Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

2. zadaca iz analize 2
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
David Jon Gilmour
Gost

PostPostano: 19:14 sri, 19. 4. 2006    Naslov: 2. zadaca iz analize 2 Citirajte i odgovorite

Ljudi, druga zadace vam je na webu, evo i link

http://web.math.hr/nastava/analiza/zadace/ma2-zadaca2.dvi (za dvi-format) ili

http://web.math.hr/nastava/analiza/zadace/ma2-zadaca2.pdf (za pdf-format)

E da i mislim da asistenti nemaju nista protiv, da zajedno rjesavate i diskutirate na formu. To je u redu.

Bok!
Ljudi, druga zadace vam je na webu, evo i link

http://web.math.hr/nastava/analiza/zadace/ma2-zadaca2.dvi (za dvi-format) ili

http://web.math.hr/nastava/analiza/zadace/ma2-zadaca2.pdf (za pdf-format)

E da i mislim da asistenti nemaju nista protiv, da zajedno rjesavate i diskutirate na formu. To je u redu.

Bok!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:33 sri, 19. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

E, Ilja, moga si se bar lipo potpisati [size=5](nije da nama ima neke razlike, ali...)[/size] :mig:
E, Ilja, moga si se bar lipo potpisati (nije da nama ima neke razlike, ali...) Namigujem ti, a ti ne gledas...

[Vrh]
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
43 = 75 - 32

PostPostano: 22:43 sri, 19. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]E, Ilja, moga si se bar lipo potpisati [size=5](nije da nama ima neke razlike, ali...)[/size] :mig:[/quote]
A ja mislio da me CAR GITARSKIH EFEKATA, [b]Sir David[/b] osobno dosao motivirati za rad. :P Joj, to bi bilo lijepo.
[img]http://www.radio10gold.nl/media/db_images/big/14928.jpg[/img]
But, back to reality. :(

[size=9]
[color=green]np: Pink Floyd - [Cosmic Music] [b]Return Of The Son Of Nothing[/b] [22:31][/color][/size]
Anonymous (napisa):
E, Ilja, moga si se bar lipo potpisati (nije da nama ima neke razlike, ali...) Namigujem ti, a ti ne gledas...

A ja mislio da me CAR GITARSKIH EFEKATA, Sir David osobno dosao motivirati za rad. Razz Joj, to bi bilo lijepo.

But, back to reality. Sad

np: Pink Floyd - [Cosmic Music] Return Of The Son Of Nothing [22:31]

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Ilja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

137 = 185 - 48

PostPostano: 23:24 sri, 19. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]E, Ilja, moga si se bar lipo potpisati [size=5](nije da nama ima neke razlike, ali...)[/size] :mig:[/quote]

a kaj mogu kad imam ružan rukopis.

[quote="Pericius"]
A ja mislio da me CAR GITARSKIH EFEKATA, Sir David osobno dosao motivirati za rad. Joj, to bi bilo lijepo.
[/quote]

Aha, no ponekad je lijepo ručno ispitati da li je neka funkcija klase C^2. Nije baš da je previše kul, no bože moj, ima i manje kul stvari u životu. Recimo biti samo klase C^1. :oops:

[quote="Pericius"]But, back to the future II[/quote]

E to je recimo fora film, samo kaj u naslovu nema ovo "But". :?
Anonymous (napisa):

Pericius (napisa):

A ja mislio da me CAR GITARSKIH EFEKATA, Sir David osobno dosao motivirati za rad. Joj, to bi bilo lijepo.

Aha, no ponekad je lijepo ručno ispitati da li je neka funkcija klase C^2. Nije baš da je previše kul, no bože moj, ima i manje kul stvari u životu. Recimo biti samo klase C^1. Embarassed

Pericius (napisa):
But, back to the future II

E to je recimo fora film, samo kaj u naslovu nema ovo "But". Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 23:47 sri, 19. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ilja"]a kaj mogu kad imam ružan rukopis.[/quote]

Nemaš [size=5](al Vjeko isto ima masu lipši)[/size] :mig:
Ilja (napisa):

Nemaš (al Vjeko isto ima masu lipši) Namigujem ti, a ti ne gledas...

[Vrh]
zeix
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 23 - 6

PostPostano: 0:05 čet, 20. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

A joj zadataka, stvarno ako ljudi imaju ovako iz svakog predmeta onda im je stvarno lipo. Pa zasto jednostavno ne stavite 2 zdacica, bez nekih a), b), c), .... Ono, vec ih zamisljam na Iljinom jako dragom predmetu, Numerickoj. Prvo ih Ilja ubije od dosade sa nekim ultra dosadnim zadacima na vjezbama, i onda im zapici onako 5 zadataka za domaci. A vec zamisljam i demose koji to ispravljaju, ako uopce budu nasli kojeg :twisted:
A joj zadataka, stvarno ako ljudi imaju ovako iz svakog predmeta onda im je stvarno lipo. Pa zasto jednostavno ne stavite 2 zdacica, bez nekih a), b), c), .... Ono, vec ih zamisljam na Iljinom jako dragom predmetu, Numerickoj. Prvo ih Ilja ubije od dosade sa nekim ultra dosadnim zadacima na vjezbama, i onda im zapici onako 5 zadataka za domaci. A vec zamisljam i demose koji to ispravljaju, ako uopce budu nasli kojeg Twisted Evil

zeix
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 23 - 6

PostPostano: 0:06 čet, 20. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pericius, pogledaj karmu, WHO's THE MAN.
Pericius, pogledaj karmu, WHO's THE MAN.

Ilja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

137 = 185 - 48

PostPostano: 0:10 čet, 20. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="zeix"]A joj zadataka, stvarno ako ljudi imaju ovako iz svakog predmeta onda im je stvarno lipo. Pa zasto jednostavno ne stavite 2 zdacica, bez nekih a), b), c), .... Ono, vec ih zamisljam na Iljinom jako dragom predmetu, Numerickoj. Prvo ih Ilja ubije od dosade sa nekim ultra dosadnim zadacima na vjezbama, i onda im zapici onako 5 zadataka za domaci. A vec zamisljam i demose koji to ispravljaju, ako uopce budu nasli kojeg :twisted:[/quote]

Ajme al si me opro. A ja mislio da smo frendovi. :(

Hm da, al oni ti to ne moraju sve rješiti, ako žele, mogu predati i (polu)prazan papir, to su samo zadaci za vježbu, žišku?
E moj zeix, nemoj se tolko uzrujavat, nije ti to TAF. :lol: [size=6](a ni numerička)[/size]

P.S. Mada si zločest, još uvijek ti dugujem onu pivu. :drinking:
zeix (napisa):
A joj zadataka, stvarno ako ljudi imaju ovako iz svakog predmeta onda im je stvarno lipo. Pa zasto jednostavno ne stavite 2 zdacica, bez nekih a), b), c), .... Ono, vec ih zamisljam na Iljinom jako dragom predmetu, Numerickoj. Prvo ih Ilja ubije od dosade sa nekim ultra dosadnim zadacima na vjezbama, i onda im zapici onako 5 zadataka za domaci. A vec zamisljam i demose koji to ispravljaju, ako uopce budu nasli kojeg Twisted Evil

Ajme al si me opro. A ja mislio da smo frendovi. Sad

Hm da, al oni ti to ne moraju sve rješiti, ako žele, mogu predati i (polu)prazan papir, to su samo zadaci za vježbu, žišku?
E moj zeix, nemoj se tolko uzrujavat, nije ti to TAF. Laughing (a ni numerička)

P.S. Mada si zločest, još uvijek ti dugujem onu pivu. #Beer

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
zeix
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 23 - 6

PostPostano: 0:40 čet, 20. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Just joking around. Ni da dodjes odjeven ka klaun ne bi moga napravit numericku zanimljivu, jer ono, predmet kod kojeg je najvaznije umijece na digitronu ne moze biti nikako zanimljiv. E sad, da si ukljucija projektor i pustija South Park dok si drza vjezbe, onda bi vec bilo nesto 8)
Just joking around. Ni da dodjes odjeven ka klaun ne bi moga napravit numericku zanimljivu, jer ono, predmet kod kojeg je najvaznije umijece na digitronu ne moze biti nikako zanimljiv. E sad, da si ukljucija projektor i pustija South Park dok si drza vjezbe, onda bi vec bilo nesto Cool

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 0:47 čet, 20. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:PM:
ovo je vec daleko skrenulo s teme
:lockdance:
Molim, koristiti PMove...
ovo je vec daleko skrenulo s teme
Lokot koji plese

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum