Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ongo Forumaš(ica)

|
Postano: 19:42 pon, 29. 5. 2006 Naslov: Slamomlacenje |
|
|
[quote="krcko"]Jao jao ajmo se vratiti na prethodni nacin komuniciranja. Nekak si mi bio prirodniji dok smo bili na ti i dok si "mlatio praznu slamu" (citiram nanu :angel:).[/quote]
? S moje strane smo uvijek bili na Vi.
A sto se mlacenja prazne slame tice... Upravo me to, priznajem u pocetku naljutilo; mislim da sam dosta toga zanimljivog napisao (pogotovo u pocetku, kasnije sam se, priznajem, razvodnio odgovarajuci drugima). Medutim, nekako nije bilo bas nekog odjeka. Nakon sto sam kapitulirao naslo se ljudi (medu koje spadate i Vi), koji su poceli kritizirati moj stil, koji je, istina mozda bio prevatren, umjesto konkretne ideje.
Dobro ste primjetili da sam sad pomalo ugasao; na moje misli je odgovoreno (tu mislim na vsegu). Dalje raspravljati o idejama koje nisu primjenjive je gubljenje vremena.
Valja napomenuti da moja usahlost nikako ne implicira da manje vjerujem u ideje s kojima sam poceo.
[quote="krcko"]Ne, hocu reci da je PMF-MO u reforme krenuo pred 4 godine i da im se ne nazire kraja. Idealan teren za nekoga tko vodi bitke za promjene :)[/quote]
Mislim da ovo stavljate u krivi kontekst. Promjene se moraju raditi i rade stalno; pitanje je samo brzine.
Kritizirao sam nesto sto se (nazalost) ne moze popraviti; za promjene sporijim tempom nemam inicijativu.
Sto se tice broja diplomiranih i uspjesnosti diplomanata, covijek bi iz Vaseg texta mogao zakljuciti da PMF-MO spada u svjetski vrh. :)
[quote="krcko"]
....jer je to bar djelomicno posljedica vrlo stroge selekcije, tj. upravo one lose prolaznosti koju nastojimo ispraviti.
[/quote]
Upravo to.
[quote="krcko"]Svjestan si da je "kreiranje novog plana organizacije nastave" usamljeni pokusaj jednog asistenta i jedne studentske predstavnice koji IMO ima jako slabe sanse da u skoroj buducnosti bude usvojen?[/quote]
Da naravno. U cemu je problem?
[quote="krcko"]Ti stvarno ocekujes da vsegin prijedlog bude usvojen istog casa kad ga ti proglasis boljim od aktualnog? Nisi li nekoliko postova prije kritizirao "strukture" zato sto previse drze do misljenja studenata 1. godine? :roll:[/quote]
Jesam li ja rekao ista o usvajanju prijedloga?
[quote="krcko"]Ne slazem se ni s prvim ni s drugim. Za prvo jos i mogu shvatiti zasto si napisao, ali koja si pobogu rjesenja ponudio na ovom ili bilo kojem drugom topicu?[/quote]
Bilo kojem drugom? Zar me pratite? :)
Kad smo vec kod toga, nije mi jasno zasto ova inicijativa krece od vsege, a ne nadleznih. (nije li to neobicno?)
Uglavnom, predlozio sam anketiranje kao referentnije prikupljenje misljenja (to ocito nije izvedivo). Takoder sam predlozio kopiranje gotovih modela nad izmisljanjem (experimentiranjem) novih (ni od toga nista).
krcko (napisa): | Jao jao ajmo se vratiti na prethodni nacin komuniciranja. Nekak si mi bio prirodniji dok smo bili na ti i dok si "mlatio praznu slamu" (citiram nanu ). |
? S moje strane smo uvijek bili na Vi.
A sto se mlacenja prazne slame tice... Upravo me to, priznajem u pocetku naljutilo; mislim da sam dosta toga zanimljivog napisao (pogotovo u pocetku, kasnije sam se, priznajem, razvodnio odgovarajuci drugima). Medutim, nekako nije bilo bas nekog odjeka. Nakon sto sam kapitulirao naslo se ljudi (medu koje spadate i Vi), koji su poceli kritizirati moj stil, koji je, istina mozda bio prevatren, umjesto konkretne ideje.
Dobro ste primjetili da sam sad pomalo ugasao; na moje misli je odgovoreno (tu mislim na vsegu). Dalje raspravljati o idejama koje nisu primjenjive je gubljenje vremena.
Valja napomenuti da moja usahlost nikako ne implicira da manje vjerujem u ideje s kojima sam poceo.
krcko (napisa): | Ne, hocu reci da je PMF-MO u reforme krenuo pred 4 godine i da im se ne nazire kraja. Idealan teren za nekoga tko vodi bitke za promjene  |
Mislim da ovo stavljate u krivi kontekst. Promjene se moraju raditi i rade stalno; pitanje je samo brzine.
Kritizirao sam nesto sto se (nazalost) ne moze popraviti; za promjene sporijim tempom nemam inicijativu.
Sto se tice broja diplomiranih i uspjesnosti diplomanata, covijek bi iz Vaseg texta mogao zakljuciti da PMF-MO spada u svjetski vrh.
krcko (napisa): |
....jer je to bar djelomicno posljedica vrlo stroge selekcije, tj. upravo one lose prolaznosti koju nastojimo ispraviti.
|
Upravo to.
krcko (napisa): | Svjestan si da je "kreiranje novog plana organizacije nastave" usamljeni pokusaj jednog asistenta i jedne studentske predstavnice koji IMO ima jako slabe sanse da u skoroj buducnosti bude usvojen? |
Da naravno. U cemu je problem?
krcko (napisa): | Ti stvarno ocekujes da vsegin prijedlog bude usvojen istog casa kad ga ti proglasis boljim od aktualnog? Nisi li nekoliko postova prije kritizirao "strukture" zato sto previse drze do misljenja studenata 1. godine?  |
Jesam li ja rekao ista o usvajanju prijedloga?
krcko (napisa): | Ne slazem se ni s prvim ni s drugim. Za prvo jos i mogu shvatiti zasto si napisao, ali koja si pobogu rjesenja ponudio na ovom ili bilo kojem drugom topicu? |
Bilo kojem drugom? Zar me pratite?
Kad smo vec kod toga, nije mi jasno zasto ova inicijativa krece od vsege, a ne nadleznih. (nije li to neobicno?)
Uglavnom, predlozio sam anketiranje kao referentnije prikupljenje misljenja (to ocito nije izvedivo). Takoder sam predlozio kopiranje gotovih modela nad izmisljanjem (experimentiranjem) novih (ni od toga nista).
Zadnja promjena: Ongo; 22:40 pon, 29. 5. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:43 pon, 29. 5. 2006 Naslov: Re: Primjedbe na prijedlog |
|
|
[quote="Ongo"]
[quote="krcko"]Ne slazem se ni s prvim ni s drugim. Za prvo jos i mogu shvatiti zasto si napisao, ali koja si pobogu rjesenja ponudio na ovom ili bilo kojem drugom topicu?[/quote]
Bilo kojem drugom? Zar me pratite? :)[/quote]
jadan ubod... pazi, neki ljudi stvarno citaju cili forum, pogotovo oni koji su s njime od samog pocetka, a i prije toga...
[quote="Ongo"]Kad smo vec kod toga, nije mi jasno zasto ova inicijativa krece od vsege, a ne nadleznih. (nije li to neobicno?)[/quote]
ne,nije... neko mora pokrenit inicijativu... zasto bi to samo bili nadlezni? a oni ionako nemoraju pokrecat,samo donesu odluku... :P s time da se kao asistent i on ubraja u "nadlezne" samo sa manje moci,ali asistentovo misljenje se saslusa pozorno...
a i ps. nisi triba bas otvarat novi topic samo za ovo... jer, nikome nije cilj tamo bia da te ocrni ili slicno, rasprave su inace takve...
a i onaj tvoj govor kako si bar u pocetku nesto lipo napisa, pazi, znas... dosta ljudi pise bolje od tebe pa ih se svejedno ocrni... nemozes sam sebi tavat tolike "zasluge"...
ono su sve odgovori bili na tvoje postove jer se ljudima nisu svidile neke ideje u njima i onda je pocela borba...
Ongo (napisa): |
krcko (napisa): | Ne slazem se ni s prvim ni s drugim. Za prvo jos i mogu shvatiti zasto si napisao, ali koja si pobogu rjesenja ponudio na ovom ili bilo kojem drugom topicu? |
Bilo kojem drugom? Zar me pratite?  |
jadan ubod... pazi, neki ljudi stvarno citaju cili forum, pogotovo oni koji su s njime od samog pocetka, a i prije toga...
Ongo (napisa): | Kad smo vec kod toga, nije mi jasno zasto ova inicijativa krece od vsege, a ne nadleznih. (nije li to neobicno?) |
ne,nije... neko mora pokrenit inicijativu... zasto bi to samo bili nadlezni? a oni ionako nemoraju pokrecat,samo donesu odluku... s time da se kao asistent i on ubraja u "nadlezne" samo sa manje moci,ali asistentovo misljenje se saslusa pozorno...
a i ps. nisi triba bas otvarat novi topic samo za ovo... jer, nikome nije cilj tamo bia da te ocrni ili slicno, rasprave su inace takve...
a i onaj tvoj govor kako si bar u pocetku nesto lipo napisa, pazi, znas... dosta ljudi pise bolje od tebe pa ih se svejedno ocrni... nemozes sam sebi tavat tolike "zasluge"...
ono su sve odgovori bili na tvoje postove jer se ljudima nisu svidile neke ideje u njima i onda je pocela borba...
[Vrh] |
|
Ongo Forumaš(ica)

|
Postano: 0:13 uto, 30. 5. 2006 Naslov: Re: Primjedbe na prijedlog |
|
|
[quote="sorrow"]jadan ubod... pazi, neki ljudi stvarno citaju cili forum, pogotovo oni koji su s njime od samog pocetka, a i prije toga...
[/quote]
Volio bih vjerovati da se o tome radi.
[quote="sorrow"]
[/quote]
"Stari" topic se ticao prijedloga promjene nacina ispitivanja; ovo je definitivno off-topic. Mislim da je nepisano pravilo da se stvari koje nemaju veze s topicom sele u novi post.
[quote="sorrow"]
[/quote]
Jasno. Ma doista mislim da sam u pocetku dobro krenuo; to je bilo vrijeme za ovu diskusiju (tad su mi falili ovako zustri sugovornici). Sad vise fakat nemam volje; ovo je post festum.
sorrow (napisa): | jadan ubod... pazi, neki ljudi stvarno citaju cili forum, pogotovo oni koji su s njime od samog pocetka, a i prije toga...
|
Volio bih vjerovati da se o tome radi.
sorrow (napisa): |
|
"Stari" topic se ticao prijedloga promjene nacina ispitivanja; ovo je definitivno off-topic. Mislim da je nepisano pravilo da se stvari koje nemaju veze s topicom sele u novi post.
sorrow (napisa): |
|
Jasno. Ma doista mislim da sam u pocetku dobro krenuo; to je bilo vrijeme za ovu diskusiju (tad su mi falili ovako zustri sugovornici). Sad vise fakat nemam volje; ovo je post festum.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:20 uto, 30. 5. 2006 Naslov: |
|
|
Za pocetak, ne svidja mi se da se [b]ikome[/b] predbacuje "mlacenje prazne slame" i mislim da je tu nana pretjerala. :ccc: Tamo nisam reagirao (moderatorski) jer sam htio izbjeci da se to interpretira kao branjenje tvojih stavova, a ne branjenje tvog prava na stav. :prodike: Mozda sam pogrijesio (sto nisam reagirao). :neznam: Ako smatras da jesam, imas moju ispriku. :blush:
IMO, nije cudno da inicijativa [b]krece[/b] od asistenta, jer smo mi ti koji provode dio ispitivanja na koji se prijedlog odnosi. :) Meni se vise cini cudno da, unatoc nacelnoj podrsci mnogih profesora, i dalje ja to "guram" gotovo samostalno, no ni tu ne vidim neki narociti problem (niti ocitu alternativu). :?
Za kraj, hvala sto si off-topic pricicu prebacio u zasebni topic. =D>
Za pocetak, ne svidja mi se da se ikome predbacuje "mlacenje prazne slame" i mislim da je tu nana pretjerala. Tamo nisam reagirao (moderatorski) jer sam htio izbjeci da se to interpretira kao branjenje tvojih stavova, a ne branjenje tvog prava na stav. Mozda sam pogrijesio (sto nisam reagirao). Ako smatras da jesam, imas moju ispriku.
IMO, nije cudno da inicijativa krece od asistenta, jer smo mi ti koji provode dio ispitivanja na koji se prijedlog odnosi. Meni se vise cini cudno da, unatoc nacelnoj podrsci mnogih profesora, i dalje ja to "guram" gotovo samostalno, no ni tu ne vidim neki narociti problem (niti ocitu alternativu).
Za kraj, hvala sto si off-topic pricicu prebacio u zasebni topic.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|