Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Chatarin Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 0:35 pet, 14. 4. 2006 Naslov: |
|
|
@Gordan: da, krive glasine se toliko brzo sire da ih niti istina ne moze zaustaviti...
zadaci koje ste imali napraviti na licu mjesta su po mojoj slobodnoj procjeni ispod razine najlaksih zadataka na pismenom, daleko ispod razine zadataka na nekadasnjim usmenima (a sjetimo se da ovdje usmenog nema), i tu negdje oko razine onih najjednostavnijih koje ste trebali na kolokviju UURa napraviti i to cak ne cijele...
moram priznati da sam par puta izgubila zivce
- kad je netko vani skomentirao da jel ce oni vise uci unutra - to je kad je kasnjenje bilo cca sat vremena.... i nije mi zao, jer nisam srusila ljude koji su svoj dio obavili korektno, ali ubiboze sporo (tako nesto vise nece proci, i ja ucim na greskama :wink:)
- kad je neciji mobitel krajnje iritantno zazvonio - ali ok, to je brzo ugaseno
- kad se kolega sjetio imati svoje papire koji ce biti proslijedjeni profeosru zbog sadrzaja (svi ostali su uredno pitali da li mogu uzeti/dobiti papir)
ali se nadam se je to brzo smireno.... (ocito je kad se nitko ne buni :wink:)
za osobu kakva jesam, a to je da ubiboze brzo puknem, mislim da se ovo sve skupa ne moze reci da sam pozivcanila :wink:
i drago mi je da se zapravo nije osjetilo.... :g:
inace, mislim da mi je puno pomoglo sto mi je prva grupa bila odlicna pa sam se stigla psihicki pripremiti :wink:
sto se tice ljudi koji su pali... uglavnom sam uspjela reci zasto (osim ako sve skupa nije bilo totalno krivo), pa bi bilo vrlo pametno da to proradite, jer na kolokviju mozete ocekivati poprilicno teze zadatke, i ako vam je trebalo preko pola sata za ovo... vi niste spremni za kolokvij... - vjezbajte!
u svakom slucaju, ja kriterije nisam spustala i rjesavali ste prethodno dogovorene verzije, a ne nesto okljastreno - cisto sto sam smatrala da vam je to dobar feedback kako vam ide... kolokvij je ubrzo... jedna propala zadaca se da nadoknaditi ako se iz nje ponesto i nauci :wink:
da se razumijemo, to dogovoreno nije tesko, ali nije na razini ucitaj dva broja i ispisi sumu.... ali morali ste pokazati razumijevanje stvari.... o zadacima jos ne bih, jer predaja traje.... to sto cete vi sirit medju sobom, ja se nadam samo da nece biti krivo.... :wink:
@Gordan: da, krive glasine se toliko brzo sire da ih niti istina ne moze zaustaviti...
zadaci koje ste imali napraviti na licu mjesta su po mojoj slobodnoj procjeni ispod razine najlaksih zadataka na pismenom, daleko ispod razine zadataka na nekadasnjim usmenima (a sjetimo se da ovdje usmenog nema), i tu negdje oko razine onih najjednostavnijih koje ste trebali na kolokviju UURa napraviti i to cak ne cijele...
moram priznati da sam par puta izgubila zivce
- kad je netko vani skomentirao da jel ce oni vise uci unutra - to je kad je kasnjenje bilo cca sat vremena.... i nije mi zao, jer nisam srusila ljude koji su svoj dio obavili korektno, ali ubiboze sporo (tako nesto vise nece proci, i ja ucim na greskama )
- kad je neciji mobitel krajnje iritantno zazvonio - ali ok, to je brzo ugaseno
- kad se kolega sjetio imati svoje papire koji ce biti proslijedjeni profeosru zbog sadrzaja (svi ostali su uredno pitali da li mogu uzeti/dobiti papir)
ali se nadam se je to brzo smireno.... (ocito je kad se nitko ne buni )
za osobu kakva jesam, a to je da ubiboze brzo puknem, mislim da se ovo sve skupa ne moze reci da sam pozivcanila
i drago mi je da se zapravo nije osjetilo....
inace, mislim da mi je puno pomoglo sto mi je prva grupa bila odlicna pa sam se stigla psihicki pripremiti
sto se tice ljudi koji su pali... uglavnom sam uspjela reci zasto (osim ako sve skupa nije bilo totalno krivo), pa bi bilo vrlo pametno da to proradite, jer na kolokviju mozete ocekivati poprilicno teze zadatke, i ako vam je trebalo preko pola sata za ovo... vi niste spremni za kolokvij... - vjezbajte!
u svakom slucaju, ja kriterije nisam spustala i rjesavali ste prethodno dogovorene verzije, a ne nesto okljastreno - cisto sto sam smatrala da vam je to dobar feedback kako vam ide... kolokvij je ubrzo... jedna propala zadaca se da nadoknaditi ako se iz nje ponesto i nauci
da se razumijemo, to dogovoreno nije tesko, ali nije na razini ucitaj dva broja i ispisi sumu.... ali morali ste pokazati razumijevanje stvari.... o zadacima jos ne bih, jer predaja traje.... to sto cete vi sirit medju sobom, ja se nadam samo da nece biti krivo....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Chatarin Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
MystiC Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Chatarin Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
shokre Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 1:27 sub, 22. 4. 2006 Naslov: |
|
|
ljudi koji su pisali preko sat vremena i prosli/pali - nisu dovoljno vjezbali za tu zadacu...
zapravo, vecina onih kojima je trebalo preko pola sata se nije dobro spremila...
odredjeni broj ljudi je pokazao da se to moze odraditi u 15tak minuta.... a medju njima ima zbilja svih ocjena za UURa.... sto opet dovodi do zakljucka da su dovoljno vjezbali
kada su se pojavili ljudi kojima zadaca ne radi tj ne daje tocan output.. i pitate 'cujte, jeste vi to doma isprobali' a osoba vam kaze 'pa da', mozete reci kako 'pa klik na compile i nije javio gresku, dakle radi' - mislite li da se takva osoba dobro spremila?
nisam mogla objasniti da ja mogu napisati
[code:1]int main(){
printf("Hello world");
scanf("%%");
return 0;
}[/code:1]
da ce se to uredno kompajlirati bez gresaka (ak sad nisam nes fulala :wink:) ali da to NIJE rjesenje zadace....
dobila sam jedan vrlo blijedi pogled
pa se pitati - da li je osoba sama pisala zadacu
- da li osoba zna iz cega predaje zadacu
- da li ce me osoba pokusati uvjeriti da zna ispraviti gresku i modificirati program...
da, sve retoricka pitanja.... odgovore zna osoba....
ljudi koji su pisali preko sat vremena i prosli/pali - nisu dovoljno vjezbali za tu zadacu...
zapravo, vecina onih kojima je trebalo preko pola sata se nije dobro spremila...
odredjeni broj ljudi je pokazao da se to moze odraditi u 15tak minuta.... a medju njima ima zbilja svih ocjena za UURa.... sto opet dovodi do zakljucka da su dovoljno vjezbali
kada su se pojavili ljudi kojima zadaca ne radi tj ne daje tocan output.. i pitate 'cujte, jeste vi to doma isprobali' a osoba vam kaze 'pa da', mozete reci kako 'pa klik na compile i nije javio gresku, dakle radi' - mislite li da se takva osoba dobro spremila?
nisam mogla objasniti da ja mogu napisati
Kod: | int main(){
printf("Hello world");
scanf("%%");
return 0;
} |
da ce se to uredno kompajlirati bez gresaka (ak sad nisam nes fulala ) ali da to NIJE rjesenje zadace....
dobila sam jedan vrlo blijedi pogled
pa se pitati - da li je osoba sama pisala zadacu
- da li osoba zna iz cega predaje zadacu
- da li ce me osoba pokusati uvjeriti da zna ispraviti gresku i modificirati program...
da, sve retoricka pitanja.... odgovore zna osoba....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: