Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
shumi1 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 13:07 ned, 10. 9. 2006 Naslov: |
|
|
U petak sam napravio novi pokaz. Nije me na salteru htjela ni pogledati, dok joj uz onu njihovu potvrdu, ovjerenu na faksu, nisam dao index i xicu. Kao, mora sve provjeriti, a onda je jos i na zadnju stranicu lupila pecat, sto se do sada (u cetiri godine) nije ni jednom dogodilo.
U petak sam napravio novi pokaz. Nije me na salteru htjela ni pogledati, dok joj uz onu njihovu potvrdu, ovjerenu na faksu, nisam dao index i xicu. Kao, mora sve provjeriti, a onda je jos i na zadnju stranicu lupila pecat, sto se do sada (u cetiri godine) nije ni jednom dogodilo.
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:02 ned, 10. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="bnikola"]U petak sam napravio novi pokaz. Nije me na salteru htjela ni pogledati, dok joj uz onu njihovu potvrdu, ovjerenu na faksu, nisam dao index i xicu. Kao, mora sve provjeriti, a onda je jos i na zadnju stranicu lupila pecat, sto se do sada (u cetiri godine) nije ni jednom dogodilo.[/quote]
jesi već upisao godinu? nisi? znači ja bi mogla pitat tete u referadi da mi ovjere potvrdu i donjet indeks i iksicu i napravit s pokaz već ovih dana prije neg upišem godinu? to bi mi dosta olakšalo da se bar tog riješim.
kakva su iskustva s student servisom bez ineksa? moguće ili nemoguće?
bnikola (napisa): | U petak sam napravio novi pokaz. Nije me na salteru htjela ni pogledati, dok joj uz onu njihovu potvrdu, ovjerenu na faksu, nisam dao index i xicu. Kao, mora sve provjeriti, a onda je jos i na zadnju stranicu lupila pecat, sto se do sada (u cetiri godine) nije ni jednom dogodilo. |
jesi već upisao godinu? nisi? znači ja bi mogla pitat tete u referadi da mi ovjere potvrdu i donjet indeks i iksicu i napravit s pokaz već ovih dana prije neg upišem godinu? to bi mi dosta olakšalo da se bar tog riješim.
kakva su iskustva s student servisom bez ineksa? moguće ili nemoguće?
_________________ potpis
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 16:05 ned, 10. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="mladac"]jesi već upisao godinu? nisi?[/quote]
Biolog sam. Zato imamo malo drugaciju situaciju, pa mozemo cijeli 9. mjesec upisivati, kad imas uvjete, index u referadi stoji 2 dana dok se sve sredi i nakon toga ga mozes dobiti.
mladac (napisa): | jesi već upisao godinu? nisi? |
Biolog sam. Zato imamo malo drugaciju situaciju, pa mozemo cijeli 9. mjesec upisivati, kad imas uvjete, index u referadi stoji 2 dana dok se sve sredi i nakon toga ga mozes dobiti.
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
Postano: 12:59 pon, 11. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="mladac"]niš budem se sad upisala u studen servis sa prošlom potvrdom tj za još ovih mjesec dana kaj vrijedi,,, al to mi tlaka kad ću opet za mjesec dana morat vadit al nema sretnije situacije :roll:
[/quote]
Pa upišeš se u student servisu, ono 2 slike, ziro racun... i das potvrdu da si upisana u ''proslu'' tj. ovu tekucu godinu, i onda ce ti teta reci da samo kad upises visu godinu (znaci kad se krajem 9mj ili pocetkom 10mj upises u visu godinu) onda samo doneses potvrdu s faksa,mislim da ti ne treba index.
mladac (napisa): | niš budem se sad upisala u studen servis sa prošlom potvrdom tj za još ovih mjesec dana kaj vrijedi,,, al to mi tlaka kad ću opet za mjesec dana morat vadit al nema sretnije situacije
|
Pa upišeš se u student servisu, ono 2 slike, ziro racun... i das potvrdu da si upisana u ''proslu'' tj. ovu tekucu godinu, i onda ce ti teta reci da samo kad upises visu godinu (znaci kad se krajem 9mj ili pocetkom 10mj upises u visu godinu) onda samo doneses potvrdu s faksa,mislim da ti ne treba index.
_________________ A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds....
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 15:17 pon, 11. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Liddy"]Pa upišeš se u student servisu, ono 2 slike, ziro racun... i das potvrdu da si upisana u ''proslu'' tj. ovu tekucu godinu, i onda ce ti teta reci da samo kad upises visu godinu (znaci kad se krajem 9mj ili pocetkom 10mj upises u visu godinu) onda samo doneses potvrdu s faksa,mislim da ti ne treba index.[/quote]
Varas se... Treba i za produzenje index. Na zadnju stranicu lupe pecat da si obnovila clanstvo za tekucu akademsku godinu.
Liddy (napisa): | Pa upišeš se u student servisu, ono 2 slike, ziro racun... i das potvrdu da si upisana u ''proslu'' tj. ovu tekucu godinu, i onda ce ti teta reci da samo kad upises visu godinu (znaci kad se krajem 9mj ili pocetkom 10mj upises u visu godinu) onda samo doneses potvrdu s faksa,mislim da ti ne treba index. |
Varas se... Treba i za produzenje index. Na zadnju stranicu lupe pecat da si obnovila clanstvo za tekucu akademsku godinu.
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)

|
Postano: 20:58 pon, 11. 9. 2006 Naslov: |
|
|
vec sam napisala. prosle god sam uvjet dala pocetkom 10. mj, a pokaz vrijedi do 31. 10. u referadi sam skoro do kraja 10. mj cekala da mi indeks bude gotov, ali kako se to nije dogodilo, a nisam se htjela svercat pitala sam onu tetu tamo sta da radim i lijepo mi je rakla da odem u skriptarnicu, uzmem potvrdu, popunim ju i donesem joj da je ona potvrdi. naglasavam, tada mi jos upis nove godine nije bio proveden, niti na studomatu, niti sam imala indeks, nego je ta teta nasla moj indeks u gomili ostalih, uvjerila se da imam uvjet i sve je regularno, potvrdila mi potvrdu (onu iz skriptarnice i onu zetovu) i indeks i dalje ostavila u referadi radi daljnje obrade. jel sam sad bila dooljno precizna?
vec sam napisala. prosle god sam uvjet dala pocetkom 10. mj, a pokaz vrijedi do 31. 10. u referadi sam skoro do kraja 10. mj cekala da mi indeks bude gotov, ali kako se to nije dogodilo, a nisam se htjela svercat pitala sam onu tetu tamo sta da radim i lijepo mi je rakla da odem u skriptarnicu, uzmem potvrdu, popunim ju i donesem joj da je ona potvrdi. naglasavam, tada mi jos upis nove godine nije bio proveden, niti na studomatu, niti sam imala indeks, nego je ta teta nasla moj indeks u gomili ostalih, uvjerila se da imam uvjet i sve je regularno, potvrdila mi potvrdu (onu iz skriptarnice i onu zetovu) i indeks i dalje ostavila u referadi radi daljnje obrade. jel sam sad bila dooljno precizna?
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|