Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
C Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:38 uto, 4. 7. 2006 Naslov: |
|
|
Svoj sam kupio u Ipercoopu prije 4 godine za manje od 200 kn (istina za 2 osobe). Bio sam malo skeptičan jer je Ipercoop, jeftin i izgleda sav neki najlonski..
Od onda je svake godine bio bar mjesec dana negdje, po vjetru, pljusku, tuči (kao padalina :) ), na moru, u planini i na raznim divljim livadama između.
Nisam ga niti jednom moro popravljat, niti je pustio jednu kap u sebe (doduše nije baš nešto čist i mirisan :oops: )
Jedino bi ti preporučio da kupiš za previše osoba jer inače ak imaš stvari unutra (a imaš kad pljušti) netko/nešto mora stalno ležat na nekome i onda neko malo teže zaspi...
Ako ti ne treba za ekstremne uvjete (život u dnu spilje/uz rub klisure/mjesec dana Sibira), nego jednostavno ideš na izlet/ljetovanje - što jeftinije, to bolje...
Svoj sam kupio u Ipercoopu prije 4 godine za manje od 200 kn (istina za 2 osobe). Bio sam malo skeptičan jer je Ipercoop, jeftin i izgleda sav neki najlonski..
Od onda je svake godine bio bar mjesec dana negdje, po vjetru, pljusku, tuči (kao padalina ), na moru, u planini i na raznim divljim livadama između.
Nisam ga niti jednom moro popravljat, niti je pustio jednu kap u sebe (doduše nije baš nešto čist i mirisan )
Jedino bi ti preporučio da kupiš za previše osoba jer inače ak imaš stvari unutra (a imaš kad pljušti) netko/nešto mora stalno ležat na nekome i onda neko malo teže zaspi...
Ako ti ne treba za ekstremne uvjete (život u dnu spilje/uz rub klisure/mjesec dana Sibira), nego jednostavno ideš na izlet/ljetovanje - što jeftinije, to bolje...
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
C Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:07 sri, 5. 7. 2006 Naslov: |
|
|
:oops: da ne širim dezinformacije: Istina je, u najlonskom šatoru je fakat gadno kad je direktno na suncu.
S druge strane, ako već moram ležat po danu i sunce je, rađe se legnem negdje pod bor/na plažu. Općenito nisam baš u šatoru ako nemoram bit (tj. nema padalina), ne zbog šatora, nego mi je jači doživljaj (nebo za vedre noći daleko od gradova :D, svjež zrak.. ), i otvori mi se apetit bolje :lol: .
Uglavnom, ako si u šatoru, vani pada, a ako vani pada onda nije vruće u šatoru.
Komarci/bube su problem predvečer/noću/ujutro kada je ugodno u šatoru.
Možda su mi podvalili neki predobar šator, ali u moj (<200kn) bube ne ulaze i ne prokišnjava.
Naravno, "reklama" vrijedi samo za varijantu da ideš negdje u rel. ugodnu klimu (bilo gdje u Europi ljeti npr.) gdje bi i inače išao bez posebne opreme, i šator ti treba jedino da sebe/stvari skloniš od kiše.
da ne širim dezinformacije: Istina je, u najlonskom šatoru je fakat gadno kad je direktno na suncu.
S druge strane, ako već moram ležat po danu i sunce je, rađe se legnem negdje pod bor/na plažu. Općenito nisam baš u šatoru ako nemoram bit (tj. nema padalina), ne zbog šatora, nego mi je jači doživljaj (nebo za vedre noći daleko od gradova , svjež zrak.. ), i otvori mi se apetit bolje .
Uglavnom, ako si u šatoru, vani pada, a ako vani pada onda nije vruće u šatoru.
Komarci/bube su problem predvečer/noću/ujutro kada je ugodno u šatoru.
Možda su mi podvalili neki predobar šator, ali u moj (<200kn) bube ne ulaze i ne prokišnjava.
Naravno, "reklama" vrijedi samo za varijantu da ideš negdje u rel. ugodnu klimu (bilo gdje u Europi ljeti npr.) gdje bi i inače išao bez posebne opreme, i šator ti treba jedino da sebe/stvari skloniš od kiše.
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|