Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kate Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)
|
|
[Vrh] |
|
Ana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:05 sri, 13. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Ana"]Naravno, ali mi tu ništa ne možemo promijeniti (kao ni masu drugih nepravednih stvari, ne samo na faksu) i ništa nećemo postići tjerajući svoje principe, možemo samo sebi naškoditi... :(
Prestat ću, jer nema koristi od ovih naših postova! :D[/quote]
To da ne možemo promijeniti je loš stav. Nažalost ljudi su uglavnom kao i ti. Nemoj se s rogatim bosti, ne isplati se itd... Ja eto imam nazovi to nesreću da ne mogu to zanemariti i da tjeram pravdu. I svaka rasprava ima smisla. Uvijek se može desiti da netko kaže nešto dovoljno pametno da utječe na tebe...
Ana (napisa): | Naravno, ali mi tu ništa ne možemo promijeniti (kao ni masu drugih nepravednih stvari, ne samo na faksu) i ništa nećemo postići tjerajući svoje principe, možemo samo sebi naškoditi...
Prestat ću, jer nema koristi od ovih naših postova!  |
To da ne možemo promijeniti je loš stav. Nažalost ljudi su uglavnom kao i ti. Nemoj se s rogatim bosti, ne isplati se itd... Ja eto imam nazovi to nesreću da ne mogu to zanemariti i da tjeram pravdu. I svaka rasprava ima smisla. Uvijek se može desiti da netko kaže nešto dovoljno pametno da utječe na tebe...
_________________ www.spreha.net
Ljudski je griješiti, ali osjećaj je božanski...
|
|
[Vrh] |
|
Ana Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:40 sri, 13. 9. 2006 Naslov: |
|
|
Ja ne govorim da nepravdu treba trpiti! Dapače, prva sam koju nepravda najviše smeta!
Ali ne možeš je mijenjati načinom kojeg ti savjetuješ :!:
No, iz razloga navedenih u mom prethodnom postu, neću više raspravljati o tome. Debelo smo u :OT: .
Ako mi još nešto imaš za reći, radije to učini preko PM-a.
Liijep pozdrav!
P.S.Ako želiš raspravljati o nepravdi, otvori novi topic! I nije da sam rezignirana po pitanju nepravde i sličnih stvari, ne bih željela da me se krivo shvati! Samo mi se ne da filozofirati o tako očitim stvarima...
Ja ne govorim da nepravdu treba trpiti! Dapače, prva sam koju nepravda najviše smeta!
Ali ne možeš je mijenjati načinom kojeg ti savjetuješ
No, iz razloga navedenih u mom prethodnom postu, neću više raspravljati o tome. Debelo smo u .
Ako mi još nešto imaš za reći, radije to učini preko PM-a.
Liijep pozdrav!
P.S.Ako želiš raspravljati o nepravdi, otvori novi topic! I nije da sam rezignirana po pitanju nepravde i sličnih stvari, ne bih željela da me se krivo shvati! Samo mi se ne da filozofirati o tako očitim stvarima...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:29 čet, 14. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="D4rk0"]To da ne možemo promijeniti je loš stav. Nažalost ljudi su uglavnom kao i ti. Nemoj se s rogatim bosti, ne isplati se itd... Ja eto imam nazovi to nesreću da ne mogu to zanemariti i da tjeram pravdu. I svaka rasprava ima smisla. Uvijek se može desiti da netko kaže nešto dovoljno pametno da utječe na tebe...[/quote]
Da li si poduzeo ista osim prigovaranja na Forumu koji nitko od mjerodavnih ne cita? :-k
Za koji mjesec bi trebali biti redoviti izbori za studentske predstavnike, sto je (barem u teoriji :twisted:) prvi korak prema ispravljanju nepravdi. 8)
Btw, ja sam kolege shvatio da sam ISVU ne moze shvatiti da kolokvij moze vrijediti u jesenskom roku, ali bez dekanskog. :nuts2: Ne garantiram da sam dobro shvatio... ;)
D4rk0 (napisa): | To da ne možemo promijeniti je loš stav. Nažalost ljudi su uglavnom kao i ti. Nemoj se s rogatim bosti, ne isplati se itd... Ja eto imam nazovi to nesreću da ne mogu to zanemariti i da tjeram pravdu. I svaka rasprava ima smisla. Uvijek se može desiti da netko kaže nešto dovoljno pametno da utječe na tebe... |
Da li si poduzeo ista osim prigovaranja na Forumu koji nitko od mjerodavnih ne cita?
Za koji mjesec bi trebali biti redoviti izbori za studentske predstavnike, sto je (barem u teoriji ) prvi korak prema ispravljanju nepravdi.
Btw, ja sam kolege shvatio da sam ISVU ne moze shvatiti da kolokvij moze vrijediti u jesenskom roku, ali bez dekanskog. Ne garantiram da sam dobro shvatio...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
teh_pwnerer Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|