Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Usmeni
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Mr.Doe
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
20 = 50 - 30

PostPostano: 12:28 pet, 10. 2. 2006    Naslov: Usmeni Citirajte i odgovorite

Kada je usmeni za kolokvente??
Koliko sam uočio na popisu za usmeni nema kolega sa druge godine koji su kolokvirali.
Kada je usmeni za kolokvente??
Koliko sam uočio na popisu za usmeni nema kolega sa druge godine koji su kolokvirali.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
davi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 3 - 1

PostPostano: 0:30 sub, 11. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2399&start=20
ili
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1814
:D
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2399&start=20
ili
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1814
Very Happy

[Vrh]
akki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 14:11 sub, 11. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nacula sam da je profesor znao primat studente 2 puta na usmeni, na osnovi jednog pismenog.
Da li je to istina i jel još uvjek vrijedi? :lol:
Nacula sam da je profesor znao primat studente 2 puta na usmeni, na osnovi jednog pismenog.
Da li je to istina i jel još uvjek vrijedi? Laughing

tamo gdje si bio i kamo se čezneš vratiti....
Go go go!!! #Lil angel
[Vrh]
ijukic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 0 - 0

PostPostano: 16:52 sub, 11. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="akki"]Nacula sam da je profesor znao primat studente 2 puta na usmeni, na osnovi jednog pismenog.
Da li je to istina i jel još uvjek vrijedi? :lol:[/quote]

Najcesce vrijedi, ali ne uvijek. Profesor Ungar odlucuje da li ce dozvoliti studentu da drugi puta odgovara sa istim pismenim. Kolko sam ja shvatio, ako na usmenom izvaljujes gluposti (:oops:), onda obicno ne dozvoli drugi izlazak.
akki (napisa):
Da li je to istina i jel još uvjek vrijedi? Laughing

Najcesce vrijedi, ali ne uvijek. Profesor Ungar odlucuje da li ce dozvoliti studentu da drugi puta odgovara sa istim pismenim. Kolko sam ja shvatio, ako na usmenom izvaljujes gluposti (Embarassed), onda obicno ne dozvoli drugi izlazak.

Iki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 2

PostPostano: 22:27 sub, 11. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja jos nisam dozivio da je prof. nekome ponistio taj drugi "gratis" izlazak na usmeni, mada to bi ga trebalo jako dobro razivcirat, a svi znamo da on ima celicne na zivce i iskreno mu se divim na tome. Znam davat instrukcije i bas covijek razvije strpljenje za nekoga prilikom rijesavanja zadataka i da se ne primi za glavu dok doticna osoba ijavi neku glupost, ali moja tolerancija nije ni do koljena profesorovoj.

Jos je jedna fora. Obzirom da su 3 poglavlja, ak dobro odgovoris na prvo pitanje i krenes na drugo poglavlje i onda padnes, sljedeci put kada dodes na usmeni (pod uvjetom da nije komisijski) samo nastavljas s tim pitanje. Naravno to vrijedi,ako profesor izrecito ne kaze suprotno, ali to se rijetko dogada i vjerojatno je povezano s ovim prvim :)
Ja jos nisam dozivio da je prof. nekome ponistio taj drugi "gratis" izlazak na usmeni, mada to bi ga trebalo jako dobro razivcirat, a svi znamo da on ima celicne na zivce i iskreno mu se divim na tome. Znam davat instrukcije i bas covijek razvije strpljenje za nekoga prilikom rijesavanja zadataka i da se ne primi za glavu dok doticna osoba ijavi neku glupost, ali moja tolerancija nije ni do koljena profesorovoj.

Jos je jedna fora. Obzirom da su 3 poglavlja, ak dobro odgovoris na prvo pitanje i krenes na drugo poglavlje i onda padnes, sljedeci put kada dodes na usmeni (pod uvjetom da nije komisijski) samo nastavljas s tim pitanje. Naravno to vrijedi,ako profesor izrecito ne kaze suprotno, ali to se rijetko dogada i vjerojatno je povezano s ovim prvim Smile

Gost

PostPostano: 19:00 sri, 1. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel zna neko u koliko je sati u petak usmeni??
Jel zna neko u koliko je sati u petak usmeni??

[Vrh]
luce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 10 - 1

PostPostano: 19:21 sri, 1. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

od 8 pa nadalje
//dugo u noc :D jer je cak po 6 ljudi unutar 2 sata :shock: po mom misljenju neizvedivo :D //
od 8 pa nadalje
//dugo u noc Very Happy jer je cak po 6 ljudi unutar 2 sata Shocked po mom misljenju neizvedivo Very Happy //

[Vrh]
Gost

PostPostano: 21:13 sri, 1. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa, prof. Ungar zna biti vrlo učinkovit, kad sam ja slušala usmeni porušio ih je troje u 15min, tim tempom stigne sve obavit. nego, jel odma od 8 ma3 ili je prvo ma4?
pa, prof. Ungar zna biti vrlo učinkovit, kad sam ja slušala usmeni porušio ih je troje u 15min, tim tempom stigne sve obavit. nego, jel odma od 8 ma3 ili je prvo ma4?

[Vrh]
luce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 1

PostPostano: 21:54 sri, 1. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

danas ih je u 4 sata ispitao 7, a svejedno ih je palo pola :shock:
mozda je to tako samo kad ja slusam :D
u 8 ti krece s ma3, a ma4 ti je tek u 14
danas ih je u 4 sata ispitao 7, a svejedno ih je palo pola Shocked
mozda je to tako samo kad ja slusam Very Happy
u 8 ti krece s ma3, a ma4 ti je tek u 14

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:02 sri, 1. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala ti luce :)
hvala ti luce Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 8:30 pet, 3. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

profesor mi je dao da izadem drugi put na usmeni.pitanje: koja je procedura?znam da trebam u 4 mjesecu predat njemu prijavnicu i šta još?
profesor mi je dao da izadem drugi put na usmeni.pitanje: koja je procedura?znam da trebam u 4 mjesecu predat njemu prijavnicu i šta još?

[Vrh]
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 10:08 pet, 3. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]profesor mi je dao da izadem drugi put na usmeni.pitanje: koja je procedura?znam da trebam u 4 mjesecu predat njemu prijavnicu i šta još?[/quote]
I prijavit ispit ISVU-u. Zatim pojavit se na ispitu i položit ga. I to je sve.
Anonymous (napisa):

[Vrh]
Gost

PostPostano: 14:14 uto, 11. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel netko zna kad ce otprilike biti usmeni za kolokvente sad na roku 24.4?
Jel netko zna kad ce otprilike biti usmeni za kolokvente sad na roku 24.4?

[Vrh]
luce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 1

PostPostano: 11:15 čet, 13. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

cula san da je profesor rekao da ce usmeni biti tjedan iza rokova...
kako je ponedjeljak praznik, valjda od utorka nadalje :)
cula san da je profesor rekao da ce usmeni biti tjedan iza rokova...
kako je ponedjeljak praznik, valjda od utorka nadalje Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:37 sri, 19. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mea"][quote="Anonymous"]profesor mi je dao da izadem drugi put na usmeni.pitanje: koja je procedura?znam da trebam u 4 mjesecu predat njemu prijavnicu i šta još?[/quote]
I prijavit ispit ISVU-u. Zatim pojavit se na ispitu i položit ga. I to je sve.[/quote]

zasto je asistentica mea napisala da se treba ici poloziti ispit.pa ako ide po drugi put na usmeni znaci da je prvi put prosao ispit tako da ovaj ispit ne treba polagati
mea (napisa):
Anonymous (napisa):

zasto je asistentica mea napisala da se treba ici poloziti ispit.pa ako ide po drugi put na usmeni znaci da je prvi put prosao ispit tako da ovaj ispit ne treba polagati

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 18:46 sri, 19. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ispit ilitga polaganje kolegija se (obicno) sastoji od dva dijela: pisani i usmeni dio... oba dijela se nazivaju ispitima...
ovdje je napisano u kontekstu da se treba izaci an usmeni i poloziti ispit u cijelosti... jer je vec odradjen pisani dio...
jasnije? :wink:
ispit ilitga polaganje kolegija se (obicno) sastoji od dva dijela: pisani i usmeni dio... oba dijela se nazivaju ispitima...
ovdje je napisano u kontekstu da se treba izaci an usmeni i poloziti ispit u cijelosti... jer je vec odradjen pisani dio...
jasnije? Wink

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:57 sri, 19. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="mea"][quote="Anonymous"]profesor mi je dao da izadem drugi put na usmeni.pitanje: koja je procedura?znam da trebam u 4 mjesecu predat njemu prijavnicu i šta još?[/quote]
I prijavit ispit ISVU-u. Zatim pojavit se na ispitu i položit ga. I to je sve.[/quote]
zasto je asistentica mea napisala da se treba ici poloziti ispit.pa ako ide po drugi put na usmeni znaci da je prvi put prosao ispit tako da ovaj ispit ne treba polagati[/quote]

Mea je napisala da se treba pojaviti [b]"[i]na ispitu[/i]"[/b] (i poloziti ga); nije napisala "na pismenom ispitu". :prodike:
Anonymous (napisa):
mea (napisa):
Anonymous (napisa):

Mea je napisala da se treba pojaviti "na ispitu" (i poloziti ga); nije napisala "na pismenom ispitu". Drzim prodike

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum