Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
Postano: 20:34 sub, 25. 2. 2006 Naslov: Usmeni kod prof. Cerina |
|
|
Profesor nije ispredavao cijelu skriptu, ali sam cuo da svejedno sve pita. Je li to istina?
I kako izgleda taj usmeni? Odgovaramo jedno po jedno, ili svi zajedno, u ucionici, u kabinetu, kako?
Hvala u ime svih nas koji moramo vizualizirati usmeni da bi umanjili strah. :)
Profesor nije ispredavao cijelu skriptu, ali sam cuo da svejedno sve pita. Je li to istina?
I kako izgleda taj usmeni? Odgovaramo jedno po jedno, ili svi zajedno, u ucionici, u kabinetu, kako?
Hvala u ime svih nas koji moramo vizualizirati usmeni da bi umanjili strah.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 20:43 sub, 25. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Ja sam bio jedini na usmenom, pa smo svejedno bili u ucionici (cini mi se 201) :arrow: zakljucujem da i inace pita u ucionici. 8)
Inace, profesor je ugodan ispitivac. :D Inzistira da znas kako spada, ali ti nece "skociti za vrat" ako negdje fulas. 8) Upozori te, mozda malo i hintira... dovoljno da pokrpas slucajnu gresku, ali nedovoljno da te "spasi" ako ne znas (ili krivo znas). :)
Sretno na ispitu! :D
Ja sam bio jedini na usmenom, pa smo svejedno bili u ucionici (cini mi se 201) zakljucujem da i inace pita u ucionici.
Inace, profesor je ugodan ispitivac. Inzistira da znas kako spada, ali ti nece "skociti za vrat" ako negdje fulas. Upozori te, mozda malo i hintira... dovoljno da pokrpas slucajnu gresku, ali nedovoljno da te "spasi" ako ne znas (ili krivo znas).
Sretno na ispitu!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Zvijezda Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Lara Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
hermione Forumaš(ica)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 18:07 sri, 24. 1. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Lara"]Profesor još nije ispredavao ništa o povezanosti prostora. A i dosta je toga preskočeno... Zanima me hoće li to onda biti na usmenom? Ili bolje, kako je bilo prošlih godina? Je li to stigao ispredavati i je li pitao ako nije?
Pitanje je već davno postavljeno, ali ne i odgovoreno, a prilično je bitno...[/quote]
Koliko sam ja upoznata, od kolega koji su to slusalo lani, prof. je pitao i onaj dio skripte koji nije stigao ispredavati. No, mozemo ga to ionako jos priupitati za 100 postotnu informaciju u ponedjeljak na predavnjima! :capa:
Lara (napisa): | Profesor još nije ispredavao ništa o povezanosti prostora. A i dosta je toga preskočeno... Zanima me hoće li to onda biti na usmenom? Ili bolje, kako je bilo prošlih godina? Je li to stigao ispredavati i je li pitao ako nije?
Pitanje je već davno postavljeno, ali ne i odgovoreno, a prilično je bitno... |
Koliko sam ja upoznata, od kolega koji su to slusalo lani, prof. je pitao i onaj dio skripte koji nije stigao ispredavati. No, mozemo ga to ionako jos priupitati za 100 postotnu informaciju u ponedjeljak na predavnjima!
|
|
[Vrh] |
|
Mishika Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
hermione Forumaš(ica)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
MB Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Tvrtko Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vkojic Forumaš(ica)
|
Postano: 20:57 sri, 14. 2. 2007 Naslov: |
|
|
Evo, ja sam danas bio na usmenom.
Profesor me pitao sljedece: kad kazemo za funkciju da je uniformno neprekidna, primjer takve, primjer fje koja nije takva (naveo sam standardan primjer f:<0,1]->IR, f(x)=1/x, i trebao pokazati da f,dakle, nije uniformno neprekidna), zatim, je li kompozicija uniformno neprekidnih fja uniformno neprekidna fja (dokazati to), Banachov teorem o fiksnoj tocki, te kako definiramo produkt topoloskih prostora (reci sto je topologija tako dobivenog prostora).
Eto, profesor nas je ispitivao u ucionici, svakoga posebno (bez publike), i sve u svemu bilo je vrlo ugodno, kao i sam profesor.
Neka pitanja koja su imali drugi ljudi (nisam zapamtio sve): sto je zatvarac, teorem Kuratowskog, dokaz Teorema 29.2., povezanost segmenta,dokaz Bolzano-Weierstrassovog teorema...
Sretno! :)
Evo, ja sam danas bio na usmenom.
Profesor me pitao sljedece: kad kazemo za funkciju da je uniformno neprekidna, primjer takve, primjer fje koja nije takva (naveo sam standardan primjer f:<0,1]->IR, f(x)=1/x, i trebao pokazati da f,dakle, nije uniformno neprekidna), zatim, je li kompozicija uniformno neprekidnih fja uniformno neprekidna fja (dokazati to), Banachov teorem o fiksnoj tocki, te kako definiramo produkt topoloskih prostora (reci sto je topologija tako dobivenog prostora).
Eto, profesor nas je ispitivao u ucionici, svakoga posebno (bez publike), i sve u svemu bilo je vrlo ugodno, kao i sam profesor.
Neka pitanja koja su imali drugi ljudi (nisam zapamtio sve): sto je zatvarac, teorem Kuratowskog, dokaz Teorema 29.2., povezanost segmenta,dokaz Bolzano-Weierstrassovog teorema...
Sretno!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
LSSD Forumaš(ica)
|
Postano: 12:18 uto, 20. 2. 2007 Naslov: |
|
|
Ja sam isto odgovarala na prvom roku i pitao me je:
primjere omedjeng metrickog prostora,potpuno omedjenog,omedjenog i povezanog,omedjenog sa beskonacno mnogo elemenata,i mislim da je to sve sto se tice primjera. Da, pitao me je i sto mogu reci o metrickom prostoru ako je metrika na njemu jednaka 0.
Zatim, da dokazem teorem da je metrika na kompaktnom skupu potpuno omedjena, i da dokazem da je neprekidna funkcija na kompaktu i uniformno neprekidna.:D
To je bilo to, sretno svima na drugom roku!:)
Ja sam isto odgovarala na prvom roku i pitao me je:
primjere omedjeng metrickog prostora,potpuno omedjenog,omedjenog i povezanog,omedjenog sa beskonacno mnogo elemenata,i mislim da je to sve sto se tice primjera. Da, pitao me je i sto mogu reci o metrickom prostoru ako je metrika na njemu jednaka 0.
Zatim, da dokazem teorem da je metrika na kompaktnom skupu potpuno omedjena, i da dokazem da je neprekidna funkcija na kompaktu i uniformno neprekidna.
To je bilo to, sretno svima na drugom roku!
_________________ ' Zasto jednostavno kad moze i komplicirano?'
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
|