Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Martinab Moderator

|
Postano: 20:49 ned, 14. 5. 2006 Naslov: |
|
|
Kad sam ja bila prva godina, onda je ovo sto se sad predaje na algebarskim strukturama bilo linearna jedan, a ovo sto se sad predaje na EM2 je bilo jedno poglavlje u linearnoj jedan, i to najlakse (priznajem da sam tu mozda pristrana, bilo je najlakse meni i ljudima s kojima sam se ja druzila, ali sta ja znam, mozda to nije uzorak).
Percius, lijepo je da se zanimas za algebarske i da ih unaprijed ucis. Ali... Samo nemoj lagat sam sebi, ok? Ovaj kolokvij [i]je[/i] bio urnebesno lagan i bodovi se [i]jesu[/i] dijelili sakom i kapom i program [i]je[/i] jako olaksan. Znam da sam sad najgora :vjestica: , ali budi iskren sam prema sebi. Ako nisi pogledao EM2 i ne znas sto je jednadzba pravca niti koliko koordinata trebas da odredis tocku u prostoru, to je ok- samo priznaj sam sebi da nisi sekunde ucio i zato si pao. Ali ako mislis da je to najteza matematika koju si vidio, i da si bio na svim vjezbama i prati a nisi uspio sam rijesiti niti jedan zadatak ili ti se zadaci na kolokviju cine bitno drukciji od zadataka s vjezbi, onda mislim da trebas jako dobro razmisliti koji su razlozi toga. Pritom ne mislim "Razmisli malo o sebi i zivotu!!" na nacin na koji mi je mama uvijek govorila kad sam npr. par sati zakasnila doma :oops: , tj. kao prodiku, nego ZAPRAVO mislim da bi svatko tko je sad ovo pao trebao biti JAKO nacistu sam sa sobom koji su bili razlozi toga. Ne smeta meni da netko misli da smo svi mi gadovi, da je kolokvij bio uzasno tezak i da ga smo ga srusili jer nas zivcira kak on izgleda (cak naprotiv... Volim kad me se ljudi malo boje :D ), ali to [i]naprosto nije istina[/i]. I time da netko to misli ne steti meni (kao sto rekoh, ne smeta mi kad me smatraju zlom), nego iskljucivo covjeku koji to misli.
Bas sam ko srednjovjecna uciteljica s ovim pricama :roll: Sama sebe zivciram.
Trazit cu admina da mi dozvoli da sama sebi snizim karmu kad ovak nesto napisem.
Kad sam ja bila prva godina, onda je ovo sto se sad predaje na algebarskim strukturama bilo linearna jedan, a ovo sto se sad predaje na EM2 je bilo jedno poglavlje u linearnoj jedan, i to najlakse (priznajem da sam tu mozda pristrana, bilo je najlakse meni i ljudima s kojima sam se ja druzila, ali sta ja znam, mozda to nije uzorak).
Percius, lijepo je da se zanimas za algebarske i da ih unaprijed ucis. Ali... Samo nemoj lagat sam sebi, ok? Ovaj kolokvij je bio urnebesno lagan i bodovi se jesu dijelili sakom i kapom i program je jako olaksan. Znam da sam sad najgora , ali budi iskren sam prema sebi. Ako nisi pogledao EM2 i ne znas sto je jednadzba pravca niti koliko koordinata trebas da odredis tocku u prostoru, to je ok- samo priznaj sam sebi da nisi sekunde ucio i zato si pao. Ali ako mislis da je to najteza matematika koju si vidio, i da si bio na svim vjezbama i prati a nisi uspio sam rijesiti niti jedan zadatak ili ti se zadaci na kolokviju cine bitno drukciji od zadataka s vjezbi, onda mislim da trebas jako dobro razmisliti koji su razlozi toga. Pritom ne mislim "Razmisli malo o sebi i zivotu!!" na nacin na koji mi je mama uvijek govorila kad sam npr. par sati zakasnila doma , tj. kao prodiku, nego ZAPRAVO mislim da bi svatko tko je sad ovo pao trebao biti JAKO nacistu sam sa sobom koji su bili razlozi toga. Ne smeta meni da netko misli da smo svi mi gadovi, da je kolokvij bio uzasno tezak i da ga smo ga srusili jer nas zivcira kak on izgleda (cak naprotiv... Volim kad me se ljudi malo boje ), ali to naprosto nije istina. I time da netko to misli ne steti meni (kao sto rekoh, ne smeta mi kad me smatraju zlom), nego iskljucivo covjeku koji to misli.
Bas sam ko srednjovjecna uciteljica s ovim pricama Sama sebe zivciram.
Trazit cu admina da mi dozvoli da sama sebi snizim karmu kad ovak nesto napisem.
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
zeix Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:22 ned, 14. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Martinab"]Ovaj kolokvij [i]je[/i] bio urnebesno lagan[/quote]
Yup.
[quote="Martinab"]bodovi se [i]jesu[/i] dijelili sakom i kapom[/quote]
Yup.
[quote="Martinab"]program [i]je[/i] jako olaksan[/quote]
Yup.
[quote="Martinab"]nisi pogledao EM2[/quote]
Yup.
[quote="Martinab"]samo priznaj sam sebi da nisi sekunde ucio i zato si pao[/quote]
Yup.
[quote="Martinab"]bio si na svim vjezbama i pratio[/quote]
:rotfl:
----------------------------------------------------------------------
[quote="Martinab"]ne znas sto je jednadzba pravca niti koliko koordinata trebas da odredis tocku u prostoru[/quote]
Woah there! Nema smisla pretjerivati. ;)
[quote="Martinab"]Ne smeta meni da netko misli da smo svi mi gadovi, da je kolokvij bio uzasno tezak i da ga smo ga srusili jer nas zivcira kak on izgleda[/quote]
Ma kakvi. Bas mislim da ste prva liga (stvarno, bez sarkazma).
[quote="Martinab"]svatko tko je sad ovo pao trebao biti JAKO nacistu sam sa sobom koji su bili razlozi toga[/quote]
Pise mi u [i]sig[/i]-u. :D
[quote="Martinab"]Trazit cu admina da mi dozvoli da sama sebi snizim karmu kad ovak nesto napisem.[/quote]
Ma nema sanse. Karma ++ od mene. 8)
[color=darkred][b]EDIT #1:[/b][/color]
Idem u srijedu na zalbe utrostrucit bodove. :roll: Taman 12. ;)
[color=darkred][b]EDIT #2:[/b][/color]
Ionako ste mi vjerojatno samo izgubili, hmm, sva 3 zadatka? :D (tjesh, tjesh) :P
Martinab (napisa): | Ovaj kolokvij je bio urnebesno lagan |
Yup.
Martinab (napisa): | bodovi se jesu dijelili sakom i kapom |
Yup.
Martinab (napisa): | program je jako olaksan |
Yup.
Martinab (napisa): | nisi pogledao EM2 |
Yup.
Martinab (napisa): | samo priznaj sam sebi da nisi sekunde ucio i zato si pao |
Yup.
Martinab (napisa): | bio si na svim vjezbama i pratio |
----------------------------------------------------------------------
Martinab (napisa): | ne znas sto je jednadzba pravca niti koliko koordinata trebas da odredis tocku u prostoru |
Woah there! Nema smisla pretjerivati.
Martinab (napisa): | Ne smeta meni da netko misli da smo svi mi gadovi, da je kolokvij bio uzasno tezak i da ga smo ga srusili jer nas zivcira kak on izgleda |
Ma kakvi. Bas mislim da ste prva liga (stvarno, bez sarkazma).
Martinab (napisa): | svatko tko je sad ovo pao trebao biti JAKO nacistu sam sa sobom koji su bili razlozi toga |
Pise mi u sig-u.
Martinab (napisa): | Trazit cu admina da mi dozvoli da sama sebi snizim karmu kad ovak nesto napisem. |
Ma nema sanse. Karma ++ od mene.
EDIT #1:
Idem u srijedu na zalbe utrostrucit bodove. Taman 12.
EDIT #2:
Ionako ste mi vjerojatno samo izgubili, hmm, sva 3 zadatka? (tjesh, tjesh)
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
Zadnja promjena: Ante; 21:58 ned, 14. 5. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
zeix Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
Acir Avart Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:46 uto, 16. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]Heh, nije to nista. Meni je sredio da si mogu sam [b]povisiti[/b] karmu :verycool: :mrgreen:[/quote]
:shock: Mislim da si se malo zabunio... ;) Ako nisi, tj. ako stvarno account krcko moze dizati karmu accountu krcko, onda je to neki cudni bug... :oops:
Ako ova prica nastavi, molim nekog dobrog moda da ju splitta u [i]Buckuris[/i]. :pray:
krcko (napisa): | Heh, nije to nista. Meni je sredio da si mogu sam povisiti karmu  |
Mislim da si se malo zabunio... Ako nisi, tj. ako stvarno account krcko moze dizati karmu accountu krcko, onda je to neki cudni bug...
Ako ova prica nastavi, molim nekog dobrog moda da ju splitta u Buckuris.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|