[quote="filipnet"]Danas sam gledao emsiju Otvoreno i bila je tema bolonja. Tj. raspravljalo se o nedostaku novaca, prostora, kako studenti moraju sjedit na podu jer je previse studenata i slicno. Medu gostima su bili novi rektor, ministar Primorac, bivsi ministar, dekan pravnog fakulteta i dvoje predstavnika studenta, predsjednik SZ-Zagreb i jos jedna studentica, nisam pohvatao gdje je ona tocno, nesto europsko, nesto.... Nisam uhvatio!![/quote]
Kolegica Vanja Ivosevic je studentica (cini mi se pred diplomom) na fakultetu politickih znanosti, a obnasala je duznost predsjednice Europske federacije studentskih organizacija, te je time sjedila na ministarskim sastancima EU.
[quote="filipnet"]...ali mene su najvise razocarali clan SZ i kolegica, kad su njih pitali sta oni misli, oni su se ponasali ko neki penzici, ubiti njihov odogovor se sveo na ovo:"pa trebalo bi se diskutirat......".[/quote]
Kolega Skegro je u nezgodnoj situaciji. On je predstavnik "onog drugog" zbora (kojeg smo napustili).
Kolega je isto pred diplomom, zavrsava kineziologiju (buduci profesor tjelesnog). Clan je Senata (i tamo se oglasio samo 2-3 puta, uglavnom da obrani kriminalni proracunu SZ-a). Pred bivsom rektoricom se nekoliko puta jasno izjasnio kontra upisa branitelja po specijalnim kriterijima, a sada to bas nije smatrao pametnim za reci reci.
[quote="filipnet"] Dobio sam dojam ko da su uplaseni, ko da im netko rekao prije emisije, vi ste tu samo radi imida, samo sutite i kad vas netko nesto pita, nemojte nis konkretnog reci. Je itko dobio isti dojam???[/quote]
To sigurno ne. Kolegica Ivosevic se borila za rijec u dva navrata, ali je profesor Kregar jednostavno bio najglasniji. Takodjer mislim da je u nekim trenucima malo fulavala poantu price i pricala o problemima Europske unije, ali je bila jasna u odgovoru ministru da trebamo raditi ne kao Japan, Izrael ili SAD, vec kao zemlje EU.
Kolega Skegro se ocito nije bas najbolje snasao u danoj situaciji i izmotavao se. Zalosno je kada se ne moze naci neki sposoban student da ga posalju za ovakvu emisiju. Dodatno je zalosno sto kolega Skegro ima vise godina iskustva u podrucju studentskog predstavljanja, a ostane zbunjen u ovakvoj situaciji.
'ave fun!
Sinisa
filipnet (napisa): | Danas sam gledao emsiju Otvoreno i bila je tema bolonja. Tj. raspravljalo se o nedostaku novaca, prostora, kako studenti moraju sjedit na podu jer je previse studenata i slicno. Medu gostima su bili novi rektor, ministar Primorac, bivsi ministar, dekan pravnog fakulteta i dvoje predstavnika studenta, predsjednik SZ-Zagreb i jos jedna studentica, nisam pohvatao gdje je ona tocno, nesto europsko, nesto.... Nisam uhvatio!! |
Kolegica Vanja Ivosevic je studentica (cini mi se pred diplomom) na fakultetu politickih znanosti, a obnasala je duznost predsjednice Europske federacije studentskih organizacija, te je time sjedila na ministarskim sastancima EU.
filipnet (napisa): | ...ali mene su najvise razocarali clan SZ i kolegica, kad su njih pitali sta oni misli, oni su se ponasali ko neki penzici, ubiti njihov odogovor se sveo na ovo:"pa trebalo bi se diskutirat......". |
Kolega Skegro je u nezgodnoj situaciji. On je predstavnik "onog drugog" zbora (kojeg smo napustili).
Kolega je isto pred diplomom, zavrsava kineziologiju (buduci profesor tjelesnog). Clan je Senata (i tamo se oglasio samo 2-3 puta, uglavnom da obrani kriminalni proracunu SZ-a). Pred bivsom rektoricom se nekoliko puta jasno izjasnio kontra upisa branitelja po specijalnim kriterijima, a sada to bas nije smatrao pametnim za reci reci.
filipnet (napisa): | Dobio sam dojam ko da su uplaseni, ko da im netko rekao prije emisije, vi ste tu samo radi imida, samo sutite i kad vas netko nesto pita, nemojte nis konkretnog reci. Je itko dobio isti dojam??? |
To sigurno ne. Kolegica Ivosevic se borila za rijec u dva navrata, ali je profesor Kregar jednostavno bio najglasniji. Takodjer mislim da je u nekim trenucima malo fulavala poantu price i pricala o problemima Europske unije, ali je bila jasna u odgovoru ministru da trebamo raditi ne kao Japan, Izrael ili SAD, vec kao zemlje EU.
Kolega Skegro se ocito nije bas najbolje snasao u danoj situaciji i izmotavao se. Zalosno je kada se ne moze naci neki sposoban student da ga posalju za ovakvu emisiju. Dodatno je zalosno sto kolega Skegro ima vise godina iskustva u podrucju studentskog predstavljanja, a ostane zbunjen u ovakvoj situaciji.
'ave fun!
Sinisa
_________________ Oslobodjen Senata.
|