Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
sun Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 0:09 uto, 21. 11. 2006 Naslov: |
|
|
ne postoje demonstrature (ako postoje, nisu prijavljene i demosi ce imati problema s isplatom - na popisu demonstratura ih nema)
dobila sam informaciju da asistenti ne zele pomoci mailom i upucuju na demose :shock: (kojih, guess what - nema)
mislim, ako vec ne zele pomagati mailom (razumijem da je to kompliciranije, pogotovo jer ovdje ima puno pointera a time i puno gresaka, na stranu sto se zadatak moze pogledati u bilo koje vrijeme) - zasto ne upucuju na konzultacije (i navedu termin) vec upucuju na neposotojece demonstrature? :-k
ne postoje demonstrature (ako postoje, nisu prijavljene i demosi ce imati problema s isplatom - na popisu demonstratura ih nema)
dobila sam informaciju da asistenti ne zele pomoci mailom i upucuju na demose (kojih, guess what - nema)
mislim, ako vec ne zele pomagati mailom (razumijem da je to kompliciranije, pogotovo jer ovdje ima puno pointera a time i puno gresaka, na stranu sto se zadatak moze pogledati u bilo koje vrijeme) - zasto ne upucuju na konzultacije (i navedu termin) vec upucuju na neposotojece demonstrature?
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:18 uto, 21. 11. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]dobila sam informaciju da asistenti ne zele pomoci mailom i upucuju na demose :shock: (kojih, guess what - nema)
mislim, ako vec ne zele pomagati mailom (razumijem da je to kompliciranije, pogotovo jer ovdje ima puno pointera a time i puno gresaka, na stranu sto se zadatak moze pogledati u bilo koje vrijeme) - zasto ne upucuju na konzultacije (i navedu termin) vec upucuju na neposotojece demonstrature? :-k[/quote]
:anishock:
Ja vjerujem da ce predstavnica druge godine popricati s kolegama (ako ju netko od studenata zamoli)... :blista: Iako, meni je netko rekao da Zvone obilato pomaze studentima... :)
Nesi (napisa): | dobila sam informaciju da asistenti ne zele pomoci mailom i upucuju na demose (kojih, guess what - nema)
mislim, ako vec ne zele pomagati mailom (razumijem da je to kompliciranije, pogotovo jer ovdje ima puno pointera a time i puno gresaka, na stranu sto se zadatak moze pogledati u bilo koje vrijeme) - zasto ne upucuju na konzultacije (i navedu termin) vec upucuju na neposotojece demonstrature?  |
Ja vjerujem da ce predstavnica druge godine popricati s kolegama (ako ju netko od studenata zamoli)... Iako, meni je netko rekao da Zvone obilato pomaze studentima...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:41 pet, 8. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]asistent Bujanovic nije jedini asistent na kolegiju :roll:[/quote]
Aludiras da postoji problem s drugim asistentom. :? Ako je to zaista tako, uvijek se moze obratiti voditelju kolegija da "dovede asistenta u red". 8)
Besides, ne vidim nista konkretno na topicu prigovora na ponasanje asistenata... :P
[quote="Nesi"]s druge strane, da li bi po tome svi trebali ici Bujanovicu, neovisno o tome iz koje su grupe? :-k[/quote]
Of skroz not! :shock:
Nesi (napisa): | asistent Bujanovic nije jedini asistent na kolegiju  |
Aludiras da postoji problem s drugim asistentom. Ako je to zaista tako, uvijek se moze obratiti voditelju kolegija da "dovede asistenta u red".
Besides, ne vidim nista konkretno na topicu prigovora na ponasanje asistenata...
Nesi (napisa): | s druge strane, da li bi po tome svi trebali ici Bujanovicu, neovisno o tome iz koje su grupe?  |
Of skroz not!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 1:10 sub, 9. 12. 2006 Naslov: |
|
|
pa ideja je bila ne prozivati direktno :roll:
cisto iz razloga sto asistent Puljic nije meni ekao da si odem demosu, vec nekome drugome.... i ideja je bila da se pokrenu 2 stvari
za pocetak - da se ustanovi zasto se salje demosu, ako demos ne postoji
i drugo, zasto se salje nekome, umjesto poziv na vlastite konzultacije...
a vjerujem da svaki od asistenata zna sto je napravio i sto radi i kako radi....
znas, nekad nije potrebno reci 'taj i taj' :roll:
i definitivno znam da asistentima ne trebaju odvjetnici, jer ih nitko nije niti tuzio :roll:
i nitko nije rekao da ti drugi nisu otisli asistentu Bujanovicu i dobili odgovore na sva pitanja.... :roll:
ali nije smisao da jedan asistent odradjuje tudje konzultacije.... a pogotovo ne da to rade asistenti koji nisu s tog kolegija, jer studenti ne znaju kome bi se vise obratili, a bed im je stalno zatrpavati asistenta koji nije njihov...
i za kraj, to se mene ne tice, jer ja SPA ne slusam, ali mislim da je ok da netko to napise....
pa ideja je bila ne prozivati direktno
cisto iz razloga sto asistent Puljic nije meni ekao da si odem demosu, vec nekome drugome.... i ideja je bila da se pokrenu 2 stvari
za pocetak - da se ustanovi zasto se salje demosu, ako demos ne postoji
i drugo, zasto se salje nekome, umjesto poziv na vlastite konzultacije...
a vjerujem da svaki od asistenata zna sto je napravio i sto radi i kako radi....
znas, nekad nije potrebno reci 'taj i taj'
i definitivno znam da asistentima ne trebaju odvjetnici, jer ih nitko nije niti tuzio
i nitko nije rekao da ti drugi nisu otisli asistentu Bujanovicu i dobili odgovore na sva pitanja....
ali nije smisao da jedan asistent odradjuje tudje konzultacije.... a pogotovo ne da to rade asistenti koji nisu s tog kolegija, jer studenti ne znaju kome bi se vise obratili, a bed im je stalno zatrpavati asistenta koji nije njihov...
i za kraj, to se mene ne tice, jer ja SPA ne slusam, ali mislim da je ok da netko to napise....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: