Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Raspored - ZIMSKI semestar 2006/07 (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:10 pet, 29. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]mrmlj.....u popisu kolegija za profesorski smjer stoji da kolegij Operacijski sustavi ima satnicu 2+2, a po ovoj promjeni ispada da je 2+4......sto je onda od toga dvoje tocno i koji je tocni termin vjezbi tog kolegija?[/quote]

kolegij ima 2+2
a u rasporedu su predvidjene 2 termina za predaju zadataka... s time da su termini sljepljeni... pa se dobije privid od 4 sata.... ali toliko vremena ce asistent biti raspoloziv... that's all folks
kenny (napisa):
mrmlj.....u popisu kolegija za profesorski smjer stoji da kolegij Operacijski sustavi ima satnicu 2+2, a po ovoj promjeni ispada da je 2+4......sto je onda od toga dvoje tocno i koji je tocni termin vjezbi tog kolegija?

kolegij ima 2+2
a u rasporedu su predvidjene 2 termina za predaju zadataka... s time da su termini sljepljeni... pa se dobije privid od 4 sata.... ali toliko vremena ce asistent biti raspoloziv... that's all folks

iuppiter
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 10 - 7

PostPostano: 0:04 sub, 30. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kika"][quote="iuppiter"]Na rasporedu za drugu godinu je napisan termin tjelesnog samo za nastavnički smjer... Dal taj termin vrijedi i za inzinjere ili..??[/quote]

na rasporedu sa faksa za 2.godinu za inzinjere grupa od a-m pise da je tjelesni u srijedu od 07:30 do 09:00.[/quote]

Tenkju veri mač :)
kika (napisa):
iuppiter (napisa):
Na rasporedu za drugu godinu je napisan termin tjelesnog samo za nastavnički smjer... Dal taj termin vrijedi i za inzinjere ili..??

na rasporedu sa faksa za 2.godinu za inzinjere grupa od a-m pise da je tjelesni u srijedu od 07:30 do 09:00.

Tenkju veri mač Smile

/Ciceron/
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 9:31 sub, 30. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako mi se odobri slušanje kolegija s druge godine, događaju mi se neka preklapanja koja se daju riješiti, ali me onda zanima:

1) da li je Engleskom jeziku na drugoj godini nastavničkog smjera nositelj kolegija isti profesor?

2) koji je za Boga miloga Izborni seminar 1, a koji Izborni seminar 2? (da, znam da je Pukica pitala već tu prije)

Iako još uvijek nisam pitala koji Izborni bih uopće trebala upisati s obzirom na daljnji odabir smjera nakon treće godine. :-k Ali to ću pitat u ponedjeljak u referadi. Sada me samo zanima ako netko zna odgovor na ova dva pitanja.

I da li imamo uopće Engleski i Izborne od prvog tjedna? :? Jer u onim promjenama nisam vidla da je takvo šta pisalo.

:thankyou:
Ako mi se odobri slušanje kolegija s druge godine, događaju mi se neka preklapanja koja se daju riješiti, ali me onda zanima:

1) da li je Engleskom jeziku na drugoj godini nastavničkog smjera nositelj kolegija isti profesor?

2) koji je za Boga miloga Izborni seminar 1, a koji Izborni seminar 2? (da, znam da je Pukica pitala već tu prije)

Iako još uvijek nisam pitala koji Izborni bih uopće trebala upisati s obzirom na daljnji odabir smjera nakon treće godine. Think Ali to ću pitat u ponedjeljak u referadi. Sada me samo zanima ako netko zna odgovor na ova dva pitanja.

I da li imamo uopće Engleski i Izborne od prvog tjedna? Confused Jer u onim promjenama nisam vidla da je takvo šta pisalo.

Thank you

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MeR&
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 10:26 sub, 30. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zanima me sto je s nama na profesorskom smjeru 3.godina koji smo imali dvije izborne grupe kolegija od ponudjene 4:
1.Algebra
-Vektorski prostori 1 -1.semestar
-Algebarske strukture - 2.semestar
2.Analiza
-Metrički prostori -1.semestar
-Kompleksna analiza - 2.semestar
3.Geometrija i topologija
-Uvod u projektivnu geometriju - 1.semestar
-Euklidski prostori - 2.semestar
4.Računarstvo
-SPA - 1.semestar
-Programiranje C - 2.semestar

Njih nema jos na rasporedu,cula sam nesto da cemo mi neke kolegije slusati s inzinjerima,ali konkretno,ja sam izabrala Metricke prostore,a to slusaju profesori na 4.godini,pa dali ja to onda imam po rasporedu s njima?
A ostale kolegije bi bila zahvalna da takodjer javi tko zna kad su po rasporedu jer,je to potrebno vecini,a ne samo meni.
Unaprijed hvala.
Zanima me sto je s nama na profesorskom smjeru 3.godina koji smo imali dvije izborne grupe kolegija od ponudjene 4:
1.Algebra
-Vektorski prostori 1 -1.semestar
-Algebarske strukture - 2.semestar
2.Analiza
-Metrički prostori -1.semestar
-Kompleksna analiza - 2.semestar
3.Geometrija i topologija
-Uvod u projektivnu geometriju - 1.semestar
-Euklidski prostori - 2.semestar
4.Računarstvo
-SPA - 1.semestar
-Programiranje C - 2.semestar

Njih nema jos na rasporedu,cula sam nesto da cemo mi neke kolegije slusati s inzinjerima,ali konkretno,ja sam izabrala Metricke prostore,a to slusaju profesori na 4.godini,pa dali ja to onda imam po rasporedu s njima?
A ostale kolegije bi bila zahvalna da takodjer javi tko zna kad su po rasporedu jer,je to potrebno vecini,a ne samo meni.
Unaprijed hvala.

kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 12:11 sub, 30. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

vektorkske prostore 1 slusamo sa ing. smjerovima, dakle, predavanja UTO 10-12 (002), vjezbe SRI 8-10 (005)
vektorkske prostore 1 slusamo sa ing. smjerovima, dakle, predavanja UTO 10-12 (002), vjezbe SRI 8-10 (005)

by A.Einstein
[Vrh]
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 15:25 sub, 30. 9. 2006    Naslov: Projektivna geometrija 1 Citirajte i odgovorite

Nastava iz kolegija Projektivna geometrija (prof. Polonijo) počet će u ponedjeljak 9.10. Prvi tjedan nema ni predavanja ni vježbi.
Nastava iz kolegija Projektivna geometrija (prof. Polonijo) počet će u ponedjeljak 9.10. Prvi tjedan nema ni predavanja ni vježbi.

[Vrh]
Perosito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 19:13 sub, 30. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam jedno pitanje:
Meni se projektivna geometrija (i predavanje i vježbe) poklapa s obaveznim predavanjima (smjer financijska i poslovna mat. - 3. god), pa me zanima budući da sam to upisao, dal su obavezna predavanja i vježbe ili mogu izbivati, tj. dal se može dobit potpis ak me nema na predavanjima i vježbama?
I ak se ne može, dal da ispišem ili poništim predmet i upišem nešto drugo? :roll:
Imam jedno pitanje:
Meni se projektivna geometrija (i predavanje i vježbe) poklapa s obaveznim predavanjima (smjer financijska i poslovna mat. - 3. god), pa me zanima budući da sam to upisao, dal su obavezna predavanja i vježbe ili mogu izbivati, tj. dal se može dobit potpis ak me nema na predavanjima i vježbama?
I ak se ne može, dal da ispišem ili poništim predmet i upišem nešto drugo? Rolling Eyes

B&I
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 9:41 ned, 1. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ima li netko sa 4. god računarstva da zna tko u koju grupu spada ili će se to naknadno dogovarati.

Npr. RP4 1. grupa (v) u pon. od 8-12h 2. grupa (v) 14-18h

Jel vrijedi ono A-K 1. grupa a L-Ž druga?
Ima li netko sa 4. god računarstva da zna tko u koju grupu spada ili će se to naknadno dogovarati.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 10:25 ned, 1. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Daklem, :thankyou: Liddy. ;)

[b]Izborni seminar 1[/b]
- [i]Životopisi matematičarki i matematičara[/i]
- [i]Povijest računarstva[/i] (bira se između ta 2)

[b]Izborni seminar 2[/b]
- [i]Programiranje u C-u[/i]
- [i]Opća fizika[/i] (bira se između ta dva ovisno o smjeru na trećoj)
Daklem, Thank you Liddy. Wink

Izborni seminar 1
- Životopisi matematičarki i matematičara
- Povijest računarstva (bira se između ta 2)

Izborni seminar 2
- Programiranje u C-u
- Opća fizika (bira se između ta dva ovisno o smjeru na trećoj)

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:22 ned, 1. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]- [i]Programiranje u C-u[/i][/quote]

Preporucam izbjegavati, jer "malo" mijenjamo stil predavanja i ovogodisnji UuR (koji prof. smjer ne slusha) ce biti jako potreban za ovogodisnji C... :|
buba (napisa):
- Programiranje u C-u

Preporucam izbjegavati, jer "malo" mijenjamo stil predavanja i ovogodisnji UuR (koji prof. smjer ne slusha) ce biti jako potreban za ovogodisnji C... Neutral

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 11:28 ned, 1. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="B&I"]Ima li netko sa 4. god računarstva da zna tko u koju grupu spada ili će se to naknadno dogovarati.

Jel vrijedi ono A-K 1. grupa a L-Ž druga?[/quote]

receno mi je da ce se vjerojatno naknadno dogovarati.... jer satnicarki nisu nista rekli o nacinu podjele u grupe...
B&I (napisa):

receno mi je da ce se vjerojatno naknadno dogovarati.... jer satnicarki nisu nista rekli o nacinu podjele u grupe...

venovako
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

56 = 65 - 9

PostPostano: 16:02 ned, 1. 10. 2006    Naslov: Računarski praktikum 4 2. 10. Citirajte i odgovorite

OBAVIJEST za Računarski praktikum 4 [b]2. 10.[/b]:

Za prve vježbe važi sljedeća podjela:

[A-L] --- 08-12h
[M-Ž] --- 14-18h

Naglašavam da je riječ o [b]privremenoj[/b] podjeli.
Grupe će biti fiksirane naknadno.
OBAVIJEST za Računarski praktikum 4 2. 10.:

Za prve vježbe važi sljedeća podjela:

[A-L] — 08-12h
[M-Ž] — 14-18h

Naglašavam da je riječ o privremenoj podjeli.
Grupe će biti fiksirane naknadno.

[Vrh]
Ashley
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 20:51 ned, 1. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Perosito"]Meni se projektivna geometrija (i predavanje i vježbe) poklapa s obaveznim predavanjima ... dal se može dobit potpis ak me nema na predavanjima i vježbama?
[/quote]

Prosle godine nije bilo problema za potpis. Al naravno, pozeljno je ici na predavanja.

Mene zanima da li vec sutra pocinju izborni kolegiji ili njih nema prvi tjedan?
Cini mi se da su prosle godine izborni poceli kasnije, a i raspored se dogovarao s profesorom koji predaje odrezeni kolegij. Da li je moguce ocekivat da se raspored nekog izbornog promijeni ili nece biti moguce zbog predavaonica i sl? (Meni se jedan kolegij koji sam bas htjela slusati poklapa s obaveznim pa se nadam da se raspored moze modificirati ako ne bude puno ljudi na kolegiju i svi se dogovore.)
Perosito (napisa):
Meni se projektivna geometrija (i predavanje i vježbe) poklapa s obaveznim predavanjima ... dal se može dobit potpis ak me nema na predavanjima i vježbama?

Prosle godine nije bilo problema za potpis. Al naravno, pozeljno je ici na predavanja.

Mene zanima da li vec sutra pocinju izborni kolegiji ili njih nema prvi tjedan?
Cini mi se da su prosle godine izborni poceli kasnije, a i raspored se dogovarao s profesorom koji predaje odrezeni kolegij. Da li je moguce ocekivat da se raspored nekog izbornog promijeni ili nece biti moguce zbog predavaonica i sl? (Meni se jedan kolegij koji sam bas htjela slusati poklapa s obaveznim pa se nadam da se raspored moze modificirati ako ne bude puno ljudi na kolegiju i svi se dogovore.)

[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 20:56 ned, 1. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="buba"]- [i]Programiranje u C-u[/i][/quote]

Preporucam izbjegavati, jer "malo" mijenjamo stil predavanja i ovogodisnji UuR (koji prof. smjer ne slusha) ce biti jako potreban za ovogodisnji C... :|[/quote]

Kaj ti to znači??
Malo objasni,molim te!
Ja sam preklani slusala i UUR i Programiranje C, pa vjerujem da ce mi biti ''malo'' lakse jer neke stvari stvarno znam.
Znam da 2.god sada nema UUR ali imamo neke Osnove algoritma, a koliko sam vidjela od više godine njima je to bilo malo lakše nego naš preklanjski UUR.
Kaj je onda s onima koji su vec upisali Programiranje a nikad nisu slusali UUR ili Programiranje na našem faksu? Kaj će morati duplo više raditi nego što se radilo lani i preklani?

Mislim,dosta ljudi me je pitalo kaj da upišu Programiranje ili Fiziku,ja sam upisala Programiranje zato sto sam vec prosla kroz to i nadam se boljim rezultatima i stvarno zelim to (između dva zla, biram ono manje :) ), a dosta ljudi je upisalo zato kaj ce onda na 3.godini moci ići za prof. mat i inf, pa ce im kada zavrse faks biti veca satnica na poslu ako budu predavali 2 predmeta (ak me netko kuzi sto mislim) a ne jedan.
vsego (napisa):
buba (napisa):
- Programiranje u C-u

Preporucam izbjegavati, jer "malo" mijenjamo stil predavanja i ovogodisnji UuR (koji prof. smjer ne slusha) ce biti jako potreban za ovogodisnji C... Neutral

Kaj ti to znači??
Malo objasni,molim te!
Ja sam preklani slusala i UUR i Programiranje C, pa vjerujem da ce mi biti ''malo'' lakse jer neke stvari stvarno znam.
Znam da 2.god sada nema UUR ali imamo neke Osnove algoritma, a koliko sam vidjela od više godine njima je to bilo malo lakše nego naš preklanjski UUR.
Kaj je onda s onima koji su vec upisali Programiranje a nikad nisu slusali UUR ili Programiranje na našem faksu? Kaj će morati duplo više raditi nego što se radilo lani i preklani?

Mislim,dosta ljudi me je pitalo kaj da upišu Programiranje ili Fiziku,ja sam upisala Programiranje zato sto sam vec prosla kroz to i nadam se boljim rezultatima i stvarno zelim to (između dva zla, biram ono manje Smile ), a dosta ljudi je upisalo zato kaj ce onda na 3.godini moci ići za prof. mat i inf, pa ce im kada zavrse faks biti veca satnica na poslu ako budu predavali 2 predmeta (ak me netko kuzi sto mislim) a ne jedan.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:42 ned, 1. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Umjesto da vas pilimo dva puta s gotovo istim gradivom - prvi put na UuR-u u "pseudo"-C-u, a onda pod C-om u "pravom" C-u - algoritme cemo vec na UuR-u raditi u "pravom" C-u. :) To ce nam omoguciti sporiji tempo, no znaci i da ce se osnove C-a obraditi pod UuR-om, tj. na C-u samo nastavljamo tamo gdje UuR stane. :-s

Tko je upisao C, svakako preporucam pratiti UuR. :)
Umjesto da vas pilimo dva puta s gotovo istim gradivom - prvi put na UuR-u u "pseudo"-C-u, a onda pod C-om u "pravom" C-u - algoritme cemo vec na UuR-u raditi u "pravom" C-u. Smile To ce nam omoguciti sporiji tempo, no znaci i da ce se osnove C-a obraditi pod UuR-om, tj. na C-u samo nastavljamo tamo gdje UuR stane. Eh?

Tko je upisao C, svakako preporucam pratiti UuR. Smile

[Vrh]
Ema
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 8:10 pon, 2. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

a sta je s engleskim na trecoj godini?

[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 15:58 pon, 2. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Umjesto da vas pilimo dva puta s gotovo istim gradivom - prvi put na UuR-u u "pseudo"-C-u, a onda pod C-om u "pravom" C-u - algoritme cemo vec na UuR-u raditi u "pravom" C-u. :) To ce nam omoguciti sporiji tempo, no znaci i da ce se osnove C-a obraditi pod UuR-om, tj. na C-u samo nastavljamo tamo gdje UuR stane. :-s
[/quote]
E svaka čast, mislim da ste to trebali napraviti i prije!
Jer meni je bila katastrofa pisati u pseudu pa onda sve to u pravi C pretvarati,a ovako kad idec odmah drito u problem onda (barem mislim) da je bolje,ucis odmah onako kako bi se i trebalo uciti!
vsego (napisa):
Umjesto da vas pilimo dva puta s gotovo istim gradivom - prvi put na UuR-u u "pseudo"-C-u, a onda pod C-om u "pravom" C-u - algoritme cemo vec na UuR-u raditi u "pravom" C-u. Smile To ce nam omoguciti sporiji tempo, no znaci i da ce se osnove C-a obraditi pod UuR-om, tj. na C-u samo nastavljamo tamo gdje UuR stane. Eh?

Jer meni je bila katastrofa pisati u pseudu pa onda sve to u pravi C pretvarati,a ovako kad idec odmah drito u problem onda (barem mislim) da je bolje,ucis odmah onako kako bi se i trebalo uciti!

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:57 pon, 2. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"]E svaka čast, mislim da ste to trebali napraviti i prije![/quote]

Pa, ja to pricam od kad je pseudo uveden, ali traje dok se uvjeri ljude da idu u neke promjene... :sigh: Iskreno se nadam da ce ovo olaksati studentima. :D
Liddy (napisa):

Pa, ja to pricam od kad je pseudo uveden, ali traje dok se uvjeri ljude da idu u neke promjene... Uzdah... Iskreno se nadam da ce ovo olaksati studentima. Very Happy

[Vrh]
me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 18:00 pon, 2. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel ima negdje na webu raspored za kolegije s 3. godine koje mogu upisati ponavljaci druge? ispricavam se ako je link tu negdje, stvarno nisam uspjela naci...
jel ima negdje na webu raspored za kolegije s 3. godine koje mogu upisati ponavljaci druge? ispricavam se ako je link tu negdje, stvarno nisam uspjela naci...

[Vrh]
plavooka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 19:50 pon, 2. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]a sta je s engleskim na trecoj godini?[/quote]

piše na oglasnoj ploči da je dogovor za engleski sljedeći tjedan.. samo se ne sjećam koji dan.. provjerit ću pa javim :)
Citat:

piše na oglasnoj ploči da je dogovor za engleski sljedeći tjedan.. samo se ne sjećam koji dan.. provjerit ću pa javim Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum