Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
iuppiter Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MeR& Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:26 sub, 30. 9. 2006 Naslov: |
|
|
Zanima me sto je s nama na profesorskom smjeru 3.godina koji smo imali dvije izborne grupe kolegija od ponudjene 4:
1.Algebra
-Vektorski prostori 1 -1.semestar
-Algebarske strukture - 2.semestar
2.Analiza
-Metrički prostori -1.semestar
-Kompleksna analiza - 2.semestar
3.Geometrija i topologija
-Uvod u projektivnu geometriju - 1.semestar
-Euklidski prostori - 2.semestar
4.Računarstvo
-SPA - 1.semestar
-Programiranje C - 2.semestar
Njih nema jos na rasporedu,cula sam nesto da cemo mi neke kolegije slusati s inzinjerima,ali konkretno,ja sam izabrala Metricke prostore,a to slusaju profesori na 4.godini,pa dali ja to onda imam po rasporedu s njima?
A ostale kolegije bi bila zahvalna da takodjer javi tko zna kad su po rasporedu jer,je to potrebno vecini,a ne samo meni.
Unaprijed hvala.
Zanima me sto je s nama na profesorskom smjeru 3.godina koji smo imali dvije izborne grupe kolegija od ponudjene 4:
1.Algebra
-Vektorski prostori 1 -1.semestar
-Algebarske strukture - 2.semestar
2.Analiza
-Metrički prostori -1.semestar
-Kompleksna analiza - 2.semestar
3.Geometrija i topologija
-Uvod u projektivnu geometriju - 1.semestar
-Euklidski prostori - 2.semestar
4.Računarstvo
-SPA - 1.semestar
-Programiranje C - 2.semestar
Njih nema jos na rasporedu,cula sam nesto da cemo mi neke kolegije slusati s inzinjerima,ali konkretno,ja sam izabrala Metricke prostore,a to slusaju profesori na 4.godini,pa dali ja to onda imam po rasporedu s njima?
A ostale kolegije bi bila zahvalna da takodjer javi tko zna kad su po rasporedu jer,je to potrebno vecini,a ne samo meni.
Unaprijed hvala.
_________________ uvijek treba biti optimist
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Perosito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
B&I Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
venovako Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ashley Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
Postano: 20:56 ned, 1. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="buba"]- [i]Programiranje u C-u[/i][/quote]
Preporucam izbjegavati, jer "malo" mijenjamo stil predavanja i ovogodisnji UuR (koji prof. smjer ne slusha) ce biti jako potreban za ovogodisnji C... :|[/quote]
Kaj ti to znači??
Malo objasni,molim te!
Ja sam preklani slusala i UUR i Programiranje C, pa vjerujem da ce mi biti ''malo'' lakse jer neke stvari stvarno znam.
Znam da 2.god sada nema UUR ali imamo neke Osnove algoritma, a koliko sam vidjela od više godine njima je to bilo malo lakše nego naš preklanjski UUR.
Kaj je onda s onima koji su vec upisali Programiranje a nikad nisu slusali UUR ili Programiranje na našem faksu? Kaj će morati duplo više raditi nego što se radilo lani i preklani?
Mislim,dosta ljudi me je pitalo kaj da upišu Programiranje ili Fiziku,ja sam upisala Programiranje zato sto sam vec prosla kroz to i nadam se boljim rezultatima i stvarno zelim to (između dva zla, biram ono manje :) ), a dosta ljudi je upisalo zato kaj ce onda na 3.godini moci ići za prof. mat i inf, pa ce im kada zavrse faks biti veca satnica na poslu ako budu predavali 2 predmeta (ak me netko kuzi sto mislim) a ne jedan.
vsego (napisa): | buba (napisa): | - Programiranje u C-u |
Preporucam izbjegavati, jer "malo" mijenjamo stil predavanja i ovogodisnji UuR (koji prof. smjer ne slusha) ce biti jako potreban za ovogodisnji C...  |
Kaj ti to znači??
Malo objasni,molim te!
Ja sam preklani slusala i UUR i Programiranje C, pa vjerujem da ce mi biti ''malo'' lakse jer neke stvari stvarno znam.
Znam da 2.god sada nema UUR ali imamo neke Osnove algoritma, a koliko sam vidjela od više godine njima je to bilo malo lakše nego naš preklanjski UUR.
Kaj je onda s onima koji su vec upisali Programiranje a nikad nisu slusali UUR ili Programiranje na našem faksu? Kaj će morati duplo više raditi nego što se radilo lani i preklani?
Mislim,dosta ljudi me je pitalo kaj da upišu Programiranje ili Fiziku,ja sam upisala Programiranje zato sto sam vec prosla kroz to i nadam se boljim rezultatima i stvarno zelim to (između dva zla, biram ono manje ), a dosta ljudi je upisalo zato kaj ce onda na 3.godini moci ići za prof. mat i inf, pa ce im kada zavrse faks biti veca satnica na poslu ako budu predavali 2 predmeta (ak me netko kuzi sto mislim) a ne jedan.
_________________ A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds....
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:42 ned, 1. 10. 2006 Naslov: |
|
|
Umjesto da vas pilimo dva puta s gotovo istim gradivom - prvi put na UuR-u u "pseudo"-C-u, a onda pod C-om u "pravom" C-u - algoritme cemo vec na UuR-u raditi u "pravom" C-u. :) To ce nam omoguciti sporiji tempo, no znaci i da ce se osnove C-a obraditi pod UuR-om, tj. na C-u samo nastavljamo tamo gdje UuR stane. :-s
Tko je upisao C, svakako preporucam pratiti UuR. :)
Umjesto da vas pilimo dva puta s gotovo istim gradivom - prvi put na UuR-u u "pseudo"-C-u, a onda pod C-om u "pravom" C-u - algoritme cemo vec na UuR-u raditi u "pravom" C-u. To ce nam omoguciti sporiji tempo, no znaci i da ce se osnove C-a obraditi pod UuR-om, tj. na C-u samo nastavljamo tamo gdje UuR stane.
Tko je upisao C, svakako preporucam pratiti UuR.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Ema Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
Postano: 15:58 pon, 2. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Umjesto da vas pilimo dva puta s gotovo istim gradivom - prvi put na UuR-u u "pseudo"-C-u, a onda pod C-om u "pravom" C-u - algoritme cemo vec na UuR-u raditi u "pravom" C-u. :) To ce nam omoguciti sporiji tempo, no znaci i da ce se osnove C-a obraditi pod UuR-om, tj. na C-u samo nastavljamo tamo gdje UuR stane. :-s
[/quote]
E svaka čast, mislim da ste to trebali napraviti i prije!
Jer meni je bila katastrofa pisati u pseudu pa onda sve to u pravi C pretvarati,a ovako kad idec odmah drito u problem onda (barem mislim) da je bolje,ucis odmah onako kako bi se i trebalo uciti!
vsego (napisa): | Umjesto da vas pilimo dva puta s gotovo istim gradivom - prvi put na UuR-u u "pseudo"-C-u, a onda pod C-om u "pravom" C-u - algoritme cemo vec na UuR-u raditi u "pravom" C-u. To ce nam omoguciti sporiji tempo, no znaci i da ce se osnove C-a obraditi pod UuR-om, tj. na C-u samo nastavljamo tamo gdje UuR stane.
|
E svaka čast, mislim da ste to trebali napraviti i prije!
Jer meni je bila katastrofa pisati u pseudu pa onda sve to u pravi C pretvarati,a ovako kad idec odmah drito u problem onda (barem mislim) da je bolje,ucis odmah onako kako bi se i trebalo uciti!
_________________ A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds....
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:57 pon, 2. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Liddy"]E svaka čast, mislim da ste to trebali napraviti i prije![/quote]
Pa, ja to pricam od kad je pseudo uveden, ali traje dok se uvjeri ljude da idu u neke promjene... :sigh: Iskreno se nadam da ce ovo olaksati studentima. :D
Liddy (napisa): | E svaka čast, mislim da ste to trebali napraviti i prije! |
Pa, ja to pricam od kad je pseudo uveden, ali traje dok se uvjeri ljude da idu u neke promjene... Iskreno se nadam da ce ovo olaksati studentima.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
plavooka Forumaš(ica)

|
|