Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 22:47 sub, 7. 6. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="dudo"][color=red]
tak mi je zao da nisam bijo....
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
[/color][/quote]Dudač ti se trebaš čuvati za natjecanje, to ti je sad glavno i nema ti kaj bit žao, zato buš razvalil sve na tom europskom! :D [img]http://student.math.hr/~robisorn/hopacupa.gif[/img]
Ovim drugima treba biti žao kaj nisu došli. :PP
Nije bilo semfa (ja ga nisam vidio). :cry:
A hrenovkice su bile minijaturne, ali je zato bilo čevapa polivenih pivom, pa onda još malo čevapa polivenih pivom, pa piletine, pa onda malo čevapa polivenih pivom i tak toga. :lol:
Sam tak da znate za ove čevape: Ja nisam pil pivu, ali jesam "pil" čevape i uredno sam se podrignul po pivi.
A poslije je bilo jos bolje, jer su Goran i Ana pokazivali slike sa svoje ekspedicije po Aziji (Rusija, Mongolija, Kina, Tibet, Nepal, Indija...). I Goran je opisival svaku. Zanimljivo, poučno i sve ostalo.
:pusa: svima!
dudo (napisa): |
tak mi je zao da nisam bijo....
| Dudač ti se trebaš čuvati za natjecanje, to ti je sad glavno i nema ti kaj bit žao, zato buš razvalil sve na tom europskom!
Ovim drugima treba biti žao kaj nisu došli.
Nije bilo semfa (ja ga nisam vidio).
A hrenovkice su bile minijaturne, ali je zato bilo čevapa polivenih pivom, pa onda još malo čevapa polivenih pivom, pa piletine, pa onda malo čevapa polivenih pivom i tak toga.
Sam tak da znate za ove čevape: Ja nisam pil pivu, ali jesam "pil" čevape i uredno sam se podrignul po pivi.
A poslije je bilo jos bolje, jer su Goran i Ana pokazivali slike sa svoje ekspedicije po Aziji (Rusija, Mongolija, Kina, Tibet, Nepal, Indija...). I Goran je opisival svaku. Zanimljivo, poučno i sve ostalo.
svima!
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:24 ned, 8. 6. 2003 Naslov: |
|
|
Je, bilo je super. :D
Ja sam, na zalost, otis'o odmah nakon prezentacije. :( Do kad je trajalo?
Je, bilo je super.
Ja sam, na zalost, otis'o odmah nakon prezentacije. Do kad je trajalo?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
hopla Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
gjeras Gost
|
Postano: 11:43 ned, 8. 6. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="hopla"]Nesi wrote:
566 fotki
mozda zeru previse
al bilo je vrlo zanimljivo, steta sto niste oglasili na www.student.hr, odazvalo bi vam se ljudi s Filozofskog 100%.
[/quote]
To je otprilike trećina od broja koliko smo snimili, a nama je vjerojatno malo teže napraviti neki još uži izbor jer iza svake fotke stoji neka priča. Nadam se da nije bilo predosadno, budući da je ovo bila prva prezentacija, pa još nije bilo sasvim uhodano. :D
Ja sam pitao neke ljude sa Filozofskog i rekao im da malo razglase tamo, ali su oni koliko znam bili zauzeti nekim nogometnim turnirom ili nečim već sličnim... Možda bude i repriza? :D
hopla (napisa): | Nesi wrote:
566 fotki
mozda zeru previse
al bilo je vrlo zanimljivo, steta sto niste oglasili na www.student.hr, odazvalo bi vam se ljudi s Filozofskog 100%.
|
To je otprilike trećina od broja koliko smo snimili, a nama je vjerojatno malo teže napraviti neki još uži izbor jer iza svake fotke stoji neka priča. Nadam se da nije bilo predosadno, budući da je ovo bila prva prezentacija, pa još nije bilo sasvim uhodano.
Ja sam pitao neke ljude sa Filozofskog i rekao im da malo razglase tamo, ali su oni koliko znam bili zauzeti nekim nogometnim turnirom ili nečim već sličnim... Možda bude i repriza?
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 15:54 ned, 8. 6. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"][quote="gjeras"]Možda bude i repriza? :D [/quote]
:banana: :banana:
Samo daj pliz napiši obavijest tu, da znam gdje i kad da dodjem opet slušat.[/quote]
I, ako moze, malo ranije... 8)
steelworker (napisa): | gjeras (napisa): | Možda bude i repriza? |
Samo daj pliz napiši obavijest tu, da znam gdje i kad da dodjem opet slušat. |
I, ako moze, malo ranije...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
hopla Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 8:38 pet, 13. 6. 2003 Naslov: |
|
|
Kao odgovor na taj SMS sobila sam ovo:
[color=red]AJD JAVI ONIMA KOJI SU TEBI JAVILI DA PROBAJU PREBACIT FEŠTU NA ŠARU ILI NAKON NJE DODJU. BIT ĆE VELIKA FEŠTA, PUNO PIĆA, MUZIKE, [/color][color=blue]****[/color][color=red] I [/color][color=blue]******[/color]
P.S. oprostite mi na ove zadnje dvije riječi, ali tako je pisalo... ako admin hoće izbrisati, neka briše.
P.P.S. Hopla! Jesi dobio sliku?
[color=blue]To ipak nisu riječi koje spadaju u akademski način izražavanja.[/color]
Kao odgovor na taj SMS sobila sam ovo:
AJD JAVI ONIMA KOJI SU TEBI JAVILI DA PROBAJU PREBACIT FEŠTU NA ŠARU ILI NAKON NJE DODJU. BIT ĆE VELIKA FEŠTA, PUNO PIĆA, MUZIKE, **** I ******
P.S. oprostite mi na ove zadnje dvije riječi, ali tako je pisalo... ako admin hoće izbrisati, neka briše.
P.P.S. Hopla! Jesi dobio sliku?
To ipak nisu riječi koje spadaju u akademski način izražavanja.
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
Astrea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:01 sub, 14. 6. 2003 Naslov: |
|
|
Evo i mene da podnesem izvjestaj. I ja sam bila u Medvedgradu. Ostala sam do fajrunta, kao i većina... zatim su oni svi otišli u grad, a Darkec i ja prema Šari. Tamo je sve bilo prepuno ljudi, sa svih strana... srela sam dosta ljudi s faksa, a i neke ljude koje ne vidjeh oko 4 godine... Zatim smo našli gilberta koji je nakon kiše ležao na zemlji pa smo ga očistili i nas svoje smo se krenuli natjecati u tome tko ima bolje određene dijelove tijela... hm... bilo je veselo... to smo radili sve do fajrunta. Mislim, drugi su radili, a mi smo šetali i pronalazili žrtve da nas ocjene. A onda sam otišla doma, a ujutro na posao. Ja sam pobjedila u svemu. Ukupni rezultat je sada 2:1 za mene. Zato je on predložio da se natječemo u dijelu tijela koji ja nemam (mozak?) ali nisam pristala.
Astrea i ostali, nek vam bude žao što niste bili... s vama bi bilo još ljepše :lol:
Evo i mene da podnesem izvjestaj. I ja sam bila u Medvedgradu. Ostala sam do fajrunta, kao i većina... zatim su oni svi otišli u grad, a Darkec i ja prema Šari. Tamo je sve bilo prepuno ljudi, sa svih strana... srela sam dosta ljudi s faksa, a i neke ljude koje ne vidjeh oko 4 godine... Zatim smo našli gilberta koji je nakon kiše ležao na zemlji pa smo ga očistili i nas svoje smo se krenuli natjecati u tome tko ima bolje određene dijelove tijela... hm... bilo je veselo... to smo radili sve do fajrunta. Mislim, drugi su radili, a mi smo šetali i pronalazili žrtve da nas ocjene. A onda sam otišla doma, a ujutro na posao. Ja sam pobjedila u svemu. Ukupni rezultat je sada 2:1 za mene. Zato je on predložio da se natječemo u dijelu tijela koji ja nemam (mozak?) ali nisam pristala.
Astrea i ostali, nek vam bude žao što niste bili... s vama bi bilo još ljepše
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
Postano: 13:20 pet, 5. 9. 2003 Naslov: |
|
|
[b]DANAS! Petak! 5. 9. 2003.[/b](meni vrlo drag datum, pogadjajte sami zakaj)
[size=18][color=red][b]Pivnica Medvedgrad - 20:00 sati
:pivca: OPIJANJE MATEMATIČARA :pivca: [/b]
(uglavnom onih koji su trebali sad ici na apsolvenCko, al nisu, pa se opijaju tu u ZG-u)[/color][/size]
Disclamer: Ja nisam organiziral to opijanje, niti cu se opiti, samo vas obavjestavam.
DANAS! Petak! 5. 9. 2003.(meni vrlo drag datum, pogadjajte sami zakaj)
Pivnica Medvedgrad - 20:00 sati
OPIJANJE MATEMATIČARA
(uglavnom onih koji su trebali sad ici na apsolvenCko, al nisu, pa se opijaju tu u ZG-u)
Disclamer: Ja nisam organiziral to opijanje, niti cu se opiti, samo vas obavjestavam.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
|