Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
David Jon Gilmour Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:43 sri, 19. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]E, Ilja, moga si se bar lipo potpisati [size=5](nije da nama ima neke razlike, ali...)[/size] :mig:[/quote]
A ja mislio da me CAR GITARSKIH EFEKATA, [b]Sir David[/b] osobno dosao motivirati za rad. :P Joj, to bi bilo lijepo.
[img]http://www.radio10gold.nl/media/db_images/big/14928.jpg[/img]
But, back to reality. :(
[size=9]
[color=green]np: Pink Floyd - [Cosmic Music] [b]Return Of The Son Of Nothing[/b] [22:31][/color][/size]
Anonymous (napisa): | E, Ilja, moga si se bar lipo potpisati (nije da nama ima neke razlike, ali...)  |
A ja mislio da me CAR GITARSKIH EFEKATA, Sir David osobno dosao motivirati za rad. Joj, to bi bilo lijepo.
But, back to reality.
np: Pink Floyd - [Cosmic Music] Return Of The Son Of Nothing [22:31]
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 23:24 sri, 19. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]E, Ilja, moga si se bar lipo potpisati [size=5](nije da nama ima neke razlike, ali...)[/size] :mig:[/quote]
a kaj mogu kad imam ružan rukopis.
[quote="Pericius"]
A ja mislio da me CAR GITARSKIH EFEKATA, Sir David osobno dosao motivirati za rad. Joj, to bi bilo lijepo.
[/quote]
Aha, no ponekad je lijepo ručno ispitati da li je neka funkcija klase C^2. Nije baš da je previše kul, no bože moj, ima i manje kul stvari u životu. Recimo biti samo klase C^1. :oops:
[quote="Pericius"]But, back to the future II[/quote]
E to je recimo fora film, samo kaj u naslovu nema ovo "But". :?
Anonymous (napisa): | E, Ilja, moga si se bar lipo potpisati (nije da nama ima neke razlike, ali...)  |
a kaj mogu kad imam ružan rukopis.
Pericius (napisa): |
|
Aha, no ponekad je lijepo ručno ispitati da li je neka funkcija klase C^2. Nije baš da je previše kul, no bože moj, ima i manje kul stvari u životu. Recimo biti samo klase C^1.
Pericius (napisa): | But, back to the future II |
E to je recimo fora film, samo kaj u naslovu nema ovo "But".
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
zeix Forumaš(ica)

|
Postano: 0:05 čet, 20. 4. 2006 Naslov: |
|
|
A joj zadataka, stvarno ako ljudi imaju ovako iz svakog predmeta onda im je stvarno lipo. Pa zasto jednostavno ne stavite 2 zdacica, bez nekih a), b), c), .... Ono, vec ih zamisljam na Iljinom jako dragom predmetu, Numerickoj. Prvo ih Ilja ubije od dosade sa nekim ultra dosadnim zadacima na vjezbama, i onda im zapici onako 5 zadataka za domaci. A vec zamisljam i demose koji to ispravljaju, ako uopce budu nasli kojeg :twisted:
A joj zadataka, stvarno ako ljudi imaju ovako iz svakog predmeta onda im je stvarno lipo. Pa zasto jednostavno ne stavite 2 zdacica, bez nekih a), b), c), .... Ono, vec ih zamisljam na Iljinom jako dragom predmetu, Numerickoj. Prvo ih Ilja ubije od dosade sa nekim ultra dosadnim zadacima na vjezbama, i onda im zapici onako 5 zadataka za domaci. A vec zamisljam i demose koji to ispravljaju, ako uopce budu nasli kojeg
_________________ "From this proposition it will follow, when arithmetical addition has been defined, that 1+1=2."
Page 360, Principia Mathematica
|
|
[Vrh] |
|
zeix Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 0:10 čet, 20. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="zeix"]A joj zadataka, stvarno ako ljudi imaju ovako iz svakog predmeta onda im je stvarno lipo. Pa zasto jednostavno ne stavite 2 zdacica, bez nekih a), b), c), .... Ono, vec ih zamisljam na Iljinom jako dragom predmetu, Numerickoj. Prvo ih Ilja ubije od dosade sa nekim ultra dosadnim zadacima na vjezbama, i onda im zapici onako 5 zadataka za domaci. A vec zamisljam i demose koji to ispravljaju, ako uopce budu nasli kojeg :twisted:[/quote]
Ajme al si me opro. A ja mislio da smo frendovi. :(
Hm da, al oni ti to ne moraju sve rješiti, ako žele, mogu predati i (polu)prazan papir, to su samo zadaci za vježbu, žišku?
E moj zeix, nemoj se tolko uzrujavat, nije ti to TAF. :lol: [size=6](a ni numerička)[/size]
P.S. Mada si zločest, još uvijek ti dugujem onu pivu. :drinking:
zeix (napisa): | A joj zadataka, stvarno ako ljudi imaju ovako iz svakog predmeta onda im je stvarno lipo. Pa zasto jednostavno ne stavite 2 zdacica, bez nekih a), b), c), .... Ono, vec ih zamisljam na Iljinom jako dragom predmetu, Numerickoj. Prvo ih Ilja ubije od dosade sa nekim ultra dosadnim zadacima na vjezbama, i onda im zapici onako 5 zadataka za domaci. A vec zamisljam i demose koji to ispravljaju, ako uopce budu nasli kojeg  |
Ajme al si me opro. A ja mislio da smo frendovi.
Hm da, al oni ti to ne moraju sve rješiti, ako žele, mogu predati i (polu)prazan papir, to su samo zadaci za vježbu, žišku?
E moj zeix, nemoj se tolko uzrujavat, nije ti to TAF. (a ni numerička)
P.S. Mada si zločest, još uvijek ti dugujem onu pivu.
|
|
[Vrh] |
|
zeix Forumaš(ica)

|
Postano: 0:40 čet, 20. 4. 2006 Naslov: |
|
|
Just joking around. Ni da dodjes odjeven ka klaun ne bi moga napravit numericku zanimljivu, jer ono, predmet kod kojeg je najvaznije umijece na digitronu ne moze biti nikako zanimljiv. E sad, da si ukljucija projektor i pustija South Park dok si drza vjezbe, onda bi vec bilo nesto 8)
Just joking around. Ni da dodjes odjeven ka klaun ne bi moga napravit numericku zanimljivu, jer ono, predmet kod kojeg je najvaznije umijece na digitronu ne moze biti nikako zanimljiv. E sad, da si ukljucija projektor i pustija South Park dok si drza vjezbe, onda bi vec bilo nesto
_________________ "From this proposition it will follow, when arithmetical addition has been defined, that 1+1=2."
Page 360, Principia Mathematica
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|