Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

prijava ispita!!!
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 13:37 uto, 12. 9. 2006    Naslov: prijava ispita!!! Citirajte i odgovorite

moze li mi netko odgovorit..izasao sam dva puta na ispit iz kombinatorike i sada kad sam ga htio prijavit treci put pisalo mi je zelite li prihvatiti ocjenu s kolokvija, znaci li to da sad ne moram izaci na pismeni, jer koliko ja znam kolokviji vrijede za dva izlaska na usmeni ispit?????Hitno!!!
moze li mi netko odgovorit..izasao sam dva puta na ispit iz kombinatorike i sada kad sam ga htio prijavit treci put pisalo mi je zelite li prihvatiti ocjenu s kolokvija, znaci li to da sad ne moram izaci na pismeni, jer koliko ja znam kolokviji vrijede za dva izlaska na usmeni ispit?????Hitno!!!

[Vrh]
Ana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 9 - 0

PostPostano: 14:07 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako je rečeno da kolokvij vrijedi dva puta, onda je to to.

I mojoj se prijateljici dogodila ista stvar s modeliranjem pa joj je asistent rekao da je tako jer još nisu unijeli pad u bazu. Trebas ga prijaviti tako da "odbiješ" ocjenu s kolokvija.

Sretno! :)
Ako je rečeno da kolokvij vrijedi dva puta, onda je to to.

I mojoj se prijateljici dogodila ista stvar s modeliranjem pa joj je asistent rekao da je tako jer još nisu unijeli pad u bazu. Trebas ga prijaviti tako da "odbiješ" ocjenu s kolokvija.

Sretno! Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kate
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:43 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

fala, ali meni su vec zabiljezena dva izlaska, pa ali to ne implicira dva pada??vec sam prijavio s prihvacenom ocjenom pa jel mi ima povratka ili da jednostavno izadem na pismeni, valjda ce oni to sredit u bazi??
fala, ali meni su vec zabiljezena dva izlaska, pa ali to ne implicira dva pada??vec sam prijavio s prihvacenom ocjenom pa jel mi ima povratka ili da jednostavno izadem na pismeni, valjda ce oni to sredit u bazi??

[Vrh]
Ana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 0

PostPostano: 19:29 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nemoj sad odjavljivati, nego objasni asistentu svoju situaciju i kaži da te stavi na popis studenata koji izlaze na pismeni (jer te sad, naravno, na tom popisu nema). Samo, što prije odi do njega!

Nadam se da ces uspjeti...
Nemoj sad odjavljivati, nego objasni asistentu svoju situaciju i kaži da te stavi na popis studenata koji izlaze na pismeni (jer te sad, naravno, na tom popisu nema). Samo, što prije odi do njega!

Nadam se da ces uspjeti...

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-7 = 34 - 41
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)

PostPostano: 13:27 sri, 13. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ili odi na usmeni i pravi se lud... Nisi ti kriv za to ziher... Ako ti je ponuđeno, ponuđeno je... Kao da u dućanu dođeš na blagajnu i neka smiješno niska cijena i prodavačica ti proda za nju... Naravno da ćeš uzeti.

A možeš ofc i javiti se asistentu prije ispita da te doda...
Ili odi na usmeni i pravi se lud... Nisi ti kriv za to ziher... Ako ti je ponuđeno, ponuđeno je... Kao da u dućanu dođeš na blagajnu i neka smiješno niska cijena i prodavačica ti proda za nju... Naravno da ćeš uzeti.

A možeš ofc i javiti se asistentu prije ispita da te doda...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Ana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 0

PostPostano: 13:48 sri, 13. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:shock: ?!?!

Odi asistentu, dok nije kasno!

I javi što je bilo...
Shocked ?!?!

Odi asistentu, dok nije kasno!

I javi što je bilo...

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 13:59 sri, 13. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Heh kužiš to je problem sa sustavom... Ja recimo niti ne znam koliko kolokvij dugo vrijedi. Ako me pita studomat želim li prihvatiti ocjenu ja ne bi ni skužio da nešto nije u redu i šta bi se onda desilo? Ne bi se čudio da bi se na mojim leđima slomilo, a moja greška to ziher nije... Neka uredno unose rezultate ispita u bazu, a ne da meni još uvijek piše da nisam linearnu algebru položio (ispit sam dao u 4 mjesecu)
Heh kužiš to je problem sa sustavom... Ja recimo niti ne znam koliko kolokvij dugo vrijedi. Ako me pita studomat želim li prihvatiti ocjenu ja ne bi ni skužio da nešto nije u redu i šta bi se onda desilo? Ne bi se čudio da bi se na mojim leđima slomilo, a moja greška to ziher nije... Neka uredno unose rezultate ispita u bazu, a ne da meni još uvijek piše da nisam linearnu algebru položio (ispit sam dao u 4 mjesecu)

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Ana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 0

PostPostano: 18:14 sri, 13. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Naravno, ali mi tu ništa ne možemo promijeniti (kao ni masu drugih nepravednih stvari, ne samo na faksu) i ništa nećemo postići tjerajući svoje principe, možemo samo sebi naškoditi... :(

Prestat ću, jer nema koristi od ovih naših postova! :D
Naravno, ali mi tu ništa ne možemo promijeniti (kao ni masu drugih nepravednih stvari, ne samo na faksu) i ništa nećemo postići tjerajući svoje principe, možemo samo sebi naškoditi... Sad

Prestat ću, jer nema koristi od ovih naših postova! Very Happy

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 22:05 sri, 13. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ana"]Naravno, ali mi tu ništa ne možemo promijeniti (kao ni masu drugih nepravednih stvari, ne samo na faksu) i ništa nećemo postići tjerajući svoje principe, možemo samo sebi naškoditi... :(

Prestat ću, jer nema koristi od ovih naših postova! :D[/quote]
To da ne možemo promijeniti je loš stav. Nažalost ljudi su uglavnom kao i ti. Nemoj se s rogatim bosti, ne isplati se itd... Ja eto imam nazovi to nesreću da ne mogu to zanemariti i da tjeram pravdu. I svaka rasprava ima smisla. Uvijek se može desiti da netko kaže nešto dovoljno pametno da utječe na tebe...
Ana (napisa):
Naravno, ali mi tu ništa ne možemo promijeniti (kao ni masu drugih nepravednih stvari, ne samo na faksu) i ništa nećemo postići tjerajući svoje principe, možemo samo sebi naškoditi... Sad

Prestat ću, jer nema koristi od ovih naših postova! Very Happy

To da ne možemo promijeniti je loš stav. Nažalost ljudi su uglavnom kao i ti. Nemoj se s rogatim bosti, ne isplati se itd... Ja eto imam nazovi to nesreću da ne mogu to zanemariti i da tjeram pravdu. I svaka rasprava ima smisla. Uvijek se može desiti da netko kaže nešto dovoljno pametno da utječe na tebe...

Ana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 0

PostPostano: 22:40 sri, 13. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja ne govorim da nepravdu treba trpiti! Dapače, prva sam koju nepravda najviše smeta!

Ali ne možeš je mijenjati načinom kojeg ti savjetuješ :!:

No, iz razloga navedenih u mom prethodnom postu, neću više raspravljati o tome. Debelo smo u :OT: .

Ako mi još nešto imaš za reći, radije to učini preko PM-a.

Liijep pozdrav!

P.S.Ako želiš raspravljati o nepravdi, otvori novi topic! I nije da sam rezignirana po pitanju nepravde i sličnih stvari, ne bih željela da me se krivo shvati! Samo mi se ne da filozofirati o tako očitim stvarima...
Ja ne govorim da nepravdu treba trpiti! Dapače, prva sam koju nepravda najviše smeta!

Ali ne možeš je mijenjati načinom kojeg ti savjetuješ Exclamation

No, iz razloga navedenih u mom prethodnom postu, neću više raspravljati o tome. Debelo smo u Off-topic .

Ako mi još nešto imaš za reći, radije to učini preko PM-a.

Liijep pozdrav!

P.S.Ako želiš raspravljati o nepravdi, otvori novi topic! I nije da sam rezignirana po pitanju nepravde i sličnih stvari, ne bih željela da me se krivo shvati! Samo mi se ne da filozofirati o tako očitim stvarima...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:29 čet, 14. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"]To da ne možemo promijeniti je loš stav. Nažalost ljudi su uglavnom kao i ti. Nemoj se s rogatim bosti, ne isplati se itd... Ja eto imam nazovi to nesreću da ne mogu to zanemariti i da tjeram pravdu. I svaka rasprava ima smisla. Uvijek se može desiti da netko kaže nešto dovoljno pametno da utječe na tebe...[/quote]

Da li si poduzeo ista osim prigovaranja na Forumu koji nitko od mjerodavnih ne cita? :-k

Za koji mjesec bi trebali biti redoviti izbori za studentske predstavnike, sto je (barem u teoriji :twisted:) prvi korak prema ispravljanju nepravdi. 8)

Btw, ja sam kolege shvatio da sam ISVU ne moze shvatiti da kolokvij moze vrijediti u jesenskom roku, ali bez dekanskog. :nuts2: Ne garantiram da sam dobro shvatio... ;)
D4rk0 (napisa):

Da li si poduzeo ista osim prigovaranja na Forumu koji nitko od mjerodavnih ne cita? Think

Za koji mjesec bi trebali biti redoviti izbori za studentske predstavnike, sto je (barem u teoriji Twisted Evil) prvi korak prema ispravljanju nepravdi. Cool

Btw, ja sam kolege shvatio da sam ISVU ne moze shvatiti da kolokvij moze vrijediti u jesenskom roku, ali bez dekanskog. Nuts Ne garantiram da sam dobro shvatio... Wink

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 8:58 čet, 14. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni nije nanesena nepravda pa niti ne namjeravam boriti se s ikim. Kada bi tako radio nebi imao slobodne sekunde. Za studentskog predstavnika zbilja nemam vremena uz dva faksa i portal koji vodim.

Ja nisam ovako shvatio kolegin problem, ali moguće da ste u pravu...

Sve što sam ja želio napraviti je reći kolegi da pošto on nije kriv sve što napravi je njegova dobra volja i u slučaju da na kraju ne može otići na pismeni neka se slobodno pojavi na usmenom jer je tamo prijavljen koliko mi se čini. Nekako mi se čini da ova rasprava vodi u istom smjeru kao i ona s objavom rezultata na internetu...

Samo da Krajcar postane rektor i onda ćemo svi razmaženi doći na svoje s njegovim motom: "Što nije na internetu, nije na faksu". Savršeno ako se mene pita :D

Samo kak će to na filozofskom provesti da mi je znati :lol:
Meni nije nanesena nepravda pa niti ne namjeravam boriti se s ikim. Kada bi tako radio nebi imao slobodne sekunde. Za studentskog predstavnika zbilja nemam vremena uz dva faksa i portal koji vodim.

Ja nisam ovako shvatio kolegin problem, ali moguće da ste u pravu...

Sve što sam ja želio napraviti je reći kolegi da pošto on nije kriv sve što napravi je njegova dobra volja i u slučaju da na kraju ne može otići na pismeni neka se slobodno pojavi na usmenom jer je tamo prijavljen koliko mi se čini. Nekako mi se čini da ova rasprava vodi u istom smjeru kao i ona s objavom rezultata na internetu...

Samo da Krajcar postane rektor i onda ćemo svi razmaženi doći na svoje s njegovim motom: "Što nije na internetu, nije na faksu". Savršeno ako se mene pita Very Happy

Samo kak će to na filozofskom provesti da mi je znati Laughing

teh_pwnerer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 10:32 čet, 14. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"]Ili odi na usmeni i pravi se lud... Nisi ti kriv za to ziher... Ako ti je ponuđeno, ponuđeno je... Kao da u dućanu dođeš na blagajnu i neka smiješno niska cijena i prodavačica ti proda za nju... Naravno da ćeš uzeti.
[/quote]
Uf nemoj to nikako! Ja sam to napravio i nije dobro prošlo. Ispalo je kao da sam ja krivac, kao da ja pokušavam prevarit profu...
D4rk0 (napisa):

Uf nemoj to nikako! Ja sam to napravio i nije dobro prošlo. Ispalo je kao da sam ja krivac, kao da ja pokušavam prevarit profu...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:36 čet, 14. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa sto se zalite na studomat i sustav, barem postoji i ne moramo slat molbe ili tko zna sto da izademo na ispit, mozemo prijavit ispit preko neta-di ces bolje!
ako kolokvij vrijedi dva puta onda nema dileme oko prijave treceg izlaska...
pa sto se zalite na studomat i sustav, barem postoji i ne moramo slat molbe ili tko zna sto da izademo na ispit, mozemo prijavit ispit preko neta-di ces bolje!
ako kolokvij vrijedi dva puta onda nema dileme oko prijave treceg izlaska...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum