Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Osvrt na kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
26 = 100 - 74

PostPostano: 22:35 ned, 7. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

u neku je ruku dobro imati rješenja jda se ima gdje podgledati di je eventualna greška, tako nećemo morati maltretirati demose i asistente ( :twisted: ) zbog nekih stvari koje su očite, ali ako se negdje stvarno zapne da ni rješenje ne pomogne onda se ide u maltretiranje onih ljudi dovbre volje koji i služe za to, za neko čudo ali to su demosi i asistenti :lol:

ali ovo moje je za one ljude koji žele naučiti zato što razumiju ono što uče a ne za one koji će to ić učiti napamet i oklo uvjeravati gore navedene kako oni to znaju jer su naučili kod/dio koda napamet...
u neku je ruku dobro imati rješenja jda se ima gdje podgledati di je eventualna greška, tako nećemo morati maltretirati demose i asistente ( Twisted Evil ) zbog nekih stvari koje su očite, ali ako se negdje stvarno zapne da ni rješenje ne pomogne onda se ide u maltretiranje onih ljudi dovbre volje koji i služe za to, za neko čudo ali to su demosi i asistenti Laughing

ali ovo moje je za one ljude koji žele naučiti zato što razumiju ono što uče a ne za one koji će to ić učiti napamet i oklo uvjeravati gore navedene kako oni to znaju jer su naučili kod/dio koda napamet...

Geliriell
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 8 - 1

PostPostano: 22:58 ned, 7. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vrlo su vam zanimljivi argumenti zbog kojih, eto jednostavno, necete sastaviti zadatke i rjesenja. Uvijek se nadje neki razlog.
Skoro kao sto studenti nadju neki razlog da ne uce.

1. Sto se tice odredjivanja tezine kolokvija, je bi rekla da to i nije neki problem. Uzmes u obzir koliko sati tog kolegija tjedno imas, koliko gradiva za nauciti, koliko si dugo ucio i truda ulozio u to ucenje i s kolikom si lakocom kolokvij rijesio. Cista matematika.

2. Zbog cega studenti moraju TRAZITI zadatke za vjezbu? Kao da je to neko strogo cuvano blago.
I zar asistentima ne bi savjest bila cistija kada bi jednostavno dali te zadatke, pa ako ih "glupi studenti" nece rijesavati, nece.

3. Vi cijelo vrijeme govorite kako bi trebalo biti. No ovo govorim iz osobnog iskustva, studenti nece rijesiti zadatak ako nemaju rijesenja.

Istina, nesto je teze dati rijesenja iz Ca nego iz ostalih predmeta, ali bolje ista nego nista. Te ideje da ce studenti doci i pitati zadatke, zatim to rijesiti, i doci pitati pojedinacno rijesenja iz zadataka jednostavno ne funkcioniraju u stvarnom svijetu. Ako student dolazi redovito na predavanja, uci svaki dan pomalo, a pritom jos jede i spava, vremena za trcanje za 4 profesora i 4 asistenta skoro da i nema.

4. Ako je netko naucio rijesenja na pamet, vi ga kaznite umanjenom ocijenom ili necim shodnim. Ali nemojte kaznjavati studente koji ce to rijesenje ili usporediti sa svojim ili ga shvatiti i nauciti.

I moja preporuka, umjesto da se svadjate s nama na forumu, napisite tih par zadataka za slijedeci kolokvij, napisite rijesenja i spavajte mirne savijesti.
Vrlo su vam zanimljivi argumenti zbog kojih, eto jednostavno, necete sastaviti zadatke i rjesenja. Uvijek se nadje neki razlog.
Skoro kao sto studenti nadju neki razlog da ne uce.

1. Sto se tice odredjivanja tezine kolokvija, je bi rekla da to i nije neki problem. Uzmes u obzir koliko sati tog kolegija tjedno imas, koliko gradiva za nauciti, koliko si dugo ucio i truda ulozio u to ucenje i s kolikom si lakocom kolokvij rijesio. Cista matematika.

2. Zbog cega studenti moraju TRAZITI zadatke za vjezbu? Kao da je to neko strogo cuvano blago.
I zar asistentima ne bi savjest bila cistija kada bi jednostavno dali te zadatke, pa ako ih "glupi studenti" nece rijesavati, nece.

3. Vi cijelo vrijeme govorite kako bi trebalo biti. No ovo govorim iz osobnog iskustva, studenti nece rijesiti zadatak ako nemaju rijesenja.

Istina, nesto je teze dati rijesenja iz Ca nego iz ostalih predmeta, ali bolje ista nego nista. Te ideje da ce studenti doci i pitati zadatke, zatim to rijesiti, i doci pitati pojedinacno rijesenja iz zadataka jednostavno ne funkcioniraju u stvarnom svijetu. Ako student dolazi redovito na predavanja, uci svaki dan pomalo, a pritom jos jede i spava, vremena za trcanje za 4 profesora i 4 asistenta skoro da i nema.

4. Ako je netko naucio rijesenja na pamet, vi ga kaznite umanjenom ocijenom ili necim shodnim. Ali nemojte kaznjavati studente koji ce to rijesenje ili usporediti sa svojim ili ga shvatiti i nauciti.

I moja preporuka, umjesto da se svadjate s nama na forumu, napisite tih par zadataka za slijedeci kolokvij, napisite rijesenja i spavajte mirne savijesti.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 23:05 ned, 7. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znam (zapravo znam, ali ajde neću pisat u ime drugih) za druge demose i asistente ali ja spavam jako mirne savjesti. Dapače nebrojeno mnogo puta sam kao i svi ostali asistenti i demosi otišao way beyond the call of duty tako da ne namjeravam u skorijoj budućnosti ići pisat nešto u stilu rješene zbirke koju će studenti učit napamet.
Ne znam (zapravo znam, ali ajde neću pisat u ime drugih) za druge demose i asistente ali ja spavam jako mirne savjesti. Dapače nebrojeno mnogo puta sam kao i svi ostali asistenti i demosi otišao way beyond the call of duty tako da ne namjeravam u skorijoj budućnosti ići pisat nešto u stilu rješene zbirke koju će studenti učit napamet.

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:37 ned, 7. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

fireball: ma mislim da se kuzimo.... razmislit cu o realizaciji... mozda kolega Alen i ja nakon ovakvih postova kao ovaj koji dolje skomentirah odlucimo dilati tajnu zbirku samo izmedju sebe.... inata radi, ako nista drugo... :roll:

[quote="Geliriell"]Vrlo su vam zanimljivi argumenti zbog kojih, eto jednostavno, necete sastaviti zadatke i rjesenja. Uvijek se nadje neki razlog.[/quote]

postoji sasvim dovoljan skup zadataka - rjesenja nadji sama (iako je i skup zadataka sa rjesenjima poveci - cak i na ovom forumu)

ne sjecam se da je opisu posla ijednog asistenta ili demosa da sastavlja zbirku zadataka... :roll:

[quote="Geliriell"]2. Zbog cega studenti moraju TRAZITI zadatke za vjezbu? Kao da je to neko strogo cuvano blago.[/quote]

zgodno je prije odgovaranja na nesto procitati topic :roll:
ako netko zeli da JA ili bilo tko drugi smislim neki zadatak, da mora me TRAZIT - sto je tu tako cudno?
ne pada mi na pamet ici smisljavati zadatake iz cistog egozima sto znam smislit zatadak :roll:
no da si, kao sto nisi, procitala cijeli topic, mozda bi shvatili u cemu je u stvari rijec, prije ovakvog ulijetanja... :roll:

[quote="Geliriell"]I zar asistentima ne bi savjest bila cistija kada bi jednostavno dali te zadatke, pa ako ih "glupi studenti" nece rijesavati, nece.[/quote]

postoji sasvim dobar set zadataka.... pogledaj samo stare kolokvije i stare rokove.... postoje cak i rjesenja veceg dijela toga....
o cemu ti uopce pricas?
o MOJOJ dobroj volji za izmisljavanjem jos nekog tamo zadatka za studenta koji me to zamolio i prozivas MENE da bih to MORALA raditi na nacin an koji si si TI zamislila?
i jos ovakvim tonom?
ajd se spusti na zemlju
hvala

[quote="Geliriell"]3. Vi cijelo vrijeme govorite kako bi trebalo biti. No ovo govorim iz osobnog iskustva, studenti nece rijesiti zadatak ako nemaju rijesenja. [/quote]

to zbilja nije niti moj problem,a niti problem ikoga drugog doli samih studenata....
vi ste punoljetne osobe i valjda ste upisali ovaj fax zato sto to zelite...
ako niste, mozda da potrazite drugi?

[quote="Geliriell"]Istina, nesto je teze dati rijesenja iz Ca nego iz ostalih predmeta, ali bolje ista nego nista. Te ideje da ce studenti doci i pitati zadatke, zatim to rijesiti, i doci pitati pojedinacno rijesenja iz zadataka jednostavno ne funkcioniraju u stvarnom svijetu. Ako student dolazi redovito na predavanja, uci svaki dan pomalo, a pritom jos jede i spava, vremena za trcanje za 4 profesora i 4 asistenta skoro da i nema.[/quote]

nije na meni da rasporedjujem necije vrijeme....
ja, niti itko drugi, nismo rekli da itko ista mora ici ikoga pitati...
kao sto rekoh, postoji sasvim dobar set zadataka izvan vjezbi sa rjesenjima za rjesavati...

[quote="Geliriell"]4. Ako je netko naucio rijesenja na pamet, vi ga kaznite umanjenom ocijenom ili necim shodnim. Ali nemojte kaznjavati studente koji ce to rijesenje ili usporediti sa svojim ili ga shvatiti i nauciti.[/quote]

ovo nije vrtic, vec fakultet....
mislim, koji vam je sad vrag da potpuno krivo tumacite recene stvari?
kolega i ja smo popricali o tome kako bi ON htio uciti i da li to moze staviti javno.... ja sam rekla svoje misljenje - o necemu sto cemo graditi KOLEGA i JA

zbilja mi nije jasno o cemu ti pricas i za sto me pak sad TI optuzujes :roll:

[quote="Geliriell"]I moja preporuka, umjesto da se svadjate s nama na forumu, napisite tih par zadataka za slijedeci kolokvij, napisite rijesenja i spavajte mirne savijesti.[/quote]

napisi si sama zadatke i rijesi ih.... what's the big deal?!

a ja jako mirno spavam... cak i kad me se ovako napada bez ikakvih razloga.... :roll:
i onda neka me samo netko prozove da zasto ne zelim napraviti nista vise od onoga sto se zaduzim.... :roll:

a ubuduce procitaj topic na koji replyas.... za pocetak... a kao nastavak probaj ga shvatiti.... moze?
fala

u svakom slucaju, mislim da dugujes veliku ispriku meni i ostalima koje si napala na ovako krajnje kontraproduktivan nacin.... ali prije toga procitaj i topic i moj odgovor...

i onda neka se ja ili bilo tko drugi trudimo oko studenata..... :roll:
fireball: ma mislim da se kuzimo.... razmislit cu o realizaciji... mozda kolega Alen i ja nakon ovakvih postova kao ovaj koji dolje skomentirah odlucimo dilati tajnu zbirku samo izmedju sebe.... inata radi, ako nista drugo... Rolling Eyes

Geliriell (napisa):

postoji sasvim dovoljan skup zadataka - rjesenja nadji sama (iako je i skup zadataka sa rjesenjima poveci - cak i na ovom forumu)

ne sjecam se da je opisu posla ijednog asistenta ili demosa da sastavlja zbirku zadataka... Rolling Eyes

Geliriell (napisa):

zgodno je prije odgovaranja na nesto procitati topic Rolling Eyes
ako netko zeli da JA ili bilo tko drugi smislim neki zadatak, da mora me TRAZIT - sto je tu tako cudno?
ne pada mi na pamet ici smisljavati zadatake iz cistog egozima sto znam smislit zatadak Rolling Eyes
no da si, kao sto nisi, procitala cijeli topic, mozda bi shvatili u cemu je u stvari rijec, prije ovakvog ulijetanja... Rolling Eyes

Geliriell (napisa):

postoji sasvim dobar set zadataka.... pogledaj samo stare kolokvije i stare rokove.... postoje cak i rjesenja veceg dijela toga....
o cemu ti uopce pricas?
o MOJOJ dobroj volji za izmisljavanjem jos nekog tamo zadatka za studenta koji me to zamolio i prozivas MENE da bih to MORALA raditi na nacin an koji si si TI zamislila?
i jos ovakvim tonom?
ajd se spusti na zemlju
hvala

Geliriell (napisa):

to zbilja nije niti moj problem,a niti problem ikoga drugog doli samih studenata....
vi ste punoljetne osobe i valjda ste upisali ovaj fax zato sto to zelite...
ako niste, mozda da potrazite drugi?

Geliriell (napisa):

nije na meni da rasporedjujem necije vrijeme....
ja, niti itko drugi, nismo rekli da itko ista mora ici ikoga pitati...
kao sto rekoh, postoji sasvim dobar set zadataka izvan vjezbi sa rjesenjima za rjesavati...

Geliriell (napisa):

ovo nije vrtic, vec fakultet....
mislim, koji vam je sad vrag da potpuno krivo tumacite recene stvari?
kolega i ja smo popricali o tome kako bi ON htio uciti i da li to moze staviti javno.... ja sam rekla svoje misljenje - o necemu sto cemo graditi KOLEGA i JA

zbilja mi nije jasno o cemu ti pricas i za sto me pak sad TI optuzujes Rolling Eyes

Geliriell (napisa):

napisi si sama zadatke i rijesi ih.... what's the big deal?!

a ja jako mirno spavam... cak i kad me se ovako napada bez ikakvih razloga.... Rolling Eyes
i onda neka me samo netko prozove da zasto ne zelim napraviti nista vise od onoga sto se zaduzim.... Rolling Eyes

a ubuduce procitaj topic na koji replyas.... za pocetak... a kao nastavak probaj ga shvatiti.... moze?
fala

u svakom slucaju, mislim da dugujes veliku ispriku meni i ostalima koje si napala na ovako krajnje kontraproduktivan nacin.... ali prije toga procitaj i topic i moj odgovor...

i onda neka se ja ili bilo tko drugi trudimo oko studenata..... Rolling Eyes

shokre
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 0:41 pon, 8. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

A jeste si probali potraziti na internetu zadatke sa rjesenjima?

Eto, ja u 3 minute nasao ovo: http://cslibrary.stanford.edu/

Search string za google je bio: programming c problems example solutions
A jeste si probali potraziti na internetu zadatke sa rjesenjima?

Eto, ja u 3 minute nasao ovo: http://cslibrary.stanford.edu/

Search string za google je bio: programming c problems example solutions

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:03 pon, 8. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Joj, people, u programerskim kolegijima se ne isplati traziti zadatke s rjesenjima. :roll:

0. Nadjete zadatak (ili sami izmislite sto zelite da vas program radi). 8)

1. Pokusate napisati program. :)

2. Ako uspijete, pokrenete program, ukucate podatke i vidite je l' dobro. 8)
2.1. Ako je dobro :arrow: [b]STOP[/b] =D>
2.2. Inace, vratite se na tocku 1. :)

3. Ako ne uspijete, zamolite za pomoc/savjet kolegu, demosa, asistenta, profesora, na Forumu,... i onda se vratite na tocku 1. :)

Zadatak s rjesenjem znaci da cete to rjesenje pogledati i, kad ga pokusate napisati, to cete napraviti dobrim dijelom po sjecanju i onda cete biti uvjereni kako znate programirati i kako su asistenti zli kad ocekuju da znate nesto tako tesko kao trazenje najblize tocke. :(

Evo, iz glave:

1. Napisite program koji ucitava kvadratnu matricu reda [i]n[/i] < 10, te jedan vektor duljine [i]n[/i] i ispisuje da li je taj vektor svojstven za ucitanu matricu. 8)
1.1. Napisite funkciju [tt]double svvr(double A[][], double v[], int n)[/tt] koja vraca [tt]0[/tt] ako [tt]v[/tt] nije svojstveni vektor od [tt]A[/tt]; u protivnom vraca pripadnu svojstvenu vrijednost. Napisite i program kojim cete testirati funkciju.

2. Napisite funkciju [tt]double hsredina(int niz[], n)[/tt] (i program koji ju testira) koja vraca harmonijsku sredinu ucitanih brojeva [latex]\left(\frac{n}{\frac{1}{a_1}+\frac{1}{a_2}+\dots+\frac{1}{a_n}}\right)[/latex]

3. Napisite program koji ucitava tekst rijec po rijec (svaka rijec ima najvise 50 znakova) i ispisuje taj tekst tako da rijeci invertira. Npr. "Dos'o Pero u ducan" :arrow: "o'soD oreP u nacud".
Za invertiranje rijeci napisite funkciju koju cete pozivati iz programa, a kad naucite rad s datotekama promijenite program tako da originalni tekst ucitava iz datoteke [tt]"ulaz.txt"[/tt] i rezultat ispisuje u datoteku [tt]"izlaz.txt"[/tt].

Nije bas jako duboko za smisliti, ne? 8) Naravno, lakse je kukati i nabacivati drvlje i kamenje po asistentima i demosima... :roll:
Joj, people, u programerskim kolegijima se ne isplati traziti zadatke s rjesenjima. Rolling Eyes

0. Nadjete zadatak (ili sami izmislite sto zelite da vas program radi). Cool

1. Pokusate napisati program. Smile

2. Ako uspijete, pokrenete program, ukucate podatke i vidite je l' dobro. Cool
2.1. Ako je dobro Arrow STOP Applause
2.2. Inace, vratite se na tocku 1. Smile

3. Ako ne uspijete, zamolite za pomoc/savjet kolegu, demosa, asistenta, profesora, na Forumu,... i onda se vratite na tocku 1. Smile

Zadatak s rjesenjem znaci da cete to rjesenje pogledati i, kad ga pokusate napisati, to cete napraviti dobrim dijelom po sjecanju i onda cete biti uvjereni kako znate programirati i kako su asistenti zli kad ocekuju da znate nesto tako tesko kao trazenje najblize tocke. Sad

Evo, iz glave:

1. Napisite program koji ucitava kvadratnu matricu reda n < 10, te jedan vektor duljine n i ispisuje da li je taj vektor svojstven za ucitanu matricu. Cool
1.1. Napisite funkciju double svvr(double A[][], double v[], int n) koja vraca 0 ako v nije svojstveni vektor od A; u protivnom vraca pripadnu svojstvenu vrijednost. Napisite i program kojim cete testirati funkciju.

2. Napisite funkciju double hsredina(int niz[], n) (i program koji ju testira) koja vraca harmonijsku sredinu ucitanih brojeva

3. Napisite program koji ucitava tekst rijec po rijec (svaka rijec ima najvise 50 znakova) i ispisuje taj tekst tako da rijeci invertira. Npr. "Dos'o Pero u ducan" Arrow "o'soD oreP u nacud".
Za invertiranje rijeci napisite funkciju koju cete pozivati iz programa, a kad naucite rad s datotekama promijenite program tako da originalni tekst ucitava iz datoteke "ulaz.txt" i rezultat ispisuje u datoteku "izlaz.txt".

Nije bas jako duboko za smisliti, ne? Cool Naravno, lakse je kukati i nabacivati drvlje i kamenje po asistentima i demosima... Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vanja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 12 - 2

PostPostano: 11:46 pon, 8. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]prošlo je podne, nadao sam se rezultatima dosad... [/quote]

Zar su rezultati iz C-a trebali biti objavljeni danas?
Citat:
prošlo je podne, nadao sam se rezultatima dosad...

Zar su rezultati iz C-a trebali biti objavljeni danas?

Zadnja promjena: vanja; 11:54 pon, 8. 5. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
bernard_z
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 11:50 pon, 8. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da!
Da!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:13 pon, 8. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kolege trenutno upisuju; do 2 ce valjda biti na Mrezi. 8)
Kolege trenutno upisuju; do 2 ce valjda biti na Mrezi. Cool

[Vrh]
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 12:15 pon, 8. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Kolege trenutno upisuju; do 2 ce valjda biti na Mrezi. 8)[/quote]
...a ti besposlicaris tu po forumu. ccc :D

[size=9]jk, afkors[/size] 8)
vsego (napisa):

...a ti besposlicaris tu po forumu. ccc Very Happy

jk, afkors Cool

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:11 pon, 8. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pericius"][quote="vsego"]Kolege trenutno upisuju; do 2 ce valjda biti na Mrezi. 8)[/quote]
...a ti besposlicaris tu po forumu. ccc :D[/quote]

Ja drzim nastavu i, usput, javljam vama da su [url=http://web.math.hr/nastava/c/download.php?file=kolokviji/rezultati/c-kol-rez-05-05-06.pdf]rezultati[/url] stigli. :D Ne pitaj me za postotke; ne znam. :neznam:
Pericius (napisa):
vsego (napisa):

...a ti besposlicaris tu po forumu. ccc Very Happy

Ja drzim nastavu i, usput, javljam vama da su rezultati stigli. Very Happy Ne pitaj me za postotke; ne znam. Ja to stvarno ne znam

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:46 pon, 8. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

A kada će biti žalbe?
A kada će biti žalbe?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:47 pon, 8. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]A kada će biti žalbe?[/quote]

U 18:00; ne znam jos gdje. :) Mozda pise na oglasnoj ploci. 8)
Anonymous (napisa):
A kada će biti žalbe?

U 18:00; ne znam jos gdje. Smile Mozda pise na oglasnoj ploci. Cool

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:48 pon, 8. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala. :D
Hvala. Very Happy

[Vrh]
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 13:51 pon, 8. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[i]"I've been beat up, I've been thrown Out
But I'm not down, Oh I'm not down
I've been shown up, but I've grown up
And I'm not down, Oh I'm not down!"[/i] ~ The Clash
:bananaparty:

Vidimo se na sljedecem kolokviju (mozda ;) )! Idem slavit sad.
:drunk: :gluglu:
"I've been beat up, I've been thrown Out
But I'm not down, Oh I'm not down
I've been shown up, but I've grown up
And I'm not down, Oh I'm not down!"
~ The Clash
Tulum banana

Vidimo se na sljedecem kolokviju (mozda Wink )! Idem slavit sad.
Borac za ukidanje nula promila Pijem...

Sly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 14:41 pon, 8. 5. 2006    Naslov: žalbe? Citirajte i odgovorite

Budući da mi se nije dalo ići danas do faksa može mi tko reći kad i gdje su žalbe?

Nisam se ni najmanje nadao da ce rezultati tako brzo doći :D
Htjeo sam samo vidjeti prvi zadatak..
Hvala!
Budući da mi se nije dalo ići danas do faksa može mi tko reći kad i gdje su žalbe?

Nisam se ni najmanje nadao da ce rezultati tako brzo doći Very Happy
Htjeo sam samo vidjeti prvi zadatak..
Hvala!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 18:39 pon, 8. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hej pa kak to tak? čekali smo rezlutate dva sata ili koliko već....mislio sam da kad rezultati kasne da će i žalbe kasniti, tj da će ih premjestit na sutra. međutim, rezultati su bili u 2 a žalbe ipak u 6? neki od studenata nisu mogli cijeli dan visit na faksu ili otići nešto obaviti pa se vratiti (jednostavno zato jer je više stvari trebalo biti obavljeno). trebali ste staviti žalbe barem sljedeći dan. ja sam računao da će netko ipak staviti žalbe sutra. a sad mi je kasno....i računati i žaliti se.
hej pa kak to tak? čekali smo rezlutate dva sata ili koliko već....mislio sam da kad rezultati kasne da će i žalbe kasniti, tj da će ih premjestit na sutra. međutim, rezultati su bili u 2 a žalbe ipak u 6? neki od studenata nisu mogli cijeli dan visit na faksu ili otići nešto obaviti pa se vratiti (jednostavno zato jer je više stvari trebalo biti obavljeno). trebali ste staviti žalbe barem sljedeći dan. ja sam računao da će netko ipak staviti žalbe sutra. a sad mi je kasno....i računati i žaliti se.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:29 pon, 8. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sluzbeni rezultati su bili u 18:00, neposredno prije zalbi i to je receno na kolokviju. :roll: To sto smo mi ranije objavili rezultate, zato da ih mozete vidjeti i da ne morate dolaziti/cekati ako ste zadovoljni, stvar je nase dobre volje. 8) Mogli smo vas ostaviti da cekate sluzbeni termin. :|
Sluzbeni rezultati su bili u 18:00, neposredno prije zalbi i to je receno na kolokviju. Rolling Eyes To sto smo mi ranije objavili rezultate, zato da ih mozete vidjeti i da ne morate dolaziti/cekati ako ste zadovoljni, stvar je nase dobre volje. Cool Mogli smo vas ostaviti da cekate sluzbeni termin. Neutral

[Vrh]
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 11:13 uto, 9. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li su zadaci sa kolokvija dostupni na webu i, ako da, gdje?

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:26 uto, 9. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pericius"]Da li su zadaci sa kolokvija dostupni na webu i, ako da, gdje?[/quote]

Nisu. :) Zeli se izbjeci efekt bubanja zadataka i rjesenja na pamet, jer popravni nece biti bas onoliko slican originalu koliko su to bili popravni na UuR-u. 8)
(odluka je zajednicka od strane svih na kolegiju, pa ne skacite sad meni po glavi zbog toga :P)
Pericius (napisa):

Nisu. Smile Zeli se izbjeci efekt bubanja zadataka i rjesenja na pamet, jer popravni nece biti bas onoliko slican originalu koliko su to bili popravni na UuR-u. Cool
(odluka je zajednicka od strane svih na kolegiju, pa ne skacite sad meni po glavi zbog toga Razz)

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 4 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum