Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

šator?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
13 = 17 - 4

PostPostano: 19:37 uto, 4. 7. 2006    Naslov: šator? Citirajte i odgovorite

jel zna netko di ima šatora za kupit jeftinih...trebal bi mi jedan za 3 osobe, neki mali što jeftiniji (jerbo nemam para) i da da se brzo postavlja jer će se puno sklapat/rasklapat..eh sad bar da izdrži, da ne pukne na pol ljeta
jel kupovao netko te jeftinjare, jel to valja imalo, il ipak treba nešt skuplje?
jel zna netko di ima šatora za kupit jeftinih...trebal bi mi jedan za 3 osobe, neki mali što jeftiniji (jerbo nemam para) i da da se brzo postavlja jer će se puno sklapat/rasklapat..eh sad bar da izdrži, da ne pukne na pol ljeta
jel kupovao netko te jeftinjare, jel to valja imalo, il ipak treba nešt skuplje?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
C
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
14 = 16 - 2

PostPostano: 21:38 uto, 4. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Svoj sam kupio u Ipercoopu prije 4 godine za manje od 200 kn (istina za 2 osobe). Bio sam malo skeptičan jer je Ipercoop, jeftin i izgleda sav neki najlonski..
Od onda je svake godine bio bar mjesec dana negdje, po vjetru, pljusku, tuči (kao padalina :) ), na moru, u planini i na raznim divljim livadama između.
Nisam ga niti jednom moro popravljat, niti je pustio jednu kap u sebe (doduše nije baš nešto čist i mirisan :oops: )
Jedino bi ti preporučio da kupiš za previše osoba jer inače ak imaš stvari unutra (a imaš kad pljušti) netko/nešto mora stalno ležat na nekome i onda neko malo teže zaspi...
Ako ti ne treba za ekstremne uvjete (život u dnu spilje/uz rub klisure/mjesec dana Sibira), nego jednostavno ideš na izlet/ljetovanje - što jeftinije, to bolje...
Svoj sam kupio u Ipercoopu prije 4 godine za manje od 200 kn (istina za 2 osobe). Bio sam malo skeptičan jer je Ipercoop, jeftin i izgleda sav neki najlonski..
Od onda je svake godine bio bar mjesec dana negdje, po vjetru, pljusku, tuči (kao padalina Smile ), na moru, u planini i na raznim divljim livadama između.
Nisam ga niti jednom moro popravljat, niti je pustio jednu kap u sebe (doduše nije baš nešto čist i mirisan Embarassed )
Jedino bi ti preporučio da kupiš za previše osoba jer inače ak imaš stvari unutra (a imaš kad pljušti) netko/nešto mora stalno ležat na nekome i onda neko malo teže zaspi...
Ako ti ne treba za ekstremne uvjete (život u dnu spilje/uz rub klisure/mjesec dana Sibira), nego jednostavno ideš na izlet/ljetovanje - što jeftinije, to bolje...

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 21:45 uto, 4. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

U sator se uvijek isplati ulozit malo vise love. Kupis jeftini sator pa imas 1000 problema. Prokisnjava pa se utopis, ne reflektira sunce pa se skuhas unutra, nema mrezu za gamad na ulazu pa se opet ili skuhas ili te komarice i krpelji (te slicna cudovista) pozderu, los pod i promocit ce...

Ja sam nedavno listao nekakve kataloge i zapravo bi morao naci relativno pristojni sator za troje ljudi za 600 - 1000kn. To ti jos ovisi oces li sator za ljeto, za tri godisnja doba ili za cijelu godinu...
U sator se uvijek isplati ulozit malo vise love. Kupis jeftini sator pa imas 1000 problema. Prokisnjava pa se utopis, ne reflektira sunce pa se skuhas unutra, nema mrezu za gamad na ulazu pa se opet ili skuhas ili te komarice i krpelji (te slicna cudovista) pozderu, los pod i promocit ce...

Ja sam nedavno listao nekakve kataloge i zapravo bi morao naci relativno pristojni sator za troje ljudi za 600 - 1000kn. To ti jos ovisi oces li sator za ljeto, za tri godisnja doba ili za cijelu godinu...

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:08 uto, 4. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pripazi da unutrasnji sator bude od pamuka. Nedavno smo kupili jeftin veliki sator koji je cijeli od najlona i unutra se stvarno zdinstas. U starom malom kojemu je unutrasnjost pamucna bilo je puno ugodnije. Steta sto se raspao nakon 8 godina (zlo)upotrebljavanja.
Pripazi da unutrasnji sator bude od pamuka. Nedavno smo kupili jeftin veliki sator koji je cijeli od najlona i unutra se stvarno zdinstas. U starom malom kojemu je unutrasnjost pamucna bilo je puno ugodnije. Steta sto se raspao nakon 8 godina (zlo)upotrebljavanja.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 8:46 sri, 5. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa u principu mi treba neki sam za stvari stavit i prespavat, i ništa više...tak da se zapravo slažem s C-om što jeftinije-to bolje 8)

[quote="SickJedi"] To ti jos ovisi oces li sator za ljeto, za tri godisnja doba ili za cijelu godinu...[/quote]
na pa za ljeto :)

[quote="krcko"]Pripazi da unutrasnji sator bude od pamuka. Nedavno smo kupili jeftin veliki sator koji je cijeli od najlona i unutra se stvarno zdinstas.[/quote]
da dobro...al po vrućinama ti je ionak koma i nemreš bit u njemu do neznam kad, već sam po noći.
pa u principu mi treba neki sam za stvari stavit i prespavat, i ništa više...tak da se zapravo slažem s C-om što jeftinije-to bolje Cool

SickJedi (napisa):
To ti jos ovisi oces li sator za ljeto, za tri godisnja doba ili za cijelu godinu...

na pa za ljeto Smile

krcko (napisa):
Pripazi da unutrasnji sator bude od pamuka. Nedavno smo kupili jeftin veliki sator koji je cijeli od najlona i unutra se stvarno zdinstas.

da dobro...al po vrućinama ti je ionak koma i nemreš bit u njemu do neznam kad, već sam po noći.

[Vrh]
C
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 16 - 2

PostPostano: 12:07 sri, 5. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:oops: da ne širim dezinformacije: Istina je, u najlonskom šatoru je fakat gadno kad je direktno na suncu.

S druge strane, ako već moram ležat po danu i sunce je, rađe se legnem negdje pod bor/na plažu. Općenito nisam baš u šatoru ako nemoram bit (tj. nema padalina), ne zbog šatora, nego mi je jači doživljaj (nebo za vedre noći daleko od gradova :D, svjež zrak.. ), i otvori mi se apetit bolje :lol: .
Uglavnom, ako si u šatoru, vani pada, a ako vani pada onda nije vruće u šatoru.
Komarci/bube su problem predvečer/noću/ujutro kada je ugodno u šatoru.

Možda su mi podvalili neki predobar šator, ali u moj (<200kn) bube ne ulaze i ne prokišnjava.

Naravno, "reklama" vrijedi samo za varijantu da ideš negdje u rel. ugodnu klimu (bilo gdje u Europi ljeti npr.) gdje bi i inače išao bez posebne opreme, i šator ti treba jedino da sebe/stvari skloniš od kiše.
Embarassed da ne širim dezinformacije: Istina je, u najlonskom šatoru je fakat gadno kad je direktno na suncu.

S druge strane, ako već moram ležat po danu i sunce je, rađe se legnem negdje pod bor/na plažu. Općenito nisam baš u šatoru ako nemoram bit (tj. nema padalina), ne zbog šatora, nego mi je jači doživljaj (nebo za vedre noći daleko od gradova Very Happy, svjež zrak.. ), i otvori mi se apetit bolje Laughing .
Uglavnom, ako si u šatoru, vani pada, a ako vani pada onda nije vruće u šatoru.
Komarci/bube su problem predvečer/noću/ujutro kada je ugodno u šatoru.

Možda su mi podvalili neki predobar šator, ali u moj (<200kn) bube ne ulaze i ne prokišnjava.

Naravno, "reklama" vrijedi samo za varijantu da ideš negdje u rel. ugodnu klimu (bilo gdje u Europi ljeti npr.) gdje bi i inače išao bez posebne opreme, i šator ti treba jedino da sebe/stvari skloniš od kiše.

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 12:37 sri, 5. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="C"]Istina je, u najlonskom šatoru je fakat gadno kad je direktno na suncu.[/quote]
znam al gadno je u manje više u svakom na suncu.

[quote="C"]
gdje bi i inače išao bez posebne opreme, i šator ti treba jedino da sebe/stvari skloniš od kiše.[/quote]
e baš mi za to treba :D

kupit ću neki jeftini i to je to.
C (napisa):
Istina je, u najlonskom šatoru je fakat gadno kad je direktno na suncu.

znam al gadno je u manje više u svakom na suncu.

C (napisa):

gdje bi i inače išao bez posebne opreme, i šator ti treba jedino da sebe/stvari skloniš od kiše.

e baš mi za to treba Very Happy

kupit ću neki jeftini i to je to.

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 19:13 sri, 5. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rat in a cage"][quote="krcko"]Pripazi da unutrasnji sator bude od pamuka. Nedavno smo kupili jeftin veliki sator koji je cijeli od najlona i unutra se stvarno zdinstas.[/quote]
da dobro...al po vrućinama ti je ionak koma i nemreš bit u njemu do neznam kad, već sam po noći.[/quote]

E al ak imas kikice koji spavaju poslije rucka ne pomaze ni ak dignes sator u hladu. Ne zaboravi da moras i ti s njima biti unutra zbog babaroge. Istina je da nocu nije bilo tako strasno, cim djeca zaspu i prodje opasnost od babaroge moze se raskopcati sator pa nije vise zagusljivo.

Slazem se da je bolje svake 3-4 godine kupovati jeftini sator nego svakih 8-9 godina skupi, al ja bih ipak ulozio tih 100-tinjak kuna vise za pamucnu unutrasnjost.
rat in a cage (napisa):
krcko (napisa):
Pripazi da unutrasnji sator bude od pamuka. Nedavno smo kupili jeftin veliki sator koji je cijeli od najlona i unutra se stvarno zdinstas.

E al ak imas kikice koji spavaju poslije rucka ne pomaze ni ak dignes sator u hladu. Ne zaboravi da moras i ti s njima biti unutra zbog babaroge. Istina je da nocu nije bilo tako strasno, cim djeca zaspu i prodje opasnost od babaroge moze se raskopcati sator pa nije vise zagusljivo.

Slazem se da je bolje svake 3-4 godine kupovati jeftini sator nego svakih 8-9 godina skupi, al ja bih ipak ulozio tih 100-tinjak kuna vise za pamucnu unutrasnjost.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 21:01 sri, 5. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]
E al ak imas kikice koji spavaju poslije rucka ne pomaze ni ak dignes sator u hladu. Ne zaboravi da moras i ti s njima biti unutra zbog babaroge. Istina je da nocu nije bilo tako strasno, cim djeca zaspu i prodje opasnost od babaroge moze se raskopcati sator pa nije vise zagusljivo.[/quote]
heh..pa ja još nisam tak star :PPPP jedino sebe moram od babaroge čuvat :lol:

[quote="krcko"]
al ja bih ipak ulozio tih 100-tinjak kuna vise za pamucnu unutrasnjost.[/quote]
ok, tnx na savjetu, bum vidio još
krcko (napisa):

heh..pa ja još nisam tak star Blaeh! jedino sebe moram od babaroge čuvat Laughing

krcko (napisa):

al ja bih ipak ulozio tih 100-tinjak kuna vise za pamucnu unutrasnjost.

ok, tnx na savjetu, bum vidio još

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum