Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Bug Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Bug Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
kus Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
kus Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:09 sri, 30. 8. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="kus"]Pa zašto je kao prvo svima odobreno polaganje ispita?[/quote]
U sedmom mjesecu se znalo kako ce izgledati dopunska "nastava" iz C-a, tj. da ce se jako oslanjati na individualni rad. 8) Sada se pruza jednaka sansa svima da dobiju "drugu priliku", a iskoristit ce ju oni koji su se potrudili raditi preko ljeta, tj. ne cekaju da im netko nesto pokloni na "popravku". :D IMO, pravedno. =D>
Da je manje molbi odobreno (npr. da nije tvoja odobrena), onda bi pitali "Zasto nije vise molbi odobreno?" :roll:
[quote="kus"]A jesam li na ikoji način mogao dobiti potpis??[/quote]
Polaganjem zadace i oba kolokvija. 8) Bolonja kaze da si ti kolegij pao, a Krcko pojasnjava da na drugim fakultetima takav kolegij upisujes ponovno kad na njega dodje red (nagodinu), bez ovakve "druge sanse" da ga ipak naknadno polozis. :)
kus (napisa): | Pa zašto je kao prvo svima odobreno polaganje ispita? |
U sedmom mjesecu se znalo kako ce izgledati dopunska "nastava" iz C-a, tj. da ce se jako oslanjati na individualni rad. Sada se pruza jednaka sansa svima da dobiju "drugu priliku", a iskoristit ce ju oni koji su se potrudili raditi preko ljeta, tj. ne cekaju da im netko nesto pokloni na "popravku". IMO, pravedno.
Da je manje molbi odobreno (npr. da nije tvoja odobrena), onda bi pitali "Zasto nije vise molbi odobreno?"
kus (napisa): | A jesam li na ikoji način mogao dobiti potpis?? |
Polaganjem zadace i oba kolokvija. Bolonja kaze da si ti kolegij pao, a Krcko pojasnjava da na drugim fakultetima takav kolegij upisujes ponovno kad na njega dodje red (nagodinu), bez ovakve "druge sanse" da ga ipak naknadno polozis.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
kus Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:57 sri, 30. 8. 2006 Naslov: |
|
|
Vjerojatno je broj molbi nadmasio ocekivanja, pa se pokusalo ici na kvalitetu, tj. pruziti sansu onima koji ju nekako zasluze (znanjem, naravno). 8)
Slazem se da bi bilo bolje da su se "pravila igre" znala odmah, ali - kako krcko rece - ipak je sada prvi put. :| Nemoj zaboraviti i da je cijela dopunska "nastava" bonus. ;)
Vjerojatno je broj molbi nadmasio ocekivanja, pa se pokusalo ici na kvalitetu, tj. pruziti sansu onima koji ju nekako zasluze (znanjem, naravno).
Slazem se da bi bilo bolje da su se "pravila igre" znala odmah, ali - kako krcko rece - ipak je sada prvi put. Nemoj zaboraviti i da je cijela dopunska "nastava" bonus.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
vini Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vini Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:13 sub, 2. 9. 2006 Naslov: |
|
|
hvala vsego, ali to sam i ja pročitala. mislila sam malo konkretnije kako bi to moglo izgledat. da li će biti pisanje programa ili odgovaranje na nekakva pitanja?da li će biti brojevni sustavi,KNF,DNF...? gradivo uur-a je dosta opširno. da li će biti više teoretsko, npr. pitanja o građi računala,procesoru,memoriji... to su sve stvari koje je profesor singer obradio na predavanjima.
hvala vsego, ali to sam i ja pročitala. mislila sam malo konkretnije kako bi to moglo izgledat. da li će biti pisanje programa ili odgovaranje na nekakva pitanja?da li će biti brojevni sustavi,KNF,DNF...? gradivo uur-a je dosta opširno. da li će biti više teoretsko, npr. pitanja o građi računala,procesoru,memoriji... to su sve stvari koje je profesor singer obradio na predavanjima.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:30 sub, 2. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vini"]hvala vsego, ali to sam i ja pročitala. mislila sam malo konkretnije kako bi to moglo izgledat. da li će biti pisanje programa ili odgovaranje na nekakva pitanja?da li će biti brojevni sustavi,KNF,DNF...? gradivo uur-a je dosta opširno. da li će biti više teoretsko, npr. pitanja o građi računala,procesoru,memoriji... to su sve stvari koje je profesor singer obradio na predavanjima.[/quote]
Ponovno: to zna samo doc. Singer (ja sam dezurao, ali i dalje ne sudjelujem u toj nastavi). :tso:
Spominjao je algoritme, ali ga nisam pitao za detalje. :| Mozes ga pitati mailom, pa prenesi (ovdje) ostalima kad ti odgovori. :)
vini (napisa): | hvala vsego, ali to sam i ja pročitala. mislila sam malo konkretnije kako bi to moglo izgledat. da li će biti pisanje programa ili odgovaranje na nekakva pitanja?da li će biti brojevni sustavi,KNF,DNF...? gradivo uur-a je dosta opširno. da li će biti više teoretsko, npr. pitanja o građi računala,procesoru,memoriji... to su sve stvari koje je profesor singer obradio na predavanjima. |
Ponovno: to zna samo doc. Singer (ja sam dezurao, ali i dalje ne sudjelujem u toj nastavi).
Spominjao je algoritme, ali ga nisam pitao za detalje. Mozes ga pitati mailom, pa prenesi (ovdje) ostalima kad ti odgovori.
|
|
[Vrh] |
|
vini Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|