Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Osvrt na kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
43 = 75 - 32

PostPostano: 11:31 uto, 9. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@vsego: Ne zelim ti "skakati po glavi", ali to je jako [b]!GLUPA![/b] odluka. Necu to niti argumentirati jer bi svakoj normalnoj osobi to trebalo bit ocito. :roll:

Ja sam, evo, prosao kolokvij, i opet zelim rijesiti te zadatke doma, kako spada. A sad to ne mogu. :(
Bas vam hvala. :evil:
@vsego: Ne zelim ti "skakati po glavi", ali to je jako !GLUPA! odluka. Necu to niti argumentirati jer bi svakoj normalnoj osobi to trebalo bit ocito. Rolling Eyes

Ja sam, evo, prosao kolokvij, i opet zelim rijesiti te zadatke doma, kako spada. A sad to ne mogu. Sad
Bas vam hvala. Evil or Very Mad

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
iaugust
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 16 - 6

PostPostano: 12:14 uto, 9. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

definitivno se slazem, a vjerujem da i vecina studenata tako misli.

prilicno glupo!
definitivno se slazem, a vjerujem da i vecina studenata tako misli.

prilicno glupo!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 12:32 uto, 9. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zadaci će vrlo vjerojtno biti objavljeni nakon popravnog kolokvija, a da ne razumijete ili smatrate da je "glupo" to što nisu objavljeni zadaci to mi je jasno zato što nikada niste ispravljali kolokvije, pismene niti slušali nekog tko odgovara C. Da jeste bilo bi vam itekako jasno zašto je tako odlučeno.
Zadaci će vrlo vjerojtno biti objavljeni nakon popravnog kolokvija, a da ne razumijete ili smatrate da je "glupo" to što nisu objavljeni zadaci to mi je jasno zato što nikada niste ispravljali kolokvije, pismene niti slušali nekog tko odgovara C. Da jeste bilo bi vam itekako jasno zašto je tako odlučeno.

Gost

PostPostano: 12:43 uto, 9. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

I kad je na kraju popravni kolokvij :?:
posto je popravni iz linearne 15.5.
I kad je na kraju popravni kolokvij Question
posto je popravni iz linearne 15.5.

[Vrh]
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 12:44 uto, 9. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]Zadaci će vrlo vjerojtno biti objavljeni nakon popravnog kolokvija, a da ne razumijete ili smatrate da je "glupo" to što nisu objavljeni zadaci to mi je jasno zato što nikada niste ispravljali kolokvije, pismene niti slušali nekog tko odgovara C. Da jeste bilo bi vam itekako jasno zašto je tako odlučeno.[/quote]
Ajde, molim te (najozbiljnije) da mi onda objasnis zasto takva odluka? Jer, meni bas i ne ide u glavu zasto veliki broj studenata koji zele provjezbat to (a i orijentirat se za popravni) nema pristup tim zadatcima. Pa ne mozete nam uskratit to "pravo" zbog nekolicine ljudi koji se ne znaju ispravno pripremat za kolokvij (a i uostalom, njihovo pravo je da se tako pripremaju).

Naravno, i vase je pravo da to ne stavite na net, [i]but that's just plain sick[/i].
Gordan (napisa):

Ajde, molim te (najozbiljnije) da mi onda objasnis zasto takva odluka? Jer, meni bas i ne ide u glavu zasto veliki broj studenata koji zele provjezbat to (a i orijentirat se za popravni) nema pristup tim zadatcima. Pa ne mozete nam uskratit to "pravo" zbog nekolicine ljudi koji se ne znaju ispravno pripremat za kolokvij (a i uostalom, njihovo pravo je da se tako pripremaju).

Naravno, i vase je pravo da to ne stavite na net, but that's just plain sick.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:13 uto, 9. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Popravni je 19.5. u 18:00. 8)

S Periciusom se necu prepucavati; ako mu je toliko stalo, neka ode do profesora i trazi da se to objavi. :roll: Sto se mene tice, ok je da se objave [b]samo[/b] zadaci, no nije na meni da tu ista odlucujem. 8)
Popravni je 19.5. u 18:00. Cool

S Periciusom se necu prepucavati; ako mu je toliko stalo, neka ode do profesora i trazi da se to objavi. Rolling Eyes Sto se mene tice, ok je da se objave samo zadaci, no nije na meni da tu ista odlucujem. Cool

[Vrh]
Sasuke
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-5 = 11 - 16

PostPostano: 15:24 uto, 9. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

jasno bi mi bilo kad ne bi objavili zadatke i rjesenja jer ce popravni biti slican prvom, pa da studenti ne bi strebali zadatke i tako prosli, ali ako ce biti razliciti onda ne vidim smisao toga, jer ionako kad bi to nastrebali ne bi im pomoglo.
jasno bi mi bilo kad ne bi objavili zadatke i rjesenja jer ce popravni biti slican prvom, pa da studenti ne bi strebali zadatke i tako prosli, ali ako ce biti razliciti onda ne vidim smisao toga, jer ionako kad bi to nastrebali ne bi im pomoglo.

nyx
[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 17:37 uto, 9. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

(kasno palim, al evo)

[u]Vezano za zadace i zbirku zadataka na forumu[/u]: Meni se cini da Alen zeli reci da on voli komentirati zadatke na forumu, a i ja imam takav dojam da postoji interes, mozda mali ali ipak postoji. Meni je savrseno jasno zasto se to cini losom idejom i zasto je sa takvim odusevljenjem docekana. Medjutim ukoliko bi ova ideja pomogla nama a i buducim generacijama ne vidim razlog zasto bi se od nje odustalo. Stoga podrzavam!! :) Btw mozda bi i mogli imati natjecanje za sto bolje osmisljeni zadatak :D

[u]
Vezano za kolokvij u jednom/dva danu/a & bolonji[/u]: Mislim da to nikako nema smisla (jedino mozda u realizaciji o kakvoj Nesi prica). Ne razumijem zasto nas bolonjce se uvijek proziva da kao redovito radimo bla bla. Po cemu se mi to razlikujemo od nebolonjaca? Je li mozda zbog zadaca koje su tu iskljucivo kao uvid u ono sto se od nas ocekuje da znamo. Oprostite sto zelim dan predaha prije nego pristupim sljedecem kolokviju koji mi je jedina sansa da dobijem nesto razlicito od 3,2,1. Samo mogu pomisliti kakve bi pobune izbile kada bi se ukinuo evo samo dekanski rok(koji je ionako nastao u ratno doba kada je bilo stvarne potrebe). Kolokviji su mozda laksi od proslih godina u smislu ostvarivanja prolaza, tj. prolaz je puno lakse osigurati, ali na usmenima se tesko prolazi ako ne znas, a da i ne govorim o stresu i muki. Ja sam imala 3 usmena u 12 dana. I jos smatram da sam dobro prosla sa terminima. Mislim da je fakultet pogresno mjesto na kojem bi se trebale promijeniti radne navike, problem je mnogo dublji.
(kasno palim, al evo)

Vezano za zadace i zbirku zadataka na forumu: Meni se cini da Alen zeli reci da on voli komentirati zadatke na forumu, a i ja imam takav dojam da postoji interes, mozda mali ali ipak postoji. Meni je savrseno jasno zasto se to cini losom idejom i zasto je sa takvim odusevljenjem docekana. Medjutim ukoliko bi ova ideja pomogla nama a i buducim generacijama ne vidim razlog zasto bi se od nje odustalo. Stoga podrzavam!! Smile Btw mozda bi i mogli imati natjecanje za sto bolje osmisljeni zadatak Very Happy

Vezano za kolokvij u jednom/dva danu/a & bolonji
: Mislim da to nikako nema smisla (jedino mozda u realizaciji o kakvoj Nesi prica). Ne razumijem zasto nas bolonjce se uvijek proziva da kao redovito radimo bla bla. Po cemu se mi to razlikujemo od nebolonjaca? Je li mozda zbog zadaca koje su tu iskljucivo kao uvid u ono sto se od nas ocekuje da znamo. Oprostite sto zelim dan predaha prije nego pristupim sljedecem kolokviju koji mi je jedina sansa da dobijem nesto razlicito od 3,2,1. Samo mogu pomisliti kakve bi pobune izbile kada bi se ukinuo evo samo dekanski rok(koji je ionako nastao u ratno doba kada je bilo stvarne potrebe). Kolokviji su mozda laksi od proslih godina u smislu ostvarivanja prolaza, tj. prolaz je puno lakse osigurati, ali na usmenima se tesko prolazi ako ne znas, a da i ne govorim o stresu i muki. Ja sam imala 3 usmena u 12 dana. I jos smatram da sam dobro prosla sa terminima. Mislim da je fakultet pogresno mjesto na kojem bi se trebale promijeniti radne navike, problem je mnogo dublji.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Chatarin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 21:04 uto, 9. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sasuke"]jasno bi mi bilo kad ne bi objavili zadatke i rjesenja jer ce popravni biti slican prvom, pa da studenti ne bi strebali zadatke i tako prosli, ali ako ce biti razliciti onda ne vidim smisao toga, jer ionako kad bi to nastrebali ne bi im pomoglo.[/quote]

U potpunosti se slažem s ovime!! :karma:

@vsego: a što će se to promjeniti? Biti će manje zadataka tipa napiši program ili baš sve skroz drugačije?
Sasuke (napisa):

U potpunosti se slažem s ovime!! karma++

@vsego: a što će se to promjeniti? Biti će manje zadataka tipa napiši program ili baš sve skroz drugačije?

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:48 sri, 10. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Raspravili smo jos jednom i zadaci (bez rjesenja) su sada objavljeni [url=http://web.math.hr/nastava/c/download.php?file=kolokviji/c-kol-05-05-06.zip]ovdje[/url]. 8)

@Sasuke: Apsolutno stoji da bi "nastrebavanje" bilo beskorisno za studente... toga se i bojimo. :( Od kad radim ovdje, gledamo nabubane komade koda polijepljene bez ikakvog smisla i studente koji tvrde da "to znaju". :( Zato jos jednom apeliram na one koji idu na popravni da ne naprave istu gresku, nego da se potrude razumijeti gradivo (npr. rijesite barem jednu grupu skroz samostalno). :pray:

@Chatarin: Na UuR-u su zadaci bili identicni, uz izmijenjene brojeve i sitne zahvate u kodu. :? Ovdje, kolokvij ce tehnicki biti isti, ali zadaci nece biti copy/paste starih, nego ponesto inovativniji (naravno, iz istog gradiva). 8) Vise ne znam jer ih opet ne sastavljam i nisam ih jos vidio. :|

Ukupni broj bodova i uvjet za prolaz ce biti isti kao i na originalnom kolokviju. 8)
Raspravili smo jos jednom i zadaci (bez rjesenja) su sada objavljeni ovdje. Cool

@Sasuke: Apsolutno stoji da bi "nastrebavanje" bilo beskorisno za studente... toga se i bojimo. Sad Od kad radim ovdje, gledamo nabubane komade koda polijepljene bez ikakvog smisla i studente koji tvrde da "to znaju". Sad Zato jos jednom apeliram na one koji idu na popravni da ne naprave istu gresku, nego da se potrude razumijeti gradivo (npr. rijesite barem jednu grupu skroz samostalno). Pray

@Chatarin: Na UuR-u su zadaci bili identicni, uz izmijenjene brojeve i sitne zahvate u kodu. Confused Ovdje, kolokvij ce tehnicki biti isti, ali zadaci nece biti copy/paste starih, nego ponesto inovativniji (naravno, iz istog gradiva). Cool Vise ne znam jer ih opet ne sastavljam i nisam ih jos vidio. Neutral

Ukupni broj bodova i uvjet za prolaz ce biti isti kao i na originalnom kolokviju. Cool

[Vrh]
Sly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 9:18 sri, 10. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajme majko moja, koja je svrha toga ne objavljivanja?
Zašto izmišljati toplu vodu, kad ona postoji?
Za koga je kokoš bila prije jajeta?

Izbacite najslabiju kariku!
Ajme majko moja, koja je svrha toga ne objavljivanja?
Zašto izmišljati toplu vodu, kad ona postoji?
Za koga je kokoš bila prije jajeta?

Izbacite najslabiju kariku!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 10:49 sri, 10. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

mali :OT:

ova rasparava je seve zanimljivija... :lol:

ja biu voilio vidjeti rezultate na netau, ja nemam ništa protiv toga, a kao što je neko već rekao, nije naš problem što će neki biser ić učit cijele zadatke ili dijelove koda napamet zato jer to "ne razumijumu"... ma oni sve razumiju, samo se prave da ne razumiju, jer "oni nisu nikada programirali", nisam ni ja pa šta...

[size=18][b][color=red]Hoćemo riješenja!!![/color][/b][/size] :twisted:
mali Off-topic

ova rasparava je seve zanimljivija... Laughing

ja biu voilio vidjeti rezultate na netau, ja nemam ništa protiv toga, a kao što je neko već rekao, nije naš problem što će neki biser ić učit cijele zadatke ili dijelove koda napamet zato jer to "ne razumijumu"... ma oni sve razumiju, samo se prave da ne razumiju, jer "oni nisu nikada programirali", nisam ni ja pa šta...

Hoćemo riješenja!!! Twisted Evil

Gost

PostPostano: 12:40 sri, 10. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hoćete rješenja?! napišite si ih sami! barem rješenje iz Ca nije problem provjerit. "što ispisuje ovaj redak koda?" ukucaš u komp, pokreneš i vidiš
hoćete rješenja?! napišite si ih sami! barem rješenje iz Ca nije problem provjerit. "što ispisuje ovaj redak koda?" ukucaš u komp, pokreneš i vidiš

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 13:35 sri, 10. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]hoćete rješenja?! napišite si ih sami! barem rješenje iz Ca nije problem provjerit. "što ispisuje ovaj redak koda?" ukucaš u komp, pokreneš i vidiš[/quote]

hvala na savjetu ali veći dio sam tako već i napravio :D

jer znaš, to i nije baš najinoivativnija misao koju si rekao, čudi me kako se još ljudi toga nije sjetilo (sa dozom sarkazma i ironije izrečena je ova misao)

p.s. još malo pa bi me neko mogao naznati pjesnikom, ili još bolje velikim misliocem :twisted: :rofl:
Anonymous (napisa):

hvala na savjetu ali veći dio sam tako već i napravio Very Happy

jer znaš, to i nije baš najinoivativnija misao koju si rekao, čudi me kako se još ljudi toga nije sjetilo (sa dozom sarkazma i ironije izrečena je ova misao)

p.s. još malo pa bi me neko mogao naznati pjesnikom, ili još bolje velikim misliocem Twisted Evil Rolling On the Floor Laughing

bla bla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 4

PostPostano: 13:37 sri, 10. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"][quote="Anonymous"]hoćete rješenja?! napišite si ih sami! barem rješenje iz Ca nije problem provjerit. "što ispisuje ovaj redak koda?" ukucaš u komp, pokreneš i vidiš[/quote]

hvala na savjetu ali veći dio sam tako već i napravio :D

p.s. još malo pa bi me neko mogao naznati pjesnikom, ili još bolje velikim misliocem :twisted: :rofl:[/quote]

pa,ako si već napravio,odnesi ih demosu pa neka ti on pogleda jesu li dobra (uostalom,unesi ih u komp pa ćeš sam vidjeti) i zamoli ga da ti on riješi ono kaj nisi znao.... gdje je problem :?:
fireball (napisa):
Anonymous (napisa):

hvala na savjetu ali veći dio sam tako već i napravio Very Happy

p.s. još malo pa bi me neko mogao naznati pjesnikom, ili još bolje velikim misliocem Twisted Evil Rolling On the Floor Laughing

pa,ako si već napravio,odnesi ih demosu pa neka ti on pogleda jesu li dobra (uostalom,unesi ih u komp pa ćeš sam vidjeti) i zamoli ga da ti on riješi ono kaj nisi znao.... gdje je problem Question

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 15:58 sri, 10. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

vidiš i to sam napravio u međuvremenu, sad mi sve štima i radi kako treba...
vidiš i to sam napravio u međuvremenu, sad mi sve štima i radi kako treba...

RonnieColeman
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 45 - 39

PostPostano: 13:04 čet, 11. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

priznajem, nemalo sam zbunjen, doušnik s faxa tvrdi da piše da je popravni u ponedjeljak,a forum kaže - petak :?:

Odzbunite me molim. :?
priznajem, nemalo sam zbunjen, doušnik s faxa tvrdi da piše da je popravni u ponedjeljak,a forum kaže - petak Question

Odzbunite me molim. Confused

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 13:25 čet, 11. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

doslo je do pomicanja svih kolokvija... C je trebao biti u ponedjeljak, ali kako je linearna uskocila na ponedjeljak, C je pomaknut na neki dan iza.....
da li je cetvrtak ili petak, to sad ne znam, provjeri na forumu (ili cekaj da netko od onih koji znaju vrisne ovdje :wink:)
doslo je do pomicanja svih kolokvija... C je trebao biti u ponedjeljak, ali kako je linearna uskocila na ponedjeljak, C je pomaknut na neki dan iza.....
da li je cetvrtak ili petak, to sad ne znam, provjeri na forumu (ili cekaj da netko od onih koji znaju vrisne ovdje Wink)

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 14:28 čet, 11. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala. Upravo ta ''tektonika'' može ojačati ionako krhko znanje :mrgreen:, zapravo, više potaknuti lijenost da mrdne stražnjicom. :mrgreen:

19-og je, dakle petak. :wink:
Hvala. Upravo ta ''tektonika'' može ojačati ionako krhko znanje Mr. Green, zapravo, više potaknuti lijenost da mrdne stražnjicom. Mr. Green

19-og je, dakle petak. Wink

ana_math
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 15:48 čet, 11. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hocemo li i u popravnom kolokviju imati isto 4 zadatka, i da li ce biti teorije kao onaj prvi zadatak u orginalnom kolokviju? a sto se tice bodova i koliko ce biti sveukupno, a koliko ce trebati za prolaz?

cula sam da popravni nece biti ni slican orginalu, pa me zanima da li je to istina...

tnx
hocemo li i u popravnom kolokviju imati isto 4 zadatka, i da li ce biti teorije kao onaj prvi zadatak u orginalnom kolokviju? a sto se tice bodova i koliko ce biti sveukupno, a koliko ce trebati za prolaz?

cula sam da popravni nece biti ni slican orginalu, pa me zanima da li je to istina...

tnx

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 5 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum