Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pricice sa 'bezuvjetnog upisa'

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
199 = 237 - 38

PostPostano: 15:50 sri, 12. 10. 2005    Naslov: Pricice sa 'bezuvjetnog upisa' Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"]kako je ostatak PMFa odlučio.[/quote]
Ovo bi moglo uzrokovat nezgodnu raspravu :twisted:

[color=blue][b]Moderator:[/b] Dvije off-topic rasprave splittane iz [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5209]ovog topica[/url].[/color]

[color=blue][b]Moderator2:[/b] Druga rasprava izdvojena je u [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=7666]zaseban topic[/url].[/color]
nemo (napisa):
kako je ostatak PMFa odlučio.

Ovo bi moglo uzrokovat nezgodnu raspravu Twisted Evil

Moderator: Dvije off-topic rasprave splittane iz ovog topica.

Moderator2: Druga rasprava izdvojena je u zaseban topic.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:11 sri, 12. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="nemo"]kako je ostatak PMFa odlučio.[/quote]
Ovo bi moglo uzrokovat nezgodnu raspravu :twisted:[/quote]

Nemo je s PMF-FO, pa cemo mu oprostiti. ;)
mdoko (napisa):
nemo (napisa):

Nemo je s PMF-FO, pa cemo mu oprostiti. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 19:30 pon, 28. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="nemo"]kako je ostatak PMFa odlučio.[/quote]

erm...zbog cega? nemo je napisao korektno. posto se PMF-MO smatra fakultetom za sebe, nemo je korektno napisao da ono vrijedi "za ostatak PMFa". ne znam u cemu je problem? :-k
mdoko (napisa):
nemo (napisa):

erm...zbog cega? nemo je napisao korektno. posto se PMF-MO smatra fakultetom za sebe, nemo je korektno napisao da ono vrijedi "za ostatak PMFa". ne znam u cemu je problem? Think

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:18 pon, 28. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"][quote="mdoko"][quote="nemo"]kako je ostatak PMFa odlučio.[/quote]
erm...zbog cega? nemo je napisao korektno. posto se PMF-MO smatra fakultetom za sebe, nemo je korektno napisao da ono vrijedi "za ostatak PMFa". ne znam u cemu je problem? :-k[/quote]

"Ostatak PMF-a" aludira na to da je Matematika dio tog PMF-a. :| Molim [b]ne upustati se u tu raspravu[/b]. :trema:

@filipnet: Odluku o bezuvjetnom upisu moze donijeti samo Vijece i to ne bilo kad. :ccc: Dakle, treba traziti na vrijeme (iako sam poprilicno siguran da trazenje [b]nece[/b] uroditi plodom, no to je samo moj osobni stav). 8)
HijenA (napisa):
mdoko (napisa):
nemo (napisa):

erm...zbog cega? nemo je napisao korektno. posto se PMF-MO smatra fakultetom za sebe, nemo je korektno napisao da ono vrijedi "za ostatak PMFa". ne znam u cemu je problem? Think

"Ostatak PMF-a" aludira na to da je Matematika dio tog PMF-a. Neutral Molim ne upustati se u tu raspravu. Imam tremu

@filipnet: Odluku o bezuvjetnom upisu moze donijeti samo Vijece i to ne bilo kad. Ccc.... Sram te bilo... Dakle, treba traziti na vrijeme (iako sam poprilicno siguran da trazenje nece uroditi plodom, no to je samo moj osobni stav). Cool

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 23:22 pon, 28. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="HijenA"][quote="mdoko"][quote="nemo"]kako je ostatak PMFa odlučio.[/quote]
erm...zbog cega? nemo je napisao korektno. posto se PMF-MO smatra fakultetom za sebe, nemo je korektno napisao da ono vrijedi "za ostatak PMFa". ne znam u cemu je problem? :-k[/quote]

"Ostatak PMF-a" aludira na to da je Matematika dio tog PMF-a. :| Molim [b]ne upustati se u tu raspravu[/b]. :trema:[/quote]

IMO bas je obrnuto. zapravo naglasava MOovu odvojenost i neovisnost.
vsego (napisa):
HijenA (napisa):
mdoko (napisa):
nemo (napisa):

"Ostatak PMF-a" aludira na to da je Matematika dio tog PMF-a. Neutral Molim ne upustati se u tu raspravu. Imam tremu

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:31 pon, 28. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"][quote="vsego"]"Ostatak PMF-a" aludira na to da je Matematika dio tog PMF-a. :| Molim [b]ne upustati se u tu raspravu[/b]. :trema:[/quote]
IMO bas je obrnuto. zapravo naglasava MOovu odvojenost i neovisnost.[/quote]

Hijena se ovdje kaci za mdokin beznacajni komentar; [b]ostatak predstavnistva[/b] se ne oglasava... :PP
HijenA (napisa):
vsego (napisa):

Hijena se ovdje kaci za mdokin beznacajni komentar; ostatak predstavnistva se ne oglasava... Weeee-heeee!!!

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 0:23 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="HijenA"][quote="vsego"]"Ostatak PMF-a" aludira na to da je Matematika dio tog PMF-a. :| Molim [b]ne upustati se u tu raspravu[/b]. :trema:[/quote]
IMO bas je obrnuto. zapravo naglasava MOovu odvojenost i neovisnost.[/quote]

Hijena se ovdje kaci za mdokin beznacajni komentar; [b]ostatak predstavnistva[/b] se ne oglasava... :PP[/quote]

erm...zasto kacis ostatak predstavnistva u to? ja tu ne razgovaram kao nekakav predstavnik vec kao obican student. i iz mog kuta gledanja, tako stvari stoje.

kad budem pisao kao predstavnik to ce se znati i ja cu se tako i potpisati :roll: do tad, tvoj ovaj zadnji komentar je stvarno out of line :roll:
vsego (napisa):
HijenA (napisa):
vsego (napisa):

Hijena se ovdje kaci za mdokin beznacajni komentar; ostatak predstavnistva se ne oglasava... Weeee-heeee!!!

erm...zasto kacis ostatak predstavnistva u to? ja tu ne razgovaram kao nekakav predstavnik vec kao obican student. i iz mog kuta gledanja, tako stvari stoje.

kad budem pisao kao predstavnik to ce se znati i ja cu se tako i potpisati Rolling Eyes do tad, tvoj ovaj zadnji komentar je stvarno out of line Rolling Eyes

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:08 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]do tad, tvoj ovaj zadnji komentar je stvarno out of line :roll:[/quote]

Moj zadnji komentar je [b]primjer[/b]... :roll: Da ti pokusam nacrtati:[list=1][*]Je li moja recenica istinita? :-k Pregledaj topic, pa ces vidjeti da je (ti si jedini studrep na ovom topicu). 8)
[*]Je l' struktura te recenice odgovara onome o cemu je rijec: "[tt]Objekt A je nesto, a [b]ostatak objekta B[/b] je nesto drugo[/tt]"? :-k Vid', pa i to je tocno! :shock:
[*]Jesi li ti dio predstavnistva, ili [i]bas je obrnuto. zapravo naglasava[/i] tvoju [i]odvojenost i neovisnost[/i]? :-k[/list:o]I onda meni kazu da sam osjetljiv... :wall:
HijenA (napisa):
do tad, tvoj ovaj zadnji komentar je stvarno out of line Rolling Eyes

Moj zadnji komentar je primjer... Rolling Eyes Da ti pokusam nacrtati:
  1. Je li moja recenica istinita? Think Pregledaj topic, pa ces vidjeti da je (ti si jedini studrep na ovom topicu). Cool
  2. Je l' struktura te recenice odgovara onome o cemu je rijec: "Objekt A je nesto, a ostatak objekta B je nesto drugo"? Think Vid', pa i to je tocno! Shocked
  3. Jesi li ti dio predstavnistva, ili bas je obrnuto. zapravo naglasava tvoju odvojenost i neovisnost? Think
I onda meni kazu da sam osjetljiv... Brick wall

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 1:37 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="HijenA"]do tad, tvoj ovaj zadnji komentar je stvarno out of line :roll:[/quote]

Moj zadnji komentar je [b]primjer[/b]... :roll:[/quote]

nije tako zvucalo, moras priznati :roll:

[quote]
Da ti pokusam nacrtati:[/quote]

prvo, ne moras mi nista crtati :roll: savrseno dobro razumijem o cemu pricas i bez dodataka poput "crtanja" :roll:

[quote]
[list=1][*]Je li moja recenica istinita? :-k Pregledaj topic, pa ces vidjeti da je (ti si jedini studrep na ovom topicu). 8)[/quote]

so what? jesam li ja ijednom izrijekom spomenuo da razgovaram u svojstvu studrepa? nisam...idemo dalje.

[quote]
[*]Je l' struktura te recenice odgovara onome o cemu je rijec: "[tt]Objekt A je nesto, a [b]ostatak objekta B[/b] je nesto drugo[/tt]"? :-k Vid', pa i to je tocno! :shock:[/quote]

ne odgovara iz gornjeg razloga. ja tu [b]NISAM[/b] dosao razgovarati kao studrep. osim toga, sto se tice PMFa i PMF-MOa imam pravo na svoje misljenje i imam ga pravo izreci (u skladu sa pravilima ovog foruma) sve dok ne vrijedja nikoga drugoga. ja nisam vidio nikoga uvrijedjenog, a ti? :roll:

[quote]
[*]Jesi li ti dio predstavnistva, ili [i]bas je obrnuto. zapravo naglasava[/i] tvoju [i]odvojenost i neovisnost[/i]? :-k[/list:o][/quote]

jesam...sad mi citiraj, iz mojih postova ofkors, gdje ja, opet govorim, [b]EKSPLICITE TVRDIM[/b] da govorim kao studrep. gdje? :roll: ja cu ti reci...nigdje. dakle...sve se svodi na to da ti mislis kako ja imam drugaciji stav od tebe o ovoj temi pa si, u nedostatku argumenata, upleo cijelo predsjednistvo iako nitko to od tebe nije trazio. i ne vjerujem da ce se itko i javiti na ovaj thread jer odgovarati na ovo je simply gubitak vremena :roll:

[quote]
I onda meni kazu da sam osjetljiv... :wall:[/quote]

jesi. i to preko mjere :roll:
vsego (napisa):
HijenA (napisa):
do tad, tvoj ovaj zadnji komentar je stvarno out of line Rolling Eyes

Moj zadnji komentar je primjer... Rolling Eyes

nije tako zvucalo, moras priznati Rolling Eyes

Citat:

Da ti pokusam nacrtati:

prvo, ne moras mi nista crtati Rolling Eyes savrseno dobro razumijem o cemu pricas i bez dodataka poput "crtanja" Rolling Eyes

Citat:

1. Je li moja recenica istinita? Think Pregledaj topic, pa ces vidjeti da je (ti si jedini studrep na ovom topicu). Cool

so what? jesam li ja ijednom izrijekom spomenuo da razgovaram u svojstvu studrepa? nisam...idemo dalje.

Citat:

• Je l' struktura te recenice odgovara onome o cemu je rijec: "Objekt A je nesto, a ostatak objekta B je nesto drugo"? Think Vid', pa i to je tocno! Shocked

• ne odgovara iz gornjeg razloga. ja tu NISAM dosao razgovarati kao studrep. osim toga, sto se tice PMFa i PMF-MOa imam pravo na svoje misljenje i imam ga pravo izreci (u skladu sa pravilima ovog foruma) sve dok ne vrijedja nikoga drugoga. ja nisam vidio nikoga uvrijedjenog, a ti? Rolling Eyes

Citat:

• Jesi li ti dio predstavnistva, ili bas je obrnuto. zapravo naglasava tvoju odvojenost i neovisnost? Think

• jesam...sad mi citiraj, iz mojih postova ofkors, gdje ja, opet govorim, EKSPLICITE TVRDIM da govorim kao studrep. gdje? Rolling Eyes ja cu ti reci...nigdje. dakle...sve se svodi na to da ti mislis kako ja imam drugaciji stav od tebe o ovoj temi pa si, u nedostatku argumenata, upleo cijelo predsjednistvo iako nitko to od tebe nije trazio. i ne vjerujem da ce se itko i javiti na ovaj thread jer odgovarati na ovo je simply gubitak vremena Rolling Eyes

Citat:

I onda meni kazu da sam osjetljiv... Brick wall

jesi. i to preko mjere Rolling Eyes

[Vrh]
    goc9999
    Forumaš(ica)
    Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 9:48 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:scrathing kakve ovo veze ima sa ovim topicom????
    :scrathing kakve ovo veze ima sa ovim topicom????

[Vrh]
    HijenA
    Forumaš(ica)
    Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 10:08 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

u biti nema nikakve veze sa temom vec se mene proziva za nesto sto nisam rekao.
    u biti nema nikakve veze sa temom vec se mene proziva za nesto sto nisam rekao.

[Vrh]
    vsego
    Site Admin
    Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:35 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne proziva te se za nista, no ja vise nemam namjeru objasnjavati ocito. :wall: Recenica je mogla biti i "Otvaratelj topica je jedini neregistriranu user ovdje; [b]ostatak gostiju[/b] se nije javljao" ili bilo sto tipa "A je jedini X ovdje, a ostatak B-ova se nije javljao", gdje je jedini uvjet da je [latex]A \in B[/latex]. :roll:
    Ne proziva te se za nista, no ja vise nemam namjeru objasnjavati ocito. Brick wall Recenica je mogla biti i "Otvaratelj topica je jedini neregistriranu user ovdje; ostatak gostiju se nije javljao" ili bilo sto tipa "A je jedini X ovdje, a ostatak B-ova se nije javljao", gdje je jedini uvjet da je . Rolling Eyes

[Vrh]
    Prethodni postovi:   
    Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
    Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
    Ne možete otvarati nove teme.
    Ne možete odgovarati na postove.
    Ne možete uređivati Vaše postove.
    Ne možete izbrisati Vaše postove.
    Ne možete glasovati u anketama.
    You can attach files in this forum
    You can download files in this forum