Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

rezultati popravnog
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Martinab
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
143 = 167 - 24

PostPostano: 20:49 ned, 14. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad sam ja bila prva godina, onda je ovo sto se sad predaje na algebarskim strukturama bilo linearna jedan, a ovo sto se sad predaje na EM2 je bilo jedno poglavlje u linearnoj jedan, i to najlakse (priznajem da sam tu mozda pristrana, bilo je najlakse meni i ljudima s kojima sam se ja druzila, ali sta ja znam, mozda to nije uzorak).
Percius, lijepo je da se zanimas za algebarske i da ih unaprijed ucis. Ali... Samo nemoj lagat sam sebi, ok? Ovaj kolokvij [i]je[/i] bio urnebesno lagan i bodovi se [i]jesu[/i] dijelili sakom i kapom i program [i]je[/i] jako olaksan. Znam da sam sad najgora :vjestica: , ali budi iskren sam prema sebi. Ako nisi pogledao EM2 i ne znas sto je jednadzba pravca niti koliko koordinata trebas da odredis tocku u prostoru, to je ok- samo priznaj sam sebi da nisi sekunde ucio i zato si pao. Ali ako mislis da je to najteza matematika koju si vidio, i da si bio na svim vjezbama i prati a nisi uspio sam rijesiti niti jedan zadatak ili ti se zadaci na kolokviju cine bitno drukciji od zadataka s vjezbi, onda mislim da trebas jako dobro razmisliti koji su razlozi toga. Pritom ne mislim "Razmisli malo o sebi i zivotu!!" na nacin na koji mi je mama uvijek govorila kad sam npr. par sati zakasnila doma :oops: , tj. kao prodiku, nego ZAPRAVO mislim da bi svatko tko je sad ovo pao trebao biti JAKO nacistu sam sa sobom koji su bili razlozi toga. Ne smeta meni da netko misli da smo svi mi gadovi, da je kolokvij bio uzasno tezak i da ga smo ga srusili jer nas zivcira kak on izgleda (cak naprotiv... Volim kad me se ljudi malo boje :D ), ali to [i]naprosto nije istina[/i]. I time da netko to misli ne steti meni (kao sto rekoh, ne smeta mi kad me smatraju zlom), nego iskljucivo covjeku koji to misli.

Bas sam ko srednjovjecna uciteljica s ovim pricama :roll: Sama sebe zivciram.
Trazit cu admina da mi dozvoli da sama sebi snizim karmu kad ovak nesto napisem.
Kad sam ja bila prva godina, onda je ovo sto se sad predaje na algebarskim strukturama bilo linearna jedan, a ovo sto se sad predaje na EM2 je bilo jedno poglavlje u linearnoj jedan, i to najlakse (priznajem da sam tu mozda pristrana, bilo je najlakse meni i ljudima s kojima sam se ja druzila, ali sta ja znam, mozda to nije uzorak).
Percius, lijepo je da se zanimas za algebarske i da ih unaprijed ucis. Ali... Samo nemoj lagat sam sebi, ok? Ovaj kolokvij je bio urnebesno lagan i bodovi se jesu dijelili sakom i kapom i program je jako olaksan. Znam da sam sad najgora Ja letiiiiiim! , ali budi iskren sam prema sebi. Ako nisi pogledao EM2 i ne znas sto je jednadzba pravca niti koliko koordinata trebas da odredis tocku u prostoru, to je ok- samo priznaj sam sebi da nisi sekunde ucio i zato si pao. Ali ako mislis da je to najteza matematika koju si vidio, i da si bio na svim vjezbama i prati a nisi uspio sam rijesiti niti jedan zadatak ili ti se zadaci na kolokviju cine bitno drukciji od zadataka s vjezbi, onda mislim da trebas jako dobro razmisliti koji su razlozi toga. Pritom ne mislim "Razmisli malo o sebi i zivotu!!" na nacin na koji mi je mama uvijek govorila kad sam npr. par sati zakasnila doma Embarassed , tj. kao prodiku, nego ZAPRAVO mislim da bi svatko tko je sad ovo pao trebao biti JAKO nacistu sam sa sobom koji su bili razlozi toga. Ne smeta meni da netko misli da smo svi mi gadovi, da je kolokvij bio uzasno tezak i da ga smo ga srusili jer nas zivcira kak on izgleda (cak naprotiv... Volim kad me se ljudi malo boje Very Happy ), ali to naprosto nije istina. I time da netko to misli ne steti meni (kao sto rekoh, ne smeta mi kad me smatraju zlom), nego iskljucivo covjeku koji to misli.

Bas sam ko srednjovjecna uciteljica s ovim pricama Rolling Eyes Sama sebe zivciram.
Trazit cu admina da mi dozvoli da sama sebi snizim karmu kad ovak nesto napisem.

zeix
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 23 - 6

PostPostano: 21:15 ned, 14. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad je asistentica vec tu i pricamo o algebarskim, oce brzo stici rezultati od kolokvija iz algebarskih
Kad je asistentica vec tu i pricamo o algebarskim, oce brzo stici rezultati od kolokvija iz algebarskih

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:19 ned, 14. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Wrong question :blueshock:

Martina :vjestica: ne voli pitanje "kad ce reza?"
Wrong question Disaster!!!

Martina Ja letiiiiiim! ne voli pitanje "kad ce reza?"

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
43 = 75 - 32

PostPostano: 21:22 ned, 14. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Ovaj kolokvij [i]je[/i] bio urnebesno lagan[/quote]
Yup.
[quote="Martinab"]bodovi se [i]jesu[/i] dijelili sakom i kapom[/quote]
Yup.
[quote="Martinab"]program [i]je[/i] jako olaksan[/quote]
Yup.
[quote="Martinab"]nisi pogledao EM2[/quote]
Yup.
[quote="Martinab"]samo priznaj sam sebi da nisi sekunde ucio i zato si pao[/quote]
Yup.
[quote="Martinab"]bio si na svim vjezbama i pratio[/quote]
:rotfl:

----------------------------------------------------------------------

[quote="Martinab"]ne znas sto je jednadzba pravca niti koliko koordinata trebas da odredis tocku u prostoru[/quote]
Woah there! Nema smisla pretjerivati. ;)
[quote="Martinab"]Ne smeta meni da netko misli da smo svi mi gadovi, da je kolokvij bio uzasno tezak i da ga smo ga srusili jer nas zivcira kak on izgleda[/quote]
Ma kakvi. Bas mislim da ste prva liga (stvarno, bez sarkazma).
[quote="Martinab"]svatko tko je sad ovo pao trebao biti JAKO nacistu sam sa sobom koji su bili razlozi toga[/quote]
Pise mi u [i]sig[/i]-u. :D
[quote="Martinab"]Trazit cu admina da mi dozvoli da sama sebi snizim karmu kad ovak nesto napisem.[/quote]
Ma nema sanse. Karma ++ od mene. 8)

[color=darkred][b]EDIT #1:[/b][/color]
Idem u srijedu na zalbe utrostrucit bodove. :roll: Taman 12. ;)
[color=darkred][b]EDIT #2:[/b][/color]
Ionako ste mi vjerojatno samo izgubili, hmm, sva 3 zadatka? :D (tjesh, tjesh) :P
Martinab (napisa):
Ovaj kolokvij je bio urnebesno lagan

Yup.
Martinab (napisa):
bodovi se jesu dijelili sakom i kapom

Yup.
Martinab (napisa):
program je jako olaksan

Yup.
Martinab (napisa):
nisi pogledao EM2

Yup.
Martinab (napisa):
samo priznaj sam sebi da nisi sekunde ucio i zato si pao

Yup.
Martinab (napisa):
bio si na svim vjezbama i pratio

Valjam se po podu od smijeha

----------------------------------------------------------------------

Martinab (napisa):
ne znas sto je jednadzba pravca niti koliko koordinata trebas da odredis tocku u prostoru

Woah there! Nema smisla pretjerivati. Wink
Martinab (napisa):
Ne smeta meni da netko misli da smo svi mi gadovi, da je kolokvij bio uzasno tezak i da ga smo ga srusili jer nas zivcira kak on izgleda

Ma kakvi. Bas mislim da ste prva liga (stvarno, bez sarkazma).
Martinab (napisa):
svatko tko je sad ovo pao trebao biti JAKO nacistu sam sa sobom koji su bili razlozi toga

Pise mi u sig-u. Very Happy
Martinab (napisa):

Ma nema sanse. Karma ++ od mene. Cool

EDIT #1:
Idem u srijedu na zalbe utrostrucit bodove. Rolling Eyes Taman 12. Wink
EDIT #2:
Ionako ste mi vjerojatno samo izgubili, hmm, sva 3 zadatka? Very Happy (tjesh, tjesh) Razz

Zadnja promjena: Ante; 21:58 ned, 14. 5. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
zeix
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 23 - 6

PostPostano: 21:32 ned, 14. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]
Martina :vjestica: ne voli pitanje "kad ce reza?"[/quote]

Well, Martina ima jos 1:30 da objavi reze, OR ELSE .... :twisted:
krcko (napisa):

Martina Ja letiiiiiim! ne voli pitanje "kad ce reza?"

Well, Martina ima jos 1:30 da objavi reze, OR ELSE .... Twisted Evil

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:34 ned, 14. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Obrati paznju na njezin sig...

[quote="Martinab"]I love deadlines. I especially like the Whooshing sound as they go flying by.[/quote]
Obrati paznju na njezin sig...

Martinab (napisa):
I love deadlines. I especially like the Whooshing sound as they go flying by.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 21:51 ned, 14. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]A pouzdano znam da su se (barem na prvom kolokviju) bodovi dijelili i za skice što je gotovo nevjerojatno.[/quote]

Laz. Ja za skicu nisam dobio bodove, a sigurno je da znam skicirati trapez, njegove dijagonale i produziti par stranica.
Anonymous (napisa):
A pouzdano znam da su se (barem na prvom kolokviju) bodovi dijelili i za skice što je gotovo nevjerojatno.

Laz. Ja za skicu nisam dobio bodove, a sigurno je da znam skicirati trapez, njegove dijagonale i produziti par stranica.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 23:05 ned, 14. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sick: ja nisam ispravljala zadatke sa skicama, ali postoji puno krivih nacina da skiciras trapez (npr... pretpostavis da je jednakokracan...)

zeix: [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=6827]Objavljeno.[/url] Obrati paznju na vrijeme posta 8)
Sick: ja nisam ispravljala zadatke sa skicama, ali postoji puno krivih nacina da skiciras trapez (npr... pretpostavis da je jednakokracan...)

zeix: Objavljeno. Obrati paznju na vrijeme posta Cool

Acir Avart
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 6:33 pon, 15. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Martina, Cheer Up..

zakon si.. karma ++
Martina, Cheer Up..

zakon si.. karma ++

– prebrzo ostaješ bez ljudi do kojih ti je u životu najviše stalo
[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 8:39 pon, 15. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goranm"][quote="Pericius"]
Ja ti [b]GARANTIRAM[/b] da cu prije progutat algebarske strukture (pa vec nesto i jesam, barem vecinu onoga sta ima u Horvaticu o tome) prije nego analiticku geometriju bez prethodne potpune aksiomatizacije Euklidskog prostora.[/quote]
Pa nije baš da imaš neku kompliciranu aksiomatiku Euklidskih prostora[/quote]

Zapravo imas. Mislim da originalna Euklidova aksiomatika ne bi zadovoljila Periciusovu potrebu za logickom preciznoscu, ali moderna [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Hilbert%27s_axioms]Hilbertova[/url] ili [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Tarski%27s_axioms]Tarskijeva[/url] vjerojatno bi.

[quote="goranm"]i da ti je ona potrebna za razumijevanje analitičke geometrije ili da ćeš zbog toga lakše razumijeti analitičku geometriju.[/quote]

S ovim se slazem. Stvarno mi je tesko vjerovati da ce onom koji se udubi u aksiomatiku biti ista lakse rijesiti kolokvij iz EM2. Pa cak i Periciusu.
goranm (napisa):
Pericius (napisa):

Ja ti GARANTIRAM da cu prije progutat algebarske strukture (pa vec nesto i jesam, barem vecinu onoga sta ima u Horvaticu o tome) prije nego analiticku geometriju bez prethodne potpune aksiomatizacije Euklidskog prostora.

Pa nije baš da imaš neku kompliciranu aksiomatiku Euklidskih prostora

Zapravo imas. Mislim da originalna Euklidova aksiomatika ne bi zadovoljila Periciusovu potrebu za logickom preciznoscu, ali moderna Hilbertova ili Tarskijeva vjerojatno bi.

goranm (napisa):
i da ti je ona potrebna za razumijevanje analitičke geometrije ili da ćeš zbog toga lakše razumijeti analitičku geometriju.

S ovim se slazem. Stvarno mi je tesko vjerovati da ce onom koji se udubi u aksiomatiku biti ista lakse rijesiti kolokvij iz EM2. Pa cak i Periciusu.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:16 pon, 15. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:

[quote="Martinab"]Trazit cu admina da mi dozvoli da sama sebi snizim karmu kad ovak nesto napisem.[/quote]

Slozeno; nadam se da radi. 8)
Off-topic

Martinab (napisa):

Slozeno; nadam se da radi. Cool

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 14:46 pon, 15. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:

Ti nisi normalan. Ozbiljno. Karma ++.
Off-topic

Ti nisi normalan. Ozbiljno. Karma ++.

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:26 pon, 15. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Heh, nije to nista. Meni je sredio da si mogu sam [b]povisiti[/b] karmu :verycool: :mrgreen:
Heh, nije to nista. Meni je sredio da si mogu sam povisiti karmu Very cool Mr. Green

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 8:15 uto, 16. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vidiš, takvo nešta bi meni trebalo, pošto sam u debelom minusu. Neznam šta sam ljudima skrivila ili rekla. :(
Vidiš, takvo nešta bi meni trebalo, pošto sam u debelom minusu. Neznam šta sam ljudima skrivila ili rekla. Sad

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 8:32 uto, 16. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Meni je sredio da si mogu sam [b]povisiti[/b] karmu[/quote]
"[i]With great power, comes great responsibility.[/i]" ~Uncle Ben :P
krcko (napisa):
Meni je sredio da si mogu sam povisiti karmu

"With great power, comes great responsibility." ~Uncle Ben Razz

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:46 uto, 16. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Heh, nije to nista. Meni je sredio da si mogu sam [b]povisiti[/b] karmu :verycool: :mrgreen:[/quote]

:shock: Mislim da si se malo zabunio... ;) Ako nisi, tj. ako stvarno account krcko moze dizati karmu accountu krcko, onda je to neki cudni bug... :oops:

Ako ova prica nastavi, molim nekog dobrog moda da ju splitta u [i]Buckuris[/i]. :pray:
krcko (napisa):
Heh, nije to nista. Meni je sredio da si mogu sam povisiti karmu Very cool Mr. Green

Shocked Mislim da si se malo zabunio... Wink Ako nisi, tj. ako stvarno account krcko moze dizati karmu accountu krcko, onda je to neki cudni bug... Embarassed

Ako ova prica nastavi, molim nekog dobrog moda da ju splitta u Buckuris. Pray

[Vrh]
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 11:16 čet, 18. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li ce se, kao i u 1. semestru, moci nadoknaditi bodovi na 2. kolokviju?
Da li ce se, kao i u 1. semestru, moci nadoknaditi bodovi na 2. kolokviju?

mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 11:34 čet, 18. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne. Drugom kolokviju mogu pristupiti samo studenti koji su položili prvi kolokvij (ili popravak).
Ne. Drugom kolokviju mogu pristupiti samo studenti koji su položili prvi kolokvij (ili popravak).

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:44 čet, 18. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ni u prvom semestru nije bilo moguce nadoknaditi bodove prvog kolokvija na drugom. Samo na drugom kolokviju nismo provjeravali je li polozen prvi. Upitno je koliko je studenata od toga imalo neku korist - profesori su dobili obje ocjene, i u slucajevima kad je prva bila negativna a druga pozitivna.
Ni u prvom semestru nije bilo moguce nadoknaditi bodove prvog kolokvija na drugom. Samo na drugom kolokviju nismo provjeravali je li polozen prvi. Upitno je koliko je studenata od toga imalo neku korist - profesori su dobili obje ocjene, i u slucajevima kad je prva bila negativna a druga pozitivna.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 9:22 pet, 19. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

dakle mene zanima,ako sam pala samo kolokvij iz em2,kakve su mi sanse da do kraja ove godine polozim taj kolegij? ako ne polozim taj samo jedan,kakva me sudbina ceka?past cu godinu?ocu li slijedce godine moci slusati neke predmete s druge godine???? :?: :?:
dakle mene zanima,ako sam pala samo kolokvij iz em2,kakve su mi sanse da do kraja ove godine polozim taj kolegij? ako ne polozim taj samo jedan,kakva me sudbina ceka?past cu godinu?ocu li slijedce godine moci slusati neke predmete s druge godine???? Question Question

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum