Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
megnut inc. Forumaš(ica)
Lokacija: zagreb, hrvatska, balkan-ili-blizu, europa, planeta zamlja
|
Postano: 15:32 pet, 23. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"][quote="megnut inc."][quote="vsego"]Si ti cuo za Sizifa? :twisted:[/quote]
ma jesam, al bas zato zelim postati sretni sizif 8)[/quote]
E, sad nećete dobit odgovore![/quote]
ljubavi, ignoriraj zlocestog vsego-a i obrati se meni, dakle meni odgovori, ne nama.
pretty please?
znas da su ljudi razliciti i da u svakome cuci dobrota. onda prijedji preko zlocestih stvari koje neki ucine jer su u dusi svi dobri, zar ne?
Ivančica (napisa): | megnut inc. (napisa): | vsego (napisa): | Si ti cuo za Sizifa? |
ma jesam, al bas zato zelim postati sretni sizif |
E, sad nećete dobit odgovore! |
ljubavi, ignoriraj zlocestog vsego-a i obrati se meni, dakle meni odgovori, ne nama.
pretty please?
znas da su ljudi razliciti i da u svakome cuci dobrota. onda prijedji preko zlocestih stvari koje neki ucine jer su u dusi svi dobri, zar ne?
_________________ Military intelligence is a contradiction in terms.
-------------Groucho Marx------------
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:08 pet, 23. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="megnut inc."]
pretty please?
znas da su ljudi razliciti i da u svakome cuci dobrota. onda prijedji preko zlocestih stvari koje neki ucine jer su u dusi svi dobri, zar ne?[/quote]
Eh, ti nikak da odustaneš od ljubavi? Vsego je dobar, po mom mišljenju, samo ponekad previše zeza, al to ću mu naplatit kad se vrati na faks!
Nego, kakve su to metode? Misliš da me možeš takvim riječima kupiti?
Imaš pravo u vezi ovoga s dobrim ljudima, osim u jednom: nisu svi ljudi takvi. U nekima je izvor zla i ne možeš ga istrijebiti ma da se ne znam kako trudiš i polijevaš ga svetom vodom. Ali to je neka druga tema. Što se odgvora tiče, ups, zaboravila sam pitanje.
Nemam ništa protiv tebe osobno. S moje strane ti je oprošteno, ali moraš se malo više truditi.... jer ne donosim odluke sama.
megnut inc. (napisa): |
pretty please?
znas da su ljudi razliciti i da u svakome cuci dobrota. onda prijedji preko zlocestih stvari koje neki ucine jer su u dusi svi dobri, zar ne? |
Eh, ti nikak da odustaneš od ljubavi? Vsego je dobar, po mom mišljenju, samo ponekad previše zeza, al to ću mu naplatit kad se vrati na faks!
Nego, kakve su to metode? Misliš da me možeš takvim riječima kupiti?
Imaš pravo u vezi ovoga s dobrim ljudima, osim u jednom: nisu svi ljudi takvi. U nekima je izvor zla i ne možeš ga istrijebiti ma da se ne znam kako trudiš i polijevaš ga svetom vodom. Ali to je neka druga tema. Što se odgvora tiče, ups, zaboravila sam pitanje.
Nemam ništa protiv tebe osobno. S moje strane ti je oprošteno, ali moraš se malo više truditi.... jer ne donosim odluke sama.
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
megnut inc. Forumaš(ica)
|
Postano: 17:20 pet, 23. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote]Eh, ti nikak da odustaneš od ljubavi?[/quote]
ali kad volim ljude. cak i korov.
[quote]Nego, kakve su to metode? Misliš da me možeš takvim riječima kupiti? [/quote]
kupiti? ne, samo te molim (vidi dolje)
[quote]Imaš pravo u vezi ovoga s dobrim ljudima, osim u jednom: nisu svi ljudi takvi. U nekima je izvor zla i ne možeš ga istrijebiti ma da se ne znam kako trudiš i polijevaš ga svetom vodom.[/quote]
nadam se da se iz mojeg avatara vidi na cijoj sam strani :twisted:
al nek te to ne sprijeci u pokusaju da mi objasnis neke stvari sa svoje dobre strane.
[quote]
Što se odgvora tiče, ups, zaboravila sam pitanje. [/quote]
evo, znam da to nije lako zapamtiti iako su vec 3 puta ponovljena, shvacam da su ti u zadnje vrijeme postavljena mnoga pitanja:
a) kako svojim ponasanjem nisam doprinosio ugledu i casti udruge? koji moji akti nisu bili u redu?
b) kako malo vijece moze donijeti zabranu pristupanja udruzi? po kojem clanku statuta?
pusa
Citat: | Eh, ti nikak da odustaneš od ljubavi? |
ali kad volim ljude. cak i korov.
Citat: | Nego, kakve su to metode? Misliš da me možeš takvim riječima kupiti? |
kupiti? ne, samo te molim (vidi dolje)
Citat: | Imaš pravo u vezi ovoga s dobrim ljudima, osim u jednom: nisu svi ljudi takvi. U nekima je izvor zla i ne možeš ga istrijebiti ma da se ne znam kako trudiš i polijevaš ga svetom vodom. |
nadam se da se iz mojeg avatara vidi na cijoj sam strani
al nek te to ne sprijeci u pokusaju da mi objasnis neke stvari sa svoje dobre strane.
Citat: |
Što se odgvora tiče, ups, zaboravila sam pitanje. |
evo, znam da to nije lako zapamtiti iako su vec 3 puta ponovljena, shvacam da su ti u zadnje vrijeme postavljena mnoga pitanja:
a) kako svojim ponasanjem nisam doprinosio ugledu i casti udruge? koji moji akti nisu bili u redu?
b) kako malo vijece moze donijeti zabranu pristupanja udruzi? po kojem clanku statuta?
pusa
_________________ Military intelligence is a contradiction in terms.
-------------Groucho Marx------------
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
megnut inc. Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 9:29 sub, 24. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]
Nego, kakve su to metode? Misliš da me možeš takvim riječima kupiti? [/quote]
... da se tebe ne može tavim riječima kupiti :roll: ... PB te itekako kupio takvim riječima... :twisted:
Ivančica (napisa): |
Nego, kakve su to metode? Misliš da me možeš takvim riječima kupiti? |
... da se tebe ne može tavim riječima kupiti ... PB te itekako kupio takvim riječima...
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
megnut inc. Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:10 sub, 14. 6. 2003 Naslov: |
|
|
Nadala sam se da je ta citava afera sa SZ-om iza mene, al eto opet sam se prevarila. Moj post zapravo nema nikakve veze sa suminih 60 000kn, nego ponovo sa onim nesretnim Limesom. Iz hrpe topica o dogodovsinama SZ-a odabrala sam ovaj jer sam, ako me pamcenje dobor sluzi ovdje saznala za Limes. No ni u to nisam sigurna, mozda je bio neki drugi topic, ne da mi se provjeravat.
Dakle bez suvusnog filozofiranja. O ovoj tematici nisam previse pisala, nisam imala potrebe, al posto su neki poceli iskoristavati moju nezainteresiranost, moram, nazalost, reagirati.
Naime, sasvim slucajno, saznala sam da sam se ja slozila s Bezjakom da sam pogrijesila u slucaju Limes i vratila se u SZ. A ako sam dobro shvatila, to upravo prica moj najdrazi Bezjak.
Dakle, to nikako nije istina. Nisam pristala da Limes bude moj projekt niti sam se vratila u SZ.
Anamari
Nadala sam se da je ta citava afera sa SZ-om iza mene, al eto opet sam se prevarila. Moj post zapravo nema nikakve veze sa suminih 60 000kn, nego ponovo sa onim nesretnim Limesom. Iz hrpe topica o dogodovsinama SZ-a odabrala sam ovaj jer sam, ako me pamcenje dobor sluzi ovdje saznala za Limes. No ni u to nisam sigurna, mozda je bio neki drugi topic, ne da mi se provjeravat.
Dakle bez suvusnog filozofiranja. O ovoj tematici nisam previse pisala, nisam imala potrebe, al posto su neki poceli iskoristavati moju nezainteresiranost, moram, nazalost, reagirati.
Naime, sasvim slucajno, saznala sam da sam se ja slozila s Bezjakom da sam pogrijesila u slucaju Limes i vratila se u SZ. A ako sam dobro shvatila, to upravo prica moj najdrazi Bezjak.
Dakle, to nikako nije istina. Nisam pristala da Limes bude moj projekt niti sam se vratila u SZ.
Anamari
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 14:53 sub, 14. 6. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="anamari"]Nadala sam se da je ta citava afera sa SZ-om iza mene, al eto opet sam se prevarila. Moj post zapravo nema nikakve veze sa suminih 60 000kn, nego ponovo sa onim nesretnim Limesom. Iz hrpe topica o dogodovsinama SZ-a odabrala sam ovaj jer sam, ako me pamcenje dobor sluzi ovdje saznala za Limes. No ni u to nisam sigurna, mozda je bio neki drugi topic, ne da mi se provjeravat.
[b]Naime, sasvim slucajno, saznala sam da sam se ja slozila s Bezjakom da sam pogrijesila u slucaju Limes i vratila se u SZ. A ako sam dobro shvatila, to upravo prica moj najdrazi Bezjak.[/b]
[size=18][color=red]Dakle, to nikako nije istina.[/color][/size] Nisam pristala da Limes bude moj projekt niti sam se vratila u SZ.
Anamari[/quote]Evo malo sam podebljal tak da se bolje vidi. :D
Sam tak Anamari, reci, nemoj da te se iskorištava protiv tvoje volje.
Get up, stand up for, stand up for your rights!...
[quote="Guest anonimni"]Hoćeš reći da Bezjak laže okolo?[/quote]Hoće reći da ta priča koja je puštena okolo nije istina. A tko laže zaključi si sam.
anamari (napisa): | Nadala sam se da je ta citava afera sa SZ-om iza mene, al eto opet sam se prevarila. Moj post zapravo nema nikakve veze sa suminih 60 000kn, nego ponovo sa onim nesretnim Limesom. Iz hrpe topica o dogodovsinama SZ-a odabrala sam ovaj jer sam, ako me pamcenje dobor sluzi ovdje saznala za Limes. No ni u to nisam sigurna, mozda je bio neki drugi topic, ne da mi se provjeravat.
Anamari | Evo malo sam podebljal tak da se bolje vidi.
Sam tak Anamari, reci, nemoj da te se iskorištava protiv tvoje volje.
Get up, stand up for, stand up for your rights!...
Guest anonimni (napisa): | Hoćeš reći da Bezjak laže okolo? | Hoće reći da ta priča koja je puštena okolo nije istina. A tko laže zaključi si sam.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
|