Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Emisija Otvoreno na temu bolonja

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
24 = 29 - 5

PostPostano: 0:04 sri, 4. 10. 2006    Naslov: Emisija Otvoreno na temu bolonja Citirajte i odgovorite

Danas sam gledao emsiju Otvoreno i bila je tema bolonja. Tj. raspravljalo se o nedostaku novaca, prostora, kako studenti moraju sjedit na podu jer je previse studenata i slicno. Medu gostima su bili novi rektor, ministar Primorac, bivsi ministar, dekan pravnog fakulteta i dvoje predstavnika studenta, predsjednik SZ-Zagreb i jos jedna studentica, nisam pohvatao gdje je ona tocno, nesto europsko, nesto.... Nisam uhvatio!! Ministri su se ponasali ono, ko politicari, dekan se trudio objasnit svoje probleme na svom faksu, rektor je pokusavao dati ideju svog rjesenja, ali mene su najvise razocarali clan SZ i kolegica, kad su njih pitali sta oni misli, oni su se ponasali ko neki penzici, ubiti njihov odogovor se sveo na ovo:"pa trebalo bi se diskutirat......". Dobio sam dojam ko da su uplaseni, ko da im netko rekao prije emisije, vi ste tu samo radi imida, samo sutite i kad vas netko nesto pita, nemojte nis konkretnog reci. Je itko dobio isti dojam???
Danas sam gledao emsiju Otvoreno i bila je tema bolonja. Tj. raspravljalo se o nedostaku novaca, prostora, kako studenti moraju sjedit na podu jer je previse studenata i slicno. Medu gostima su bili novi rektor, ministar Primorac, bivsi ministar, dekan pravnog fakulteta i dvoje predstavnika studenta, predsjednik SZ-Zagreb i jos jedna studentica, nisam pohvatao gdje je ona tocno, nesto europsko, nesto.... Nisam uhvatio!! Ministri su se ponasali ono, ko politicari, dekan se trudio objasnit svoje probleme na svom faksu, rektor je pokusavao dati ideju svog rjesenja, ali mene su najvise razocarali clan SZ i kolegica, kad su njih pitali sta oni misli, oni su se ponasali ko neki penzici, ubiti njihov odogovor se sveo na ovo:"pa trebalo bi se diskutirat......". Dobio sam dojam ko da su uplaseni, ko da im netko rekao prije emisije, vi ste tu samo radi imida, samo sutite i kad vas netko nesto pita, nemojte nis konkretnog reci. Je itko dobio isti dojam???

cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
28 = 43 - 15

PostPostano: 1:16 sri, 4. 10. 2006    Naslov: Re: Emisija Otvoreno na temu bolonja Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]Danas sam gledao emsiju Otvoreno i bila je tema bolonja. Tj. raspravljalo se o nedostaku novaca, prostora, kako studenti moraju sjedit na podu jer je previse studenata i slicno. Medu gostima su bili novi rektor, ministar Primorac, bivsi ministar, dekan pravnog fakulteta i dvoje predstavnika studenta, predsjednik SZ-Zagreb i jos jedna studentica, nisam pohvatao gdje je ona tocno, nesto europsko, nesto.... Nisam uhvatio!![/quote]

Kolegica Vanja Ivosevic je studentica (cini mi se pred diplomom) na fakultetu politickih znanosti, a obnasala je duznost predsjednice Europske federacije studentskih organizacija, te je time sjedila na ministarskim sastancima EU.

[quote="filipnet"]...ali mene su najvise razocarali clan SZ i kolegica, kad su njih pitali sta oni misli, oni su se ponasali ko neki penzici, ubiti njihov odogovor se sveo na ovo:"pa trebalo bi se diskutirat......".[/quote]
Kolega Skegro je u nezgodnoj situaciji. On je predstavnik "onog drugog" zbora (kojeg smo napustili).

Kolega je isto pred diplomom, zavrsava kineziologiju (buduci profesor tjelesnog). Clan je Senata (i tamo se oglasio samo 2-3 puta, uglavnom da obrani kriminalni proracunu SZ-a). Pred bivsom rektoricom se nekoliko puta jasno izjasnio kontra upisa branitelja po specijalnim kriterijima, a sada to bas nije smatrao pametnim za reci reci.

[quote="filipnet"] Dobio sam dojam ko da su uplaseni, ko da im netko rekao prije emisije, vi ste tu samo radi imida, samo sutite i kad vas netko nesto pita, nemojte nis konkretnog reci. Je itko dobio isti dojam???[/quote]

To sigurno ne. Kolegica Ivosevic se borila za rijec u dva navrata, ali je profesor Kregar jednostavno bio najglasniji. Takodjer mislim da je u nekim trenucima malo fulavala poantu price i pricala o problemima Europske unije, ali je bila jasna u odgovoru ministru da trebamo raditi ne kao Japan, Izrael ili SAD, vec kao zemlje EU.

Kolega Skegro se ocito nije bas najbolje snasao u danoj situaciji i izmotavao se. Zalosno je kada se ne moze naci neki sposoban student da ga posalju za ovakvu emisiju. Dodatno je zalosno sto kolega Skegro ima vise godina iskustva u podrucju studentskog predstavljanja, a ostane zbunjen u ovakvoj situaciji.

'ave fun!

Sinisa
filipnet (napisa):
Danas sam gledao emsiju Otvoreno i bila je tema bolonja. Tj. raspravljalo se o nedostaku novaca, prostora, kako studenti moraju sjedit na podu jer je previse studenata i slicno. Medu gostima su bili novi rektor, ministar Primorac, bivsi ministar, dekan pravnog fakulteta i dvoje predstavnika studenta, predsjednik SZ-Zagreb i jos jedna studentica, nisam pohvatao gdje je ona tocno, nesto europsko, nesto.... Nisam uhvatio!!

Kolegica Vanja Ivosevic je studentica (cini mi se pred diplomom) na fakultetu politickih znanosti, a obnasala je duznost predsjednice Europske federacije studentskih organizacija, te je time sjedila na ministarskim sastancima EU.

filipnet (napisa):
...ali mene su najvise razocarali clan SZ i kolegica, kad su njih pitali sta oni misli, oni su se ponasali ko neki penzici, ubiti njihov odogovor se sveo na ovo:"pa trebalo bi se diskutirat......".

Kolega Skegro je u nezgodnoj situaciji. On je predstavnik "onog drugog" zbora (kojeg smo napustili).

Kolega je isto pred diplomom, zavrsava kineziologiju (buduci profesor tjelesnog). Clan je Senata (i tamo se oglasio samo 2-3 puta, uglavnom da obrani kriminalni proracunu SZ-a). Pred bivsom rektoricom se nekoliko puta jasno izjasnio kontra upisa branitelja po specijalnim kriterijima, a sada to bas nije smatrao pametnim za reci reci.

filipnet (napisa):
Dobio sam dojam ko da su uplaseni, ko da im netko rekao prije emisije, vi ste tu samo radi imida, samo sutite i kad vas netko nesto pita, nemojte nis konkretnog reci. Je itko dobio isti dojam???

To sigurno ne. Kolegica Ivosevic se borila za rijec u dva navrata, ali je profesor Kregar jednostavno bio najglasniji. Takodjer mislim da je u nekim trenucima malo fulavala poantu price i pricala o problemima Europske unije, ali je bila jasna u odgovoru ministru da trebamo raditi ne kao Japan, Izrael ili SAD, vec kao zemlje EU.

Kolega Skegro se ocito nije bas najbolje snasao u danoj situaciji i izmotavao se. Zalosno je kada se ne moze naci neki sposoban student da ga posalju za ovakvu emisiju. Dodatno je zalosno sto kolega Skegro ima vise godina iskustva u podrucju studentskog predstavljanja, a ostane zbunjen u ovakvoj situaciji.

'ave fun!

Sinisa

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum