Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Lovac na krokodile
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
35 = 192 - 157

PostPostano: 9:53 pon, 11. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Može čovjek biti Bog zna koliko stručan ali neznam kak mu je samo palo napamet da drži dijete ispred [b]lacostea[/b]. Možda izgleda na slici da ima sve pod kontrolom, ali uvijek postoji ono pitanje a šta bi bilo kad bi...
Isti slučaj i sa onim otrovnim zmijama. Koliko ja znam (negdje sam to čula) u Australiji živi baš svih top 10 najotrovnijih zmija na svijetu,pa da je i tamo vodio svoje dijete onda neznam šta da kažem za takvog čovjeka koji riskira život svog dijeteta. Ponavljam, možeš biti Bog zna koliko stručan, ali činjenica je da se u divljinu, gdje su najopasnije životinje, ne vodi dijete da se kobajagi zajedno "igra" sa tatom.
Nemojte misliti da pljujem po čovjeku, ali neke stvari se jednostavno nesmiju raditi.
Može čovjek biti Bog zna koliko stručan ali neznam kak mu je samo palo napamet da drži dijete ispred lacostea. Možda izgleda na slici da ima sve pod kontrolom, ali uvijek postoji ono pitanje a šta bi bilo kad bi...
Isti slučaj i sa onim otrovnim zmijama. Koliko ja znam (negdje sam to čula) u Australiji živi baš svih top 10 najotrovnijih zmija na svijetu,pa da je i tamo vodio svoje dijete onda neznam šta da kažem za takvog čovjeka koji riskira život svog dijeteta. Ponavljam, možeš biti Bog zna koliko stručan, ali činjenica je da se u divljinu, gdje su najopasnije životinje, ne vodi dijete da se kobajagi zajedno "igra" sa tatom.
Nemojte misliti da pljujem po čovjeku, ali neke stvari se jednostavno nesmiju raditi.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 19:32 pon, 11. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja cu reci samo jedno: dijete -> djeteta :utezi:
ja cu reci samo jedno: dijete -> djeteta Dizem utege

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 20:21 pon, 11. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]Može čovjek biti Bog zna koliko stručan ali neznam kak mu je samo palo napamet da drži dijete ispred [b]lacostea[/b]. Možda izgleda na slici da ima sve pod kontrolom, ali uvijek postoji ono pitanje a šta bi bilo kad bi...
Nemojte misliti da pljujem po čovjeku, ali neke stvari se jednostavno nesmiju raditi.[/quote]
a gle, tak je njega i njegov stari trenirao pa vidiš kako je dobro ispao :shock: 8) [size=8](izgleda da ga nije dobro istrenirao kad je stari još živ)[/size]
andreao (napisa):
Može čovjek biti Bog zna koliko stručan ali neznam kak mu je samo palo napamet da drži dijete ispred lacostea. Možda izgleda na slici da ima sve pod kontrolom, ali uvijek postoji ono pitanje a šta bi bilo kad bi...

a gle, tak je njega i njegov stari trenirao pa vidiš kako je dobro ispao Shocked Cool (izgleda da ga nije dobro istrenirao kad je stari još živ)

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:38 pon, 11. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred]Khm... :tup: Chill out s takvim humorom.[/color] :ccc:
Khm... Tup! Chill out s takvim humorom. Ccc.... Sram te bilo...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 23:53 pon, 11. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@andreao, ne slazen se s tobon, mislin da se ona situacija nebi smila tako osudjivat... osudjuje se samo zato sta je zavrsila na televiziji, pazi malo, nemoj da te utjecaj medija previse zaslipi... nebi sada tia ovdi upadat sa nekin offtopic razlozima mojih rici... samo vi ljudi gustajte i nemojte previse slusat medije... :P
@andreao, ne slazen se s tobon, mislin da se ona situacija nebi smila tako osudjivat... osudjuje se samo zato sta je zavrsila na televiziji, pazi malo, nemoj da te utjecaj medija previse zaslipi... nebi sada tia ovdi upadat sa nekin offtopic razlozima mojih rici... samo vi ljudi gustajte i nemojte previse slusat medije... Razz

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 0:53 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
@Blockflöte: Nitko ne napada covjeka; samo raspravljamo o jednom njegovom konkretnom postupku. 8)[/quote]

Slažem se sa sorrow tu; mislim da je cijela priča malo prenapuhana. Čovjek je imao ekscentričan nastup pa su ga zato ljudi raznoliko doživljavali. Meni je bio simpatičan, jer je izgledao kao da iskreno uživa u tome što radi i da se trudi prikazati to zanimljivim. Nastup mu je jako dobro legao u onoj dječjoj emisiji koja se prikazivala na novoj.

Familijarno su svi jako dobro znali što rade kad rade s životinjama i iskreno vjerujem da se nisu išli kockat oko toga kad im je riječ o djeci. I on i žena su se specijalizirali za rad sa divljim životinjama pa su valjda u vlastitom zoološkom na domaćem terenu.
Klince su vodili na terenska istraživanja i snimanje dokumentaraca, kako su i njih odmalena(ljudi koji su znali što rade) da ih približe tom svijetu.

Čovjek bio stručnjak za (ako ništa drugo) blažene krokodile.

Mislim da sam u životu čuo priča o surovijim i neodgovornijim tretmanima djece.
vsego (napisa):

@Blockflöte: Nitko ne napada covjeka; samo raspravljamo o jednom njegovom konkretnom postupku. Cool

Slažem se sa sorrow tu; mislim da je cijela priča malo prenapuhana. Čovjek je imao ekscentričan nastup pa su ga zato ljudi raznoliko doživljavali. Meni je bio simpatičan, jer je izgledao kao da iskreno uživa u tome što radi i da se trudi prikazati to zanimljivim. Nastup mu je jako dobro legao u onoj dječjoj emisiji koja se prikazivala na novoj.

Familijarno su svi jako dobro znali što rade kad rade s životinjama i iskreno vjerujem da se nisu išli kockat oko toga kad im je riječ o djeci. I on i žena su se specijalizirali za rad sa divljim životinjama pa su valjda u vlastitom zoološkom na domaćem terenu.
Klince su vodili na terenska istraživanja i snimanje dokumentaraca, kako su i njih odmalena(ljudi koji su znali što rade) da ih približe tom svijetu.

Čovjek bio stručnjak za (ako ništa drugo) blažene krokodile.

petrich
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
18 = 20 - 2

PostPostano: 8:30 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
@Blockflöte: Nitko ne napada covjeka; samo raspravljamo o jednom njegovom konkretnom postupku. 8)[/quote]

[quote="Blockflöte"]
Mislim da sam u životu čuo priča o surovijim i neodgovornijim tretmanima djece.[/quote]

naravno da ima (pogotovo zato sto se ovdje djetetu na kraju nije nista dogodilo), ali..

[quote="vsego"]
raspravljamo o jednom [b]njegovom[/b] konkretnom postupku. 8)[/quote]

mislim da nitko ne bi smio dovoditi u bilo kakvu, pa i najmanju opasnost tuđi život, a pogotovo život vlastitog djeteta. na stranu to sto je on bio profesionalac, ali rizik je bio tu. i ok je ako je spreman igrati se sa vlastitim žvotom, ali ne i tuđim..
toliko od mene.
vsego (napisa):

@Blockflöte: Nitko ne napada covjeka; samo raspravljamo o jednom njegovom konkretnom postupku. Cool

Blockflöte (napisa):

naravno da ima (pogotovo zato sto se ovdje djetetu na kraju nije nista dogodilo), ali..

vsego (napisa):

raspravljamo o jednom njegovom konkretnom postupku. Cool

mislim da nitko ne bi smio dovoditi u bilo kakvu, pa i najmanju opasnost tuđi život, a pogotovo život vlastitog djeteta. na stranu to sto je on bio profesionalac, ali rizik je bio tu. i ok je ako je spreman igrati se sa vlastitim žvotom, ali ne i tuđim..
toliko od mene.

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 11:16 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="petrich"]
toliko od mene.[/quote]

Slažem se s tim, ali mislim da ni on ni dijete nisu bili ni u kakvoj opasnosti.
petrich (napisa):

toliko od mene.

petrich
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 20 - 2

PostPostano: 11:36 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]

Slažem se s tim, ali mislim da ni on ni dijete nisu bili ni u kakvoj opasnosti.[/quote]

ni u kakvoj opasnosti? khm, poznati su slucajevi kad su i najpitomije zivotinjice napadale. a krokodil, koliko god da je pitom, opasan je. mislim da je rizik u svakom slucaju bio tu. i kao sto vec rekoh, u redu ako je on spreman riskirati svoj zivot, ali zivot djeteta... :ccc:
Blockflöte (napisa):

ni u kakvoj opasnosti? khm, poznati su slucajevi kad su i najpitomije zivotinjice napadale. a krokodil, koliko god da je pitom, opasan je. mislim da je rizik u svakom slucaju bio tu. i kao sto vec rekoh, u redu ako je on spreman riskirati svoj zivot, ali zivot djeteta... Ccc.... Sram te bilo...

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 11:48 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

da,mozda imas pravo, ali onda tako mozes rec i za svakog vozaca da ugrozava svoje dite kad ga vozi bilo di... vise svita pogine od auta svaki dan nego od krokodila godisnje... (bar ja tako mislin)
da,mozda imas pravo, ali onda tako mozes rec i za svakog vozaca da ugrozava svoje dite kad ga vozi bilo di... vise svita pogine od auta svaki dan nego od krokodila godisnje... (bar ja tako mislin)

[Vrh]
petrich
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 20 - 2

PostPostano: 11:58 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]da,mozda imas pravo, ali onda tako mozes rec i za svakog vozaca da ugrozava svoje dite kad ga vozi bilo di... vise svita pogine od auta svaki dan nego od krokodila godisnje... (bar ja tako mislin)[/quote]

uf, pa nije ti usporedba bas na mjestu. prvo, puno vise ljudi vozi djecu u autu, nego sto mase s njima pred krokodilom. zatim, postoje mjere opreza kad je dijete u autu i sl. osim toga, ne znam za tebe, ali ja vozim puno opreznije kad je jos netko samnom u autu, a pogotovo dijete. u svakom slucaju, nekad je neizbjezno vozit dijete u autu, ne? a mahati s istim pred krokodilom bas i nije.
mislim da svaki imalo odgovorni roditelj ne bi stavio svoje dijete u tu poziciju...
to je moje misljenje, u svakom slucaju... :wink:
sorrow (napisa):

uf, pa nije ti usporedba bas na mjestu. prvo, puno vise ljudi vozi djecu u autu, nego sto mase s njima pred krokodilom. zatim, postoje mjere opreza kad je dijete u autu i sl. osim toga, ne znam za tebe, ali ja vozim puno opreznije kad je jos netko samnom u autu, a pogotovo dijete. u svakom slucaju, nekad je neizbjezno vozit dijete u autu, ne? a mahati s istim pred krokodilom bas i nije.
mislim da svaki imalo odgovorni roditelj ne bi stavio svoje dijete u tu poziciju...
to je moje misljenje, u svakom slucaju... Wink

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 12:07 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="petrich"]uf, pa nije ti usporedba bas na mjestu. [/quote]

a nije? e pa mozda i nije, ali mislin da je vozit auto puno riskantnije nego to sta je on ucinia... pogotovo zato sta se on time bavi cili zivot...

[quote="petrich"]prvo, puno vise ljudi vozi djecu u autu, nego sto mase s njima pred krokodilom. [/quote]

taj argument ti ne priznajen, nikako ti ne valja, koliko god ti se svidja...

[quote="petrich"]zatim, postoje mjere opreza kad je dijete u autu i sl. osim toga, ne znam za tebe, ali ja vozim puno opreznije kad je jos netko samnom u autu, a pogotovo dijete.[/quote]

mislis da on nije bia oprezniji??? a i, nemoras ti falit, nisi ti jedina osoba na cesti...

[quote="petrich"]u svakom slucaju, nekad je neizbjezno vozit dijete u autu, ne? a mahati s istim pred krokodilom bas i nije.
to je moje misljenje, u svakom slucaju... :wink:[/quote]

da, imas pravo...
petrich (napisa):
uf, pa nije ti usporedba bas na mjestu.

a nije? e pa mozda i nije, ali mislin da je vozit auto puno riskantnije nego to sta je on ucinia... pogotovo zato sta se on time bavi cili zivot...

petrich (napisa):
prvo, puno vise ljudi vozi djecu u autu, nego sto mase s njima pred krokodilom.

taj argument ti ne priznajen, nikako ti ne valja, koliko god ti se svidja...

petrich (napisa):
zatim, postoje mjere opreza kad je dijete u autu i sl. osim toga, ne znam za tebe, ali ja vozim puno opreznije kad je jos netko samnom u autu, a pogotovo dijete.

mislis da on nije bia oprezniji??? a i, nemoras ti falit, nisi ti jedina osoba na cesti...

petrich (napisa):
u svakom slucaju, nekad je neizbjezno vozit dijete u autu, ne? a mahati s istim pred krokodilom bas i nije.
to je moje misljenje, u svakom slucaju... Wink

da, imas pravo...

[Vrh]
petrich
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 20 - 2

PostPostano: 12:12 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ah, zbilja mislis da je to sto je ucinio bilo bezopasno? :grebgreb:
ajmo onda ovak: da imas dijete, i da si bio tamo i sve ostale pretpostavke koje su potrebne, da je to moguce - iskreno, da li bi ti dozvolio da uzme [b]tvoje[/b] dijete i mase s njim pred krokodilom?
ah, zbilja mislis da je to sto je ucinio bilo bezopasno? Kotacici rade 100 na sat
ajmo onda ovak: da imas dijete, i da si bio tamo i sve ostale pretpostavke koje su potrebne, da je to moguce - iskreno, da li bi ti dozvolio da uzme tvoje dijete i mase s njim pred krokodilom?

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 12:19 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne, ne mislin da je bilo bezopasno... ali ne mislin ni da je bilo za tolike kritike... o tome cilo vrime govorin, da ne triba toliko skakat na covika zbog toga...

a ne, ne bi mu da da ono radi sa mojin diteton... prvo mu nebi da da ga uopce nosi, mozda da ga malku podigne, a da se s njime ode igrat sa krokodilon, nikako mu nebi da... ne bi mu dozvolia ni da se ode igrat sa mackon da je ono moje dite...

ali zapitajmo se zasto su njega tako napali ljudi zbog toga... ma zato sta je to zavrsilo na tv-u i zato sta se danas i na najbanalnije stvari skace...

ali i on je tu falia, koji mu je vrag bia da svoje dite ide upoznavat sa sviton divljih zivotinja prid kamerama... ali eto...
ne, ne mislin da je bilo bezopasno... ali ne mislin ni da je bilo za tolike kritike... o tome cilo vrime govorin, da ne triba toliko skakat na covika zbog toga...

a ne, ne bi mu da da ono radi sa mojin diteton... prvo mu nebi da da ga uopce nosi, mozda da ga malku podigne, a da se s njime ode igrat sa krokodilon, nikako mu nebi da... ne bi mu dozvolia ni da se ode igrat sa mackon da je ono moje dite...

ali zapitajmo se zasto su njega tako napali ljudi zbog toga... ma zato sta je to zavrsilo na tv-u i zato sta se danas i na najbanalnije stvari skace...

ali i on je tu falia, koji mu je vrag bia da svoje dite ide upoznavat sa sviton divljih zivotinja prid kamerama... ali eto...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:26 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="petrich"]ah, zbilja mislis da je to sto je ucinio bilo bezopasno? :grebgreb:[/quote]

Ne bezopasno, ali daleko bezopasnije od voznje automobilom. ;)

[quote="petrich"]ajmo onda ovak: da imas dijete, i da si bio tamo i sve ostale pretpostavke koje su potrebne, da je to moguce - iskreno, da li bi ti dozvolio da uzme [b]tvoje[/b] dijete i mase s njim pred krokodilom?[/quote]

Tu ces vjerojatno dobiti odgovor koji zelis, no on nije racionalan. :-s Znas li da se (statisticki) vise ljudi boji paukova nego smrti? :shock: Ljudski strahovi bas i nisu racionalni... ;)

U svjetlu toga:
1. ne, ja [b]vjerojatno[/b] ne bih dao svoje dijete (razmotrio bih mogucnost ako bi dijete [b]htjelo[/b], uz pretpostavku da je dovoljno staro da izrazi zelju). 8)
2. da, vozio bih dijete u automobilu :|
Ali [b]zasto?[/b] :-k Zato jer sam na automobile [b]navikao[/b] i zanemarujem poprilicno visok stupanj rizika po zdravlje i zivot; na krokodile nisam navikao, pa samim tim podsvjesno exponiram realnu opasnost. 8)
petrich (napisa):
ah, zbilja mislis da je to sto je ucinio bilo bezopasno? Kotacici rade 100 na sat

Ne bezopasno, ali daleko bezopasnije od voznje automobilom. Wink

petrich (napisa):
ajmo onda ovak: da imas dijete, i da si bio tamo i sve ostale pretpostavke koje su potrebne, da je to moguce - iskreno, da li bi ti dozvolio da uzme tvoje dijete i mase s njim pred krokodilom?

Tu ces vjerojatno dobiti odgovor koji zelis, no on nije racionalan. Eh? Znas li da se (statisticki) vise ljudi boji paukova nego smrti? Shocked Ljudski strahovi bas i nisu racionalni... Wink

U svjetlu toga:
1. ne, ja vjerojatno ne bih dao svoje dijete (razmotrio bih mogucnost ako bi dijete htjelo, uz pretpostavku da je dovoljno staro da izrazi zelju). Cool
2. da, vozio bih dijete u automobilu Neutral
Ali zasto? Think Zato jer sam na automobile navikao i zanemarujem poprilicno visok stupanj rizika po zdravlje i zivot; na krokodile nisam navikao, pa samim tim podsvjesno exponiram realnu opasnost. Cool

[Vrh]
petrich
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 20 - 2

PostPostano: 12:39 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
2. da, vozio bih dijete u automobilu :|
Ali [b]zasto?[/b] :-k Zato jer sam na automobile [b]navikao[/b] i zanemarujem poprilicno visok stupanj rizika po zdravlje i zivot; na krokodile nisam navikao, pa samim tim podsvjesno exponiram realnu opasnost. 8)[/quote]

mislim da je voznja dijeteta u autu nekad jednostavno potrebna i neizbjezna, dok igranje s krokodilom i dijetetom nije.
i iako se slazem u nekim stvarima s tobom, mislim da dok nije potrebno, u nekim situacijama zbilja ne bi trebalo riskirati.. :wink:
vsego (napisa):

2. da, vozio bih dijete u automobilu Neutral
Ali zasto? Think Zato jer sam na automobile navikao i zanemarujem poprilicno visok stupanj rizika po zdravlje i zivot; na krokodile nisam navikao, pa samim tim podsvjesno exponiram realnu opasnost. Cool

mislim da je voznja dijeteta u autu nekad jednostavno potrebna i neizbjezna, dok igranje s krokodilom i dijetetom nije.
i iako se slazem u nekim stvarima s tobom, mislim da dok nije potrebno, u nekim situacijama zbilja ne bi trebalo riskirati.. Wink

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:48 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="petrich"]mislim da je voznja dijeteta u autu nekad jednostavno potrebna i neizbjezna, dok igranje s krokodilom i dijetetom nije.
i iako se slazem u nekim stvarima s tobom, mislim da dok nije potrebno, u nekim situacijama zbilja ne bi trebalo riskirati.. :wink:[/quote]

Naravno, ali koliko cesto je voznja automobilom potrebna? :-k Sve u krugu sat (ili barem pola sata) hoda je cista komocija sto ne hodamo. 8) A hodanje se, uz dobar izbor puta, moze smatrati solidno sigurnim. :) Naravno, ima svojih rizika i jos je bolje ostati doma. :( Hoces li zbog toga djetetu uskratiti kino, igranje u parku (pazi rizika: pedofili, narkomanske igle, djecje grubosti,...),...? :-k

Zato sam napisao da bih razmotrio kad bi dijete htjelo: sigurnost ne smije biti apsolutno nadredjena zivotnim uzicima. :ccc: Ona treba razumno, a ne potpuno sterilizirati nase zivote. ;)

[b]Edit:[/b] Sto s roditeljima pusacima? :fuj: Je l' to [i]potrebno[/i]? :-k
petrich (napisa):
i iako se slazem u nekim stvarima s tobom, mislim da dok nije potrebno, u nekim situacijama zbilja ne bi trebalo riskirati.. Wink

Naravno, ali koliko cesto je voznja automobilom potrebna? Think Sve u krugu sat (ili barem pola sata) hoda je cista komocija sto ne hodamo. Cool A hodanje se, uz dobar izbor puta, moze smatrati solidno sigurnim. Smile Naravno, ima svojih rizika i jos je bolje ostati doma. Sad Hoces li zbog toga djetetu uskratiti kino, igranje u parku (pazi rizika: pedofili, narkomanske igle, djecje grubosti,...),...? Think

Zato sam napisao da bih razmotrio kad bi dijete htjelo: sigurnost ne smije biti apsolutno nadredjena zivotnim uzicima. Ccc.... Sram te bilo... Ona treba razumno, a ne potpuno sterilizirati nase zivote. Wink

Edit: Sto s roditeljima pusacima? Danas sam si sam kuhao rucak... Je l' to potrebno? Think

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 13:52 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"]ja cu reci samo jedno: dijete -> djeteta :utezi:[/quote]

Brzo pišem pa mi se i to malo omakne. sorry. :lol:
Ignavia (napisa):
ja cu reci samo jedno: dijete → djeteta Dizem utege

Brzo pišem pa mi se i to malo omakne. sorry. Laughing

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 21:47 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pogledajte neke njegove filmiće ako niste do sad ima zanimljivih..

[url=http://www.youtube.com/results?search_query=STEVE+IRWIN&search=Search]steve irwin movies[/url]
Pogledajte neke njegove filmiće ako niste do sad ima zanimljivih..

steve irwin movies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 7:08 sri, 13. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Danas sam vidio jedan smijesan [url=http://index.hr/clanak.aspx?id=326980]clanak[/url] na Indexu. Poklonici Stevea Irwina ubijaju raze zbog odmazde. Ljudi stvarno znaju biti cudni.
Danas sam vidio jedan smijesan clanak na Indexu. Poklonici Stevea Irwina ubijaju raze zbog odmazde. Ljudi stvarno znaju biti cudni.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum