Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kako si mogao?!
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 7 - 3

PostPostano: 22:16 pon, 4. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ili pustiti psa od 16 godina, inkontinentnog i djelomično oduzetog, koji se ne može ni pomaknuti, a kamoli obaviti nuždu, da nas i dalje uveseljava.
ili pustiti psa od 16 godina, inkontinentnog i djelomično oduzetog, koji se ne može ni pomaknuti, a kamoli obaviti nuždu, da nas i dalje uveseljava.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 75 - 69

PostPostano: 22:37 pon, 4. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislin da je ovo pitanje isto kao i eutanazija covjeka, jedina je razlika samo ako covjek jos moze mislit i na neki nacin pokazat da to zeli ili ne zeli... u ovome pitanju, isto kao i sa ljudskom eutanazijom uvik ce biti onih koji su protiv i onih koji su za takav postupak...
ja podrzavam eutanaziju kao krajnje olaksanje...
mislin da je ovo pitanje isto kao i eutanazija covjeka, jedina je razlika samo ako covjek jos moze mislit i na neki nacin pokazat da to zeli ili ne zeli... u ovome pitanju, isto kao i sa ljudskom eutanazijom uvik ce biti onih koji su protiv i onih koji su za takav postupak...
ja podrzavam eutanaziju kao krajnje olaksanje...

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
tp
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

78 = 91 - 13

PostPostano: 13:10 uto, 5. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"] ljudske ili zivotinjske osobe?[/quote]
[quote="sorrow"] mislin da je ovo pitanje isto kao i eutanazija covjeka, jedina je razlika samo ako covjek jos moze mislit i na neki nacin pokazat da to zeli ili ne zeli... [/quote]

Ima li po tebi kakve razlike u dostojanstvu covjeka i zivotinje (da ne spominjem razliku uopce)?
sorrow (napisa):
ljudske ili zivotinjske osobe?

sorrow (napisa):
mislin da je ovo pitanje isto kao i eutanazija covjeka, jedina je razlika samo ako covjek jos moze mislit i na neki nacin pokazat da to zeli ili ne zeli...

Ima li po tebi kakve razlike u dostojanstvu covjeka i zivotinje (da ne spominjem razliku uopce)?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 13:25 uto, 5. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ima razlike naravno... ljudi i zivotinje su bitno razliciti...
ali ako ti zivotinja postane dio familije onda si za nju spreman ucinit isto koliko i za svakog drugog clana te iste familije...
i, patnja zivotinje je jednkako stvarna kao i patnja covjeka...
kao i smrt...
ima razlike naravno... ljudi i zivotinje su bitno razliciti...
ali ako ti zivotinja postane dio familije onda si za nju spreman ucinit isto koliko i za svakog drugog clana te iste familije...
i, patnja zivotinje je jednkako stvarna kao i patnja covjeka...
kao i smrt...

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 14:17 uto, 5. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Here we go again. :shocked:

Gay topic smo imali (dvaput), evo i eutanazije.
Here we go again. Sta uradi, covjece??!

tp
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

78 = 91 - 13

PostPostano: 15:19 uto, 5. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Here we go again. :shocked:

Gay topic smo imali (dvaput), evo i eutanazije.[/quote]

Ma ne (barem ja ne mislim), vjerojatno ne bih ni stigao sve napisati do pocetka remonta.

Samo su mi one izjave zanimljivo zvucale, pa rekoh, da ih izdvojim.
Martinab (napisa):
Here we go again. Sta uradi, covjece??!

Ma ne (barem ja ne mislim), vjerojatno ne bih ni stigao sve napisati do pocetka remonta.

Samo su mi one izjave zanimljivo zvucale, pa rekoh, da ih izdvojim.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 16:13 uto, 5. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ljudi moji, ja imam neka svoja uvjerenja. A to se tice reinkarnacije. Ja vam duboko vjerujem u to. Citala sam u dosta knjiga da ako pustis zivotinju da umre prirodnim putem da ce se reinkarnirati u nekaj drugo, u protivnom, ako ste zivotinji oduzeli zivot, u duhovnom svijetu vam to znaci da zivotinja nije dovrsila svoj trenutni zivot pa ce se reinkarnirati ponovo u istu vrstu i mora ponovo prozivjeti svoj zivot.
Vi me sad razapnite na kriz sto ja tak vjerujem,mene to uopce ne zanima.Ima nas puno koji tako vjerujemo. Kao sto i postoji puno ljudi koji hoce da se uvede smrtna kazna (ja sam jedna od njih).
Vi radite sa svojim ljubimcima kaj god hocete, ja postupam s njima sukladno sa svojim vjerovanjem.
Ljudi moji, ja imam neka svoja uvjerenja. A to se tice reinkarnacije. Ja vam duboko vjerujem u to. Citala sam u dosta knjiga da ako pustis zivotinju da umre prirodnim putem da ce se reinkarnirati u nekaj drugo, u protivnom, ako ste zivotinji oduzeli zivot, u duhovnom svijetu vam to znaci da zivotinja nije dovrsila svoj trenutni zivot pa ce se reinkarnirati ponovo u istu vrstu i mora ponovo prozivjeti svoj zivot.
Vi me sad razapnite na kriz sto ja tak vjerujem,mene to uopce ne zanima.Ima nas puno koji tako vjerujemo. Kao sto i postoji puno ljudi koji hoce da se uvede smrtna kazna (ja sam jedna od njih).
Vi radite sa svojim ljubimcima kaj god hocete, ja postupam s njima sukladno sa svojim vjerovanjem.

Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:38 uto, 5. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kako proces reinkarnacije razlikuje da li je zivotinju ubio covjek, druga zivotinja ili neka bolestina (koja je, slicno covjeku i "obicnim" zivotinjama, zivo bice)? :-k

I sto je lose u tome da se reinkarnira u istu vrstu? :-k

Da li cu se ja reinkarnirati kao neka druga zivotinjska vrsta ako me nitko ne likvidira nego umrem prirodnim putem (od zacepljenja zila O:))?

Ne provociram; pitam kao logici sklono stvorenje. :D
Kako proces reinkarnacije razlikuje da li je zivotinju ubio covjek, druga zivotinja ili neka bolestina (koja je, slicno covjeku i "obicnim" zivotinjama, zivo bice)? Think

I sto je lose u tome da se reinkarnira u istu vrstu? Think

Da li cu se ja reinkarnirati kao neka druga zivotinjska vrsta ako me nitko ne likvidira nego umrem prirodnim putem (od zacepljenja zila Angel)?

Ne provociram; pitam kao logici sklono stvorenje. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 18:17 uto, 5. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Da li cu se ja reinkarnirati kao neka druga zivotinjska vrsta ako me nitko ne likvidira nego umrem prirodnim putem (od zacepljenja zila O:))?[/quote]

Ako odapnes od zacepljenja zila (a razlog tome su tone masnih cevapa) zapravo si sam sebe likvidirao. Je li to prirodni nacin smrti za admina? Kolko ja znam jedini prirodni nacin da admin/asistent ode u recycle bin je taj da ga lincuje rulja bijesnih usera jer nije objavio rezultate kolokvija 2 sata nakon sta je isti pisan. :twisted:

Ako ja ubijem kravu i pojedem ju, je li to prirodni nacin za kravu?
vsego (napisa):
Da li cu se ja reinkarnirati kao neka druga zivotinjska vrsta ako me nitko ne likvidira nego umrem prirodnim putem (od zacepljenja zila Angel)?

Ako odapnes od zacepljenja zila (a razlog tome su tone masnih cevapa) zapravo si sam sebe likvidirao. Je li to prirodni nacin smrti za admina? Kolko ja znam jedini prirodni nacin da admin/asistent ode u recycle bin je taj da ga lincuje rulja bijesnih usera jer nije objavio rezultate kolokvija 2 sata nakon sta je isti pisan. Twisted Evil

Ako ja ubijem kravu i pojedem ju, je li to prirodni nacin za kravu?

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 22:04 uto, 5. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]Ljudi moji, ja imam neka svoja uvjerenja. A to se tice reinkarnacije. Ja vam duboko vjerujem u to. Citala sam u dosta knjiga da ako pustis zivotinju da umre prirodnim putem da ce se reinkarnirati u nekaj drugo, u protivnom, ako ste zivotinji oduzeli zivot, u duhovnom svijetu vam to znaci da zivotinja nije dovrsila svoj trenutni zivot pa ce se reinkarnirati ponovo u istu vrstu i mora ponovo prozivjeti svoj zivot.
. . .
Kao sto i postoji puno ljudi koji hoce da se uvede smrtna kazna (ja sam jedna od njih).[/quote]

zar ti nisi malo u večoj kontradikciji? dakle ok ti je ubiti čovjeka ali ne i bolesnu životinju? :shock:
ne znam... da se mom psu nedaj bože dogodi nekaj i ako veterinar smatra da je to najbolje za životinju (ne za mene i moje osječaje) dala bih ga uspavat pa da i on odahne
andreao (napisa):
. . .
Kao sto i postoji puno ljudi koji hoce da se uvede smrtna kazna (ja sam jedna od njih).

zar ti nisi malo u večoj kontradikciji? dakle ok ti je ubiti čovjeka ali ne i bolesnu životinju? Shocked
ne znam... da se mom psu nedaj bože dogodi nekaj i ako veterinar smatra da je to najbolje za životinju (ne za mene i moje osječaje) dala bih ga uspavat pa da i on odahne

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 12:11 sri, 6. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ti radi po svom, ja ću po svom. nemožeš mi promijeniti mišljenje o tome. to ti je kao da ti ideš krščanina preobratiti na budizam. sorry
ti radi po svom, ja ću po svom. nemožeš mi promijeniti mišljenje o tome. to ti je kao da ti ideš krščanina preobratiti na budizam. sorry

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 14:40 sri, 6. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa ljudi mjenjaju vjeru svaki dan nije da nema tog. vjeruj što hoćeš al ja ti sam kažem da je malo čudno za ljude smrtna kazna a živi i zdravi a bolesnoj životinji tak
pa ljudi mjenjaju vjeru svaki dan nije da nema tog. vjeruj što hoćeš al ja ti sam kažem da je malo čudno za ljude smrtna kazna a živi i zdravi a bolesnoj životinji tak

Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 0:22 čet, 7. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam čuo da u Zagrebu neki Kinezi skupljaju pse za svoje restorane. Tak' je barem rekla neka žena kojoj je ljubimac netragom nestao na području Kajzerice, a inače se uvijek vratio doma. Moj je uginul' prije tri godine od starosti (12 godina), pa sam miran. Al' da sad imam pesa, ne bi ga puštal' s uzice dok smo u šetnji. Zato, oprez!
Ja sam čuo da u Zagrebu neki Kinezi skupljaju pse za svoje restorane. Tak' je barem rekla neka žena kojoj je ljubimac netragom nestao na području Kajzerice, a inače se uvijek vratio doma. Moj je uginul' prije tri godine od starosti (12 godina), pa sam miran. Al' da sad imam pesa, ne bi ga puštal' s uzice dok smo u šetnji. Zato, oprez!

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 7:15 čet, 7. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]Ja sam čuo da u Zagrebu neki Kinezi skupljaju pse za svoje restorane. Tak' je barem rekla neka žena kojoj je ljubimac netragom nestao na području Kajzerice, a inače se uvijek vratio doma. Moj je uginul' prije tri godine od starosti (12 godina), pa sam miran. Al' da sad imam pesa, ne bi ga puštal' s uzice dok smo u šetnji. Zato, oprez![/quote]

Da sad ne kopam po netu... Mislim da je njima poslastica bernandinac. I to jedino ako mu zgule kozu na zivo i onda ga ubiju. Znam da je zbog toga bila cijela hajka na kineze pred jedno 5-6 godina. Za ostale pse nisam siguran.
Crni (napisa):

Da sad ne kopam po netu... Mislim da je njima poslastica bernandinac. I to jedino ako mu zgule kozu na zivo i onda ga ubiju. Znam da je zbog toga bila cijela hajka na kineze pred jedno 5-6 godina. Za ostale pse nisam siguran.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 7:38 čet, 7. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prije par godina, neki restoran (nekineski) koji je bio jako hvaljen zbog svoje janjetine, uvacen je da umjesto janjaca servira psece meso. :shock:

No, ne vidim kakve veze te stvari imaju s temom ovog topica (napustanje i, eventualno, maltretiranje [b]kucnih ljubimaca[/b]). :neznam:
Prije par godina, neki restoran (nekineski) koji je bio jako hvaljen zbog svoje janjetine, uvacen je da umjesto janjaca servira psece meso. Shocked

No, ne vidim kakve veze te stvari imaju s temom ovog topica (napustanje i, eventualno, maltretiranje kucnih ljubimaca). Ja to stvarno ne znam

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum