Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tko puši?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Pušiš?
Da, ko turčin (>= 1 kutije)
10%
 10%  [ 12 ]
Da, al ko mali turčin (< 1 kutije)
9%
 9%  [ 10 ]
Tu i tam (povremeno zapalim)
10%
 10%  [ 12 ]
Ne, al mi ne smeta ak netko pored mene puši
17%
 17%  [ 19 ]
Ne, i smeta mi ak netko kraj mene dimi
51%
 51%  [ 57 ]
Ukupno glasova : 110

Autor/ica Poruka
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
15 = 40 - 25

PostPostano: 16:55 uto, 14. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne znam, ja bih u tom slučaju počela pravit kućne zabave i prestala ić u kafiće... :lol:

to nikad neće proć u našoj zemlji. mi previše volimo pušit... :D
ne znam, ja bih u tom slučaju počela pravit kućne zabave i prestala ić u kafiće... Laughing

to nikad neće proć u našoj zemlji. mi previše volimo pušit... Very Happy

rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 19:00 uto, 14. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam pušio negdje 3 godine i onda odlučio prestat...i uspjelo mi bez problema, ne pušim već 2 godine. bio sam teški kavoman pa sam prije pol godine i kavu prestao pit...tak da ak želiš prestat mislim da opće nije bed samo treba čvrsta odluka, sve je u glavi. opće se ne slažem da je tu neka teška fizčka ovisnost (bar meni nije bila) već više psihička...
inače ne smeta mi da ljudi puše oko mene, smeta mi jedino kad je u bircu ušasno zadimljeno zbog loše ventilacije tak da peku oči i nemreš disat...
ja sam pušio negdje 3 godine i onda odlučio prestat...i uspjelo mi bez problema, ne pušim već 2 godine. bio sam teški kavoman pa sam prije pol godine i kavu prestao pit...tak da ak želiš prestat mislim da opće nije bed samo treba čvrsta odluka, sve je u glavi. opće se ne slažem da je tu neka teška fizčka ovisnost (bar meni nije bila) već više psihička...
inače ne smeta mi da ljudi puše oko mene, smeta mi jedino kad je u bircu ušasno zadimljeno zbog loše ventilacije tak da peku oči i nemreš disat...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ta2a
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 13 - 1

PostPostano: 17:11 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:biglol: jedna duhovita anegdota u vezi herbaleta - tih kvazicigareta bez duhana, katrana , etc. - frendica je odlučila prestat pušit pa je počela kupovat to, a zanimljivo je što te herbalete smrde ko trava. enivej ekipa ispred faksa je cijelo vrijeme brijala da se netko napušava :letim2: :hippie:, a iz nekog birca su nas skoro izbacili iz istog razloga... :oops: :anidoh:
Uber-zabavno! jedna duhovita anegdota u vezi herbaleta - tih kvazicigareta bez duhana, katrana , etc. - frendica je odlučila prestat pušit pa je počela kupovat to, a zanimljivo je što te herbalete smrde ko trava. enivej ekipa ispred faksa je cijelo vrijeme brijala da se netko napušava Ja letim!!! Hippie, a iz nekog birca su nas skoro izbacili iz istog razloga... Embarassed Animirani 'Doh!'

litra manje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 3 - 1

PostPostano: 18:08 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pušenje je ok, dok se ne ide preko kutije dnevno. Mislim da statistički gledano, ljudi puno manje oboljevaju od onih koji puše više. A čak i duže žive od znatnog dijela ljudi koji ne puše (no takvi imaju druge probleme).
Prosječno, ja pušim manje od 1 kutije dnevno. Ne planiram prestati uskoro. Ali kasnije planiram (nisam svjestan koliki sam zarobljenik nikotina :P ).
Pušenje je ok, dok se ne ide preko kutije dnevno. Mislim da statistički gledano, ljudi puno manje oboljevaju od onih koji puše više. A čak i duže žive od znatnog dijela ljudi koji ne puše (no takvi imaju druge probleme).
Prosječno, ja pušim manje od 1 kutije dnevno. Ne planiram prestati uskoro. Ali kasnije planiram (nisam svjestan koliki sam zarobljenik nikotina Razz ).

Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 18:51 pon, 27. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zaključak je da duplo više ljudi ne puši nego puši. Stoga proglašavam: [size=24]slobodna vam smrdiona!!![/size]
happytux :valovi: :cheering: happytux
:happycow: :luckast:
Zaključak je da duplo više ljudi ne puši nego puši. Stoga proglašavam: slobodna vam smrdiona!!!
Tux, doing some gymnastics Mi smo sareni i veseli! Bodrenje Tux, doing some gymnastics
Krava pleshe Luckast

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 19:09 pon, 27. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, ali 53% ljudi ne smeta da se pusi, a 47% da. Dakle, ja slobodno zapalim na predavanjima iduci semestar (znam da bih cesce dolazio na njih da to i mogu napravit)?
Da, ali 53% ljudi ne smeta da se pusi, a 47% da. Dakle, ja slobodno zapalim na predavanjima iduci semestar (znam da bih cesce dolazio na njih da to i mogu napravit)?

nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 19:35 pon, 27. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pericius"]Da, ali 53% ljudi ne smeta da se pusi, a 47% da. Dakle, ja slobodno zapalim na predavanjima iduci semestar (znam da bih cesce dolazio na njih da to i mogu napravit)?[/quote]

a) ne ne možeš zato što kršiš zakon ;)
b) iako je anketa dosta dobro razrađena, mislim da bi ti ipak dio tih ljudi koji "ne puše, a ne smeta im" ipak rekao da im smeta u ekscesivnim slučajevima ili na mjestima gdje to ipak nije primjereno. recimo da je to ponuđeno tako bih ja glasao ;) subjektivna procjena, ali mislim da je ipak na mjestu...
Pericius (napisa):

a) ne ne možeš zato što kršiš zakon Wink
b) iako je anketa dosta dobro razrađena, mislim da bi ti ipak dio tih ljudi koji "ne puše, a ne smeta im" ipak rekao da im smeta u ekscesivnim slučajevima ili na mjestima gdje to ipak nije primjereno. recimo da je to ponuđeno tako bih ja glasao Wink subjektivna procjena, ali mislim da je ipak na mjestu...

Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
15 = 28 - 13

PostPostano: 19:46 pon, 27. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pericius"]Da, ali 53% ljudi ne smeta da se pusi, a 47% da. Dakle, ja slobodno zapalim na predavanjima iduci semestar (znam da bih cesce dolazio na njih da to i mogu napravit)?[/quote]

look again...
Pericius (napisa):

look again...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 20:59 pon, 27. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"]b) iako je anketa dosta dobro razrađena, mislim da bi ti ipak dio tih ljudi koji "ne puše, a ne smeta im" ipak rekao da im smeta u ekscesivnim slučajevima ili na mjestima gdje to ipak nije primjereno. recimo da je to ponuđeno tako bih ja glasao ;) subjektivna procjena, ali mislim da je ipak na mjestu...[/quote]
A isto tako je sada većina vjerujem rekla da im smeta što drugi puše pred njima, a vjerujem da im i ne smeta toliko (osim onim posebnima koji stvarno imaju alergiju, astmu, teško disanje i tako to...).
nemo (napisa):
b) iako je anketa dosta dobro razrađena, mislim da bi ti ipak dio tih ljudi koji "ne puše, a ne smeta im" ipak rekao da im smeta u ekscesivnim slučajevima ili na mjestima gdje to ipak nije primjereno. recimo da je to ponuđeno tako bih ja glasao Wink subjektivna procjena, ali mislim da je ipak na mjestu...

A isto tako je sada većina vjerujem rekla da im smeta što drugi puše pred njima, a vjerujem da im i ne smeta toliko (osim onim posebnima koji stvarno imaju alergiju, astmu, teško disanje i tako to...).

[Vrh]
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 21:08 pon, 27. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Trip"][quote="Pericius"]Da, ali 53% ljudi ne smeta da se pusi, a 47% da. Dakle, ja slobodno zapalim na predavanjima iduci semestar (znam da bih cesce dolazio na njih da to i mogu napravit)?[/quote]

look again...[/quote]

Hehe... Low kick. :wink:
Trip (napisa):
Pericius (napisa):

look again...

Hehe... Low kick. Wink

Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 21:11 pon, 27. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sigurno ima i onih koji puse, i smeta im kad netko pored njih pusi :!:
Sigurno ima i onih koji puse, i smeta im kad netko pored njih pusi Exclamation

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 23:28 pon, 27. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grga"]Sigurno ima i onih koji puse, i smeta im kad netko pored njih pusi :!:[/quote]
Da, da! To mi je bilo smiješno kada me u Tangenti jedan leek pito jel mi smeta kaj na mene ide njegov dim! :lol:

Ali mene, iskreno, smeta dim cigare, jer je gušći i jer smrdi ko... kokolo. :roll:

I idem mi na živce kada netko cigarete zove cigare. :evil:

[size=8]Ko recimo ono Sanja u BBu. Ajme meni kako mi je otišla na živce![/size] :roll:

Kaži cigarete, pljuge ili duvan, ali daj ono mislim - cigare. :faint:
Grga (napisa):
Sigurno ima i onih koji puse, i smeta im kad netko pored njih pusi Exclamation

Da, da! To mi je bilo smiješno kada me u Tangenti jedan leek pito jel mi smeta kaj na mene ide njegov dim! Laughing

Ali mene, iskreno, smeta dim cigare, jer je gušći i jer smrdi ko... kokolo. Rolling Eyes

I idem mi na živce kada netko cigarete zove cigare. Evil or Very Mad

Ko recimo ono Sanja u BBu. Ajme meni kako mi je otišla na živce! Rolling Eyes

Kaži cigarete, pljuge ili duvan, ali daj ono mislim - cigare. Padoh u (o)nesvjest

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 1:48 uto, 28. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]
[size=8]Ko recimo ono Sanja u BBu. Ajme meni kako mi je otišla na živce![/size] :roll:

Kaži cigarete, pljuge ili duvan, ali daj ono mislim - cigare. :faint:[/quote]

cigarete/pljuge ''rezervirane'' riječi za kontinentalce, duvan za dalmatince, a cigara za istrijane, dakle nije ta riječ svojstvena samo Sanjici... :wink:
buba (napisa):

Kaži cigarete, pljuge ili duvan, ali daj ono mislim - cigare. Padoh u (o)nesvjest

cigarete/pljuge ''rezervirane'' riječi za kontinentalce, duvan za dalmatince, a cigara za istrijane, dakle nije ta riječ svojstvena samo Sanjici... Wink

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:09 uto, 28. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Svako se truje na svoj nacin :mrgreen:
Svako se truje na svoj nacin Mr. Green

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 14:05 uto, 28. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"][quote="buba"]

cigarete/pljuge ''rezervirane'' riječi za kontinentalce, duvan za dalmatince, a cigara za istrijane, dakle nije ta riječ svojstvena samo Sanjici... :wink:[/quote]
Da, ali onda su svi ukućani pokupili to od nje, pa čak i svi blesavi gledatelji koji su ih pratili su pokupili taj izraz. :roll:

[size=8]Ne kažem da su gledatelji blesavi jer su gledali BB, jer sam na kraju krajeva i ja sama veliki fan, nego su blesavi kaj su pokupili taj izraz.[/size] :roll:
Vincent Van Ear (napisa):
buba (napisa):

cigarete/pljuge ''rezervirane'' riječi za kontinentalce, duvan za dalmatince, a cigara za istrijane, dakle nije ta riječ svojstvena samo Sanjici... Wink

Da, ali onda su svi ukućani pokupili to od nje, pa čak i svi blesavi gledatelji koji su ih pratili su pokupili taj izraz. Rolling Eyes

Ne kažem da su gledatelji blesavi jer su gledali BB, jer sam na kraju krajeva i ja sama veliki fan, nego su blesavi kaj su pokupili taj izraz. Rolling Eyes

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 14:10 uto, 28. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][quote="Vincent Van Ear"][quote="buba"]

cigarete/pljuge ''rezervirane'' riječi za kontinentalce, duvan za dalmatince, a cigara za istrijane, dakle nije ta riječ svojstvena samo Sanjici... :wink:[/quote]
Da, ali onda su svi ukućani pokupili to od nje, pa čak i svi blesavi gledatelji koji su ih pratili su pokupili taj izraz. :roll:

[size=8]Ne kažem da su gledatelji blesavi jer su gledali BB, jer sam na kraju krajeva i ja sama veliki fan, nego su blesavi kaj su pokupili taj izraz.[/size] :roll:[/quote]
Ne kužim, zašto zbog prvog nisu blesavi, a zbog drugog jesu? Pa svi smo mi naučili govoriti pokupivši od drugih (npr. mame, tate) gomilu riječi.
buba (napisa):
Vincent Van Ear (napisa):
buba (napisa):

Da, ali onda su svi ukućani pokupili to od nje, pa čak i svi blesavi gledatelji koji su ih pratili su pokupili taj izraz. Rolling Eyes

Ne kažem da su gledatelji blesavi jer su gledali BB, jer sam na kraju krajeva i ja sama veliki fan, nego su blesavi kaj su pokupili taj izraz. Rolling Eyes

Ne kužim, zašto zbog prvog nisu blesavi, a zbog drugog jesu? Pa svi smo mi naučili govoriti pokupivši od drugih (npr. mame, tate) gomilu riječi.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 14:13 uto, 28. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"]Ne kužim, zašto zbog prvog nisu blesavi, a zbog drugog jesu? Pa svi smo mi naučili govoriti pokupivši od drugih (npr. mame, tate) gomilu riječi.[/quote]
Zato kaj me ovo živcira a drugo šta ne! :PP
Anđelčić (napisa):

Zato kaj me ovo živcira a drugo šta ne! Weeee-heeee!!!

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 14:17 uto, 28. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Joj, buba, čuvaj živce za kasnije... :bananagolf: :wink:
Joj, buba, čuvaj živce za kasnije... Banana igra golf Wink

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 14:53 uto, 28. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"]Joj, buba, čuvaj živce za kasnije... :bananagolf: :wink:[/quote]
Baš dobro da na ovom topicu spominješ živce a ne pluća. :gg:
Anđelčić (napisa):
Joj, buba, čuvaj živce za kasnije... Banana igra golf Wink

Baš dobro da na ovom topicu spominješ živce a ne pluća. Mr Green being very Greeen indeed

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:22 uto, 28. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred]1. Dosta spama! :ccc: Kome se prica o BBu[/color]... ako bas morate, [color=darkred]otvorite topic[/color] (ja bih radije da se suzdrzite :P)

[color=darkred]2. Buba, koji god tvoji razlozi bili, nemas pravo siru populaciju ljudi proglasavati "blesavima". :evil: Quite simple: to je vrijedjanje i molim da se ubuduce izbjegava - [b]sa ili bez objasnjenja[/b] zasto ljude smatras blesavima, meni je svejedno. :roll: Na Forumu nije prihvatljivo[size=29][b].[/b][/size][/color]
1. Dosta spama! Ccc.... Sram te bilo... Kome se prica o BBu... ako bas morate, otvorite topic (ja bih radije da se suzdrzite Razz)

2. Buba, koji god tvoji razlozi bili, nemas pravo siru populaciju ljudi proglasavati "blesavima". Evil or Very Mad Quite simple: to je vrijedjanje i molim da se ubuduce izbjegava - sa ili bez objasnjenja zasto ljude smatras blesavima, meni je svejedno. Rolling Eyes Na Forumu nije prihvatljivo.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum