori te, mozda malo i hintira... dovoljno da pokrpas slucajnu gresku, ali nedovoljno da te "spasi" ako ne znas (ili krivo znas). :)

Sretno na ispitu! :D 

Ja sam bio jedini na usmenom, pa smo svejedno bili u ucionici (cini mi se 201)   zakljucujem da i inace pita u ucionici.  

Inace, profesor je ugodan ispitivac.   Inzistira da znas kako spada, ali ti nece "skociti za vrat" ako negdje fulas.   Upozori te, mozda malo i hintira... dovoljno da pokrpas slucajnu gresku, ali nedovoljno da te "spasi" ako ne znas (ili krivo znas).  

Sretno na ispitu!  
					_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.

Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.   

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

Gost

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Gost

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Zvijezda Forumaš(ica)

Spol:   

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Lara Forumaš(ica)

Spol:   

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

hermione Forumaš(ica)

Spol:   
Sarma: - 

| 

Postano: 18:07 sri, 24. 1. 2007    Naslov:  | 
				            | 

| 

| 
                                         [quote="Lara"]Profesor još nije ispredavao ništa o povezanosti prostora. A i dosta je toga preskočeno... Zanima me hoće li to onda biti na usmenom? Ili bolje, kako je bilo prošlih godina? Je li to stigao ispredavati i je li pitao ako nije?

Pitanje je već  davno postavljeno, ali ne i odgovoreno, a prilično je bitno...[/quote]
 Koliko sam ja upoznata, od kolega koji su to slusalo lani, prof. je pitao i onaj dio skripte koji nije stigao ispredavati. No, mozemo ga to ionako jos priupitati za 100 postotnu informaciju u ponedjeljak na predavnjima! :capa: 

| Lara (napisa): | 	 		  Profesor još nije ispredavao ništa o povezanosti prostora. A i dosta je toga preskočeno... Zanima me hoće li to onda biti na usmenom? Ili bolje, kako je bilo prošlih godina? Je li to stigao ispredavati i je li pitao ako nije?

Pitanje je već  davno postavljeno, ali ne i odgovoreno, a prilično je bitno... | 	  

Koliko sam ja upoznata, od kolega koji su to slusalo lani, prof. je pitao i onaj dio skripte koji nije stigao ispredavati. No, mozemo ga to ionako jos priupitati za 100 postotnu informaciju u ponedjeljak na predavnjima!  

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

Mishika Forumaš(ica)

Spol:   

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

hermione Forumaš(ica)

Spol:   
Sarma: - 

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Gost

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Gost

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Gost

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

MB Forumaš(ica)

Spol:   
		 | 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Gost

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Tvrtko Forumaš(ica)

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Gost

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

vkojic Forumaš(ica)

| 

Postano: 20:57 sri, 14. 2. 2007    Naslov:  | 
				            | 

| 

| 
                                         Evo, ja sam danas bio na usmenom.
 Profesor me pitao sljedece: kad kazemo za funkciju da je uniformno neprekidna, primjer takve, primjer fje koja nije takva (naveo sam standardan primjer f:<0,1]->IR, f(x)=1/x, i trebao pokazati da f,dakle, nije uniformno neprekidna), zatim, je li kompozicija uniformno neprekidnih fja uniformno neprekidna fja (dokazati to), Banachov teorem o fiksnoj tocki, te kako definiramo produkt topoloskih prostora (reci sto je topologija tako dobivenog prostora). 
 Eto, profesor nas je ispitivao u ucionici, svakoga posebno (bez publike), i sve u svemu bilo je vrlo ugodno, kao i sam profesor. 
 Neka pitanja koja su imali drugi ljudi (nisam zapamtio sve): sto je zatvarac, teorem Kuratowskog, dokaz Teorema 29.2., povezanost segmenta,dokaz Bolzano-Weierstrassovog teorema...

Sretno! :) 

Evo, ja sam danas bio na usmenom.

Profesor me pitao sljedece: kad kazemo za funkciju da je uniformno neprekidna, primjer takve, primjer fje koja nije takva (naveo sam standardan primjer f:<0,1]->IR, f(x)=1/x, i trebao pokazati da f,dakle, nije uniformno neprekidna), zatim, je li kompozicija uniformno neprekidnih fja uniformno neprekidna fja (dokazati to), Banachov teorem o fiksnoj tocki, te kako definiramo produkt topoloskih prostora (reci sto je topologija tako dobivenog prostora). 

Eto, profesor nas je ispitivao u ucionici, svakoga posebno (bez publike), i sve u svemu bilo je vrlo ugodno, kao i sam profesor. 

Neka pitanja koja su imali drugi ljudi (nisam zapamtio sve): sto je zatvarac, teorem Kuratowskog, dokaz Teorema 29.2., povezanost segmenta,dokaz Bolzano-Weierstrassovog teorema...

Sretno!  

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

Gost

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

LSSD Forumaš(ica)

| 

Postano: 12:18 uto, 20. 2. 2007    Naslov:  | 
				            | 

| 

| 
                                         Ja sam isto odgovarala na prvom roku i pitao me je:
 primjere omedjeng metrickog prostora,potpuno omedjenog,omedjenog i povezanog,omedjenog sa beskonacno mnogo elemenata,i mislim da je to sve sto se tice primjera. Da, pitao me je i sto mogu reci o metrickom prostoru ako je metrika na njemu jednaka 0.
 Zatim, da dokazem teorem da je metrika na kompaktnom skupu potpuno omedjena, i da dokazem da je neprekidna funkcija na kompaktu i uniformno neprekidna.:D
 To je bilo to, sretno svima na drugom roku!:) 

Ja sam isto odgovarala na prvom roku i pitao me je:

primjere omedjeng metrickog prostora,potpuno omedjenog,omedjenog i povezanog,omedjenog sa beskonacno mnogo elemenata,i mislim da je to sve sto se tice primjera. Da, pitao me je i sto mogu reci o metrickom prostoru ako je metrika na njemu jednaka 0.

Zatim, da dokazem teorem da je metrika na kompaktnom skupu potpuno omedjena, i da dokazem da je neprekidna funkcija na kompaktu i uniformno neprekidna. 

To je bilo to, sretno svima na drugom roku! 

_________________ ' Zasto jednostavno kad moze i komplicirano?' 

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

Gost

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

|