Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vjakovac Forumaš s poteškoćama u pisanju

|
Postano: 20:53 uto, 28. 3. 2006 Naslov: Vjezbe iz MA2 za grupu L-P |
|
|
[size=18]Grupa L-P,[/size] kojoj vježbe drži V.Kovač, [size=18]neće imati vježbe:[/size]
[size=18]u [u]petak 31.3.[/u], u [u]srijedu 5.4.[/u] i u [u]petak 7.4.[/u][/size]
To je već bilo najavljeno na vježbama, ali za svaki slučaj neka piše i ovdje.
Dva termina vježbi su već odrađena, jedan termin će biti odrađen naknadno.
[size=18]Predavanja i vježbe u ostalim danima su po redovitom rasporedu.[/size]
Tako da posebno sutra 29.3. ima vježbi.
Grupa L-P, kojoj vježbe drži V.Kovač, neće imati vježbe:
u petak 31.3., u srijedu 5.4. i u petak 7.4.
To je već bilo najavljeno na vježbama, ali za svaki slučaj neka piše i ovdje.
Dva termina vježbi su već odrađena, jedan termin će biti odrađen naknadno.
Predavanja i vježbe u ostalim danima su po redovitom rasporedu.
Tako da posebno sutra 29.3. ima vježbi.
Zadnja promjena: vjakovac; 1:22 čet, 13. 4. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 16:06 čet, 30. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="andreao"]E Ilja ti je dobar, samo, malo nam fališ sa svojim šalama. :bigcry:[/quote]
Kojim šalama? :-s Ne šalim se ja nikad, uvijek mislim smrtno ozbiljno. 8) :lol:
A ak vam Ilja nije dosta neozbiljan :shock: pa ne znam kog bi vam onda drugog mogao nać za zamjenu?! Ma Ilja je super! 8)
No dobro, vidimo se skoro, izdržite malo bez vježbi. :lol: :wink:
andreao (napisa): | E Ilja ti je dobar, samo, malo nam fališ sa svojim šalama.  |
Kojim šalama? Ne šalim se ja nikad, uvijek mislim smrtno ozbiljno.
A ak vam Ilja nije dosta neozbiljan pa ne znam kog bi vam onda drugog mogao nać za zamjenu?! Ma Ilja je super!
No dobro, vidimo se skoro, izdržite malo bez vježbi.
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 22:03 čet, 30. 3. 2006 Naslov: |
|
|
O Vjeko prijatelju, pa kako si ti nama, kako je u Americi?
E da, i super ti je grupa, čak sam im i zadaće podijelio... Si vidio, ha? 8)
Budi dobar, sretno nam se vrati i nemoj pušiti. To ti u Americi nije 8)
O Vjeko prijatelju, pa kako si ti nama, kako je u Americi?
E da, i super ti je grupa, čak sam im i zadaće podijelio... Si vidio, ha?
Budi dobar, sretno nam se vrati i nemoj pušiti. To ti u Americi nije
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 2:25 pet, 31. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Ilja"]E da, i super ti je grupa, čak sam im i zadaće podijelio... Si vidio, ha? 8) [/quote]
Znam ja da su super, evo i ja ih javno pohvaljujem. :D
Skoro da im ni ne trebaju vježbe kak su dobri, pametni, samostalni, samosvjesni i vrijedni.
Khm, možda pretjerujem, ali svatko bi bio zadovoljan s takvim studentima. :thumbup:
[quote="mladac"]da da trudit ćemo se da ne uživamo 8) [/quote]
A mozete se i malo potrudit oko zadaće. 8) Nema šale kad se vratim, zadaće na hrpu! :burger:
[quote="Ilja"]Budi dobar, sretno nam se vrati i nemoj pušiti. To ti u Americi nije 8)[/quote]
Baš sam se mislio ovdje propušiti, gdje to skoro nitko ne radi, čak se ni ne smije nigdje na kampusu ni na većini drugih javnih mjesta. :smoke:
Ilja (napisa): | E da, i super ti je grupa, čak sam im i zadaće podijelio... Si vidio, ha? |
Znam ja da su super, evo i ja ih javno pohvaljujem.
Skoro da im ni ne trebaju vježbe kak su dobri, pametni, samostalni, samosvjesni i vrijedni.
Khm, možda pretjerujem, ali svatko bi bio zadovoljan s takvim studentima.
mladac (napisa): | da da trudit ćemo se da ne uživamo |
A mozete se i malo potrudit oko zadaće. Nema šale kad se vratim, zadaće na hrpu!
Ilja (napisa): | Budi dobar, sretno nam se vrati i nemoj pušiti. To ti u Americi nije  |
Baš sam se mislio ovdje propušiti, gdje to skoro nitko ne radi, čak se ni ne smije nigdje na kampusu ni na većini drugih javnih mjesta.
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 17:53 sri, 3. 5. 2006 Naslov: Re: Vjezbe iz MA2 za grupu L-P |
|
|
[b]Grupa L-P[/b], kojoj vježbe drži V.Kovač (tj. ja), [u]neće imati vježbe[/u] ovaj [b]petak 5.5.[/b] Odrada će biti idući tjedan, najvjerojatnije u petak 12.5. od 12 do 14 (dakle 4 sata u komadu), ali o tome ćemo se još dogovoriti na vježbama u srijedu.
Napominjem da je krajnji rok za predaju [b]2. zadaće[/b] na idućim vježbama, u srijedu 10.5. Ukoliko ne možete doći (npr. vježbate za popravni kolokvij) možete je po nekome poručiti.
Grupa L-P, kojoj vježbe drži V.Kovač (tj. ja), neće imati vježbe ovaj petak 5.5. Odrada će biti idući tjedan, najvjerojatnije u petak 12.5. od 12 do 14 (dakle 4 sata u komadu), ali o tome ćemo se još dogovoriti na vježbama u srijedu.
Napominjem da je krajnji rok za predaju 2. zadaće na idućim vježbama, u srijedu 10.5. Ukoliko ne možete doći (npr. vježbate za popravni kolokvij) možete je po nekome poručiti.
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 19:41 sri, 3. 5. 2006 Naslov: |
|
|
Evo da vam malo tračam asistenta: :oops: Draga grupo L-P, vaš asistent iz analize je malo previše zabrazdio radeći svoj magisterij, tako da više naprosto nema vremena družiti se s vama. A niti sa mnom. :cry: Daj više magistriraj, fališ mi!!!
[quote="vjakovac"]
Napominjem da je krajnji rok za predaju 2. zadaće na idućim vježbama, u srijedu 10.5. Ukoliko ne možete doći (npr. vježbate za popravni kolokvij) možete je po nekome poručiti.
[/quote]
Ček samo malo, zakaj si ti svojima dao 3. tjedna, a ja svojima samo 2 za zadaću? Hmm.. :? To baš i nije lijepo, znaš. Za iduću zadaću Ozren i ja damo svojima rok od godinu dana, jedino Pericius treba predati nakon tjedan dana :lol:
Evo da vam malo tračam asistenta: Draga grupo L-P, vaš asistent iz analize je malo previše zabrazdio radeći svoj magisterij, tako da više naprosto nema vremena družiti se s vama. A niti sa mnom. Daj više magistriraj, fališ mi!!!
vjakovac (napisa): |
|
Ček samo malo, zakaj si ti svojima dao 3. tjedna, a ja svojima samo 2 za zadaću? Hmm.. To baš i nije lijepo, znaš. Za iduću zadaću Ozren i ja damo svojima rok od godinu dana, jedino Pericius treba predati nakon tjedan dana
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 20:04 sri, 3. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Pericius"]
Which reminds me. Moram opet probdjet noc rjesavajuci zadacu (kopajuci po Bronsteinu i ne znam po vec cemu ne). c c c
Jer, sutra je mrtva linija ilitiga [i]deadline[/i] za 2. zadacu, jel' tako?[/quote]
A e, ko je vidio studirat i spavat, nema toga, red, rad i disciplina. 8)
Ako sutra ne predaš zadaću, dobit ćeš kulju iz zalaganja, pa ti sad vidi.
Pericius (napisa): |
Which reminds me. Moram opet probdjet noc rjesavajuci zadacu (kopajuci po Bronsteinu i ne znam po vec cemu ne). c c c
Jer, sutra je mrtva linija ilitiga deadline za 2. zadacu, jel' tako? |
A e, ko je vidio studirat i spavat, nema toga, red, rad i disciplina.
Ako sutra ne predaš zadaću, dobit ćeš kulju iz zalaganja, pa ti sad vidi.
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:09 sri, 3. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Ilja"]A e, ko je vidio studirat i spavat, nema toga, red, rad i disciplina. 8)
Ako sutra ne predaš zadaću, dobit ćeš kulju iz zalaganja, pa ti sad vidi.[/quote]
Odsad saljem racun za kavu na Bijenicku 30. :evil:
:lol:
Ilja (napisa): | A e, ko je vidio studirat i spavat, nema toga, red, rad i disciplina.
Ako sutra ne predaš zadaću, dobit ćeš kulju iz zalaganja, pa ti sad vidi. |
Odsad saljem racun za kavu na Bijenicku 30.
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
|
|
[Vrh] |
|
zeix Forumaš(ica)

|
Postano: 20:40 sri, 3. 5. 2006 Naslov: |
|
|
Ajde Ilja nemoj tako. Covik je ima upalu pluca dva miseca, jadan u krevetu je mora ucit da bi da prvi semestar. Jos je mora i radit djelomicno dok je bija bolestan da bi moga sebi kupit nesto za isti i platit skolovanje. Sicam se kad je jadan bolestan leza u bolnici sa temperaturom 42 i u buncanju govorija kako mora rijesit zadace iz analize jer ce inace pasti godinu. Zamisli, sa 42 on misli na fax, a ti mu ne mozes oprostit jednu zadacu. Zar nije dovoljno propatija. Ja mislim da bi ga treba oslobodit zadaca do kraja godine, i dat mu 30% vecu ocijenu na kolokviju, makar je tolko zasluzija za svu svoju pozrtvovanost prema faxu,
Ajde Ilja nemoj tako. Covik je ima upalu pluca dva miseca, jadan u krevetu je mora ucit da bi da prvi semestar. Jos je mora i radit djelomicno dok je bija bolestan da bi moga sebi kupit nesto za isti i platit skolovanje. Sicam se kad je jadan bolestan leza u bolnici sa temperaturom 42 i u buncanju govorija kako mora rijesit zadace iz analize jer ce inace pasti godinu. Zamisli, sa 42 on misli na fax, a ti mu ne mozes oprostit jednu zadacu. Zar nije dovoljno propatija. Ja mislim da bi ga treba oslobodit zadaca do kraja godine, i dat mu 30% vecu ocijenu na kolokviju, makar je tolko zasluzija za svu svoju pozrtvovanost prema faxu,
_________________ "From this proposition it will follow, when arithmetical addition has been defined, that 1+1=2."
Page 360, Principia Mathematica
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
zeix Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
zeix Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 22:05 sri, 3. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="zeix"]
Samo malo. Iduce cetiri godine. Pa sta ti mislis kolko cu ja jos studirati. Pa nisam tolko glup :cry:[/quote]
Ma ne, znam ja da si ti bistro čeljade. Sigurno ćeš uspjet i za 3 godine. :P
Nego, nećemo ti dat diplomu dok ne sakupiš pune 4 godine staža na numeričkoj. A nakon toga ne znam dal ćeš uopće i htjet dipomirat. :cry:
[color=indigo]Dragi moderatori, ovo je uistinu zadnji post danas na ovom topicu. Za kaznu zeix i ja idemo rješit neki zadatak iz analize 4. Eto, mislim da je to pošteno. [/color]
[color=blue][b]Moderator:[/b] Da, ovo je stvarno zadnji post na ovom topicu.[/color]
zeix (napisa): |
Samo malo. Iduce cetiri godine. Pa sta ti mislis kolko cu ja jos studirati. Pa nisam tolko glup  |
Ma ne, znam ja da si ti bistro čeljade. Sigurno ćeš uspjet i za 3 godine.
Nego, nećemo ti dat diplomu dok ne sakupiš pune 4 godine staža na numeričkoj. A nakon toga ne znam dal ćeš uopće i htjet dipomirat.
Dragi moderatori, ovo je uistinu zadnji post danas na ovom topicu. Za kaznu zeix i ja idemo rješit neki zadatak iz analize 4. Eto, mislim da je to pošteno.
Moderator: Da, ovo je stvarno zadnji post na ovom topicu.
|
|
[Vrh] |
|
|