Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:31 uto, 9. 5. 2006 Naslov: |
|
|
@vsego: Ne zelim ti "skakati po glavi", ali to je jako [b]!GLUPA![/b] odluka. Necu to niti argumentirati jer bi svakoj normalnoj osobi to trebalo bit ocito. :roll:
Ja sam, evo, prosao kolokvij, i opet zelim rijesiti te zadatke doma, kako spada. A sad to ne mogu. :(
Bas vam hvala. :evil:
@vsego: Ne zelim ti "skakati po glavi", ali to je jako !GLUPA! odluka. Necu to niti argumentirati jer bi svakoj normalnoj osobi to trebalo bit ocito.
Ja sam, evo, prosao kolokvij, i opet zelim rijesiti te zadatke doma, kako spada. A sad to ne mogu.
Bas vam hvala.
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:44 uto, 9. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Gordan"]Zadaci će vrlo vjerojtno biti objavljeni nakon popravnog kolokvija, a da ne razumijete ili smatrate da je "glupo" to što nisu objavljeni zadaci to mi je jasno zato što nikada niste ispravljali kolokvije, pismene niti slušali nekog tko odgovara C. Da jeste bilo bi vam itekako jasno zašto je tako odlučeno.[/quote]
Ajde, molim te (najozbiljnije) da mi onda objasnis zasto takva odluka? Jer, meni bas i ne ide u glavu zasto veliki broj studenata koji zele provjezbat to (a i orijentirat se za popravni) nema pristup tim zadatcima. Pa ne mozete nam uskratit to "pravo" zbog nekolicine ljudi koji se ne znaju ispravno pripremat za kolokvij (a i uostalom, njihovo pravo je da se tako pripremaju).
Naravno, i vase je pravo da to ne stavite na net, [i]but that's just plain sick[/i].
Gordan (napisa): | Zadaci će vrlo vjerojtno biti objavljeni nakon popravnog kolokvija, a da ne razumijete ili smatrate da je "glupo" to što nisu objavljeni zadaci to mi je jasno zato što nikada niste ispravljali kolokvije, pismene niti slušali nekog tko odgovara C. Da jeste bilo bi vam itekako jasno zašto je tako odlučeno. |
Ajde, molim te (najozbiljnije) da mi onda objasnis zasto takva odluka? Jer, meni bas i ne ide u glavu zasto veliki broj studenata koji zele provjezbat to (a i orijentirat se za popravni) nema pristup tim zadatcima. Pa ne mozete nam uskratit to "pravo" zbog nekolicine ljudi koji se ne znaju ispravno pripremat za kolokvij (a i uostalom, njihovo pravo je da se tako pripremaju).
Naravno, i vase je pravo da to ne stavite na net, but that's just plain sick.
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:13 uto, 9. 5. 2006 Naslov: |
|
|
Popravni je 19.5. u 18:00. 8)
S Periciusom se necu prepucavati; ako mu je toliko stalo, neka ode do profesora i trazi da se to objavi. :roll: Sto se mene tice, ok je da se objave [b]samo[/b] zadaci, no nije na meni da tu ista odlucujem. 8)
Popravni je 19.5. u 18:00.
S Periciusom se necu prepucavati; ako mu je toliko stalo, neka ode do profesora i trazi da se to objavi. Sto se mene tice, ok je da se objave samo zadaci, no nije na meni da tu ista odlucujem.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Sasuke Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:37 uto, 9. 5. 2006 Naslov: |
|
|
(kasno palim, al evo)
[u]Vezano za zadace i zbirku zadataka na forumu[/u]: Meni se cini da Alen zeli reci da on voli komentirati zadatke na forumu, a i ja imam takav dojam da postoji interes, mozda mali ali ipak postoji. Meni je savrseno jasno zasto se to cini losom idejom i zasto je sa takvim odusevljenjem docekana. Medjutim ukoliko bi ova ideja pomogla nama a i buducim generacijama ne vidim razlog zasto bi se od nje odustalo. Stoga podrzavam!! :) Btw mozda bi i mogli imati natjecanje za sto bolje osmisljeni zadatak :D
[u]
Vezano za kolokvij u jednom/dva danu/a & bolonji[/u]: Mislim da to nikako nema smisla (jedino mozda u realizaciji o kakvoj Nesi prica). Ne razumijem zasto nas bolonjce se uvijek proziva da kao redovito radimo bla bla. Po cemu se mi to razlikujemo od nebolonjaca? Je li mozda zbog zadaca koje su tu iskljucivo kao uvid u ono sto se od nas ocekuje da znamo. Oprostite sto zelim dan predaha prije nego pristupim sljedecem kolokviju koji mi je jedina sansa da dobijem nesto razlicito od 3,2,1. Samo mogu pomisliti kakve bi pobune izbile kada bi se ukinuo evo samo dekanski rok(koji je ionako nastao u ratno doba kada je bilo stvarne potrebe). Kolokviji su mozda laksi od proslih godina u smislu ostvarivanja prolaza, tj. prolaz je puno lakse osigurati, ali na usmenima se tesko prolazi ako ne znas, a da i ne govorim o stresu i muki. Ja sam imala 3 usmena u 12 dana. I jos smatram da sam dobro prosla sa terminima. Mislim da je fakultet pogresno mjesto na kojem bi se trebale promijeniti radne navike, problem je mnogo dublji.
(kasno palim, al evo)
Vezano za zadace i zbirku zadataka na forumu: Meni se cini da Alen zeli reci da on voli komentirati zadatke na forumu, a i ja imam takav dojam da postoji interes, mozda mali ali ipak postoji. Meni je savrseno jasno zasto se to cini losom idejom i zasto je sa takvim odusevljenjem docekana. Medjutim ukoliko bi ova ideja pomogla nama a i buducim generacijama ne vidim razlog zasto bi se od nje odustalo. Stoga podrzavam!! Btw mozda bi i mogli imati natjecanje za sto bolje osmisljeni zadatak
Vezano za kolokvij u jednom/dva danu/a & bolonji: Mislim da to nikako nema smisla (jedino mozda u realizaciji o kakvoj Nesi prica). Ne razumijem zasto nas bolonjce se uvijek proziva da kao redovito radimo bla bla. Po cemu se mi to razlikujemo od nebolonjaca? Je li mozda zbog zadaca koje su tu iskljucivo kao uvid u ono sto se od nas ocekuje da znamo. Oprostite sto zelim dan predaha prije nego pristupim sljedecem kolokviju koji mi je jedina sansa da dobijem nesto razlicito od 3,2,1. Samo mogu pomisliti kakve bi pobune izbile kada bi se ukinuo evo samo dekanski rok(koji je ionako nastao u ratno doba kada je bilo stvarne potrebe). Kolokviji su mozda laksi od proslih godina u smislu ostvarivanja prolaza, tj. prolaz je puno lakse osigurati, ali na usmenima se tesko prolazi ako ne znas, a da i ne govorim o stresu i muki. Ja sam imala 3 usmena u 12 dana. I jos smatram da sam dobro prosla sa terminima. Mislim da je fakultet pogresno mjesto na kojem bi se trebale promijeniti radne navike, problem je mnogo dublji.
_________________ Kad sam bila mala htjela sam biti statističarka
[tex]\omega \in \Omega[/tex] 
|
|
[Vrh] |
|
Chatarin Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:48 sri, 10. 5. 2006 Naslov: |
|
|
Raspravili smo jos jednom i zadaci (bez rjesenja) su sada objavljeni [url=http://web.math.hr/nastava/c/download.php?file=kolokviji/c-kol-05-05-06.zip]ovdje[/url]. 8)
@Sasuke: Apsolutno stoji da bi "nastrebavanje" bilo beskorisno za studente... toga se i bojimo. :( Od kad radim ovdje, gledamo nabubane komade koda polijepljene bez ikakvog smisla i studente koji tvrde da "to znaju". :( Zato jos jednom apeliram na one koji idu na popravni da ne naprave istu gresku, nego da se potrude razumijeti gradivo (npr. rijesite barem jednu grupu skroz samostalno). :pray:
@Chatarin: Na UuR-u su zadaci bili identicni, uz izmijenjene brojeve i sitne zahvate u kodu. :? Ovdje, kolokvij ce tehnicki biti isti, ali zadaci nece biti copy/paste starih, nego ponesto inovativniji (naravno, iz istog gradiva). 8) Vise ne znam jer ih opet ne sastavljam i nisam ih jos vidio. :|
Ukupni broj bodova i uvjet za prolaz ce biti isti kao i na originalnom kolokviju. 8)
Raspravili smo jos jednom i zadaci (bez rjesenja) su sada objavljeni ovdje.
@Sasuke: Apsolutno stoji da bi "nastrebavanje" bilo beskorisno za studente... toga se i bojimo. Od kad radim ovdje, gledamo nabubane komade koda polijepljene bez ikakvog smisla i studente koji tvrde da "to znaju". Zato jos jednom apeliram na one koji idu na popravni da ne naprave istu gresku, nego da se potrude razumijeti gradivo (npr. rijesite barem jednu grupu skroz samostalno).
@Chatarin: Na UuR-u su zadaci bili identicni, uz izmijenjene brojeve i sitne zahvate u kodu. Ovdje, kolokvij ce tehnicki biti isti, ali zadaci nece biti copy/paste starih, nego ponesto inovativniji (naravno, iz istog gradiva). Vise ne znam jer ih opet ne sastavljam i nisam ih jos vidio.
Ukupni broj bodova i uvjet za prolaz ce biti isti kao i na originalnom kolokviju.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Sly Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:49 sri, 10. 5. 2006 Naslov: |
|
|
mali :OT:
ova rasparava je seve zanimljivija... :lol:
ja biu voilio vidjeti rezultate na netau, ja nemam ništa protiv toga, a kao što je neko već rekao, nije naš problem što će neki biser ić učit cijele zadatke ili dijelove koda napamet zato jer to "ne razumijumu"... ma oni sve razumiju, samo se prave da ne razumiju, jer "oni nisu nikada programirali", nisam ni ja pa šta...
[size=18][b][color=red]Hoćemo riješenja!!![/color][/b][/size] :twisted:
mali
ova rasparava je seve zanimljivija...
ja biu voilio vidjeti rezultate na netau, ja nemam ništa protiv toga, a kao što je neko već rekao, nije naš problem što će neki biser ić učit cijele zadatke ili dijelove koda napamet zato jer to "ne razumijumu"... ma oni sve razumiju, samo se prave da ne razumiju, jer "oni nisu nikada programirali", nisam ni ja pa šta...
Hoćemo riješenja!!!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bla bla Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:37 sri, 10. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="fireball"][quote="Anonymous"]hoćete rješenja?! napišite si ih sami! barem rješenje iz Ca nije problem provjerit. "što ispisuje ovaj redak koda?" ukucaš u komp, pokreneš i vidiš[/quote]
hvala na savjetu ali veći dio sam tako već i napravio :D
jer znaš, to i nije baš najinoivativnija misao koju si rekao, čudi me kako se još ljudi toga nije sjetilo (sa dozom sarkazma i ironije izrečena je ova misao)
p.s. još malo pa bi me neko mogao naznati pjesnikom, ili još bolje velikim misliocem :twisted: :rofl:[/quote]
pa,ako si već napravio,odnesi ih demosu pa neka ti on pogleda jesu li dobra (uostalom,unesi ih u komp pa ćeš sam vidjeti) i zamoli ga da ti on riješi ono kaj nisi znao.... gdje je problem :?:
fireball (napisa): | Anonymous (napisa): | hoćete rješenja?! napišite si ih sami! barem rješenje iz Ca nije problem provjerit. "što ispisuje ovaj redak koda?" ukucaš u komp, pokreneš i vidiš |
hvala na savjetu ali veći dio sam tako već i napravio
jer znaš, to i nije baš najinoivativnija misao koju si rekao, čudi me kako se još ljudi toga nije sjetilo (sa dozom sarkazma i ironije izrečena je ova misao)
p.s. još malo pa bi me neko mogao naznati pjesnikom, ili još bolje velikim misliocem  |
pa,ako si već napravio,odnesi ih demosu pa neka ti on pogleda jesu li dobra (uostalom,unesi ih u komp pa ćeš sam vidjeti) i zamoli ga da ti on riješi ono kaj nisi znao.... gdje je problem
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
RonnieColeman Forumaš(ica)

Spol: