Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Trazim pomoć ili instrukcije iz SPA (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
sun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
22 = 23 - 1

PostPostano: 20:32 pon, 20. 11. 2006    Naslov: Trazim pomoć ili instrukcije iz SPA Citirajte i odgovorite

molim nekoga tko zna spa i tko je zeljan pomoci mi da mi se javi
stvarno mi je potrebna pomoc jer pokusavam rijesiti neke zadatke ali mi jednostavno ne ide :cry:

pa bi molila neku dobru dusu da mi pomogne
hvala
molim nekoga tko zna spa i tko je zeljan pomoci mi da mi se javi
stvarno mi je potrebna pomoc jer pokusavam rijesiti neke zadatke ali mi jednostavno ne ide Crying or Very sad

pa bi molila neku dobru dusu da mi pomogne
hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:18 pon, 20. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

1. Jesi li bila na kojim konzultacijama (narodski: "besplatne instrukcije kod onih koji bi trebali biti najupuceniji u gradivo kolegija")? :-k

2. Ako postoje demonstrature, slicno kao pod 1... 8)

3. Molim, ne derati se u subjectima; nema svrhe osim da moderator mora mijenjati naslov... :roll:
1. Jesi li bila na kojim konzultacijama (narodski: "besplatne instrukcije kod onih koji bi trebali biti najupuceniji u gradivo kolegija")? Think

2. Ako postoje demonstrature, slicno kao pod 1... Cool

3. Molim, ne derati se u subjectima; nema svrhe osim da moderator mora mijenjati naslov... Rolling Eyes

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 0:09 uto, 21. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne postoje demonstrature (ako postoje, nisu prijavljene i demosi ce imati problema s isplatom - na popisu demonstratura ih nema)

dobila sam informaciju da asistenti ne zele pomoci mailom i upucuju na demose :shock: (kojih, guess what - nema)

mislim, ako vec ne zele pomagati mailom (razumijem da je to kompliciranije, pogotovo jer ovdje ima puno pointera a time i puno gresaka, na stranu sto se zadatak moze pogledati u bilo koje vrijeme) - zasto ne upucuju na konzultacije (i navedu termin) vec upucuju na neposotojece demonstrature? :-k
ne postoje demonstrature (ako postoje, nisu prijavljene i demosi ce imati problema s isplatom - na popisu demonstratura ih nema)

dobila sam informaciju da asistenti ne zele pomoci mailom i upucuju na demose Shocked (kojih, guess what - nema)

mislim, ako vec ne zele pomagati mailom (razumijem da je to kompliciranije, pogotovo jer ovdje ima puno pointera a time i puno gresaka, na stranu sto se zadatak moze pogledati u bilo koje vrijeme) - zasto ne upucuju na konzultacije (i navedu termin) vec upucuju na neposotojece demonstrature? Think

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:18 uto, 21. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]dobila sam informaciju da asistenti ne zele pomoci mailom i upucuju na demose :shock: (kojih, guess what - nema)
mislim, ako vec ne zele pomagati mailom (razumijem da je to kompliciranije, pogotovo jer ovdje ima puno pointera a time i puno gresaka, na stranu sto se zadatak moze pogledati u bilo koje vrijeme) - zasto ne upucuju na konzultacije (i navedu termin) vec upucuju na neposotojece demonstrature? :-k[/quote]

:anishock:

Ja vjerujem da ce predstavnica druge godine popricati s kolegama (ako ju netko od studenata zamoli)... :blista: Iako, meni je netko rekao da Zvone obilato pomaze studentima... :)
Nesi (napisa):
dobila sam informaciju da asistenti ne zele pomoci mailom i upucuju na demose Shocked (kojih, guess what - nema)
mislim, ako vec ne zele pomagati mailom (razumijem da je to kompliciranije, pogotovo jer ovdje ima puno pointera a time i puno gresaka, na stranu sto se zadatak moze pogledati u bilo koje vrijeme) - zasto ne upucuju na konzultacije (i navedu termin) vec upucuju na neposotojece demonstrature? Think

Jos jedan shock

Ja vjerujem da ce predstavnica druge godine popricati s kolegama (ako ju netko od studenata zamoli)... Reklamiram neku zubnu pastu Iako, meni je netko rekao da Zvone obilato pomaze studentima... Smile

[Vrh]
chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 18:20 pet, 8. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Iako, meni je netko rekao da Zvone obilato pomaze studentima... :)[/quote]

istina je,tak da ko je to rekao da asistenti ne pomazu,nije ni probao pitat asistenta Bujanovica...
vsego (napisa):

Iako, meni je netko rekao da Zvone obilato pomaze studentima... Smile

istina je,tak da ko je to rekao da asistenti ne pomazu,nije ni probao pitat asistenta Bujanovica...

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 18:32 pet, 8. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

asistent Bujanovic nije jedini asistent na kolegiju :roll:
s druge strane, da li bi po tome svi trebali ici Bujanovicu, neovisno o tome iz koje su grupe? :-k
asistent Bujanovic nije jedini asistent na kolegiju Rolling Eyes
s druge strane, da li bi po tome svi trebali ici Bujanovicu, neovisno o tome iz koje su grupe? Think

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:41 pet, 8. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]asistent Bujanovic nije jedini asistent na kolegiju :roll:[/quote]

Aludiras da postoji problem s drugim asistentom. :? Ako je to zaista tako, uvijek se moze obratiti voditelju kolegija da "dovede asistenta u red". 8)

Besides, ne vidim nista konkretno na topicu prigovora na ponasanje asistenata... :P

[quote="Nesi"]s druge strane, da li bi po tome svi trebali ici Bujanovicu, neovisno o tome iz koje su grupe? :-k[/quote]

Of skroz not! :shock:
Nesi (napisa):
asistent Bujanovic nije jedini asistent na kolegiju Rolling Eyes

Aludiras da postoji problem s drugim asistentom. Confused Ako je to zaista tako, uvijek se moze obratiti voditelju kolegija da "dovede asistenta u red". Cool

Besides, ne vidim nista konkretno na topicu prigovora na ponasanje asistenata... Razz

Nesi (napisa):
s druge strane, da li bi po tome svi trebali ici Bujanovicu, neovisno o tome iz koje su grupe? Think

Of skroz not! Shocked

[Vrh]
chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 21:00 pet, 8. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]

dobila sam informaciju da asistenti ne zele pomoci mailom [/quote]

pise asistenti,ako se ne varam postoje dva asistenta iz spa,pa samo kazem da mislim da to nije istina za asistenta Bujanovica,a ne da svi trebaju ici k njemu...
Nesi (napisa):

dobila sam informaciju da asistenti ne zele pomoci mailom

pise asistenti,ako se ne varam postoje dva asistenta iz spa,pa samo kazem da mislim da to nije istina za asistenta Bujanovica,a ne da svi trebaju ici k njemu...

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 1:10 sub, 9. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa ideja je bila ne prozivati direktno :roll:
cisto iz razloga sto asistent Puljic nije meni ekao da si odem demosu, vec nekome drugome.... i ideja je bila da se pokrenu 2 stvari
za pocetak - da se ustanovi zasto se salje demosu, ako demos ne postoji
i drugo, zasto se salje nekome, umjesto poziv na vlastite konzultacije...

a vjerujem da svaki od asistenata zna sto je napravio i sto radi i kako radi....
znas, nekad nije potrebno reci 'taj i taj' :roll:
i definitivno znam da asistentima ne trebaju odvjetnici, jer ih nitko nije niti tuzio :roll:

i nitko nije rekao da ti drugi nisu otisli asistentu Bujanovicu i dobili odgovore na sva pitanja.... :roll:

ali nije smisao da jedan asistent odradjuje tudje konzultacije.... a pogotovo ne da to rade asistenti koji nisu s tog kolegija, jer studenti ne znaju kome bi se vise obratili, a bed im je stalno zatrpavati asistenta koji nije njihov...

i za kraj, to se mene ne tice, jer ja SPA ne slusam, ali mislim da je ok da netko to napise....
pa ideja je bila ne prozivati direktno Rolling Eyes
cisto iz razloga sto asistent Puljic nije meni ekao da si odem demosu, vec nekome drugome.... i ideja je bila da se pokrenu 2 stvari
za pocetak - da se ustanovi zasto se salje demosu, ako demos ne postoji
i drugo, zasto se salje nekome, umjesto poziv na vlastite konzultacije...

a vjerujem da svaki od asistenata zna sto je napravio i sto radi i kako radi....
znas, nekad nije potrebno reci 'taj i taj' Rolling Eyes
i definitivno znam da asistentima ne trebaju odvjetnici, jer ih nitko nije niti tuzio Rolling Eyes

i nitko nije rekao da ti drugi nisu otisli asistentu Bujanovicu i dobili odgovore na sva pitanja.... Rolling Eyes

ali nije smisao da jedan asistent odradjuje tudje konzultacije.... a pogotovo ne da to rade asistenti koji nisu s tog kolegija, jer studenti ne znaju kome bi se vise obratili, a bed im je stalno zatrpavati asistenta koji nije njihov...

i za kraj, to se mene ne tice, jer ja SPA ne slusam, ali mislim da je ok da netko to napise....

Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 16:20 ned, 7. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

bas sam nasla 132 stranice fotokopiranih vjezbi iz spa pa mi je zao isti tren bacit u smece... ak netko hoce, nek se javi tu na forumu recimo do kraja tjedna. znaci cijele su vjezbe. okej. :pirate:
bas sam nasla 132 stranice fotokopiranih vjezbi iz spa pa mi je zao isti tren bacit u smece... ak netko hoce, nek se javi tu na forumu recimo do kraja tjedna. znaci cijele su vjezbe. okej. Pirate

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 22:38 ned, 7. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

rijeseno neocekivano brzo i ugodno :pracka: :blista:
rijeseno neocekivano brzo i ugodno Pracka Reklamiram neku zubnu pastu

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum