Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

peticija!! ako ferovci mogu...

Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 17:53 uto, 19. 9. 2006    Naslov: peticija!! ako ferovci mogu... Citirajte i odgovorite

dakle, kako pokrenuti peticiju na faxu,??? budući da se pola nas studenata boji dignut glas jer su nas već dovoljni usosili sa svim pravilima da te strah zamjerit se nekome na faxu, ali mislim da stvarno nije u redu odnos prema studentima i zahtjevima na uvjet. nimalo se ne izlazi u susret studentima koji su upisali po starom programu a i bologncima ne bi bio koži. PA DAJTE LJUDI IDEMO NAPISATI PETICIJU DA NAM OLAKŠAJU DA ZAVRŠIMO OVAJ FAX, DOK SE SVIMA STAVLJA BEZUVJETAN UPIS, NAMA NE IZLAZE U SUSRET NITI ZA JEDAN ISPIT A KAMO LI IŠTA VIŠE. AKO FEROVCI MOGU, PA STA SMO MI BUDALE DA SUTIMO???
dakle, kako pokrenuti peticiju na faxu,??? budući da se pola nas studenata boji dignut glas jer su nas već dovoljni usosili sa svim pravilima da te strah zamjerit se nekome na faxu, ali mislim da stvarno nije u redu odnos prema studentima i zahtjevima na uvjet. nimalo se ne izlazi u susret studentima koji su upisali po starom programu a i bologncima ne bi bio koži. PA DAJTE LJUDI IDEMO NAPISATI PETICIJU DA NAM OLAKŠAJU DA ZAVRŠIMO OVAJ FAX, DOK SE SVIMA STAVLJA BEZUVJETAN UPIS, NAMA NE IZLAZE U SUSRET NITI ZA JEDAN ISPIT A KAMO LI IŠTA VIŠE. AKO FEROVCI MOGU, PA STA SMO MI BUDALE DA SUTIMO???

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:07 uto, 19. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred]Kasnis. :roll: O tome se vec danima prica [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=7725]ovdje[/url], pa prouci sto je sve receno i onda se, eventualno, nadovezi.[/color] 8)
Kasnis. Rolling Eyes O tome se vec danima prica ovdje, pa prouci sto je sve receno i onda se, eventualno, nadovezi. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum