Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ponovni upis godine za one koji su pali po bolonji (studij)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
26 = 100 - 74

PostPostano: 12:48 pon, 24. 7. 2006    Naslov: ponovni upis godine za one koji su pali po bolonji Citirajte i odgovorite

ponovni upis ide automatskim postupkom ili treba pisat neke zahtjeve, molbe ili šta ja već znam? i koji je sistem za takve ljude koji su bili na teret ministarsva, da li ostaju na teret ministrastva ili idu na plaćanje?
ponovni upis ide automatskim postupkom ili treba pisat neke zahtjeve, molbe ili šta ja već znam? i koji je sistem za takve ljude koji su bili na teret ministarsva, da li ostaju na teret ministrastva ili idu na plaćanje?

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 19:03 pon, 24. 7. 2006    Naslov: Re: ponovni upis godine za one koji su pali po bolonji Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"]ponovni upis ide automatskim postupkom ili treba pisat neke zahtjeve, molbe ili šta ja već znam? i koji je sistem za takve ljude koji su bili na teret ministarsva, da li ostaju na teret ministrastva ili idu na plaćanje?[/quote]

mislim da ce to ici ovako, doneses indeks , patis neku svotu oko 300kn i mislim da te onda upisu i dalje ostajes pod ministarstvom, ja mislim da pbez obzira na bolonju da se tu nije nista promjenilo ali to ti ipak otidi provjerit jos:-)
fireball (napisa):

mislim da ce to ici ovako, doneses indeks , patis neku svotu oko 300kn i mislim da te onda upisu i dalje ostajes pod ministarstvom, ja mislim da pbez obzira na bolonju da se tu nije nista promjenilo ali to ti ipak otidi provjerit jos:-)

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 100 - 74

PostPostano: 22:25 pon, 24. 7. 2006    Naslov: Re: ponovni upis godine za one koji su pali po bolonji Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]mislim da ce to ici ovako, doneses indeks , patis neku svotu oko 300kn i mislim da te onda upisu i dalje ostajes pod ministarstvom, ja mislim da pbez obzira na bolonju da se tu nije nista promjenilo ali to ti ipak otidi provjerit jos:-)[/quote]

rado bi ja otišao provjerit ali nije mi baš usput iz buja do zg, a ja u zg neću doć do 9-10 mjeseca... tako da bi to volio znat što prije...
bily (napisa):

rado bi ja otišao provjerit ali nije mi baš usput iz buja do zg, a ja u zg neću doć do 9-10 mjeseca... tako da bi to volio znat što prije...

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 8:17 uto, 25. 7. 2006    Naslov: Re: ponovni upis godine za one koji su pali po bolonji Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"]
[b] a ja u zg neću doć do 9-10 mjeseca... tako da bi to volio znat što prije..[/b].[/quote]

pa ni ne 9 mjesec nije kasno ni najmanje, do 15.10 se mozes upisat tako da ces imat dovoljno vremena da saznas i te informacije....
a dotada se odmori doma :roll:

a sto vise ne mozes dat godinu nikako? :roll:
fireball (napisa):

a ja u zg neću doć do 9-10 mjeseca... tako da bi to volio znat što prije...

pa ni ne 9 mjesec nije kasno ni najmanje, do 15.10 se mozes upisat tako da ces imat dovoljno vremena da saznas i te informacije....
a dotada se odmori doma Rolling Eyes

a sto vise ne mozes dat godinu nikako? Rolling Eyes

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:18 uto, 25. 7. 2006    Naslov: Re: ponovni upis godine za one koji su pali po bolonji Citirajte i odgovorite

Iako je vec receno, mislim da treba naglasiti:

[quote="bily"]do 15.10 se mozes upisat...[/quote]

Ove godine je taj rok bio skracen i bilo je nekoliko jako tuznih individua za koje ne znam jesu li se uspjeli upisati (s molbom ili necim), pa nemojte taj datum uzimati zdravo za gotovo, nego se informirajte (kroz 9. mjesec) do kad stvarno traju upisi :tso:
Iako je vec receno, mislim da treba naglasiti:

bily (napisa):
do 15.10 se mozes upisat...

Ove godine je taj rok bio skracen i bilo je nekoliko jako tuznih individua za koje ne znam jesu li se uspjeli upisati (s molbom ili necim), pa nemojte taj datum uzimati zdravo za gotovo, nego se informirajte (kroz 9. mjesec) do kad stvarno traju upisi Trudim Se Objasniti...

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 15:44 pon, 31. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pise na webu :shock:
http://www.math.hr/Default.aspx?art=3028&sec=205

[quote]UPISI U AK.GOD. 2006/2007.

UPISI ZA SVE GODINE STUDIJA na PMF - Matematičkom odjelu u akad. godini 2006/2007. obavljat će se od ponedjeljka, 18. 9. 2006. do petka, 13. 10. 2006.
U uvjete za upis brojat će se isključivo ispiti položeni do 13.10.2006.[/quote]

sto se placanja tice, mislim da je cifra 200kn... osim ako ponavljas drugu godinu gdje slijedi izrada novog indexa, pa je 400 kn... ne sjecam se brojki vise...
pise na webu Shocked
http://www.math.hr/Default.aspx?art=3028&sec=205

Citat:
UPISI U AK.GOD. 2006/2007.

UPISI ZA SVE GODINE STUDIJA na PMF - Matematičkom odjelu u akad. godini 2006/2007. obavljat će se od ponedjeljka, 18. 9. 2006. do petka, 13. 10. 2006.
U uvjete za upis brojat će se isključivo ispiti položeni do 13.10.2006.

sto se placanja tice, mislim da je cifra 200kn... osim ako ponavljas drugu godinu gdje slijedi izrada novog indexa, pa je 400 kn... ne sjecam se brojki vise...

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum