Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
zeix Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator
|
|
[Vrh] |
|
zeix Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
zeix Forumaš(ica)
|
Postano: 13:47 sub, 22. 4. 2006 Naslov: |
|
|
Ne i ne, a vec san ti to i reka, samo spamas forum, spamere.
Ne i ne, a vec san ti to i reka, samo spamas forum, spamere.
_________________ "From this proposition it will follow, when arithmetical addition has been defined, that 1+1=2."
Page 360, Principia Mathematica
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 16:35 uto, 25. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Pericius"]Imaju li i 64 bitni windozeri? Pro, afkors. :)[/quote]
Koji su to drugi "kucni" x64 Win nego Pro?
Ne mislis valjda doma vrtit Server 2003?
Ako pitas jer x64 Win zvuce fancy, razmisli triput... jest da rade sasma lijepo ako imas drivere za sve sto ti treba, ali u pravilu jos uvijek nemas.
[quote="Pericius"]I VS 2005, isto 64 bitni?[/quote]
Ne postoji VS 2005 iskljucivo za x64, ali dolazi sa svim potrebnim za generiranje nativnih x64 programa.
Pericius (napisa): | Imaju li i 64 bitni windozeri? Pro, afkors. |
Koji su to drugi "kucni" x64 Win nego Pro?
Ne mislis valjda doma vrtit Server 2003?
Ako pitas jer x64 Win zvuce fancy, razmisli triput... jest da rade sasma lijepo ako imas drivere za sve sto ti treba, ali u pravilu jos uvijek nemas.
Pericius (napisa): | I VS 2005, isto 64 bitni? |
Ne postoji VS 2005 iskljucivo za x64, ali dolazi sa svim potrebnim za generiranje nativnih x64 programa.
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:58 uto, 25. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Guest"]Ne mislis valjda doma vrtit Server 2003?[/quote]
Razmisljam i o tome, jer ne gasim komp skoro nikako, a xp mi pocne strasno blokavat nakon nekog vremena.
[quote="Guest"]Ako pitas jer x64 Win zvuce fancy, razmisli triput... jest da rade sasma lijepo ako imas drivere za sve sto ti treba, ali u pravilu jos uvijek nemas.[/quote]
Instalirao sam ih vec par puta. Nemam problema sa drajverima jer imam uglavnom [i]mainstream hardware[/i]. Jedino mi problem sta bi htio da su mi sve aplikacije na njemu native 64 bitne, a i to mislim da cu uspjet iskombinirat nesto za koji mjesec (do kraja ljeta sigurno).
[quote="Guest"]Ne postoji VS 2005 iskljucivo za x64, ali dolazi sa svim potrebnim za generiranje nativnih x64 programa.[/quote]
Ma dobro. VS mi je ionako [i]too much[/i]. :)
Guest (napisa): | Ne mislis valjda doma vrtit Server 2003? |
Razmisljam i o tome, jer ne gasim komp skoro nikako, a xp mi pocne strasno blokavat nakon nekog vremena.
Guest (napisa): | Ako pitas jer x64 Win zvuce fancy, razmisli triput... jest da rade sasma lijepo ako imas drivere za sve sto ti treba, ali u pravilu jos uvijek nemas. |
Instalirao sam ih vec par puta. Nemam problema sa drajverima jer imam uglavnom mainstream hardware. Jedino mi problem sta bi htio da su mi sve aplikacije na njemu native 64 bitne, a i to mislim da cu uspjet iskombinirat nesto za koji mjesec (do kraja ljeta sigurno).
Guest (napisa): | Ne postoji VS 2005 iskljucivo za x64, ali dolazi sa svim potrebnim za generiranje nativnih x64 programa. |
Ma dobro. VS mi je ionako too much.
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 17:27 uto, 25. 4. 2006 Naslov: |
|
|
:OT:
[quote="Pericius"]Nemam problema sa drajverima jer imam uglavnom [i]mainstream hardware[/i].[/quote]
Upitno je koliko danas mobitel i kalkulator nisu mainstream...
(Naravno, problem je do proizvodjaca mobitela i kalkulatora, ali ipak ide na zivce.)
[quote="Pericius"]Jedino mi problem sta bi htio da su mi sve aplikacije na njemu native 64 bitne, a i to mislim da cu uspjet iskombinirat nesto za koji mjesec (do kraja ljeta sigurno).[/quote]
Iskreno, sumnjam da ces uspjeti, barem kakva je zasad dostupnost x64 aplikacija, ali ako ti podje za rukom, sjeti se i stavi linkove negdje @ Forum :)
(Nesreca je sto je tesko naci open source koji se lako da skompajlirat pod Win... tako sam uspio samo neke sitne utilitye natjerat da prorade.)
Pericius (napisa): | Nemam problema sa drajverima jer imam uglavnom mainstream hardware. |
Upitno je koliko danas mobitel i kalkulator nisu mainstream...
(Naravno, problem je do proizvodjaca mobitela i kalkulatora, ali ipak ide na zivce.)
Pericius (napisa): | Jedino mi problem sta bi htio da su mi sve aplikacije na njemu native 64 bitne, a i to mislim da cu uspjet iskombinirat nesto za koji mjesec (do kraja ljeta sigurno). |
Iskreno, sumnjam da ces uspjeti, barem kakva je zasad dostupnost x64 aplikacija, ali ako ti podje za rukom, sjeti se i stavi linkove negdje @ Forum
(Nesreca je sto je tesko naci open source koji se lako da skompajlirat pod Win... tako sam uspio samo neke sitne utilitye natjerat da prorade.)
|
|
[Vrh] |
|
|