Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ilja Forumaš(ica)
|
Postano: 21:31 pon, 1. 5. 2006 Naslov: Par obavijesti oko kolokvija iz UNM, 2005/2006 |
|
|
Dobro večer!
Budući nam se bliži kolokviji iz UNM (koji je u petak 12.5.), evo par (valjda korisnih) informacija:
- Kolokviju mogu pristupiti [b]svi[/b] studenti koji imaju upisan (i nepoložen) kolegij, neovisno o godini upisa kolegija.
- Studenti koji [b]nisu[/b] upisali kolegij [b]ove[/b] akademske godine, a žele izaći na kolokvij, [b]moraju[/b] se upisati na listu (ime i prezime + JMBAG) koja će biti postavljena na vratima kabineta asistenta Borisa Muhe (soba 33/0 -> to je ona soba u prizemlju kod tete Kosjenke) i to [b]najkasnije[/b] do [u]srijede 10.5[/u]. do [u]14:10[/u].
Znači, studenti koji su ove godine upisali kolegij ne trebaju se (ne smiju se) potpisati. :)
- Bit će održane [b]dodatne vježbe[/b] (kao vježbe za kolokovij), a te će biti ovaj [u]petak 5.5.[/u], [u]14:00-15:30 [/u] (kreće se točno u 14:00) u sobi 002 i svi studenti su dobrodošli.
- U kolokviju će biti uključeno gradivo iz LU-faktorizacije (koje nije bilo rađeno prethodnih godina) i interpolacije, pa svakako nabavite ovogodišnje vježbe.
- Sretno na kolokviju. :)
Dobro večer!
Budući nam se bliži kolokviji iz UNM (koji je u petak 12.5.), evo par (valjda korisnih) informacija:
- Kolokviju mogu pristupiti svi studenti koji imaju upisan (i nepoložen) kolegij, neovisno o godini upisa kolegija.
- Studenti koji nisu upisali kolegij ove akademske godine, a žele izaći na kolokvij, moraju se upisati na listu (ime i prezime + JMBAG) koja će biti postavljena na vratima kabineta asistenta Borisa Muhe (soba 33/0 → to je ona soba u prizemlju kod tete Kosjenke) i to najkasnije do srijede 10.5. do 14:10.
Znači, studenti koji su ove godine upisali kolegij ne trebaju se (ne smiju se) potpisati.
- Bit će održane dodatne vježbe (kao vježbe za kolokovij), a te će biti ovaj petak 5.5., 14:00-15:30 (kreće se točno u 14:00) u sobi 002 i svi studenti su dobrodošli.
- U kolokviju će biti uključeno gradivo iz LU-faktorizacije (koje nije bilo rađeno prethodnih godina) i interpolacije, pa svakako nabavite ovogodišnje vježbe.
- Sretno na kolokviju.
|
|
[Vrh] |
|
Dorothy Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
marko 2 Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ema Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
marko 2 Gost
|
|
[Vrh] |
|
marko 2 Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 20:49 uto, 2. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="marko 2"]Ovo se sve tako brzo odvilo da su sad ispala dva ista posta... sorry na neredu, trebat ću se ja registrirat da mogu brisati svoje postove[/quote]
To ti nece pomoci. :twisted: Besides, glupo je izbrisati post na koji je netko odgovorio. :ccc:
Maticni broj studenta je nasa (PMF-MO-ovska) interna oznaka, koja je cca 10 godina starija od JMBAGa, a koristi se i dalje zbog preglednosti, kompatibilnosti, lakoće,... 8)
JMBAG je ID studenta na razini Sveucilista (a mislim i Drzave, ali ne garantiram) i, kao takav, vjerojatno bi vise zasluzio naziv "maticni broj studenta". :D
marko 2 (napisa): | Ovo se sve tako brzo odvilo da su sad ispala dva ista posta... sorry na neredu, trebat ću se ja registrirat da mogu brisati svoje postove |
To ti nece pomoci. Besides, glupo je izbrisati post na koji je netko odgovorio.
Maticni broj studenta je nasa (PMF-MO-ovska) interna oznaka, koja je cca 10 godina starija od JMBAGa, a koristi se i dalje zbog preglednosti, kompatibilnosti, lakoće,...
JMBAG je ID studenta na razini Sveucilista (a mislim i Drzave, ali ne garantiram) i, kao takav, vjerojatno bi vise zasluzio naziv "maticni broj studenta".
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|