Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Pušiš? |
Da, ko turčin (>= 1 kutije) |
|
10% |
[ 12 ] |
Da, al ko mali turčin (< 1 kutije) |
|
9% |
[ 10 ] |
Tu i tam (povremeno zapalim) |
|
10% |
[ 12 ] |
Ne, al mi ne smeta ak netko pored mene puši |
|
17% |
[ 19 ] |
Ne, i smeta mi ak netko kraj mene dimi |
|
51% |
[ 57 ] |
|
Ukupno glasova : 110 |
|
Autor/ica |
Poruka |
kljuki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ta2a Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
litra manje Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:09 pon, 27. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Da, ali 53% ljudi ne smeta da se pusi, a 47% da. Dakle, ja slobodno zapalim na predavanjima iduci semestar (znam da bih cesce dolazio na njih da to i mogu napravit)?
Da, ali 53% ljudi ne smeta da se pusi, a 47% da. Dakle, ja slobodno zapalim na predavanjima iduci semestar (znam da bih cesce dolazio na njih da to i mogu napravit)?
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
Postano: 19:35 pon, 27. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Pericius"]Da, ali 53% ljudi ne smeta da se pusi, a 47% da. Dakle, ja slobodno zapalim na predavanjima iduci semestar (znam da bih cesce dolazio na njih da to i mogu napravit)?[/quote]
a) ne ne možeš zato što kršiš zakon ;)
b) iako je anketa dosta dobro razrađena, mislim da bi ti ipak dio tih ljudi koji "ne puše, a ne smeta im" ipak rekao da im smeta u ekscesivnim slučajevima ili na mjestima gdje to ipak nije primjereno. recimo da je to ponuđeno tako bih ja glasao ;) subjektivna procjena, ali mislim da je ipak na mjestu...
Pericius (napisa): | Da, ali 53% ljudi ne smeta da se pusi, a 47% da. Dakle, ja slobodno zapalim na predavanjima iduci semestar (znam da bih cesce dolazio na njih da to i mogu napravit)? |
a) ne ne možeš zato što kršiš zakon
b) iako je anketa dosta dobro razrađena, mislim da bi ti ipak dio tih ljudi koji "ne puše, a ne smeta im" ipak rekao da im smeta u ekscesivnim slučajevima ili na mjestima gdje to ipak nije primjereno. recimo da je to ponuđeno tako bih ja glasao subjektivna procjena, ali mislim da je ipak na mjestu...
_________________ Umjesto da postavlja pitanje o tome što je prije nastalo - kokoš ili jaje, čovjeku se najednom učinilo da je kokoš zamisao jajeta o stvaranju novih jaja.

|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:59 pon, 27. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="nemo"]b) iako je anketa dosta dobro razrađena, mislim da bi ti ipak dio tih ljudi koji "ne puše, a ne smeta im" ipak rekao da im smeta u ekscesivnim slučajevima ili na mjestima gdje to ipak nije primjereno. recimo da je to ponuđeno tako bih ja glasao ;) subjektivna procjena, ali mislim da je ipak na mjestu...[/quote]
A isto tako je sada većina vjerujem rekla da im smeta što drugi puše pred njima, a vjerujem da im i ne smeta toliko (osim onim posebnima koji stvarno imaju alergiju, astmu, teško disanje i tako to...).
nemo (napisa): | b) iako je anketa dosta dobro razrađena, mislim da bi ti ipak dio tih ljudi koji "ne puše, a ne smeta im" ipak rekao da im smeta u ekscesivnim slučajevima ili na mjestima gdje to ipak nije primjereno. recimo da je to ponuđeno tako bih ja glasao subjektivna procjena, ali mislim da je ipak na mjestu... |
A isto tako je sada većina vjerujem rekla da im smeta što drugi puše pred njima, a vjerujem da im i ne smeta toliko (osim onim posebnima koji stvarno imaju alergiju, astmu, teško disanje i tako to...).
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:08 pon, 27. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Trip"][quote="Pericius"]Da, ali 53% ljudi ne smeta da se pusi, a 47% da. Dakle, ja slobodno zapalim na predavanjima iduci semestar (znam da bih cesce dolazio na njih da to i mogu napravit)?[/quote]
look again...[/quote]
Hehe... Low kick. :wink:
Trip (napisa): | Pericius (napisa): | Da, ali 53% ljudi ne smeta da se pusi, a 47% da. Dakle, ja slobodno zapalim na predavanjima iduci semestar (znam da bih cesce dolazio na njih da to i mogu napravit)? |
look again... |
Hehe... Low kick.
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:28 pon, 27. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Grga"]Sigurno ima i onih koji puse, i smeta im kad netko pored njih pusi :!:[/quote]
Da, da! To mi je bilo smiješno kada me u Tangenti jedan leek pito jel mi smeta kaj na mene ide njegov dim! :lol:
Ali mene, iskreno, smeta dim cigare, jer je gušći i jer smrdi ko... kokolo. :roll:
I idem mi na živce kada netko cigarete zove cigare. :evil:
[size=8]Ko recimo ono Sanja u BBu. Ajme meni kako mi je otišla na živce![/size] :roll:
Kaži cigarete, pljuge ili duvan, ali daj ono mislim - cigare. :faint:
Grga (napisa): | Sigurno ima i onih koji puse, i smeta im kad netko pored njih pusi  |
Da, da! To mi je bilo smiješno kada me u Tangenti jedan leek pito jel mi smeta kaj na mene ide njegov dim!
Ali mene, iskreno, smeta dim cigare, jer je gušći i jer smrdi ko... kokolo.
I idem mi na živce kada netko cigarete zove cigare.
Ko recimo ono Sanja u BBu. Ajme meni kako mi je otišla na živce!
Kaži cigarete, pljuge ili duvan, ali daj ono mislim - cigare.
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 1:48 uto, 28. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]
[size=8]Ko recimo ono Sanja u BBu. Ajme meni kako mi je otišla na živce![/size] :roll:
Kaži cigarete, pljuge ili duvan, ali daj ono mislim - cigare. :faint:[/quote]
cigarete/pljuge ''rezervirane'' riječi za kontinentalce, duvan za dalmatince, a cigara za istrijane, dakle nije ta riječ svojstvena samo Sanjici... :wink:
buba (napisa): |
Kaži cigarete, pljuge ili duvan, ali daj ono mislim - cigare.  |
cigarete/pljuge ''rezervirane'' riječi za kontinentalce, duvan za dalmatince, a cigara za istrijane, dakle nije ta riječ svojstvena samo Sanjici...
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:05 uto, 28. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"][quote="buba"]
cigarete/pljuge ''rezervirane'' riječi za kontinentalce, duvan za dalmatince, a cigara za istrijane, dakle nije ta riječ svojstvena samo Sanjici... :wink:[/quote]
Da, ali onda su svi ukućani pokupili to od nje, pa čak i svi blesavi gledatelji koji su ih pratili su pokupili taj izraz. :roll:
[size=8]Ne kažem da su gledatelji blesavi jer su gledali BB, jer sam na kraju krajeva i ja sama veliki fan, nego su blesavi kaj su pokupili taj izraz.[/size] :roll:
Vincent Van Ear (napisa): | buba (napisa): |
cigarete/pljuge ''rezervirane'' riječi za kontinentalce, duvan za dalmatince, a cigara za istrijane, dakle nije ta riječ svojstvena samo Sanjici...  |
Da, ali onda su svi ukućani pokupili to od nje, pa čak i svi blesavi gledatelji koji su ih pratili su pokupili taj izraz.
Ne kažem da su gledatelji blesavi jer su gledali BB, jer sam na kraju krajeva i ja sama veliki fan, nego su blesavi kaj su pokupili taj izraz.
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
Postano: 14:10 uto, 28. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="buba"][quote="Vincent Van Ear"][quote="buba"]
cigarete/pljuge ''rezervirane'' riječi za kontinentalce, duvan za dalmatince, a cigara za istrijane, dakle nije ta riječ svojstvena samo Sanjici... :wink:[/quote]
Da, ali onda su svi ukućani pokupili to od nje, pa čak i svi blesavi gledatelji koji su ih pratili su pokupili taj izraz. :roll:
[size=8]Ne kažem da su gledatelji blesavi jer su gledali BB, jer sam na kraju krajeva i ja sama veliki fan, nego su blesavi kaj su pokupili taj izraz.[/size] :roll:[/quote]
Ne kužim, zašto zbog prvog nisu blesavi, a zbog drugog jesu? Pa svi smo mi naučili govoriti pokupivši od drugih (npr. mame, tate) gomilu riječi.
buba (napisa): | Vincent Van Ear (napisa): | buba (napisa): |
cigarete/pljuge ''rezervirane'' riječi za kontinentalce, duvan za dalmatince, a cigara za istrijane, dakle nije ta riječ svojstvena samo Sanjici...  |
Da, ali onda su svi ukućani pokupili to od nje, pa čak i svi blesavi gledatelji koji su ih pratili su pokupili taj izraz.
Ne kažem da su gledatelji blesavi jer su gledali BB, jer sam na kraju krajeva i ja sama veliki fan, nego su blesavi kaj su pokupili taj izraz.  |
Ne kužim, zašto zbog prvog nisu blesavi, a zbog drugog jesu? Pa svi smo mi naučili govoriti pokupivši od drugih (npr. mame, tate) gomilu riječi.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:22 uto, 28. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[color=darkred]1. Dosta spama! :ccc: Kome se prica o BBu[/color]... ako bas morate, [color=darkred]otvorite topic[/color] (ja bih radije da se suzdrzite :P)
[color=darkred]2. Buba, koji god tvoji razlozi bili, nemas pravo siru populaciju ljudi proglasavati "blesavima". :evil: Quite simple: to je vrijedjanje i molim da se ubuduce izbjegava - [b]sa ili bez objasnjenja[/b] zasto ljude smatras blesavima, meni je svejedno. :roll: Na Forumu nije prihvatljivo[size=29][b].[/b][/size][/color]
1. Dosta spama! Kome se prica o BBu... ako bas morate, otvorite topic (ja bih radije da se suzdrzite )
2. Buba, koji god tvoji razlozi bili, nemas pravo siru populaciju ljudi proglasavati "blesavima". Quite simple: to je vrijedjanje i molim da se ubuduce izbjegava - sa ili bez objasnjenja zasto ljude smatras blesavima, meni je svejedno. Na Forumu nije prihvatljivo.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|