Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:03 pon, 24. 7. 2006 Naslov: Re: ponovni upis godine za one koji su pali po bolonji |
|
|
[quote="fireball"]ponovni upis ide automatskim postupkom ili treba pisat neke zahtjeve, molbe ili šta ja već znam? i koji je sistem za takve ljude koji su bili na teret ministarsva, da li ostaju na teret ministrastva ili idu na plaćanje?[/quote]
mislim da ce to ici ovako, doneses indeks , patis neku svotu oko 300kn i mislim da te onda upisu i dalje ostajes pod ministarstvom, ja mislim da pbez obzira na bolonju da se tu nije nista promjenilo ali to ti ipak otidi provjerit jos:-)
fireball (napisa): | ponovni upis ide automatskim postupkom ili treba pisat neke zahtjeve, molbe ili šta ja već znam? i koji je sistem za takve ljude koji su bili na teret ministarsva, da li ostaju na teret ministrastva ili idu na plaćanje? |
mislim da ce to ici ovako, doneses indeks , patis neku svotu oko 300kn i mislim da te onda upisu i dalje ostajes pod ministarstvom, ja mislim da pbez obzira na bolonju da se tu nije nista promjenilo ali to ti ipak otidi provjerit jos:-)
_________________ NAJNERAZUMLJIVIJE JE NA OVOM SVIJETU STO JE ON RAZUMLJIV!!!!
Albert Einstein

|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:18 uto, 25. 7. 2006 Naslov: Re: ponovni upis godine za one koji su pali po bolonji |
|
|
Iako je vec receno, mislim da treba naglasiti:
[quote="bily"]do 15.10 se mozes upisat...[/quote]
Ove godine je taj rok bio skracen i bilo je nekoliko jako tuznih individua za koje ne znam jesu li se uspjeli upisati (s molbom ili necim), pa nemojte taj datum uzimati zdravo za gotovo, nego se informirajte (kroz 9. mjesec) do kad stvarno traju upisi :tso:
Iako je vec receno, mislim da treba naglasiti:
bily (napisa): | do 15.10 se mozes upisat... |
Ove godine je taj rok bio skracen i bilo je nekoliko jako tuznih individua za koje ne znam jesu li se uspjeli upisati (s molbom ili necim), pa nemojte taj datum uzimati zdravo za gotovo, nego se informirajte (kroz 9. mjesec) do kad stvarno traju upisi
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
|