Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Void Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Void Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
dodge Moderator
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:57 pon, 2. 6. 2003 Naslov: |
|
|
Evo, ako nekome pomogne, mala uputa za Hrvatsku Lutriju, koja je takodjer u Vukovarskoj 72... ;)
[url]http://imenik.hinet.hr/htnet/map.dll/map?x=2459438&y=5071937&l=2[/url]
Cini mi se da je to preko puta onog auto-salona ili tako neceg kraj svima vama omiljene Martinovke... :lol:
Evo, ako nekome pomogne, mala uputa za Hrvatsku Lutriju, koja je takodjer u Vukovarskoj 72...
http://imenik.hinet.hr/htnet/map.dll/map?x=2459438&y=5071937&l=2
Cini mi se da je to preko puta onog auto-salona ili tako neceg kraj svima vama omiljene Martinovke...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 11:52 sri, 11. 6. 2003 Naslov: |
|
|
za one koji nisu jos otisli
lova je sjela :weee:
samo trebate otici tamo ako nemate racun, otvorit ce vam ga, dati karticu odmah, poslat pin doma (meni doso u roku 4 dana)
ehda, i ako idete, bile su JAKO velike guzve.... ja sam cekala u redu sat vremena...
i pripazite da im je radno vrijeme do 15:30 (ako me sjecanje dobro sluzi, a cinimise da da :wink: )
nemojte zaboraviti osobnu (btw, mislim da jedino to traze, niti ugovor na uvid, nista... oh well, valjda znaju sto rade :) )
eto, toliko... bit ce danas jos informacija... :)
za one koji nisu jos otisli
lova je sjela
samo trebate otici tamo ako nemate racun, otvorit ce vam ga, dati karticu odmah, poslat pin doma (meni doso u roku 4 dana)
ehda, i ako idete, bile su JAKO velike guzve.... ja sam cekala u redu sat vremena...
i pripazite da im je radno vrijeme do 15:30 (ako me sjecanje dobro sluzi, a cinimise da da )
nemojte zaboraviti osobnu (btw, mislim da jedino to traze, niti ugovor na uvid, nista... oh well, valjda znaju sto rade )
eto, toliko... bit ce danas jos informacija...
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
dodge Moderator
|
Postano: 12:25 sri, 11. 6. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]za one koji nisu jos otisli
[/quote]
Zar nije procedura : čekaj pin - odi po karticu? :?
EDIT:
[quote="Nesi"]
nemojte zaboraviti osobnu (btw, mislim da jedino to traze, niti ugovor na uvid, nista... oh well, valjda znaju sto rade :) [/quote]
ministarstvo je otvorilo račun na tvoje ime, a ne ti, tako da samo trebaš potvrditi da si ti ti da bi ti dali karticu :)
Nesi (napisa): | za one koji nisu jos otisli
|
Zar nije procedura : čekaj pin - odi po karticu?
EDIT:
Nesi (napisa): |
nemojte zaboraviti osobnu (btw, mislim da jedino to traze, niti ugovor na uvid, nista... oh well, valjda znaju sto rade |
ministarstvo je otvorilo račun na tvoje ime, a ne ti, tako da samo trebaš potvrditi da si ti ti da bi ti dali karticu
_________________ Your logic does not resemble our Earth logic.
Mine is much more advanced.
|
|
[Vrh] |
|
Void Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 21:00 sri, 11. 6. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Void"][quote="dodge"]Zar nije procedura : čekaj pin - odi po karticu? :?
[/quote]
Koliko sam ja shvatio, kad ti posalju pin doma siguran si da je dosla tvoja kartica u banku pa je mozes ici pokupiti, a ako ti pin nije dosao onda nisi siguran da li je dosla kartica u banku. Nisam siguran, ali tako nesto vrijedi.[/quote]
njah.. vi ne citate sto ja pisem... cccc...
kartica vas TAMO ceka, dodjete potvrditi da to hocete, i cekate doma pin, i mozete odsetati do bankomata i dizati pare...
znam da iance procedura ide pin-kartica u banku, ali ovo je ocito drugacije....
Void (napisa): | dodge (napisa): | Zar nije procedura : čekaj pin - odi po karticu?
|
Koliko sam ja shvatio, kad ti posalju pin doma siguran si da je dosla tvoja kartica u banku pa je mozes ici pokupiti, a ako ti pin nije dosao onda nisi siguran da li je dosla kartica u banku. Nisam siguran, ali tako nesto vrijedi. |
kartica vas TAMO ceka, dodjete potvrditi da to hocete, i cekate doma pin, i mozete odsetati do bankomata i dizati pare...
znam da iance procedura ide pin-kartica u banku, ali ovo je ocito drugacije....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
dodge Moderator
|
Postano: 7:52 čet, 12. 6. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]
znam da iance procedura ide pin-kartica u banku, ali ovo je ocito drugacije....[/quote]
Koliko sam upoznat Void je prvo dobio pin, a onda odšetao u banku.
A i tako je bilo rečeno u banci(vidi Voidov prvi reply u threadu).
Nesi (napisa): |
znam da iance procedura ide pin-kartica u banku, ali ovo je ocito drugacije.... |
Koliko sam upoznat Void je prvo dobio pin, a onda odšetao u banku.
A i tako je bilo rečeno u banci(vidi Voidov prvi reply u threadu).
_________________ Your logic does not resemble our Earth logic.
Mine is much more advanced.
|
|
[Vrh] |
|
|