Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
andreao Forumaš(ica)

|
Postano: 9:53 pon, 11. 9. 2006 Naslov: |
|
|
Može čovjek biti Bog zna koliko stručan ali neznam kak mu je samo palo napamet da drži dijete ispred [b]lacostea[/b]. Možda izgleda na slici da ima sve pod kontrolom, ali uvijek postoji ono pitanje a šta bi bilo kad bi...
Isti slučaj i sa onim otrovnim zmijama. Koliko ja znam (negdje sam to čula) u Australiji živi baš svih top 10 najotrovnijih zmija na svijetu,pa da je i tamo vodio svoje dijete onda neznam šta da kažem za takvog čovjeka koji riskira život svog dijeteta. Ponavljam, možeš biti Bog zna koliko stručan, ali činjenica je da se u divljinu, gdje su najopasnije životinje, ne vodi dijete da se kobajagi zajedno "igra" sa tatom.
Nemojte misliti da pljujem po čovjeku, ali neke stvari se jednostavno nesmiju raditi.
Može čovjek biti Bog zna koliko stručan ali neznam kak mu je samo palo napamet da drži dijete ispred lacostea. Možda izgleda na slici da ima sve pod kontrolom, ali uvijek postoji ono pitanje a šta bi bilo kad bi...
Isti slučaj i sa onim otrovnim zmijama. Koliko ja znam (negdje sam to čula) u Australiji živi baš svih top 10 najotrovnijih zmija na svijetu,pa da je i tamo vodio svoje dijete onda neznam šta da kažem za takvog čovjeka koji riskira život svog dijeteta. Ponavljam, možeš biti Bog zna koliko stručan, ali činjenica je da se u divljinu, gdje su najopasnije životinje, ne vodi dijete da se kobajagi zajedno "igra" sa tatom.
Nemojte misliti da pljujem po čovjeku, ali neke stvari se jednostavno nesmiju raditi.
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:21 pon, 11. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="andreao"]Može čovjek biti Bog zna koliko stručan ali neznam kak mu je samo palo napamet da drži dijete ispred [b]lacostea[/b]. Možda izgleda na slici da ima sve pod kontrolom, ali uvijek postoji ono pitanje a šta bi bilo kad bi...
Nemojte misliti da pljujem po čovjeku, ali neke stvari se jednostavno nesmiju raditi.[/quote]
a gle, tak je njega i njegov stari trenirao pa vidiš kako je dobro ispao :shock: 8) [size=8](izgleda da ga nije dobro istrenirao kad je stari još živ)[/size]
andreao (napisa): | Može čovjek biti Bog zna koliko stručan ali neznam kak mu je samo palo napamet da drži dijete ispred lacostea. Možda izgleda na slici da ima sve pod kontrolom, ali uvijek postoji ono pitanje a šta bi bilo kad bi...
Nemojte misliti da pljujem po čovjeku, ali neke stvari se jednostavno nesmiju raditi. |
a gle, tak je njega i njegov stari trenirao pa vidiš kako je dobro ispao (izgleda da ga nije dobro istrenirao kad je stari još živ)
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:30 uto, 12. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
@Blockflöte: Nitko ne napada covjeka; samo raspravljamo o jednom njegovom konkretnom postupku. 8)[/quote]
[quote="Blockflöte"]
Mislim da sam u životu čuo priča o surovijim i neodgovornijim tretmanima djece.[/quote]
naravno da ima (pogotovo zato sto se ovdje djetetu na kraju nije nista dogodilo), ali..
[quote="vsego"]
raspravljamo o jednom [b]njegovom[/b] konkretnom postupku. 8)[/quote]
mislim da nitko ne bi smio dovoditi u bilo kakvu, pa i najmanju opasnost tuđi život, a pogotovo život vlastitog djeteta. na stranu to sto je on bio profesionalac, ali rizik je bio tu. i ok je ako je spreman igrati se sa vlastitim žvotom, ali ne i tuđim..
toliko od mene.
vsego (napisa): |
@Blockflöte: Nitko ne napada covjeka; samo raspravljamo o jednom njegovom konkretnom postupku.  |
Blockflöte (napisa): |
Mislim da sam u životu čuo priča o surovijim i neodgovornijim tretmanima djece. |
naravno da ima (pogotovo zato sto se ovdje djetetu na kraju nije nista dogodilo), ali..
raspravljamo o jednom njegovom konkretnom postupku.  |
mislim da nitko ne bi smio dovoditi u bilo kakvu, pa i najmanju opasnost tuđi život, a pogotovo život vlastitog djeteta. na stranu to sto je on bio profesionalac, ali rizik je bio tu. i ok je ako je spreman igrati se sa vlastitim žvotom, ali ne i tuđim..
toliko od mene.
_________________  Just buzzing by 2 say hi...
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 11:16 uto, 12. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="petrich"]
toliko od mene.[/quote]
Slažem se s tim, ali mislim da ni on ni dijete nisu bili ni u kakvoj opasnosti.
petrich (napisa): |
toliko od mene. |
Slažem se s tim, ali mislim da ni on ni dijete nisu bili ni u kakvoj opasnosti.
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:36 uto, 12. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Blockflöte"]
Slažem se s tim, ali mislim da ni on ni dijete nisu bili ni u kakvoj opasnosti.[/quote]
ni u kakvoj opasnosti? khm, poznati su slucajevi kad su i najpitomije zivotinjice napadale. a krokodil, koliko god da je pitom, opasan je. mislim da je rizik u svakom slucaju bio tu. i kao sto vec rekoh, u redu ako je on spreman riskirati svoj zivot, ali zivot djeteta... :ccc:
Blockflöte (napisa): |
Slažem se s tim, ali mislim da ni on ni dijete nisu bili ni u kakvoj opasnosti. |
ni u kakvoj opasnosti? khm, poznati su slucajevi kad su i najpitomije zivotinjice napadale. a krokodil, koliko god da je pitom, opasan je. mislim da je rizik u svakom slucaju bio tu. i kao sto vec rekoh, u redu ako je on spreman riskirati svoj zivot, ali zivot djeteta...
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:58 uto, 12. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="sorrow"]da,mozda imas pravo, ali onda tako mozes rec i za svakog vozaca da ugrozava svoje dite kad ga vozi bilo di... vise svita pogine od auta svaki dan nego od krokodila godisnje... (bar ja tako mislin)[/quote]
uf, pa nije ti usporedba bas na mjestu. prvo, puno vise ljudi vozi djecu u autu, nego sto mase s njima pred krokodilom. zatim, postoje mjere opreza kad je dijete u autu i sl. osim toga, ne znam za tebe, ali ja vozim puno opreznije kad je jos netko samnom u autu, a pogotovo dijete. u svakom slucaju, nekad je neizbjezno vozit dijete u autu, ne? a mahati s istim pred krokodilom bas i nije.
mislim da svaki imalo odgovorni roditelj ne bi stavio svoje dijete u tu poziciju...
to je moje misljenje, u svakom slucaju... :wink:
sorrow (napisa): | da,mozda imas pravo, ali onda tako mozes rec i za svakog vozaca da ugrozava svoje dite kad ga vozi bilo di... vise svita pogine od auta svaki dan nego od krokodila godisnje... (bar ja tako mislin) |
uf, pa nije ti usporedba bas na mjestu. prvo, puno vise ljudi vozi djecu u autu, nego sto mase s njima pred krokodilom. zatim, postoje mjere opreza kad je dijete u autu i sl. osim toga, ne znam za tebe, ali ja vozim puno opreznije kad je jos netko samnom u autu, a pogotovo dijete. u svakom slucaju, nekad je neizbjezno vozit dijete u autu, ne? a mahati s istim pred krokodilom bas i nije.
mislim da svaki imalo odgovorni roditelj ne bi stavio svoje dijete u tu poziciju...
to je moje misljenje, u svakom slucaju...
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:07 uto, 12. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="petrich"]uf, pa nije ti usporedba bas na mjestu. [/quote]
a nije? e pa mozda i nije, ali mislin da je vozit auto puno riskantnije nego to sta je on ucinia... pogotovo zato sta se on time bavi cili zivot...
[quote="petrich"]prvo, puno vise ljudi vozi djecu u autu, nego sto mase s njima pred krokodilom. [/quote]
taj argument ti ne priznajen, nikako ti ne valja, koliko god ti se svidja...
[quote="petrich"]zatim, postoje mjere opreza kad je dijete u autu i sl. osim toga, ne znam za tebe, ali ja vozim puno opreznije kad je jos netko samnom u autu, a pogotovo dijete.[/quote]
mislis da on nije bia oprezniji??? a i, nemoras ti falit, nisi ti jedina osoba na cesti...
[quote="petrich"]u svakom slucaju, nekad je neizbjezno vozit dijete u autu, ne? a mahati s istim pred krokodilom bas i nije.
to je moje misljenje, u svakom slucaju... :wink:[/quote]
da, imas pravo...
petrich (napisa): | uf, pa nije ti usporedba bas na mjestu. |
a nije? e pa mozda i nije, ali mislin da je vozit auto puno riskantnije nego to sta je on ucinia... pogotovo zato sta se on time bavi cili zivot...
petrich (napisa): | prvo, puno vise ljudi vozi djecu u autu, nego sto mase s njima pred krokodilom. |
taj argument ti ne priznajen, nikako ti ne valja, koliko god ti se svidja...
petrich (napisa): | zatim, postoje mjere opreza kad je dijete u autu i sl. osim toga, ne znam za tebe, ali ja vozim puno opreznije kad je jos netko samnom u autu, a pogotovo dijete. |
mislis da on nije bia oprezniji??? a i, nemoras ti falit, nisi ti jedina osoba na cesti...
petrich (napisa): | u svakom slucaju, nekad je neizbjezno vozit dijete u autu, ne? a mahati s istim pred krokodilom bas i nije.
to je moje misljenje, u svakom slucaju...  |
da, imas pravo...
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:19 uto, 12. 9. 2006 Naslov: |
|
|
ne, ne mislin da je bilo bezopasno... ali ne mislin ni da je bilo za tolike kritike... o tome cilo vrime govorin, da ne triba toliko skakat na covika zbog toga...
a ne, ne bi mu da da ono radi sa mojin diteton... prvo mu nebi da da ga uopce nosi, mozda da ga malku podigne, a da se s njime ode igrat sa krokodilon, nikako mu nebi da... ne bi mu dozvolia ni da se ode igrat sa mackon da je ono moje dite...
ali zapitajmo se zasto su njega tako napali ljudi zbog toga... ma zato sta je to zavrsilo na tv-u i zato sta se danas i na najbanalnije stvari skace...
ali i on je tu falia, koji mu je vrag bia da svoje dite ide upoznavat sa sviton divljih zivotinja prid kamerama... ali eto...
ne, ne mislin da je bilo bezopasno... ali ne mislin ni da je bilo za tolike kritike... o tome cilo vrime govorin, da ne triba toliko skakat na covika zbog toga...
a ne, ne bi mu da da ono radi sa mojin diteton... prvo mu nebi da da ga uopce nosi, mozda da ga malku podigne, a da se s njime ode igrat sa krokodilon, nikako mu nebi da... ne bi mu dozvolia ni da se ode igrat sa mackon da je ono moje dite...
ali zapitajmo se zasto su njega tako napali ljudi zbog toga... ma zato sta je to zavrsilo na tv-u i zato sta se danas i na najbanalnije stvari skace...
ali i on je tu falia, koji mu je vrag bia da svoje dite ide upoznavat sa sviton divljih zivotinja prid kamerama... ali eto...
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:26 uto, 12. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="petrich"]ah, zbilja mislis da je to sto je ucinio bilo bezopasno? :grebgreb:[/quote]
Ne bezopasno, ali daleko bezopasnije od voznje automobilom. ;)
[quote="petrich"]ajmo onda ovak: da imas dijete, i da si bio tamo i sve ostale pretpostavke koje su potrebne, da je to moguce - iskreno, da li bi ti dozvolio da uzme [b]tvoje[/b] dijete i mase s njim pred krokodilom?[/quote]
Tu ces vjerojatno dobiti odgovor koji zelis, no on nije racionalan. :-s Znas li da se (statisticki) vise ljudi boji paukova nego smrti? :shock: Ljudski strahovi bas i nisu racionalni... ;)
U svjetlu toga:
1. ne, ja [b]vjerojatno[/b] ne bih dao svoje dijete (razmotrio bih mogucnost ako bi dijete [b]htjelo[/b], uz pretpostavku da je dovoljno staro da izrazi zelju). 8)
2. da, vozio bih dijete u automobilu :|
Ali [b]zasto?[/b] :-k Zato jer sam na automobile [b]navikao[/b] i zanemarujem poprilicno visok stupanj rizika po zdravlje i zivot; na krokodile nisam navikao, pa samim tim podsvjesno exponiram realnu opasnost. 8)
petrich (napisa): | ah, zbilja mislis da je to sto je ucinio bilo bezopasno?  |
Ne bezopasno, ali daleko bezopasnije od voznje automobilom.
petrich (napisa): | ajmo onda ovak: da imas dijete, i da si bio tamo i sve ostale pretpostavke koje su potrebne, da je to moguce - iskreno, da li bi ti dozvolio da uzme tvoje dijete i mase s njim pred krokodilom? |
Tu ces vjerojatno dobiti odgovor koji zelis, no on nije racionalan. Znas li da se (statisticki) vise ljudi boji paukova nego smrti? Ljudski strahovi bas i nisu racionalni...
U svjetlu toga:
1. ne, ja vjerojatno ne bih dao svoje dijete (razmotrio bih mogucnost ako bi dijete htjelo, uz pretpostavku da je dovoljno staro da izrazi zelju).
2. da, vozio bih dijete u automobilu
Ali zasto? Zato jer sam na automobile navikao i zanemarujem poprilicno visok stupanj rizika po zdravlje i zivot; na krokodile nisam navikao, pa samim tim podsvjesno exponiram realnu opasnost.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:39 uto, 12. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
2. da, vozio bih dijete u automobilu :|
Ali [b]zasto?[/b] :-k Zato jer sam na automobile [b]navikao[/b] i zanemarujem poprilicno visok stupanj rizika po zdravlje i zivot; na krokodile nisam navikao, pa samim tim podsvjesno exponiram realnu opasnost. 8)[/quote]
mislim da je voznja dijeteta u autu nekad jednostavno potrebna i neizbjezna, dok igranje s krokodilom i dijetetom nije.
i iako se slazem u nekim stvarima s tobom, mislim da dok nije potrebno, u nekim situacijama zbilja ne bi trebalo riskirati.. :wink:
2. da, vozio bih dijete u automobilu
Ali zasto? Zato jer sam na automobile navikao i zanemarujem poprilicno visok stupanj rizika po zdravlje i zivot; na krokodile nisam navikao, pa samim tim podsvjesno exponiram realnu opasnost.  |
mislim da je voznja dijeteta u autu nekad jednostavno potrebna i neizbjezna, dok igranje s krokodilom i dijetetom nije.
i iako se slazem u nekim stvarima s tobom, mislim da dok nije potrebno, u nekim situacijama zbilja ne bi trebalo riskirati..
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:48 uto, 12. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="petrich"]mislim da je voznja dijeteta u autu nekad jednostavno potrebna i neizbjezna, dok igranje s krokodilom i dijetetom nije.
i iako se slazem u nekim stvarima s tobom, mislim da dok nije potrebno, u nekim situacijama zbilja ne bi trebalo riskirati.. :wink:[/quote]
Naravno, ali koliko cesto je voznja automobilom potrebna? :-k Sve u krugu sat (ili barem pola sata) hoda je cista komocija sto ne hodamo. 8) A hodanje se, uz dobar izbor puta, moze smatrati solidno sigurnim. :) Naravno, ima svojih rizika i jos je bolje ostati doma. :( Hoces li zbog toga djetetu uskratiti kino, igranje u parku (pazi rizika: pedofili, narkomanske igle, djecje grubosti,...),...? :-k
Zato sam napisao da bih razmotrio kad bi dijete htjelo: sigurnost ne smije biti apsolutno nadredjena zivotnim uzicima. :ccc: Ona treba razumno, a ne potpuno sterilizirati nase zivote. ;)
[b]Edit:[/b] Sto s roditeljima pusacima? :fuj: Je l' to [i]potrebno[/i]? :-k
petrich (napisa): | mislim da je voznja dijeteta u autu nekad jednostavno potrebna i neizbjezna, dok igranje s krokodilom i dijetetom nije.
i iako se slazem u nekim stvarima s tobom, mislim da dok nije potrebno, u nekim situacijama zbilja ne bi trebalo riskirati..  |
Naravno, ali koliko cesto je voznja automobilom potrebna? Sve u krugu sat (ili barem pola sata) hoda je cista komocija sto ne hodamo. A hodanje se, uz dobar izbor puta, moze smatrati solidno sigurnim. Naravno, ima svojih rizika i jos je bolje ostati doma. Hoces li zbog toga djetetu uskratiti kino, igranje u parku (pazi rizika: pedofili, narkomanske igle, djecje grubosti,...),...?
Zato sam napisao da bih razmotrio kad bi dijete htjelo: sigurnost ne smije biti apsolutno nadredjena zivotnim uzicima. Ona treba razumno, a ne potpuno sterilizirati nase zivote.
Edit: Sto s roditeljima pusacima? Je l' to potrebno?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Sly Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 7:08 sri, 13. 9. 2006 Naslov: |
|
|
Danas sam vidio jedan smijesan [url=http://index.hr/clanak.aspx?id=326980]clanak[/url] na Indexu. Poklonici Stevea Irwina ubijaju raze zbog odmazde. Ljudi stvarno znaju biti cudni.
Danas sam vidio jedan smijesan clanak na Indexu. Poklonici Stevea Irwina ubijaju raze zbog odmazde. Ljudi stvarno znaju biti cudni.
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
|