Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Slamomlacenje

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ongo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 6 - 3

PostPostano: 19:42 pon, 29. 5. 2006    Naslov: Slamomlacenje Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Jao jao ajmo se vratiti na prethodni nacin komuniciranja. Nekak si mi bio prirodniji dok smo bili na ti i dok si "mlatio praznu slamu" (citiram nanu :angel:).[/quote]

? S moje strane smo uvijek bili na Vi.
A sto se mlacenja prazne slame tice... Upravo me to, priznajem u pocetku naljutilo; mislim da sam dosta toga zanimljivog napisao (pogotovo u pocetku, kasnije sam se, priznajem, razvodnio odgovarajuci drugima). Medutim, nekako nije bilo bas nekog odjeka. Nakon sto sam kapitulirao naslo se ljudi (medu koje spadate i Vi), koji su poceli kritizirati moj stil, koji je, istina mozda bio prevatren, umjesto konkretne ideje.

Dobro ste primjetili da sam sad pomalo ugasao; na moje misli je odgovoreno (tu mislim na vsegu). Dalje raspravljati o idejama koje nisu primjenjive je gubljenje vremena.
Valja napomenuti da moja usahlost nikako ne implicira da manje vjerujem u ideje s kojima sam poceo.

[quote="krcko"]Ne, hocu reci da je PMF-MO u reforme krenuo pred 4 godine i da im se ne nazire kraja. Idealan teren za nekoga tko vodi bitke za promjene :)[/quote]

Mislim da ovo stavljate u krivi kontekst. Promjene se moraju raditi i rade stalno; pitanje je samo brzine.
Kritizirao sam nesto sto se (nazalost) ne moze popraviti; za promjene sporijim tempom nemam inicijativu.

Sto se tice broja diplomiranih i uspjesnosti diplomanata, covijek bi iz Vaseg texta mogao zakljuciti da PMF-MO spada u svjetski vrh. :)

[quote="krcko"]
....jer je to bar djelomicno posljedica vrlo stroge selekcije, tj. upravo one lose prolaznosti koju nastojimo ispraviti.
[/quote]

Upravo to.

[quote="krcko"]Svjestan si da je "kreiranje novog plana organizacije nastave" usamljeni pokusaj jednog asistenta i jedne studentske predstavnice koji IMO ima jako slabe sanse da u skoroj buducnosti bude usvojen?[/quote]

Da naravno. U cemu je problem?

[quote="krcko"]Ti stvarno ocekujes da vsegin prijedlog bude usvojen istog casa kad ga ti proglasis boljim od aktualnog? Nisi li nekoliko postova prije kritizirao "strukture" zato sto previse drze do misljenja studenata 1. godine? :roll:[/quote]

Jesam li ja rekao ista o usvajanju prijedloga?

[quote="krcko"]Ne slazem se ni s prvim ni s drugim. Za prvo jos i mogu shvatiti zasto si napisao, ali koja si pobogu rjesenja ponudio na ovom ili bilo kojem drugom topicu?[/quote]

Bilo kojem drugom? Zar me pratite? :)

Kad smo vec kod toga, nije mi jasno zasto ova inicijativa krece od vsege, a ne nadleznih. (nije li to neobicno?)

Uglavnom, predlozio sam anketiranje kao referentnije prikupljenje misljenja (to ocito nije izvedivo). Takoder sam predlozio kopiranje gotovih modela nad izmisljanjem (experimentiranjem) novih (ni od toga nista).
krcko (napisa):
Jao jao ajmo se vratiti na prethodni nacin komuniciranja. Nekak si mi bio prirodniji dok smo bili na ti i dok si "mlatio praznu slamu" (citiram nanu Angel).

? S moje strane smo uvijek bili na Vi.
A sto se mlacenja prazne slame tice... Upravo me to, priznajem u pocetku naljutilo; mislim da sam dosta toga zanimljivog napisao (pogotovo u pocetku, kasnije sam se, priznajem, razvodnio odgovarajuci drugima). Medutim, nekako nije bilo bas nekog odjeka. Nakon sto sam kapitulirao naslo se ljudi (medu koje spadate i Vi), koji su poceli kritizirati moj stil, koji je, istina mozda bio prevatren, umjesto konkretne ideje.

Dobro ste primjetili da sam sad pomalo ugasao; na moje misli je odgovoreno (tu mislim na vsegu). Dalje raspravljati o idejama koje nisu primjenjive je gubljenje vremena.
Valja napomenuti da moja usahlost nikako ne implicira da manje vjerujem u ideje s kojima sam poceo.

krcko (napisa):
Ne, hocu reci da je PMF-MO u reforme krenuo pred 4 godine i da im se ne nazire kraja. Idealan teren za nekoga tko vodi bitke za promjene Smile

Mislim da ovo stavljate u krivi kontekst. Promjene se moraju raditi i rade stalno; pitanje je samo brzine.
Kritizirao sam nesto sto se (nazalost) ne moze popraviti; za promjene sporijim tempom nemam inicijativu.

Sto se tice broja diplomiranih i uspjesnosti diplomanata, covijek bi iz Vaseg texta mogao zakljuciti da PMF-MO spada u svjetski vrh. Smile

krcko (napisa):

....jer je to bar djelomicno posljedica vrlo stroge selekcije, tj. upravo one lose prolaznosti koju nastojimo ispraviti.

Upravo to.

krcko (napisa):
Svjestan si da je "kreiranje novog plana organizacije nastave" usamljeni pokusaj jednog asistenta i jedne studentske predstavnice koji IMO ima jako slabe sanse da u skoroj buducnosti bude usvojen?

Da naravno. U cemu je problem?

krcko (napisa):
Ti stvarno ocekujes da vsegin prijedlog bude usvojen istog casa kad ga ti proglasis boljim od aktualnog? Nisi li nekoliko postova prije kritizirao "strukture" zato sto previse drze do misljenja studenata 1. godine? Rolling Eyes

Jesam li ja rekao ista o usvajanju prijedloga?

krcko (napisa):
Ne slazem se ni s prvim ni s drugim. Za prvo jos i mogu shvatiti zasto si napisao, ali koja si pobogu rjesenja ponudio na ovom ili bilo kojem drugom topicu?

Bilo kojem drugom? Zar me pratite? Smile

Kad smo vec kod toga, nije mi jasno zasto ova inicijativa krece od vsege, a ne nadleznih. (nije li to neobicno?)

Uglavnom, predlozio sam anketiranje kao referentnije prikupljenje misljenja (to ocito nije izvedivo). Takoder sam predlozio kopiranje gotovih modela nad izmisljanjem (experimentiranjem) novih (ni od toga nista).

Zadnja promjena: Ongo; 22:40 pon, 29. 5. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 75 - 69

PostPostano: 20:43 pon, 29. 5. 2006    Naslov: Re: Primjedbe na prijedlog Citirajte i odgovorite

[quote="Ongo"]
[quote="krcko"]Ne slazem se ni s prvim ni s drugim. Za prvo jos i mogu shvatiti zasto si napisao, ali koja si pobogu rjesenja ponudio na ovom ili bilo kojem drugom topicu?[/quote]

Bilo kojem drugom? Zar me pratite? :)[/quote]

jadan ubod... pazi, neki ljudi stvarno citaju cili forum, pogotovo oni koji su s njime od samog pocetka, a i prije toga...

[quote="Ongo"]Kad smo vec kod toga, nije mi jasno zasto ova inicijativa krece od vsege, a ne nadleznih. (nije li to neobicno?)[/quote]

ne,nije... neko mora pokrenit inicijativu... zasto bi to samo bili nadlezni? a oni ionako nemoraju pokrecat,samo donesu odluku... :P s time da se kao asistent i on ubraja u "nadlezne" samo sa manje moci,ali asistentovo misljenje se saslusa pozorno...

a i ps. nisi triba bas otvarat novi topic samo za ovo... jer, nikome nije cilj tamo bia da te ocrni ili slicno, rasprave su inace takve...
a i onaj tvoj govor kako si bar u pocetku nesto lipo napisa, pazi, znas... dosta ljudi pise bolje od tebe pa ih se svejedno ocrni... nemozes sam sebi tavat tolike "zasluge"...
ono su sve odgovori bili na tvoje postove jer se ljudima nisu svidile neke ideje u njima i onda je pocela borba...
Ongo (napisa):

krcko (napisa):
Ne slazem se ni s prvim ni s drugim. Za prvo jos i mogu shvatiti zasto si napisao, ali koja si pobogu rjesenja ponudio na ovom ili bilo kojem drugom topicu?

Bilo kojem drugom? Zar me pratite? Smile

jadan ubod... pazi, neki ljudi stvarno citaju cili forum, pogotovo oni koji su s njime od samog pocetka, a i prije toga...

Ongo (napisa):

ne,nije... neko mora pokrenit inicijativu... zasto bi to samo bili nadlezni? a oni ionako nemoraju pokrecat,samo donesu odluku... Razz s time da se kao asistent i on ubraja u "nadlezne" samo sa manje moci,ali asistentovo misljenje se saslusa pozorno...

a i ps. nisi triba bas otvarat novi topic samo za ovo... jer, nikome nije cilj tamo bia da te ocrni ili slicno, rasprave su inace takve...
a i onaj tvoj govor kako si bar u pocetku nesto lipo napisa, pazi, znas... dosta ljudi pise bolje od tebe pa ih se svejedno ocrni... nemozes sam sebi tavat tolike "zasluge"...
ono su sve odgovori bili na tvoje postove jer se ljudima nisu svidile neke ideje u njima i onda je pocela borba...

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Ongo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 0:13 uto, 30. 5. 2006    Naslov: Re: Primjedbe na prijedlog Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]jadan ubod... pazi, neki ljudi stvarno citaju cili forum, pogotovo oni koji su s njime od samog pocetka, a i prije toga...
[/quote]

Volio bih vjerovati da se o tome radi.

[quote="sorrow"]
[/quote]

"Stari" topic se ticao prijedloga promjene nacina ispitivanja; ovo je definitivno off-topic. Mislim da je nepisano pravilo da se stvari koje nemaju veze s topicom sele u novi post.

[quote="sorrow"]
[/quote]

Jasno. Ma doista mislim da sam u pocetku dobro krenuo; to je bilo vrijeme za ovu diskusiju (tad su mi falili ovako zustri sugovornici). Sad vise fakat nemam volje; ovo je post festum.
sorrow (napisa):

Volio bih vjerovati da se o tome radi.

sorrow (napisa):

"Stari" topic se ticao prijedloga promjene nacina ispitivanja; ovo je definitivno off-topic. Mislim da je nepisano pravilo da se stvari koje nemaju veze s topicom sele u novi post.

sorrow (napisa):

Jasno. Ma doista mislim da sam u pocetku dobro krenuo; to je bilo vrijeme za ovu diskusiju (tad su mi falili ovako zustri sugovornici). Sad vise fakat nemam volje; ovo je post festum.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:20 uto, 30. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za pocetak, ne svidja mi se da se [b]ikome[/b] predbacuje "mlacenje prazne slame" i mislim da je tu nana pretjerala. :ccc: Tamo nisam reagirao (moderatorski) jer sam htio izbjeci da se to interpretira kao branjenje tvojih stavova, a ne branjenje tvog prava na stav. :prodike: Mozda sam pogrijesio (sto nisam reagirao). :neznam: Ako smatras da jesam, imas moju ispriku. :blush:

IMO, nije cudno da inicijativa [b]krece[/b] od asistenta, jer smo mi ti koji provode dio ispitivanja na koji se prijedlog odnosi. :) Meni se vise cini cudno da, unatoc nacelnoj podrsci mnogih profesora, i dalje ja to "guram" gotovo samostalno, no ni tu ne vidim neki narociti problem (niti ocitu alternativu). :?

Za kraj, hvala sto si off-topic pricicu prebacio u zasebni topic. =D>
Za pocetak, ne svidja mi se da se ikome predbacuje "mlacenje prazne slame" i mislim da je tu nana pretjerala. Ccc.... Sram te bilo... Tamo nisam reagirao (moderatorski) jer sam htio izbjeci da se to interpretira kao branjenje tvojih stavova, a ne branjenje tvog prava na stav. Drzim prodike Mozda sam pogrijesio (sto nisam reagirao). Ja to stvarno ne znam Ako smatras da jesam, imas moju ispriku. Blush

IMO, nije cudno da inicijativa krece od asistenta, jer smo mi ti koji provode dio ispitivanja na koji se prijedlog odnosi. Smile Meni se vise cini cudno da, unatoc nacelnoj podrsci mnogih profesora, i dalje ja to "guram" gotovo samostalno, no ni tu ne vidim neki narociti problem (niti ocitu alternativu). Confused

Za kraj, hvala sto si off-topic pricicu prebacio u zasebni topic. Applause

[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 10:05 uto, 30. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Za pocetak, ne svidja mi se da se [b]ikome[/b] predbacuje "mlacenje prazne slame" i mislim da je tu nana pretjerala. :ccc: [/quote]

ispricavam se! :oops: :oops: nije mi bila namjera biti tako opaka. :oops:

samo me je isprovociralo to sto se stalno netko zali na stvarni koje uopce nisu problematicne (ne mislim konkretno na Onga) vec su ih sami napravili takvima.
vsego (napisa):
Za pocetak, ne svidja mi se da se ikome predbacuje "mlacenje prazne slame" i mislim da je tu nana pretjerala. Ccc.... Sram te bilo...

ispricavam se! Embarassed Embarassed nije mi bila namjera biti tako opaka. Embarassed

samo me je isprovociralo to sto se stalno netko zali na stvarni koje uopce nisu problematicne (ne mislim konkretno na Onga) vec su ih sami napravili takvima.

alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 13:35 sri, 31. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]ispricavam se! :oops: :oops: nije mi bila namjera biti tako opaka. :oops:[/quote]

laže, znam ja nju. bila joj je namjera, zapravo ona uživa u tome da bude opaka
nana (napisa):
ispricavam se! Embarassed Embarassed nije mi bila namjera biti tako opaka. Embarassed

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 14:21 sri, 31. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="alen"][quote="nana"]ispricavam se! :oops: :oops: nije mi bila namjera biti tako opaka. :oops:[/quote]

laže, znam ja nju. bila joj je namjera, zapravo ona uživa u tome da bude opaka[/quote]

o da,slazen se... koliko je puta samo mene sredila... :wink:

nadmocna je ta mlada dama u raspravi 8)
alen (napisa):
nana (napisa):

o da,slazen se... koliko je puta samo mene sredila... Wink

nadmocna je ta mlada dama u raspravi Cool

[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 18:02 sri, 31. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="alen"] laže, znam ja nju. bila joj je namjera, zapravo ona uživa u tome da bude opaka[/quote]
[quote="sorrow"] o da,slazen se... koliko je puta samo mene sredila... :wink:

nadmocna je ta mlada dama u raspravi 8)[/quote]

joj nemojte, jos cu se umislit :oops: :oops:

e sorrow samo cekam da napises da sam cruella :D nisi odavno :wink:
alen (napisa):

sorrow (napisa):
o da,slazen se... koliko je puta samo mene sredila... Wink

nadmocna je ta mlada dama u raspravi Cool

joj nemojte, jos cu se umislit Embarassed Embarassed

e sorrow samo cekam da napises da sam cruella Very Happy nisi odavno Wink

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 18:07 sri, 31. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]e sorrow samo cekam da napises da sam cruella :D nisi odavno :wink:[/quote]
ah,sad i da napisen,nebi valjalo... ;)
al nisan se ni sitia toga... :D mozda koji drugi put... ali pazi,tako san te oslovia samo jednom,mozda dva puta... :lol:
nana (napisa):
e sorrow samo cekam da napises da sam cruella Very Happy nisi odavno Wink

ah,sad i da napisen,nebi valjalo... Wink
al nisan se ni sitia toga... Very Happy mozda koji drugi put... ali pazi,tako san te oslovia samo jednom,mozda dva puta... Laughing

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:27 sri, 31. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

People, ovo nije [i]Buckuris[/i] i nije pristojno covjeku tako zagaditi topic! :ccc:

:pm:
People, ovo nije Buckuris i nije pristojno covjeku tako zagaditi topic! Ccc.... Sram te bilo...

Poziv za preseljenje u Private Message

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 18:31 sri, 31. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

vec jesmo... sorry na ometanju topica... ipak je ovo slamomlacenje... covik bi pomislia da ce nan se dozvolit jedna do dvi igre male... ;)
necemo vise... ;)
vec jesmo... sorry na ometanju topica... ipak je ovo slamomlacenje... covik bi pomislia da ce nan se dozvolit jedna do dvi igre male... Wink
necemo vise... Wink

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum